Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשלושה חודשים קניתי מרשת אוטו דיפו מנורת פלורוסנט לאוטו הרכבתי אותה לבד הכל היה בסדר לאחר שבועיים במוצאי שבת אחד חדלה מלפעול, פרקתי את המנורה פניתי לחנות ברחוב בן גוריון בבני ברק שם קניתי אותה, בדיקה קצרה מאוד, ללא חשבונית (הם דרשו רק שהסברתי להם שלא שמרתי) הבנה מלאה מצידם וקיבלתי אחרת חדשה.

ראיתי שהשירות ממש טוב והצעתי לחבר לקנות את המנורה באותו יום שהחליפו לי, הרכבנו את המנורות והנה הפלא ופלא אתמול בלילה נשרף לי הלוח שוב והיום חבר שלי מתקשר אלי ואומר לי שגם לו נשרף, פנינו לחנות, שנינו ללא קבלות, המנורות שודרגו לאחרות טובות יותר ללא תוספת תשלום מצידנו ומה שנשאר לי זה לומר להם כל הכבוד על השירות, ישר כח.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

זה גם נכון, אני מאמין שהם יפנימו את הענין ויוציאו את המוצר הזה, אגב זה 3 שנשרפו 2 שלי ואחד של החבר

פורסם

ואם כבר מדברים כל חנות שתלך לא מביאה אחריות על מנורות ואפילו שניה אחרי הקניה, זאת המדיניות במנורות כי הרכבה לא נכונה שורפת את הנורה בשניה

פורסם
ד"א היום הייתי שם המחירים ממש ירדו אצלהם במיוחד במוצרי אודיו!

אני לא יודע באיזו חנות היית , אבל היום ראיתי שגלון של LM+MOS2 עלה ל 200 ש"ח. WTF :loco:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

הייתי בסניף החדש באשדוד.

אני מאמין שבכל הסניפים המחירים שווים, במיוחד הסתכלתי על מוצרי האודיו, אני זוכר שהם היו יקרים,

ועכשי והמחירים אולי לא יותר זולים אבל ממש לא יקרים לדוגמא מערכת JVC MP3 עולה 500 ש"ח דיוידי של חברה לא מוכרת

(זבל סיני) עולה 200 ש"ח אם אתה קונה מעל 200 ש"ח דווקא מחירים בסדר..

טוב אוליי לא הכל קניתי ג'ילדה ב 100 ש"ח:oops::oops:

פורסם

אני נאלץ לחלוק על כל המחמאות שמחלקים פה לאוטו דיפו.

אני גם לא בא לקטול אותם, אבל אני חושב שזה מיותר לגמרי לשבח אותם.

הם בסה"כ עוד רשת חנויות קמעונאית, שעם קצת בלאגן ו"אני רוצה לדבר עם המנהל"

תקבלו את מבוקשכם.

הכל תלוי במצב הרוח של נציג המכירות או הקופאית.

אני ראיתי במו עיני איך קופאית (בסניף שלא אנקוב בשמו) אומרת ללקוח שקנה

משענת יד לרכב שנקרעה לו אחרי יומיים "אין לך חשבונית - בעיה שלך, אם אתה רוצה תתבע אותנו".

הם הורידו מחירים ? על מה אתה מדברים.

המחירים שלהם בשמיים..

סתם לדוגמא -

כיסוי הגה של הדר רוזן - 50 שקלים באוטו דיפו.

אותו כיסוי במוסך פרטי 30 שקלים.

גולד לייבל - 90 שקלים באוטו דיפו.

60 שקלים במוסך פרטי.

והרשימה עוד ארוכה.

פורסם

האמת שגם לי הייתה חוויה מאוד חיובית עם הסניף בבני ברק.

רכשתי שם מוצר כלשהו, מתוך שטות.

לאחר שפתחתי והתקנתי וכו' הבנתי שזה לא מתאים לי.

שיחה קצרה עם הסניף והם זיכו אותי.

מבחינתי זה שירות לקוחות יוצא דופן לטובה!!

רק חבל, שכרשת, הם מחזיקים המון מוצרים שהם פשוט זבל סיני טהור.

פורסם

לדעתי פשוט צריך לחכות בסבלנות למבצעים על מוצרים איכותיים והם לא יאחרו לבוא.

קניתי מוביל-S ב120 או 130 ש"ח לפני איזה חודשיים-שלושה. וגם לפני כחודש נוזל בלמים דוט4 של LM במחיר זול.

כנ"ל גם במצברים -השגתי שם מצבר ורטא כחול במחיר זול מאוד יחסית לתקופה ומקומות אחרים. (מצבר טרי לגמרי עם אחריות ל20 חודש)

מוצרי הקוסמטיקה מאוד מאוד מאוד יקרים, אבל אם אתה תופס אותם במבצע מיוחד- המחירים מאוד זולים. גם ביחס לדרום ת"א.

מי שלא מבין מהחיים שלו, וקונה זבל כמו כיסויי הגה ועוד כל מיני דבר מצועצעים - אוטודיפו זה לא המקום בשבילו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפני כמה זמן נשבר לי הג'ק שקניתי שם (יורד לבד) אז ישר התחלתי לחפש מה לא בסדר,

הפכתי את הג'ק ופתאום ראיתי מדבקה של אמריקן איגל אמרתי "אאא הנה התקלה".

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם
האמת שגם לי הייתה חוויה מאוד חיובית עם הסניף בבני ברק.

רכשתי שם מוצר כלשהו, מתוך שטות.

לאחר שפתחתי והתקנתי וכו' הבנתי שזה לא מתאים לי.

שיחה קצרה עם הסניף והם זיכו אותי.

מבחינתי זה שירות לקוחות יוצא דופן לטובה!!

רק חבל, שכרשת, הם מחזיקים המון מוצרים שהם פשוט זבל סיני טהור.

באמת אחלה סניף

פורסם

השירות מתחיל ונגמר בבן אדם שעומד מולך. לא הרשת ולא המנהל.

מניסיון...

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

בשביל שלא יקרה לאף אחד מה שקרה לך אולי תוכל בבקשה להגיד איזה מנורות קיבלת כשהחליפו לך את המנורות השרופות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...