Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט לרכב נמוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ינואר מתקרב , ואיתו הטסט השנתי.

מאז ומתמיד שמתי לב למשהו מוזר כאשר אני עולה על ליפטים מסויימים , או באותו מתקן עם "גלילים" שבודק את הבלמים בטסט.

התחושה היא כאילו משהו דוחף את הכסא מלמטה , ומסתבר שבנקודה מסויימת השלדה נוגעת במתקן או בליפט.

האם יש דרך לבדוק את הבלמים לא במתקן הזה (האם לא עושים משהו דומה באימפרזות וכו' עם הנעה קבועה 4X4)?

האם יש מכון טסטים שיבצע זאת?

תודה.

פורסם

בלמים להנעות כפולות בודקים באות מכשיר.

איזה רכב יש לך שהוא כזה נמוך ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא יודע איך אפשר לעזור לך בעניין, פשו טלך למכון אחר ותיראה את הממצאים

אצלי אישית היתה בעיה להיכנס מעל הבור, אז לא פעם נרתמו ארבעה מעובדי המכון להרים ולסחוב את הרכב מהכנפיים שלו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בלמים להנעות כפולות בודקים באות מכשיר.

איזה רכב יש לך שהוא כזה נמוך ?

אז זהו שממש לא!!!

רכבים בעלי הנעה קבועה לכל ארבעת הגלגלים לא בודקים על הגלגלת ומכון שמתעקש לבדוק על הגלגלת מסתכן בגרימת נזק ותביעה מצד בעל הרכב.

הוראות היצרנים אומרות בפרוש שאין להריץ את הרכב על גלגלת.

יהייה ממש נחמד לראות איזה רכב עם דיפ' מרכזי ויסקוזי הוא עם ESP/ ETC מנסה לברוח מהגלגלת (וגם מצליח).

מנסיון שלי, מראש כל המכונים מוותרים על הבדיקה ומבקשים אחרי המסלול שתסע ותלחץ על הבלמים עד לנעילת 4 גלגלים.

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

למיטב זכרוני בקומפיוטסט החדש בראשון יש מסלול חדש שעובד לא רע בכלל גם עם רכבים נמוכים מאוד.

אני לא מוצא כרגע את ההודעה של קומפי בנושא, אבל אני בטוח שהיא אי-שם עמוק בתוך ארכיון הפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
נעילה? מה אם יש ABS?

ה-ABS מתחיל לעבוד ממהירות מסויימת, אני חושב שהגלגלת בטסטים לא מגיעה לאותה המהירות שמערכת ה-ABS נכנסת לפעלולה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

נכון. ה ABS לא מתחיל לפעול במהירות שבה בודקים את מערכת הבלימה. מדובר על מהירות של כ 2 קמ"ש להערכתי (מהירות של גלישה, החלטתי להסתכל בפעם האחרונה שהייתי במכון טסטים), למרות שמתוך הרכב הייתי מעריך שמדובר בכ-20 קמ"ש. הבוחן שהיה במקום אישר שה ABS לא פועל במהירות כזו (לאחר ששאלתי, חשבתי שאולי היתה תקלה ב ABS במכונית שבחנו באותו רגע).

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...