Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד תודה שזה לא נגמר רע יותר... אצל חבר שלי, שכמובן זכה במשפט, נכנס ה-מ-ו-ן בטון לאוטו.

ואיך זה קרה בטח אתם שואלים... היו בניות מול הבית שלו. משאית המשאבה עמדה מול האוטו שלו, והמערבל בטון עמד מאחוריה. בקיצור, מן הון להון, העובדים של העריה, שמטו את הצינור הכבד של המשאבה המלא בטון, ושבר לו את השמשה הקדמית, ופשוט נשפך בטון, האזעקה צרחה כמו משוגעת, הוא יוצא, והוא רואה את האוטו מלא בטון, והעובדים שאננים, הלכו ממש לאט לסגור את המשאבה, ובוא פשוט צילם את המקרה במצלמת וידאו בטלפון, וזה מה שזיכה אותו במשפט.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רוני ככל הנראה למישהו כבר נמאס לראות רנו קליאו ספורט:wink:

מי המטורף?

ביטוח שמשות זה דבר חזק, במיוחד אחרי שמנפצים לך את השמשה כתוצאה מפריצה (מנסיון:()

פורסם
לא לקחתי מקורית מכיוון שהבטיחו לי שהחליפית באותה רמה. רק הזמן יגיד... בכל מקרה, לא הבנתי את העניין עם השמשה המושחמת והרוורס.

הקטע הוא שבזמן הרוורס אתה מסתכל אחורה ורואה שהגוון של השמשה לא כמו של אלו שבצדדים. אותי אישית זה יכול להטריף .

עוד הבדל בין מקורית לתחליפית (בVW לפחות) : המקורית באה קומפלט עם הגומיה מהמפעל - התאמה של 100 אחוז לדלת האחורית.

התחליפית - מתאימים לה גומיה אצל הזגג לפי מטר רץ ומדביקים אם שני צידי הגומיה עם סיליקון.

אגב, עלה לי 120 ש"ח לשדרג למקורית, בדקתי בקבלות הישנות... מי אמר שהחלקים של VW יקרים 8)

זה לא כזה סיפור, אם בא לך להחליף את התחליפית, תתלה את הבובה שוב, ונציגי רנו ספורט יסגרו לך את הפינה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הקטע הוא שבזמן הרוורס אתה מסתכל אחורה ורואה שהגוון של השמשה לא כמו של אלו שבצדדים. אותי אישית זה יכול להטריף .

עוד הבדל בין מקורית לתחליפית (בVW לפחות) : המקורית באה קומפלט עם הגומיה מהמפעל - התאמה של 100 אחוז לדלת האחורית.

התחליפית - מתאימים לה גומיה אצל הזגג לפי מטר רץ ומדביקים אם שני צידי הגומיה עם סיליקון.

אגב, עלה לי 120 ש"ח לשדרג למקורית, בדקתי בקבלות הישנות... מי אמר שהחלקים של VW יקרים 8)

זה לא כזה סיפור, אם בא לך להחליף את התחליפית, תתלה את הבובה שוב, ונציגי רנו ספורט יסגרו לך את הפינה.

היה לחבר מקרה דומה בקליאו ספורט בחלון צד!

בתחליפי היה חלון בלי גומיה, אמרו לו שיעשו איזו קומבינה מגומי אוניברסלי כלשהו :shock:

בתגובה הוא התקשר לקרסו וראה שחלון מקורי שבא עם הגומיה עולה פחות מהתחליפי :idea::shock: :shock: :idea:

התקשר לחברת הביטוח אלו צעקו על הספק של החליפי והבחור קיבל מקורי...

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדירים המקרים שבהם הביטוח בא לטובת הצד המשלם. במקרה זה אנחנו... קרה לי כמה פעמים שנשברו לי חלונות, וקיבלתי חלונות של אוראן (ORAN).

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
נשברה לי השמשה האחורית. הביטוח משבית את הרכב כי עלות התיקון יקרה יותר מהמחירון.

לשיפוץ המנטה שלי קניתי תורמת איברים, אסטרה GSI שהושבתה כי הביטוח לא מצא דלת נהג בארץ :shock:

ברור שהייתה גם פגיעה ליישר אבל מה שהכריעה את ההשבתה הייתה חוסר היכולת למצוא דלת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב, הגומיות אצלי הושארו במקומן, כך שאין בעיה עם זה. גם לא שמתי לב לצבע שונה של השמשה ואת החימום אני אבדוק היום (באמת שכחתי).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, אאל"ט השמשות ברנו הן אנטי-קרינה. לכן יש להן גוון סגלגל ולכן לא ניתן להתקין עליהן אנטנות של דיבורית (אלא על החלון הצידי). בדוק את זה.

וכנראה שהבובה מרוקאית, נתנה נוגרה לשמשה מהעצבים. :)

פורסם

אכן השמשה הקדמית היא נגד קרינה אבל אמרו לי שגם אנטנה של GPS לא תעבוד דרך שמשה כזו, וה GPS שלי עובד מצוין גם כששמים אותו מקדימה על הדשבורד, ולכן אני בספק אם זה ישפיע על דיבורית.

הסיפור עם השמשה התחליפית היקרה יותר, קרה גם לאבא שלי עם גולף (MK2, בשנת 94 פחות או יותר), כאשר חצץ שנפל ממשאית סדק את השמשה הקדמית שלו, הביטוח הורה לו לשים שמשה תחליפית, הוא לא הסכים, וכשהוא הלך לשים שמשה מקורית במוסך מורשה התברר באמת שזה יוצא יותר זול.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אגב, אתה מודע לעובדה שבובה בחלון האחורי מרגילה את העין שלך לתנועה מתמדת באיזור הזה,

וגורמת לכך שהמוח לא יתייחס לכל דבר שנע באותו חלק של השמשה,

כלומר - אתה לא תשים לב לאופנועים שנוסעים באותו איזור משום שהמוח שלך התרגל לא להתייחס לאותה תנועה...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אז לכן אני דורס יותר אופנוענים מהרגיל בחודשים האחרונים! תודה על העצה, באמת לא הבנתי למה זה קורה!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קונדס, הבובה של רוני נתפסת גם מלמעלה וגם מלמטה ככה שאין כמעט תזוזות מושכות עין.

אני מכיר את רוני הוא לא היה שם שום בובה לא בטיחותית אחרת!

:lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
וגורמת לכך שהמוח לא יתייחס לכל דבר שנע באותו חלק של השמשה,

לרוני אין בעיות פיסיולוגיות מהסוג שקשור לאיברים מסויימים שהוא חסר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...