פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת איך בודקים קצר במערכת.. יש לי חשד לגבי קצר אשר גורם לחימום יתר במגבר ולבסוף לניתוקו ע"י ההגנה. אני 99% בטוח שיש קצר. איך אני יכול לבדוק את העניין ? איזה מכשור צריך לדבר. אני משער שיש כבל של + ו - אשר נוגעים אחד בשני, אני פשוט לא יודע איפה ואיזה כבל. יש לי קרוס אשר ממנו יוצאים 2 זוגות וכמובן אל הקרוס מגיע זוג אחד. אחד מהשלושה הנ"ל גורם לתופעה או הקרוס עצמו. אודה אם מישהו יתן לי כאן כיוון איך לבצע בדיקה של קצר בצורה הכי פשוטה שיש (אין לי מכשור וכו', אני יכול להשיג אבל ברמות בסיסיות עד כמה שניתן). בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 2 תגובות
- 831 צפיות
אני מוכר את הרכב שלי ורציתי לחבר בחזרה את הרדיו-טייפ המקורי,כל פעם שאני מתקין לפי הספר הפיוז של הטייפ נשרף,אני מחבר את האדום (+) והסגול (זיכרון) לחיובי ואת המינוס לשלילי של האוטו כמובן משום מה הפיוז נשרף פעם אחר פעם מה אני לא עושה טוב. (נ.ב קראתי את ההוראות ונראה לי שדבר אחד לא עשיתי לא ניתקתי את הפיוז של הרדיו ברכב אלא עבדתי שיש זרם האם זה חשוב לנתק את הפיוז לפני) השאלה שלי ממה זה יכול להיות מדדתי את המתח ברכב הוא נתן 12 נקודה משהו וולט בדקתי את היציאות של הרדיו והן מתקצרות (זה אמור להתקצר?). מה אני לא עושה טוב????
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
איך המגבר הזה?
מאת ניר 1- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=BA-2900&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64 יחסית למחיר אני מתכוון..
הודעה אחרונה מאת wacky, -
- 4 תגובות
- 949 צפיות
שלום לכולם בעבר הייתה לי דיבורית עם יציאה למערכת -חוט אחד והכל מחובר. כרגע אין לי בדיבורית את האופציה אבל נראה לי שיש לי במערכת את האופציה המערכת שלי היא סוני המתהפך לא זוכר כרגע דגם. יש לי כזאת קופסא שהייתה פעם מורכבת ברכב אחר שלי וברגע של שיחה היא הייתה משתיקה את הרמקולים לבד והקול עבר לרמקולים אפילו (אם אני זוכר נכון). מישהו מכיר את זה?
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הבאגז' שלי הוא בגאז' של מכונית סדאן (מיצובישי סופר לנסר), ואני מעוניין להפריד את שטח הבגאז' מהסלון בצורה המירבית ביותר. האיטום יבוא על רמקולים מקוריים אחוריים של 6.5" או כאופציה של 5.25", שאולי יתווספו. איזה חומר אטימה הכי מומלץ (המגש ממתכת עם חורים לחיבורים שונים) כדי למנוע מעבר אוויר. אני לא רוצה להשתמש בדיינמט כי הוא יקר. האם מומלץ לשים פלטת MDF עם איטום מסביב או שיש פתרון טוב יותר עם חומר רך יותר וקל להתקנה? אם אני אשנה את הרמקולים האחוריים ל-5.25" (החורים המקוריים של 6.5"), איך אני אוכל לאטום את ה-5.25"? טבעות או משהו אחר?
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 1 תגובות
- 891 צפיות
שלום לכולם, יש סאב של MOREL "15 ואני מחפש מגבר שיצליח להזיז אותו. אני מתלבט האם לקנות מגבר עם 4 יציאות ולחבר 2 יציאות עם גישור לסאב ו2 יציאות לרמקולים או לקנות 2 מגברים ולחבר אותם בנפרד. אבקש עזרתכם בבחירת מגבר והמלצה לחברה (לא הכי יקר אם אפשר)
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הגידו לי מה זה סט קומפוננט רמקולים קידמיים או אחוריים???
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי זוג כאלה של 6על9 רשום (זה רמקולים ישנים) PEAK= 100 WATTS מגנט = 230 גרם אין שום איזכור של RMS.. בדקתי גם באתר של קנווד אותו דבר. כמה RMS הם והאים שווה בכלל להתעסק איתם או שהם חלשים?
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 1 תגובות
- 974 צפיות
הרכב הינו פז'ו 205 לא FOREVER שנת 89 מה גודל הרמקולים בדלתות?
