Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מגיע ממקום אחר קצת בנושא תביעות,

לדעתי, כל פוץ במדינה הזו (וסליחה אינני מתכוון בדברי לפותח השירשור) תובע על כל שערה שנפלה לו מהתחת.

בגלל זה בתי המשפט פה קורסים תחת עומס של תביעות מגוחכות.

לעניות דעתי, מקרים כאלו, צריך לבלוע, ולא להשתגע, מכתב קטן וזהו.

אבל כנראה שזה ההבדל ביני לבין אלו שתובעים.

נ.ב

אין לי שום דבר נגד או בעד תביעות, יש מקרים שיש לתבוע, אבל איפה חוט השני עובר ?

ארז, גם אני נגד תביעות מגוחכות אבל זה לא המקרה הזה לדעתי. תראה לאיזה מצב הגענו. במקום שהרכב יגרר תוך חצי שעה עד שעה, שלדעתי זהו פרק זמן הגיוני, הגענו היום לפרק זמן של 3 שעות שגם בו החברות לא עומדות. למה היינו צריכים להגיע למצב כזה? כי רובנו צרכנים סלחנים שהתרגלנו לתת לחברות לייבש אותנו 3 שעות. אחרי זה חברה לא איחרה ב-10 דקות אלא חצי שעה. על 10 דקות איחור לא הייתי פותח את הפה. גם על הכביש לאילת אתה מוכן לחכות שלוש וחצי שעות ב-50+ מעלות. ארז, תחשוב שוב פעם על המקרה ותראה שהפעם הם באמת הגזימו ואם הם לא נחמדים אליך אין שום סיבה שתהיה נחמד אליהם.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ארז, גם אני נגד תביעות מגוחכות אבל זה לא המקרה הזה לדעתי. תראה לאיזה מצב הגענו. במקום שהרכב יגרר תוך חצי שעה עד שעה, שלדעתי זהו פרק זמן הגיוני, הגענו היום לפרק זמן של 3 שעות שגם בו החברות לא עומדות. למה היינו צריכים להגיע למצב כזה? כי רובנו צרכנים סלחנים שהתרגלנו לתת לחברות לייבש אותנו 3 שעות. אחרי זה חברה לא איחרה ב-10 דקות אלא חצי שעה. על 10 דקות איחור לא הייתי פותח את הפה. גם על הכביש לאילת אתה מוכן לחכות שלוש וחצי שעות ב-50+ מעלות. ארז, תחשוב שוב פעם על המקרה ותראה שהפעם הם באמת הגזימו ואם הם לא נחמדים אליך אין שום סיבה שתהיה נחמד אליהם.

מסכים עם איתך,

אבל לתבוע

אתה יודע מה, לפחות אם כן, החברה מתחייבת על זמן הגעה ? כי אם לא, אין שום עילה לתביעה,

ולדעתי גם אם כן, תמיד הם יכולים להגיע שהיה בעיה ספציפית באותו יום, והם מוכנים לפצות באופן סימלי.

פורסם

ארז, תביעה זה לא מילה גסה. זה כלי שאומר "איתי אתם לא תתעסקו עם השטויות שלכם" שבאפשרותו לשנות דברים. מה הפחד הכל כך גדול מדבר כזה?. תתאר לך ש-1000 לקוחות יגרמו למנהלים לבזבז זמן על זה. לא נראה לך שדברים ישתנו? ועוד פעם אני אומר, אם נמשיך להיות לקוחות נחמדים הם ימשיכו לחרבן עלינו וזה לא רק בתחום הגרירה. אם נגרום להם לשלם על השטויות שלהם ולבזבז זמן על בתי-משפט הם יחשבו פעמיים אם הם רוצים להתעסק איתנו.

פורסם

mcaspi, טיפה ריאליות לא תזיק לך. כנראה שאין לך מושג איך עסק שכזה עובד, אם אתה מצפה

שהרכב שלך יגרר תוך חצי שעה-שעה, כנורמה.

האינטרס של החברות, מלבד הרווח, הוא לקוחות מרוצים (שהרי גם זה יוצר רווח). ככזה, לאף אחד אין

רצון שתתייבש 3 וחצי שעות בדרכים. על כל אחד שמחכה 3 שעות, יש כמה וכמה שמחכים בין חצי שעה לשעה וחצי,

ומרוצים מהשירות, כפי שהעידו כבר בת'רד וכפי שמנהלים מסויימים עם עגלות צרפתיות יכולים להעיד.

זמן השירות משתנה בהתאם לסוג הרכב, סוג התקלה, מיקום ויעד הגרירה, עומס בכביש וכמובן זמינות הגררים באותו האיזור.

קורה לפעמים, שלוקח אפילו שעה רק כדי למצוא גרר שיכול לבצע את הגרירה.

בסופו של עניין, לדעתי, לא תמצא בכתב שירות שום התחייבות לזמן הגעה מסוים, וחבל

על הטירחה שבעניין התביעה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

זיק, אתה צודק, אין לי טיפה ריאליות ונולדתי אתמול. לבחור התחייבו להגיע תוך 3 שעות והגיעו לאחר 3 וחצי שעות. אם נוח לך לחכות עוד חצי שעה לאחר שכבר חיכית 3 שעות ואם נוח לך במחרבנים עליך תהיה בריא. אם אתה רוצה לגרום לכך שדברים כאלה לא יקרו ואם אתה רוצה פיצוי הולם על הזילזול בך הדרך האפקטיבית היחידה שאני רואה זה תביעה.

