Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

* על הגולף היה לי הכי פחות זמן איכות כי היא הצטרפה מאוחר יותר ביום וכבר לא יצא לי לקבל אותה בכבישים מאתגרים באמת.

הכבישים הפחות מאתגרים בתוספת לגיר ה-DSG נתנו תחושה מאוד מהוגנת ורגועה. גם המושבים מרגישים יותר כמו כסא מאשר באקט. ההפך המוחלט מאחותה לבית סיאט.

רכב ההדגמה מגיע מצויד היטב ונותן תחושת פנים ברמה אחת (לפחות) מעל האחרות אבל הדברים האלה נמצאים הרחק מאחור במכלול השיקולים שלי ברכישת רכב ספורטיבי.

במעט שהספקתי לשחק עם האוטו הזה קיבלתי זנב סורר אך גם תת-היגוי ברור וגדול משל האחרות שבסך הכל לא הותיר בי רושם קיצוני במיוחד. יש לציין שהרכב התנהג קצת מוזר גם במבחן במנחת ולכן עלתה ההשערה שאולי יש בעיה באקזמפלר הספציפי הזה.

לא הספקתי גם לשחק עם הגיר או בכלל להתרגל אליו וזה בהחלט פגע בהתרשמות שלי.

בעצם, על הגולף יש לי הכי פחות להגיד והיא בלי ספק ראויה לבחינה מעמיקה יותר (איפה גלברט ? :wink:).

ניר

נראה שפחות-או-יותר התרשמת מהאוטו כראוי. על כבישים אוחזים היא מדוייקת ומאוד מהנה, על כבישים חלקים, או בג'ימקאנות, היא פשוט מתפזרת - בין תת היגוי להיגוי יתר, ומרגישה קצת מגושמת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההתפזרות הייתה באמת במשהו שדומה לתיאור שלך, זה היה כביש עירוני, קצת חלק כנראה, עם כמה כיכרות.

מאחר והרכב מקבל המון שבחים אני נותן לו את הקרדיט ומפיל את העניין על ההיכרות הקצרה שלנו ומשאיר פתח לעוד הזדמנות לחוות דעה מעמיקה יותר אבל אין ספק שהרושם הראשוני לא היה חזק כל-כך.

אני אשמח אם תתייחס יותר להגאים ברכבים האלה (פרטת בעיקר על הרנו). עד כמה ההבדלים ביניהם משמעותיים, עד כמה הם מפריעים לנהיגה ספורטיבית ובנהיגה מנהלתית. האם יש איזשהו פידבק או שההגאים מנותקים לגמרי?

כמו שרוני אמר, ההגה של הקופרה והגולף לא רע, פשוט הרנו מתבלטת לרעה.

באופן כללי אני גם לא ממש עשיתי עבודה טובה של בוחן עם תשומת לב לכל הפרטים אלא יותר כחוויה כוללת ואז מה שקורה זה שבעיקר רשמים קיצוניים, לטובה או לרעה, תופסים אותך ונשארים.

זה אומר שההגה בקופרה היה לא רע, עם משקל טוב ופידבק סביר פחות או יותר (אז מנותק לגמרי הוא לא).

עכשיו שאני חושב על זה שוב,

הם עשו את אותו התרגיל עם הקליאו ספורט...

הגרסא הסטנדרטית חסרת עוקץ לעומת גרסת הCUP\R26\27 .

גם לדעתי ההבדל צריך להיות שמיים וארץ עם הדיפרנציאל ולאו דווקא כיול מתלים כזה או אחר שאותו אפשר "לייצר" לבד.

כמו שאני מכיר אותך ניר, אתה לא תקנה את המגאן הסטנדרטית רק בגלל עניין הדיפרנציאל....

לא מדוייק, הקליאו בסטנדרט היא כבר רכב טוב לפי הביקורות בחו"ל וה-cup או ה-R27 כרגיל משפר אבל לא בצורה דרמטית כמו במקרה של המגאן.

אני גם ממש לא חושב שיש פה טריק מכוון. המגאן הייתה קיימת בערך שנתיים עד שזכתה לגרסא של ה-R26 (כשבדרך יצאו עוד כמה גרסאות גישוש שלא שרדו).

