Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה שומר!!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בדיעבד זה המקום שהגנב ירצה לפעול אנשים מוטרדים שלא חושבים ואזור שקט (בהתאם לשעה)

חדש לך שגונבים בבתי עלמין? זה ה-מקום לגנוב בו דברים מהרכב. אני לא אתפלא אם העובדים בבית העלמין גונבים בעצמם. בטח שלא אחרי שהתפקיד של חלק מהם זה להסתובב בין הרגליים של האבלים, לשאול אם הם קרובי משפחה, לתת להם חתיכת נייר לקרוא ממנה ולבקש תרומה בתמורה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המשטרה לא באמת מנסה למנוע מהגנבים לגנוב, המשטרה נמצאת כאן רק כדי לתת לנו טופס לביטוח .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כמה דברים.

א' יש יחידה משטרתית נגד גניבות רכב, קוראים לה "אתגר". לפני שבוע הם ביצעו פשיטה על משחתת רכב באיזור אום אל פאחם. אני לא יודע כמה הם עובדים, ואם הם בכלל משיגים משהו, אבל לפחות יש בסיס.

ב' אצל הבדואים זה ידוע ש"שלי שלי - שלך שלי" ואין להם אלוהים. מה גם שהמשטרה מפחדת מהם, והיא לא עושה כלום לגבי זה. הם נוסעים חופשי במכוניות גנובות ואף אחד לא מפריע להם. הקיבוצניק האחרון שניסה להפחיד גנבי-טרקטורים (ע"י כך שהפשיט אותם, צבע אותם והבריח אותם חזרה למאהל שלהם) שילם על זה ביוקר, מערכת המשפט העלובה שלנו חייבה אותו לשלם להם פיצויים בגין עוגמת נפש.

אני אומר לכם, הבעיה הבדואית עוד תתפוצץ לנו חזק מאוד בפנים.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
אחלה שומר!!

אני לא מאשים אותו. הוא שומר אחד שצריך לשמור על כל מגרשי החניה בקריון (יתכן, אבל לא בטוח, שיש עוד שומר אחד). יש שם 5 מגרשי חניה נפרדים והוא לא יכול להיות בכולם באותו זמן. מה שהנהלת המקום צריכה לעשות זה לשכור עוד שומרים, הבעיה היא שאני לא בטוח שהם חייבים בכלל לספק שמירה על הרכבים, ולכן אין להם שום אינטרס לעשות את זה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני לא יוצא מהרכב עד שהפנל של הרדיו דיסק ממוקם טוב טוב בכיס שלי

ומשקפיי השמש בתא הכפפות.

גם אם קורה מקרה ואני יוצא ממש לכמה דקות מהרכב, אני משאיר אותו במקום

שלא בטוח שהגנב יחשוב עליו(555 :) ).

פורסם

עוד משהו:

תשתדלו לא להשאיר עריסות של GPS'ים למיניהם, זה דורש מהגנב לפרוץ לרכב ולחפש את המכשיר.

תורידו אותם מהחלון, ותחביאו איפשהו...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
כמה דברים.

א' יש יחידה משטרתית נגד גניבות רכב, קוראים לה "אתגר". לפני שבוע הם ביצעו פשיטה על משחתת רכב באיזור אום אל פאחם. אני לא יודע כמה הם עובדים, ואם הם בכלל משיגים משהו, אבל לפחות יש בסיס.

ב' אצל הבדואים זה ידוע ש"שלי שלי - שלך שלי" ואין להם אלוהים. מה גם שהמשטרה מפחדת מהם, והיא לא עושה כלום לגבי זה. הם נוסעים חופשי במכוניות גנובות ואף אחד לא מפריע להם. הקיבוצניק האחרון שניסה להפחיד גנבי-טרקטורים (ע"י כך שהפשיט אותם, צבע אותם והבריח אותם חזרה למאהל שלהם) שילם על זה ביוקר, מערכת המשפט העלובה שלנו חייבה אותו לשלם להם פיצויים בגין עוגמת נפש.

אני אומר לכם, הבעיה הבדואית עוד תתפוצץ לנו חזק מאוד בפנים.

יאיר.

לפי דעתי היא כבר התפוצצה, תראה את באר-שבע ואת המכוניות שהם נוהגים בהם, גרים באוהלים ויש להם לאנד קרוזרים, פאג'רו ומגנום כל משפחה אחד מכל סוג של הרכבים הנ"ל כמות הגניבות בדרום היא פשוט בדיחה, ועוד תראו על הכביש לבאר שבע איפה הם שמים את המאהלים שלהם... יש גבול לכל תעלול...

ממצרים יצאנו לממ"ס הגענו!

• תוכן חדש...