Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
והעיקר שנשים מקבלות הנחה בביטוח...

זה כבר קשור לצערנו לעובדה שגברים מרגישים שהכביש שייך לאבא שלהם, והם עושים מה בראש שלהם. יוצא מכך שהם גם עושים יותר תאונות.

פשוט נוח מאוד לAIG להלביש את זה שנשים נוהגות טוב יותר. מטופש עוד יותר הקטע שמי שמפרסם את זה, דנה אינטרנשיונל, הייתה פעם ירון כהן, ולצורך העניין, אני מניח שאת השכל והכישורים היא לא שינתה בניתוח, וכנראה שעל הכביש היא עדיין "גבר".

מה שכן נכון, ואת זה לא מזכירים. זה שנשים עושות יותר תאונות עצמיות קלות, דפיקות בחניות, שפשופי טמבונית וכו'. מה לעשות, שתאונות רציניות עולות יותר כסף לביטוח.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

מתוך 140 אנשים שהשתתפו במחקר הם קובעים שגברים נוהגים יותר טוב מנשים?

מחר אני יעשה מחקר, מי יותר יציב בנים או בנות - יקח שלוש בנות שלוש בנים יעמיד אותם על הקצה של המדרכה וכך אני יקבע שגברים/נשים יותר יציבים.

קצת קשרים ויש לי כתבה ב- Ynet .

לא מוכיח כלום .

פורסם

מה הקשר בין התכונות שתוארו במחקר לבין איכות כנהג?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ידעתי שהגברים שולטים. ועם ראיתם אישה נוהגת ברכב לידכם לברוח לנתיב הקיצוני!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
ידעתי שהגברים שולטים. ועם ראיתם אישה נוהגת ברכב לידכם לברוח לנתיב הקיצוני!

גרמת לי לצחוק

בטוח שהגברים שולטים בכבישים אבל יש תמיד המעצבנת הזאת שנוסעת לידנו ונותנת גז

פורסם

עכשיו כל "הגברים" שהגיבו מתבקשים ללכת להתקלח ולישון.

מחרתיים ביצפר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חברים,

אף אחד מיכם באמת לא קרא את הכתבה עצמה?

כל מה שהמחקר בדק הוא יכולת ניווט בלבד.

התגובות כאן מוכיחות שאם יש כותרת פרווקטיבית, רוב האנשים לא יטרחו כלל לקרא את הכתבה ויקפצו למסקנות.

מאוד מפתה להסיק מכאן על הרדידות הגוברת בחברתנו, אבל אני לא אעשה כך.

איציק.

פורסם
חברים,

אף אחד מיכם באמת לא קרא את הכתבה עצמה?

כל מה שהמחקר בדק הוא יכולת ניווט בלבד.

התגובות כאן מוכיחות שאם יש כותרת פרווקטיבית, רוב האנשים לא יטרחו כלל לקרא את הכתבה ויקפצו למסקנות.

מאוד מפתה להסיק מכאן על הרדידות הגוברת בחברתנו, אבל אני לא אעשה כך.

איציק.

יכול ניווט יכולת נהיגה מזה משנה, עדיין מחקר מעמיק שיכול אולי להוכיח משהו צריך להיות עם הרבה יותר מ-140 אנשים.

פורסם

יפה שחשבו גם על ההומואים, רק חסר שיגידו עכשיו שיש אפליות.

תכלס זה אחד המחקרים היותר מיותרים כל עוד יש עובדות בשטח.

Polo 2012

• תוכן חדש...