Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שטויות במיץ!

וכמו שהיה כתוב בכתבה- גברים בעלי יכולת ניווט טובה יותר.

ואם תשאלו אותי זה רק מפני שמורידים את הביטחון לנשים נוהגות.

אבל זה כבר שרשור בפני עצמו..

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם
שטויות במיץ!

וכמו שהיה כתוב בכתבה- גברים בעלי יכולת ניווט טובה יותר.

ואם תשאלו אותי זה רק מפני שמורידים את הביטחון לנשים נוהגות.

אבל זה כבר שרשור בפני עצמו..

מחזק אותך, גם אני חושב שזה שטויות וגברים מורידים לנשים את הביטחון בנהיגה הרבה לפני שהן עולות על הכביש.

עמרי.

http://www.youtube.com/watch?v=kadE5XOx52A

פורסם

ככה זה כשמדווחים ממקור שלישי... פשוט לא יאומן. המחקר המדובר לא כלל שום אלמנט של נהיגה, ולמעשה התבצע כולו בסיוע הדמיית-מחשב שדרשה מהנבדקים התמצאות מרחבית. אפילו הסימולציה לא ניסתה ליצור מצב של נהיגה. הנה החלק הרלבנטי בדיווח המקורי ב'טלגרף':

The research team, led by Dr Qazi Rahman, used virtual reality simulations of two common tests of spatial learning and memory developed at Yale University.

In one, volunteers had to swim through an underwater maze to find a hidden platform, while the second involved exploring radial arms projecting from a central junction to receive 'rewards'.

לפעמים פשוט לא נעים לי שבהגדרת המקצוע שלי מופיעה המילה "עיתונאי".

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

ובכלל, כשבודקים יותר לעומק...

מה בעצם היתה מטרת המחקר? שום דבר שקשור לנהיגה.

מצאתי דיווח על אותו מחקר באתר מדעי, כזה שלא מנסים בו להשיג רייטנג בכל מחיר. הנה:

Dr Qazi Rahman, from Queen Mary’s School of Biological and Chemical Sciences used virtual reality scenarios to investigate if spatial learning and memory in humans can be linked to sexual orientation.

אף מילה על יכולת נהיגה.

ומה הכותרת באותו אתר?

Gay Men Navigate In A Similar Way To Women, Virtual Reality Researchers Find

בדיווח הזה, אגב, אין אפילו חצי מילה על יכולת נהיגה. גם כאשר מצוטט הד"ר הנ"ל, הוא לא מתייחס כלל לנהיגה. הנה השורה הסופית מבחינתו ולמה יש ערך למחקר הזה:

“If we can understand more about how people of different sexes and sexualities differ in spatial performance, we might be able to tailor cognitive remediation therapies more effectively to specific groups within an ageing population.”

זה הכל.

אבל זה הרבה יותר משעמם מכותרת כמו "נשים והומואים נוהגים פחות טוב"...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

TShavit

אך כמה שאני מסכים איתך.

מזכיר לי קצת את הכתבה על Will Smith.... המרחק בין הכותרת לבין התוכן (שבטח גם הוא תורגם לא טוב/בצורה מגמתית)

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

"עכשיו זה רשמי: נשים והומואים נוהגים פחות טוב"

עכשיו רק צריך להוסיף את המיעוטים להאשים את המשטרה ואנחנו מסודרים.

"גברים טובים בשימוש בסימני מרחק או גיאומטריה כדי לדעת האם הם פונים צפונה או דרומה, יש להם חוש כיוון טוב יותר"

אמת ויציב, זו הסיבה שמאחרים לכל אירוע, ומיותר לשאול איך להגיע

"גברים טובים יותר כאשר מדובר בלמצוא חפצים חבויים"

זה מסביר את ההחטאות בשירותים

בוקר טוב

אירית

• תוכן חדש...