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב. ברשותי תקציב של כ 6 אלף ש"ח וברצוני לקנות מערכת לרכב. בעיקרון אני רוצה מערכת איכותית וטובה שתיתן יותר איכות מאשר עוצמה .. את אבא שלי פחות מעניין הסאונד והוא מסתפק במערכת שיש עכשיו והוא רוצה להוסיף מסך DVD+מכשיר לקריאת DVD. כרגע ברכב יש לי HD של VDO מדגם 721 ... זוג קומפוננט קדמיים (שקיבלתי עם הרכב) וזוג רמקולים אחוריים מקוריים של החברה (לא ידוע לי איזה רמקולים נמצאים שם). נכנסתי אתמול לחנות וביקשתי לקבל יעוץ. הציעו לי לקחת זוג קומפוננט 6X9 על המגש מאחורה (יש דבר כזה קומפוננט 6X9 ?) לחבר ל VDO הקיים מכשיר DVD חיצוני, מסך ומגבר של sabba 4 ערוצים. כל זה תמורת 6200 ש"ח כולל התקנה (800 ש"ח, הגיוני ? זה המחיר?) מה אתם ממליצים ? מה אתם היית…
הודעה אחרונה מאת neo19, -
בHPF משתמשים בקבל פוליפרופילן נכון?
הודעה אחרונה מאת B.R, -
התנגדויות של 6X9
מאת DRS- 4 תגובות
- 824 צפיות
רמקול רגיל (WAY 1) עם התנגדות של 4 אוהם... אם מחברים 2 רמקולים כאלה על אותה יציאה ההתנגדות יורדת ל-2 אוהם (מתחלקת), מה קורה ב-6X9 לדוגמא 3 WAY הרי יש את הממברנה של הבאס ונגיד זוג טוויטרים על ציר איך ולמה ההתנגדות לא יורדת שמה?? *אותו דבר לגבי קומפונניטים שיש מיד באס וטוויטר עם 4 אוהם שמחוברים על אותה היציאה. . .
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזה מן קבל אני צריך בשביל לסנן את צלילי הבאס מרמקול ולתת לו צליל של תדרים גבוהים ואיך אני מחבר את הכבל לרמקול
- 2 תגובות
- 994 צפיות
ברשותי קרוס אקטיבי שאני הולך להתקין על הרכב.... איך אני מפצל את ה+ שמגיע מהמצבר לשני כבלים ? (4G) איך אני מפצל את החוט ראמווט....והאם כדאי לפצל מינוס או לתת לו אחד משל עצמו ? כמו כן....האם הRCA של חצי מטר שבין הקרוס למגבר צריכים להיות באיכות דומה לאלו שרצים בכל הרכב או שהם פחות רגישים לרעשים מה שאומר שגם חוטים ממוצעים יספיקו, ולא צריך חוטים ברמה גבוה מאוד....
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
התקנתי רמקולים קדמיים היום CV משהו חמוד מאוד במקום אלה שקיבלתי מהחבר'ה ושאני מפעיל את המערכת יש כזה רעש מעפן כזה ואם אני נותן גז אז זה משפיעה על הרעש והוא כאילו נהיה גם יותר מהיר וגם יותר. הרמקולים מחוברים על מגבר של JBL והרמקולים שקיבלתי מהחבר'ה גם היו מחוברים עליו ולא עשו שום רעש השאלה שלי ממה יכול לבוא הרעש ואיך להעיף אותו? תודה.
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערב טוב , חבר שלי מעוניין במגבר + סאב וופר + רמקולים (אם אפשר אז קומפוננט) ב-3000 ש"ח מקסימום. אני זקוק שתתנו המלצות לרכיבים האיכותיים ביותר שאפשר להשיג בתקציב הנ"ל. בנוסף לכך אני זקוק להמלצות על חנויות/מתקינים זולים , מקצועיים ואמינים ככל האפשר. תודה מראש , אוראל.
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת איך הסט קומפוננט הזה. האם הוא בעל צליל מתכתי או יותר עדין? ועוד שאלה - איזה סאב של ROCKFORD הייתם שמים ל-SQ בהנחה שהמגבר הוא 551X תקציב - לא כל כך משנה כרגע, מעוניין לקבל רשמים על דגמים. תודה.