פורסם
בן של קבלן (נס ציוני) ידוע ומוכר.

הזמנה מיוחדת - 5D, לבנה :-)

אם כבר ראיתה אוראל אז לא יכולתה לצלם חבל אם בפעם הבאה אתה נתקל בה תן איזה צילום קטן שלה מעניין לראות אותה.

יניב

פורסם

אגב, אני לא יודע אם זה נכון או לא - אבל השמועה אומרת שבקרת היציבות במגאן לא מתנתקת מעל 50 קמ"ש. זה לבד היה פוסל אותה על הסף בשבילי.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אתה צודק אבל אני לא מאוד חושש מזה. בניגוד להגה, זה כנראה פתיר בדרך זו או אחרת.

לא הרגשתי צורך מיוחד לבטל את הבקרה בכביש אבל במסלול זה באמת מפריע ובמקרה הגרוע בטח אפשר לבטל עם הוצאת פיוז.

אני מסכים שזה דורש בדיקה לפני קניה.

פורסם

תזכיר לי למה אתה בכלל שוקל את אלו במקום לקנות את הקליאו החדשה?

פורסם
עופר, כל אחד ודעתו שלו...

זאת דעתי :-)

זו לא דעה - זו אבחנה. אתה מגדיר את עצמך כחובב מותגים?

והבקרה הלא מתנתקת

נפסלה.

Next...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בן של קבלן (נס ציוני) ידוע ומוכר.

הזמנה מיוחדת - 5D, לבנה :-)

מצטער על אוף-טופיק,אבל האם הרכב המדובר הוא מראשל"צ?

האם הרכב המדובר הוא זה (אני מקווה שלא):

norm_5BC8BF807690404D8AF486DAD45FEB36.JPG

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

זאת כתבה ישנה בטירוף, אפריל 2004, עם הדורות הקודמים של המגאן והליאון קופרה.

לא נראה לי רלוונטי.

תזכיר לי למה אתה בכלל שוקל את אלו במקום לקנות את הקליאו החדשה?

עקרונית זה לא במקום, אני עדיין שוקל גם את הקליאו והמתחרות שלה לקבוצה.

גם על הקליאו אני עוד אנהג, פשוט זה יצא קודם.

אבל האמת שאחרי היום הזה קצת התמכרתי לתחושות...אני לא בטוח שאני רוצה להשאר אטמוספרי :lol:

מה עם תמונות מהיום היפה הזה?

שחר

מצטער, אבל לא צילמתי כלום :| (עדיף לנהוג, לא ? אולי באמת פעם הבאה אני גם אקח איתי מצלמה).

אבל אין מה לדאוג, תומר פדר עשה עבודה יפה שנראה בגיליון :wink:

פורסם
מצטער על אוף-טופיק,אבל האם הרכב המדובר הוא מראשל"צ?

האם הרכב המדובר הוא זה (אני מקווה שלא):

לא,הרכב שבתמונה זו גולף רגילה עם קיט סטייל צחי מערכות

פורסם

בדקת האם ל-R26 יש מזגן? מכיוון שגרסאות ה-CUP בד"כ מגיעות מופשטות מכל אביזר חיוני לתפעול הרכב.

קח בחשבון שרכב ללא מזגן לא יגיע בחיים לארץ (גם אם תעשה שמיניות באוויר ותשלם לקרסו מיליון דולר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לא,הרכב שבתמונה זו גולף רגילה עם קיט סטייל צחי מערכות

כן,אני יודע שזאת שבתמונה היא TDI עם קיט טמבונים וחצאיות,לכן כתבתי שאני מקווה שאוראל התכוון לאחת אחרת - אמיתית.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
בדקת האם ל-R26 יש מזגן? מכיוון שגרסאות ה-CUP בד"כ מגיעות מופשטות מכל אביזר חיוני לתפעול הרכב.

קח בחשבון שרכב ללא מזגן לא יגיע בחיים לארץ (גם אם תעשה שמיניות באוויר ותשלם לקרסו מיליון דולר).

יש אופציה למזגן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...