Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב-מופז והרעיונות שלו (או, עוד תקנה שלא נוגעת בבעיה האמיתית).

ZX2.0
שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הנה:

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=5153&SubjectId=132

בקיצור- מופז רוצה להעביר תקנה חדשה לגבי עבירות קשות שאמורות להיות נוקשות יותר מהרפורמה הקיימת.

הבעיה היא שהוא לא נוגע בבעיה האמיתית והיא-תשתית.

הוא לא רוצה לפתור את הבעיה כי (אני חושב כך) שהיא יקרה ולשלול רישיונות+הכסף מהקנסות יותר זול וגם יכניס כסף.

בכתבה מצוין שאחת העבירות הקשות היא:"נהיגה מסכנת חיים (?)"

כל נהיגה בארץ היא מסכנת חיים. מופז נותן לשוטרים את כל הכלים כדי שהם יתנו כמה שיותר דוחות.

אבוי למדינה שלנו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מסכים עם הכתבה אבל יש כמה דברים שלא ברורים לי מדבריו של הכותב - הרי הרפורמות לא באות לקבוע חוקי נהיגה חדשים ולכן לנהגים שהם "בסדר" כביכול אין מה לפחד מהרפורמות האלו ולכן לפי דעתי זה לא אמור להדאיג את האזרח הישר שנוהג על פי חוק, ההתבכיינות בנושא הזה מפי הכותב היא סתמית. מבחינת זה שהרפורמה היא לא לכיוון הנכון - עם זה אני מסכים לגמרי עם הכותב ויש כבר חוקים קיימים בכל אותם נושאים שהועלו על ידי הגנרל וצריך אכן לפנות לפתרונות יצירתיים יותר ולא לדרך הישנה, חינוך, בנייה ושיפור תשתיות אבל בעיקר חינוך הם דרך המלך.

ממצרים יצאנו לממ"ס הגענו!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מסכים עם הכתבה אבל יש כמה דברים שלא ברורים לי מדבריו של הכותב - הרי הרפורמות לא באות לקבוע חוקי נהיגה חדשים ולכן לנהגים שהם "בסדר" כביכול אין מה לפחד מהרפורמות האלו ולכן לפי דעתי זה לא אמור להדאיג את האזרח הישר שנוהג על פי חוק, ההתבכיינות בנושא הזה מפי הכותב היא סתמית. מבחינת זה שהרפורמה היא לא לכיוון הנכון - עם זה אני מסכים לגמרי עם הכותב ויש כבר חוקים קיימים בכל אותם נושאים שהועלו על ידי הגנרל וצריך אכן לפנות לפתרונות יצירתיים יותר ולא לדרך הישנה, חינוך, בנייה ושיפור תשתיות אבל בעיקר חינוך הם דרך המלך.

אתה טועה אחי, שום חינוך שבעולם לא ימנע ממישהו שרוצה להגיד מהר מנקודה א' ל- ב' לנהוג כאילו שיש לו עוד זמן ושום חינוך שבעולם לא ימנע מבנאדם לבדוק מה האוטו שלו שווה.

דרך המלך הולכת יותר בכיוון של 90 אחוז תשתיות 10 אחוז חינוך.

וכמובן שהמון המון המון החרמות רכב במקום קנסות.

***אם הוא אחיך, דבר איתו בבית***

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין קשר בין דוחות,תשתית ו חינוך. כמבון שהם חלק מהבעיה ,אבל הבעיה האמאתית היא האנשים שמקבלים רשיון בלי לדעת לנהוג.

לכן הפיתרון היחיד הוא להחליף את כל המערכת של לימודי ומבחני נהיגה...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...