רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,618 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום לכם. ביקרתי במגרש של ניו קופול בצומת שילת. הציעו לי שם רכב שהיה לטענתם ב"השכרה תפעולית". הוסבר לי כי זה כמו ליסינג לחברה, רק בתנאים אחרים. כמו כן אמרו לי כי ברשיון לא יהיה כתוב שרכב היה בהשכרה ולכן לא תהיה לי בעיה למכור את הרכב בבוא הזמן. לא ממש ברור לי איך זה יכול להיות. ביקשתי לראות רשיון רכב. כתוב בו שם "השכרות רכב שלמה 1987" מען בפתח תקווה. אמרו לי שאם אקנה רכב, ברשיון שלי במקום רישום קודם לא יהיה כתוב השכרה. מישהו יודע מה קורה פה?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
לרכב של הורי יש תו נכים, מותר להשתמש בו כשאני נוהג עבור אבי(הוא נכה-עיוור) חניתי עם אבי במקום אסור לחניה, אך הוא מתאים לחניה עם תו לנכים. בקיצור חניתי, התו לא היה מונח על הדש בורד, שכחתי, קיבלתי דו"ח מהעירייה. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת קרן_אור, -
אתמול זה קרה לי בפעם הראשונה איבדתי שליטה על הרכב זה היה בסביבות 01:30 בלילה נסעתי עם עוד 2 חברים באוטו הגעתי לכיכר על מנת לפנות שמאלה וכל הכיכר הייתה רטובה מהמטרות שעבדו לפני זה.נכנסתי לכיכר בסביבות המהירות של ה 30 אולי 40 קמ"ש מקסימום לקראת היציאה מהכיכר התחלתי להאיץ ואז פתאום אני מרגיש שאני מאבד שליטה על הרכב ולא שולט בו והרכב התחיל להחליק לי לצד ישר נתתי ברקס חזק ושברתי את הגה שמאלה ואז שנייה לפני שאני כבר עולה על המדרכה הרכב נעצר. שנתתי ברקס הרגשתי איך שהגלגלים ננעלו והרכב ממשיך לנסוע יש לציין שהרכב הוא סזוקי בלנו שנת 95 ואין בו לא ABS ולא מערכת אחרת למזלי הכביש הייה ריק ולא היה מכוניות בסביבה וזה לא נגמר בתאונה. אני נהג חדש ויש לי רשיון סך הכל חצי שנה לכן אין לי…
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
כנראה שגם כאן המדינה גוזרת קופון ענקי ואנחנו כרגיל ממנים אותו . http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/746/916.html
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
ערב טוב לכולם,בבעלות סבתא שלי נמצאת סובארו DL שנת 84,הרכב כאמור בכותרת לא עבר טסט כ4-5 שנים. לפני שאנשים יתחילו לחשוב שיש לי סבתא פושעת,הרכב לא עלה על הכביש ב4-5 שנים הללו חוץ מהתנעה פעם בשבוע וסיבוב קטן מסביב לכמה בניינים כדי שלא יתפס המנוע. היא החליטה שהגיע הזמן להחזיר את הרכב לחיים ולהעביר אותו טסט,כאשר אבי התקשר לברר מה הפרוצדורה נאמר לו במשרד הרישוי שהרכב "הורד מהכביש". איך יתכן שרכב שעומד בחניה הורד מהכביש? ידוע לי שאם לא עושים טסט וזה מצטבר יש סוג של קנס על הדבר אבל עד כדי הורדה מהכביש?! הרכב מצב נדיר שלא נראה יש כמוהו בארץ,יד ראשונה עם כ85,000 ק"מ וחבל להשבית את הרכב. אשמח לקבל עצות לגבי מה ניתן לעשות בעניין ואיך יתכן שהרכב "הורד מהכביש". בתודה,ב…
הודעה אחרונה מאת מת"ח, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
נכתב ע"י חברה שלי: אבא שלי היה בדרך הבייתה מהעבודה. הוא הגיע לתוך צומת ובזמן הזה נכנס אוטובוס לצומת ועצר בפנייה ללא שום סיבה נראית לעין. האוטובוס חסם את שדה הראייה ולכן אבא שלי התגלגל עם הרכב קדימה כדי לראות את החלק השני של הצומת. ואז הגיע רכב במהירות מופרזת ונכנס בחלק הימני הקדמי של הרכב והעיף את הרכב של אבא שלי 180 מעלות. הראש של אבא שלי עף לתוך הדלת השמאלית והוא עכשיו במיון. הרכב במצב של טוטלוס. אבא שלי היה מזועזע לא רשם את המספר של האוטובוס וגם לא זוכר את החברה של האוטובוס. הוזמנה משטרה, אבא שלי נלקח לביה"ח והגיע בוחן רכב למקום. יש לי כמה שאלות: מי הצד האשם בתאונה? והאם זה משנה לי? מישהו מכיר עו"ד טוב בבאר שבע שמומחה בתחום דיני התעבו…
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי פורד פיאסטה שנת 2000 ולפני 4 חודשים מישהו נכנס בנו וכתוצאה מכך נגרם נזק לשני הכנפיים הקידמיות ולדלת הקידמית והאחורית. לא החליפו כנפיים כי זה היה גורם לכאורה לנזק לשילדה ולכן רק תיקנו את הכנפיים והדלתות. האם אני זכאי לירידת ערך כתוצאה מהתאונה? איך קובעים כמה ירידת ערך? תודה
הודעה אחרונה מאת אריק, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מישהו יודע כמה כוח סוס יש בגולף 2000 ?