הודעה אחרונה מאת bomber man, -
- 1 תגובות
- 825 צפיות
חברה אני שוב פעם צריך את עזרתכם מה אתם אומרים על הרדיו דיסק הזה: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1855747 ואני גם ישמח אם תתנו לי הצעות אחרות בנוגע לרדיו דיסק במחיר של +-400 שח אני יודע שהתקציב הוא לא נאנ אבל מסתפקים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אנשים, חבר שלי מתקין מערכת הכוללת סאב של סרווין וגה HED 12 וקומפוננט קדמי של אלפיין 50 RMS איזה מגבר יהיה יותר טוב? הדגמים הם PLATINUM AUDIO V12 1000W וקליפורניה בום 1200 W אם יש הצעות אחרות בטווח המחירים פלוס מינוס - הוא פתוח להצעות.
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 28 תגובות
- 3 אלף צפיות
הסיפור מתחיל פחות או יותר עם רכישת הרכב, שהוא רכב ישן ומאוד מאוד קל לפריצה. התקנתי רדיו-דיסק שהיה לי בבית. פחות מחודש אחר כך הוא נפרץ והרדיו נעלם. עברו כמה חודשים והתקנתי ברכב, בשלבים, מערכת: רדיו דיסק MP3 של בלאופונקט. זוג קומפוננטים קדמיים של MAGNAT, 6.5. זוג רמקולים אחוריים 3WAY של קנווד מהדגמים החדשים, מאוד איכותיים. וגם איזה זוג טוויטרים נוסף מאחור. הקדמיים הורכבו בדלתות, בנייה חיצונית לא בולטת מדיי, האחוריים הוחבאו בבד אקוסטי עבה! וממש לא ראו כלום. אפשר לישון בשקט, לא? אז ישנתי... אולי יותר מדיי בשקט כי בוקר קמתי וכל הרמקולים נעלמו כלא היו. הרכב נפרץ בצורה סופר מקצועית, הגנבים נעלו אחריהם את הדלתות! לא השאירו לי בלאגן ואפילו לא לקחו …
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אתמול חבר שלי קננה רדיו דיסק סוני לא זוכר איזה דגםאז יש שם את החוטים של הרמקולים את החוטים של החשמל ועוד 3חטים שאני לא יודע מה הם אני בטוח שאחד מי הם הולך למגבר אבל אני רוצה לדעת איזה מהם וביכלל לדעת למה שלושת החוטים האלה החוטים הם כחול . כחול לבן . ותכלת בתודה מראש . ארתור.
- 6 תגובות
- 934 צפיות
יש לי ברכב פנל של פיוניר עכשיו התקנתי היום רמקולים של אינפיניטי מקדימה (רפרנס 652i למי שמכיר) עכשיו בסוף השבוע אני מתקין גם 6X9 של פיוניר (ts-a6995) מאחורה ומגבר של רוקפורד (501X) פשוט את זה העדפתי להשאיר למתקין מקצועי. עכשיו היום אחרי ההתקנה ששמעתי את הסאונד שנותנים האינפיניטי קצת התאכזבתי... מעל ווליום מסויים (לא ממש גבוה) הצליל מתחיל לההרס משמעותי... עכשיו אם אני יחבר אותם למגבר אני ישמע בהם יותר טוב? כי אני חושב עכשיו שכדאי לי להשאיר אותם מחוברים למערכת ולמגבר לחבר סאב ואת ה6X9... הצילו
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לקבל עזרה איזה מערכת מומלצת לרכב מבחינת קפיצות בכביש (לא בשטח כמובן) למרות שמותקן קפיצי גז של מונרו . בתקציב של 500 -600 ש"ח רדיו דיסק (אפשרי כמובן גם יד שניה) וכמובן שאין מקום לרמקולים 9*6.... אלה רק קומפוננטים 5.25 או רמקולים רגילים ... סה"כ מקום יש 4. כמובן שאין מה לדבר עם מגבר וסאב (צפיפות+נסיעות שטח קופצניות). התקציב שנתון לרמקולים או קומפוננטים זה 150-200 ש"ח.... תודה על ההצעות שיגיעו.
הודעה אחרונה מאת netivi, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
בהנחה שיש סט קומפוננט וסאב שיושבים על מגבר עם קרוס פנימי של היי פאס ולאו פאס(וגם באס בוסט). ישפר הרבה?