פורסם

שוב, לבחור לא התחייבו שיגיעו עד 3 שעות ולא דקה אחרי.

המוקדנית בטלפון אמרה שיקח 3 שעות, ובכתב השירות לא כתוב (שוב, לדעתי) כלום לגבי זמן הגעה ספציפי.

פורסם
המוקדנית אמרה לי בבירור עד 3 שעות,שאלתי מה יקרה אם הוא יגיע אחרי 3שעות?

היא אמרה לי לא יתכן מצב כזה

וממתי מוקדנית מבצעת סידור עבודה?

למה אתה חושב שיש לה מושג איפה נמצאת כל משאית ומתי היא תוכל להגיע?

מוקדנית זאת בחורה שמקריאה מדף. אם בדף רשום 3 שעות, מבחינתה אין סיכוי שזה יקח יותר מזה, ואסור לה להגיד שאולי יקח יותר מזה. (אם היא רוצה להמשיך לעבוד שם)

מוקדנית אינה סדרנית עבודה.

אתה מהצד שלך אמור לדעת איך ארגונים כאלה עובדים ואתה גם אמור לדעת שלמוקדנית אין באמת מושג וכל התשובות שלה מוקראות מדף והן סוג של שטאנץ.

אם תשאל אותה שאלה מתקילה, היא תחזור על מה שהיא אמרה, כי זה סוג של רובוט.

אתה לא אמור לדבר איתה מעבר לדברים הסטנדרטיים, מספר רכב, מיקום, תקלה, ואולי ערב טוב. לא בטוח שהיא תדע לענות על הערב טוב, זה לא מופיע בדף.

עכשיו הבנת למה יש סיכוי שהגרר יגיע אחרי 3 שעות?

פורסם

מוקדנית היא נציגה של החברה. היא הפה של החברה. היא יודעת איפה נמצאות הניידות. היא אמורה לדעת את מצב התנועה בדרכים. רק שתדעו שלפי כתב השירות של "שגריר" מילה שלה מבטלת את 5 שעות ההתחייבות של החברה.

פורסם

ברור, אותה מוקדנית גם שולטת על כל הרמזורים כדי להבטיח שהגרר שלך יגיע בלי בלימות לאורך כל הדרך,

והיא גם יכולה מראש לנבא ולדעת למה הרכב שלך נתקע מלכתחילה.

כי היא לא "סתם מוקדנית", היא בעצם סופר וומן בתחפושת, שמתנדבת ומתגייסת לעזרת הכלל.

super%20woman.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ועוד איך יש לה מושג,היא בקשר עם הגרר כל הזמן,עובדה שהיא אמרה לי לקראת ההגעה שלו שהואבדרך אלי תוך ככה וככה זמן

פורסם

ועובדה היא שאנחנו דנים כעת בסוגיה זאת, ולכן היא לא כ"כ ידעה מה קורה בשטח, אני טועה?

אני לדוגמא, כשעבדתי בחברה שכזו, תמיד תדרכתי את המוקדניות לא להשתמש במונח "עד" (עד 3 שעות, לדוגמא),

בגלל ש-shit happens, ואני לא יכול לדעת איזה תאונה תתרחש כשהגרר נמצא 5 דקות ממך.

המוקדנית עובדת מול לקוחות החברה, וישנם מתפעלים שעובדים מול הגררים. צריך כישורים שונים

בשביל לעבוד מול כל אחד מהגורמים הנ"ל.

עד שגרריסט לא מסיים את כל הגרירות שיש לו לפניך, קשה לתת הערכת זמן מדויקת. קרה לי גם

שנתנו במוקד הערכת זמן ללקוח, כשהגרריסט הגיע למוסך בקריאה האחרונה שלו. אבל הוא נתקע חצי שעה כשניסה

להוריד מהגרר רכב עם בעייה בגיר. קורה.

פורסם
למה שלוש שעות לא מספיקות לנהג להגיע? .

מספיקות, חופשי מספיקות ...

שכחת רק דבר אחד : כשאתה מזמין גרר אתה לא מדבר עם הגרריסת, אתה מדבר עם חברה ענקית שמפעילה עשרות

משאיות וכמו בכל מקום אחר יש תור, אין מה לעשות ...

אך פעם לא התעכבת בבנק או בביטוח לאומי או בקופת חולים וכו' ?

אני לא מצדיק חלילה את המקרה של פותח השירשור אבל ראבק ! למה להפיל את זה על הנהג ???

הנהג אין לו אינטרס "לחרבן" על הלקוח, יש לו אינטרס לעבוד, לגרור את האוטו שלך וללכת הביתה .

מהרגע שהזמנת שרות עד הרגע שנהג בשטח מקבל את הפרטים , הקריאה שלך מטיילת בין 4000000 מוקדנים ומנהליהם ומה לא .....

במקום שהרכב יגרר תוך חצי שעה עד שעה, שלדעתי זהו פרק זמן הגיוני

נראה אותך מגלילות להשלום ב6 אחה"צ ב"חצי שעה עד שעה" :idea:

P.s. נתת פעם לגרר להשתלב בתנועה לפניך ? לחצות את הצומת לפניך ? "להידחף" לפניך בפקק ? גם אם זה בשביל לפנות רכב תקוע שגורם לפקק הזה ?

פורסם

טוב, נראה לי שתביעה בכל מקרה רק תעזור לך לנקות את הרעל שהצתבר לך מהאירוע הזה בדם.

רק בדוק טוב שאתה לא הולך סתם לבזבז זמן ומשאבים על הנושא עם עו"ד.

• תוכן חדש...