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נסעתי מכוון צומת ירקון לצומת סגולה . לצומת סגולה נכנסתי באור כתום ומייד זה התחלף לאדום. האם צולמתי? האם יש טווח מסויים שרק אז המצלמה מצלמת? דרך אגב זה לעולם לא קורה לי פשוט מאוד מיהרתי.. אני כבר הרבה שנים על הכביש בלי אף עבירת תנועה. תודה מראש. (ובלי הטפות בבקשה-אני יודע את החומרה של לגנוב רמזור).
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
- 40 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
פורשה הודיעו היום על שני דגמים חדשים שייצאו ביולי לשוק. החידוש הוא הזרקת דלק ישירה במנועים ותיבת הילוכים חדשה עם מצמד כפול. מנוע ה 3.6 ליטר בטור יתוגבר ב 20 כ"ס נוספים והספקו יעמוד על 345 כ"ס. מנוע ה 3.8 של ה- Carrera S יתוגבר ב 30 כ"ס ויספק עכשיו 385 כ"ס שבעזרתם תחצה ה- Carrera S Coupé מהירות סופית של 300 קמ"ש. בנוסף, הדור החדש של הפורש יזכה בתיבת ההילוכים עם מצמד כפול (PDK) ולא פחות מ 7 הילוכים (לא כולל רוורס וניוטרל ). אפשר להיפרד מהתיבה האוטומטית הישנה של פורשה, ה- Tiptronic S אנחנו לא זקוקים לה יותר. התיבה החדשה תאיץ את הקררה ל 100 ב 4.3 שניות, 0.2 שניות מהיר יותר מהתיבה הידנית. המקור - סוכנות הידיעות של פורשה אירופה.
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רציתי לדעת מה דעתכם על הרכב שקניתי! שאלה קטנה (אולי קצת טיפשית) אבל זה חשוב לי.. הרכב: סיאט איביזה שנת 94' ידנית 5 דל' צבע שחור אז מה דעתכם על יופי הרכב, הביצועים שלו (אם אתם יודעים), איך הוא מבחינה מכנית ואחזקה?. מי שיש לו כזאת או היתה לו אז תציינו בבקשה..
הודעה אחרונה מאת SEAT FR, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, הצטרף לנו ילד חדש למשפחה, ברשותנו 2 מכוניות (כרגע): 1) פולו 2001 2) פיאסטה GLX 2002 אנו מתלבטים באיזה אוטו לנסוע עם הילד (מבחינה בטיחותית. מבחינת נוחות בפיאסטה יש תא מטען נוח יותר) חיפשתי נתונים באינטרנט ללא הצלחה. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי. נתונים נוספים: לפולו 2 כריות אוויר מקדימה (נהג + נוסע) ו-2 כריות וילון (הבנתי שאם הסלקל יושב מאחורה יש צורך לבטל את כרית החלון) ביטול כל כרית כזו מצריך מוסך (ובטח עולה הון) בפיאסטה כרית אוויר אחת (לנהג) באופן טבעי נראה לי שהפיאסטה יותר מיושנת (=פחות בטיחותית) אבל בתכל'ס היא תהיה נוחה יותר (אין צורך לבטל כריות אוויר + תא מטען נוח יותר) אשמח להכוונה, תודה מראש ירון
הודעה אחרונה מאת student, -
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
האם מישהו יוכל לסייע בעזרת נתוני היצרן ? תודה, אוהד.