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום ... לאחרונה הותקן אצלי מגבר Rockford Fosgate 501X... אחלה מגבר, הוא מאוד איכותי ואני מאוד מרוצה ממנו... אבל (תמיד יש את האבל הזה) (בעצם, בלי האבל לא הייתי מפרסם פה הודעה) ישנה בעיית רעשי האלטרנטור (כמובן, תמיד יש אותם, הזונות האלה!)... הכל חובר היטב הפרדה בין כבלי מתח לכבלי RCA, כבלים מתאימים (מבחינת ה GAUGE שלהם) , אורך מומלץ (לפי כל הטבלאות החישובים שיש באינטרנט)... פיוז מורכב קרוב למצבר, כבל GROUND מחובר היטב (גם מה HU וגם מהמגבר) ה HU דרך אגב, זה Kenwood KDC2023... נחמד, לא יותר מזה... קצת פשוט, אבל זה מה יש... עכשיו, משום מה המתקין הוסיף עוד כבל GROUND מהיציאה השמאלית של ה RCA שב-HU... הוא מלופף סביב מחבר ה RCA, מחובר לשלדת הרכב…
הודעה אחרונה מאת gmb, -
מקום\שעות המפגש
מאת neo19- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לקפוץ היום למפגש של המערכות אבל אני לא יודע איפה זה ובאיזו שעה אז אם יש מישהו שנמצא כאן כרגע ויודע אז שייתן לי בבקשה את הפרטים.תודה (גם בשעות יותר מאוחרות זה טוב רק שאני יספיק להגיע) ד"א אני מגיע מאשקלון אז אם כבר מישהו יודע לכוון כמה שיותר מפורט יהיה יותר טוב
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
פשוט משהו לא מסתדר לי ,ואם תשימו לב יש הבדלים באות אחת בדגם . אני שם פה דוגמא של בלאנקופוט,אבל יש אותה בעיה עם פיוניר זה הקישור של stero4sale http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?manufacturers_id=14&products_id=62 זה קשיור של אתר מחו"ל http://www.crutchfield.com/S-HLjgpENPTpH/cgi-bin/ProdView.asp?s=0&c=10&g=52000&I=023PCX652&o=p&a=1&cc=01&avf=Y&search= בעצם אני מעלה גם את פיוניר זה הקישור של רדיו עוזי - http://62.219.12.195/uziradio/display_speaker.asp?Modelid=54 זה הקישור של stero4sale http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=28&products_id=96 אני יודע שלפע…
הודעה אחרונה מאת colt77, -
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אנשים נהרס לי הסאב באוטו , זאת אומרת הגומיה שלו מסביב נקרע . עכשיו בימים האלו אני מחפש סאב וופר חדש , והאמת שהייתי מרוצה מהקודם שהדגם שלו היה rfs-1412 של רוקפורד , ולפי מה שהבנתי הוא דיי חלש אבל בכל זאת אהבתי אותו . אני צריך תעזרה שלכם בהצעות לסאב חדש לא משנה לי של איזה חברה העיקר שיהיה סאב טוב לא כמו פיוניר שאמרו פה שהוא לא מדוייק וגם שלא יהיה סאב של 2500-3000 ש"ח כי אני חוסך תכסף להשקעה אחרת באוטו חשבתי לבנתיים על רוקפורד מדגם rfz3412 שהוא 400W ,150rms מה אתם אומרים עליו ? המחיר שלו הוא בערך 700 ש"ח . נ.ב - המגבר שלי היום באוטו הוא גם רוקפורד אם תרצו וזה חשוב לבחירה של הסאב אני יכול להביא תדגם מהאוטו . תודה רבה ומחכה לתגובות והצעות שלכם !!!!!…
הודעה אחרונה מאת elior1111, -
- 17 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
טוב, אז היום סיימנו את השלב הראשוני בהתקנת אודיו בTS הSETUP הנוכחי (עד שיתפנה עוד תקציב או ימצאו מציאות כאלה ואחרות...) : HU - המקורי שמגיע עם הרכב. מגבר - Harman\Kardon שני ערוצים (70 בגישור) שמגביר זוג אחורי של סאב-וופרים כאלה : http://www.incarexpress.co.uk/focus.php3?partno=GENP69018 הסאבים יושבים על מדף חדש שנבנה במיוחד בשבילם, מכוסה בבד אקוסטי שהשיג את התוצאה שלה שאותה חיפשתי - שחיצונית, לא יראו כלום : לא רמקולים, לא סאבים, לא טוויטרים - כלום מקדימה - מורל דוטק 6.5" שכרגע מחוברים רק לHU. נקודות לשיפור לעתיד : עוד מגבר, חיבור של קרוס-אובר של הרמן\קרדון ששוכב לי בבית מכיוון שהבעיה העיקרית כרגע היא סלט של תדרים, הקומפוננט מנגנים גם באס, הסאבים …
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי רמקולים אחוריים 300 וואט....אני רוצה לחבר להם מגבר ואין לי מושג מה יתאים אה וגם שלא יהיה יקר
הודעה אחרונה מאת panter,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,569 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni162
- ברווז
- נירו72
- אלפרד חיות
- Night Driver
- shaymolcho
- Aviady001
- malcishua
- Shay Shd Dave
- מיץ פטל
- sperial
- yoav911gt2