הודעה אחרונה מאת ohadbenita, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 968 צפיות
יש לי כמו שחלקכן יודעים מאזדה 3, של אבא יותר נכון ורציתי לשאול אם אני מעביר למצב טיפטרוניק ואני מעביר להילוך גבוה יותר או נמוך יותר תוך כדי שאני לוחץ על הגז בזמן נסיעה או שזה כמו בידני שאני צריך כאילו לעזוב את הגז להחליף הילוך ואז שוב ללחוץ על הגז? האם זה בסדר או שזה מזיק לאוטו? תודה!
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני רוצה ליקנות אופנוע ים מצאתי אחד .. הבעיה שהעגלה שלו בלי רשיונות {לא חוקית} יש אפשרות לעשות רשיונות לעגלה איך עושים את זה מישהו יכול להדריך אותי בבקשה כמה צריך לעשות דבר כזה תודה רבה לכם שבוע וטב
הודעה אחרונה מאת אייל..., -
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
כותרת. אני מתכוון לאלו http://blog.tapuz.co.il/beetle/images/536950_28.jpg זה כולל שנת 1996 ? במידה ולה יהיה את הפסים על הרכב? מה העונש?
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
זהירות לא להשאיר תיקים גלויים ברכב ואם מכניסים לתא המטען רצוי לא במקום שבו חונים כך שהגנב רואה. אתמול בסביבות 5 אחה"צ ראיתי זוג שהגיע לבית העלמין החדש ברשל"צ עם רכב, יצאו נראו מוטרדים מאוד וחיפשו בשיחים. מתברר שהם נכנסו ל 10 דקות כדי להניח פרחים והשאירו תיק במושב האחורי. חלון אחורי מרוסק והתיק נעלם. התקשרו למשטרה, אמרו להם להגיע להגיש תלונה, אחרי שהגיעו לתחנה החזירו אותם לזירת הפשע לבד לחפש את התיק ללא הארנק בין השיחים או הפחים הסמוכים. בדיעבד זה המקום שהגנב ירצה לפעול אנשים מוטרדים שלא חושבים ואזור שקט (בהתאם לשעה)
הודעה אחרונה מאת eNtity, -
-
על זה שאני כבר מזמן התחלתי בחיפוש אחר מחליפה ראויה לקליאו ספורט שלי אתם כבר שמעתם בשרשור קודם. הזמן הרב שעבר מצביע בעיקר על התחבטויות קשות וקושי במציאת רכב שהוא החבילה השלמה מבחינתי. כמובן שהגעה של מועמדות רציניות לבית רנו זאת בשורה גדולה מאוד מבחינתי גם אם זה עדיין לא כולל את הגרסא הקיצונית יותר (ה-R26) שכבר מזמן התחלתי לפנטז עליה. לשמחתי גם רוני והחבר'ה הנהדרים של מגזין "אוטו" שמעו והציעו לי להצטרף למבחן אז לפני הכל תודה ענקית על ההזמנה, ויותר מזה, על היחס הנהדר והאירוח כבוחן מן המניין ולא סתם בשביל איזון הרכב מכסא הנוסע לצערי בגלל תוכניות קודמות לא יכולתי להצטרף לחלק המבחן שנעשה במנחת אבל בכל מקרה בשביל תוצאות הרכבים במנחת (או בכלל הדעה של אנשי המערכת…
הודעה אחרונה מאת YAIROS, -
- 3 תגובות
- 948 צפיות
שלום. בד"כ לא נוהג לכתוב פה בפורומים, למרות שאני עוקב כבר הרבה זמן. אז קודם כל קבלו ח"ח על פורום איכותי. אני מצרף מכתב שרשמתי ל Euro-NCAP ורוצה לשמוע את דעתכם. תקציר המכתב: בגדול אני מבקש שהחבר'ה שם בבלגיה יתעוררו ויתחילו לשים דגש גם על בטיחות אקטיבית כדוגמת מרחק בלימה - דבר חשוב לא פחות ממספר כריות האויר או אזורי קריסה Hello. Your hard work in the past 11 years saved numerous lives and the impact of Euro-NCAP on vehicle safety worldwide is unimaginable. More and more automobiles receive a 5 star rating and are better than ever in providing passive safety to their occupants. In the recent years you came up with new saf…
נסיעת מבחן על S8
מאת gil- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היום אני ואבא שלי עשינו נסיעת מבחן על S8. אני רק יכול להתלהב מהכוח האדיר שיש למנוע הזה. לי אישית לא יצא לנהוג, אבל קל מאוד להרגיש את הכוח גם כשיושבים ליד הנהג. וגם זה, בלי שיצא ללחוץ עד הסוף... אבל הרעש.... השאגה של מנוע הלמבורגיני V10 בהחלט נשמעת מרשימה וגם ההרגשה בהתאם... יש שתי נקודות חולשה ששמנו לב אליהן ו"הפריעו לנו". הראשונה, מסיבה כלשהי האחיזה הרגישה פחות טוב מהמרצדס E280 (שנת 2007) וניסינו את כל כיולי המתלים. אני לא יודע להסביר איך זה הגיוני, מכיוון שמבחינת המאפיינים של הרכב, אין סיכוי שS8 פחות יציבה מE. האם הגודל משפיע באופן כל כך מורגש למרות מתלי האוויר והנמכת הרכב לגובה 8 ס"מ? השניה, הרכות על הכביש. זה היה צפוי, לפחות בשבילי. S8 נועדה להיות ס…
בדיקת רכב גנוב
מאת shay18-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם ושבוע טוב קיבלתי את זה במייל וחשבתי למה לא לשתף אתכם בזה שימו לב
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
הנה: http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=5153&SubjectId=132 בקיצור- מופז רוצה להעביר תקנה חדשה לגבי עבירות קשות שאמורות להיות נוקשות יותר מהרפורמה הקיימת. הבעיה היא שהוא לא נוגע בבעיה האמיתית והיא-תשתית. הוא לא רוצה לפתור את הבעיה כי (אני חושב כך) שהיא יקרה ולשלול רישיונות+הכסף מהקנסות יותר זול וגם יכניס כסף. בכתבה מצוין שאחת העבירות הקשות היא:"נהיגה מסכנת חיים (?)" כל נהיגה בארץ היא מסכנת חיים. מופז נותן לשוטרים את כל הכלים כדי שהם יתנו כמה שיותר דוחות. אבוי למדינה שלנו.
הודעה אחרונה מאת biohazard, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם . אתמול נכנסתי לשטח, שילבתי 4X4 , נדלקה הנורה שמחווה על השלמת הפעולה והתחלתי לנסוע בחולות של פלמחים. אחרי כ- 50 מטר התחלתי לשקוע ולא הבנתי איך . הורדתי אוויר, חפרתי מסביב לכל הגלגלים , שמתי את השטיחים של הרכב מתחת לגלגלים והרכב לא זז. זה הזמן להגיד תודה רבה למוטי מכפר הנגיד והחבר'ה שלו שבאו לחלץ אותי משם והסבירו לי שהרכב לא השתלב ל-4X4. השאלה שלי היא האם אפשר לזהות מה הבעיה בבית ולתקן אותה או שחייב מוסך? ודבר שני איך בודקים אם הרכב השתלב ל-4X4 לפני ששוקעים ? עשיתי בדיקה קצרה: הרמתי גלגל ימני באוויר, שילבתי 4X4 ונעלתי את הטבורים כשניסיתי לסובב אותו , הוא נתקע. הציריה מסתובבת וגם הגלגל השמאלי מנסה להסתובב לכיוון השני .גל ההינע מסתובב גם הוא . כל ה…
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
בידיעות אחרונות, במוסף ממון, יש כתבה על המכוניות החדשות שאמורות לעלות על הכביש בשנת הדגם 2009. בין היתר הכתב מתייחס לסוכני הרכב והתייחסותם לדגמים חדשים שיגיעו או אמורים להגיע בקרוב. הייתה פעם תופעה, שעדיין קיימת חלקית, שמנסים להסתיר הגעת דגם חדש. עומר נחשף בכתבה זו כאחד מאלו שלא מסתיר. אודי עציון, ידיעות אחרונות, מוסף ממון, 13/6/2008 [הכתבה המצורפת הוסרה משום שפירסומה מהווה הפרה של זכויות יוצרים]
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לפני כשלושה חודשים קניתי מרשת אוטו דיפו מנורת פלורוסנט לאוטו הרכבתי אותה לבד הכל היה בסדר לאחר שבועיים במוצאי שבת אחד חדלה מלפעול, פרקתי את המנורה פניתי לחנות ברחוב בן גוריון בבני ברק שם קניתי אותה, בדיקה קצרה מאוד, ללא חשבונית (הם דרשו רק שהסברתי להם שלא שמרתי) הבנה מלאה מצידם וקיבלתי אחרת חדשה. ראיתי שהשירות ממש טוב והצעתי לחבר לקנות את המנורה באותו יום שהחליפו לי, הרכבנו את המנורות והנה הפלא ופלא אתמול בלילה נשרף לי הלוח שוב והיום חבר שלי מתקשר אלי ואומר לי שגם לו נשרף, פנינו לחנות, שנינו ללא קבלות, המנורות שודרגו לאחרות טובות יותר ללא תוספת תשלום מצידנו ומה שנשאר לי זה לומר להם כל הכבוד על השירות, ישר כח.
הודעה אחרונה מאת itay24, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 872 צפיות
בטח חלקכם זוכרים את זה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=194700&highlight=%D7%92%D7%A8%D7%A3 אז ככה, את הפרוייקט כבר סיימתי. ביום שישי האחרון ניגשתי לבגרות של "הגנת פרוייקטים" וקיבלתי בזה 85. ציון שנתי 90. ציון סופי משוכלל 88. מחר אני הולך לסוכנות כדי להשים את העבודה שם (עותק מהעבודה), אתם מוזמנים להסתכל בה. (יש קצת פה ושם טעויות קטנות אבל בקטנה). איך אני מרגיש? ככה: :-D:-D:-D:-D:-D:-D רציתי להודות לכם על העזרה בעבודה, בלעדיכם כנראה לא הייתי משלים אותה כמו שצריך! Viva la Porsche!
הודעה אחרונה מאת Smi1ey, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. קניתי אימפרזה 93 לפני שבועיים, ביום חמישי האחרון העניקו לי רכב מהעבודה ועכשיו אין לי מה לעשות בסובארו. האם זה שעבר שבועיים אמור להיות לי בעיה בעברת בעלות? יש לציין שיש לי טופס העברת בעלות מלפני שבועיים מהדואר ברגע שקניתי את הסובארו האים עושים בעיות בדואר בתווך קצר כל כך? תודה ושבוע טוב לכולם.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכם. לפני מספר חודשים קיבלתי דו"ח שלא בצדק ולכן הגשתי בקשה להישפט. כבר אז ניסחתי כעמוד אחד שלם של טיעונים, ניגשתי למקום בו קיבלתי את הדו"ח ובדקתי איפה אני יכולתי להיות לא בסדר ומה גרם לשוטר להחמיר איתי כל כך למרות שלא ביצעתי עבירה. אתמול קיבלתי את ההזמנה לבית המשפט, אך בה ישנן 2 וחצי שורות לטיעונים. רציתי להיתיעץ עם מי שעבר הליך דומה ו/או בעל ניסיון בתחום - האם ישנה אפשרות לצרף דף מודפס בנוסף לספח אותו אני שולח?
הודעה אחרונה מאת m1011409, -
מספר שנת הייצור של הרכב ?
מאת Guest LightBlue103- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת איך אפשר לדעת את שנת הייצור של הרכבים החדשים בעיקר כשכתוב מספר שנת ייצור לא ברור כמו 19, פשוט רוצה לדעת איל להבין את המספר ולאיזה שנה הוא רומז.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 2 תגובות
- 983 צפיות
לידיעה. רוצים נסיעה ברכב דו-מושבי במסלול סילברסטון? רוצים הגה "יהלום" של רייקונאן-מקלארן? קדימה הירשמו להגרלה.
הודעה אחרונה מאת adddiaz,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 544 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- laviil
- natco
- desertdriver
- flytomars
- SlowRide
- stx
- BassDriver
- yoav911gt2
- thebaron
- ESTK
- osheri
- sperial