פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
המערכת שלי באוטו 1 2 3
מאת lidi527- 31 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
המערכת שלי באוטו בהתקנה עצמית עזבו אותכם מכול המהנדסים קצת ניסיון בנגרות ובהתקנות סטריאו וזה כול הסיפור חבל על הכסף שאתם מבזבזים סתם לכול המתקינים המהנדסים בארץ
הודעה אחרונה מאת lidi527, -
- 3 תגובות
- 915 צפיות
1.מה דעתכם על חברת BOSTON ACOUSTICS וסדרת הPRO שלהם. 2.ואם לא מתחשבים בכלום חוץ מאיכות הצליל, האם הוא יותר איכותי מהJL AUDIO W6v2 תודה
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם.. היום הייתי אצל חבר וראיתי רמקול בתוך תיבה מוזרה.. שאלתי את החבר לגבי זה והוא טען שחבר הביא לו במתנה ואין לו מושג מה זה. קצת פרטים: הוופר הוא 12 אינץ, הוא יושב בתוך תיבה מרובעת ללא דופן אחורית(פתוח לגמרי) על הוופר עצמו מאחורה רשום 8 אוהם התנגדות ו- max sound 300w החברה היא בשם hi-sound... במרכז הוופר יש קונוס כלפי חוץ. המימברנה היא מחומר דמויי עץ!! ??!!! מוזר לגמרי. חיברתי אותו למערכת ביתית והוא נשמע כמו רמקול ישן ופשוט.. (חשבתי אולי שזה סאב או משהו בסגנון כדי למלא זמנית את ה"חור" בבאגז' ) בקיצור יש טעם לעשות משהו עם הרמקול? אולי בתור וופר גדול מאחורה? (כן, גם לי זה נשמע מטומטם).. אין הגיון שהוא יעבוד כמו סאב נכ…
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום מבקש המלצה למתקין לרמקולים בקריות
הודעה אחרונה מאת hadardas, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר שלי רוצה לרכוש מכשיר, ממש בזמן הקרוב והוא מתלבט נורא, בעניין בחירת מכשירים התומכים ב- MP3 . ההתלבטות היא בעיקר בין השניים: רוקפורד 9120 והפיוניר 550. מבחינת המחיר: הרוקפורד נמכר ב-1000 ש"ח והפיוניר ב-1300 ש"ח . שני המכשירים תומכים בשליטה על הסאב, אך לפיוניר יש גם את השלט. ההתלבטות נובעת מביקורות הרבות שסופג בעיקר מכשיר הרופורד, אציין שאלו ביקורות קשות לצד השלילי ובאותה נשימה אומר שיש המון ביקורות לשבחה של המערכת. הייתכן ואילו לפיוניר 550 רוב הביקורות הם זהות או פחות קיצוניות מאלו של ה- 9120 . אמנם אין התלהבות מהמכשיר, אך גם אין אכזבה גדולה ממנו. לכן, אני מבקש ממי שיכול להסביר את העיניין, שיסביר נ.ב: לי אישית יש את הרוקפורד 9120 ול…
הודעה אחרונה מאת ebari, -
solox kicker
מאת rozwarez- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נכנסתי לי לאתר של קיקר וגילתי לתדהמתי את הדבר המדהים הזה Kicker SoloX S18X 18 אינץ 10000 וואט (שיא) 5000 וואט אר אמ אס ! מישהו יכול להגיד לי כמה המפלצת הזאת צריכה להעלות? לידה החמוד שלי נראה תינוק ואם כבר קיקר מה לדעתכם יותר טוב compvr CVR18 או solo baric l7 S15L7
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 3 תגובות
- 985 צפיות
מישהו יודע מה הגודל של הרמקולים הקדמיים והאחוריים בטויוטה אוונסיס? ידוע לי שזה 6.5" אבל אני לא בטוח תודה מראש
הודעה אחרונה מאת multi-sound, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לסאב KICKER CVR12 400 RMS איך סוני במגברי מונו? האם המגבר הזה Sony XM-D400P5 יתאים לסאב ? על כמה אום עדיף ??
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- 24 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם. בימים הקרובים אני אצטרך לבנות תיבה לסאב שאקנה. (Kicker CVR12) יש לי מספר שאלות באופן הבניה. אך אני אשאל אותם אחד אחד בעקבות תשובתכם. תרשים ראשון. מידות ע"פ המלצת, כתיבה מרובעת. תרשים שני. תיבה מלבנית ויותר צרה אני מאמין שחשוב לציין כמה דברים: א. בשני המצבים, התיבה תיהיה סגורה. ב. התיבה תכיל את אותו מס' ליטרים. (אפשר גם להגדיל, אבל חשוב לי לעשות השוואה כשהנתונים שווים, אולי אני ארחיב את התיבה המלבנית במידה וזה לא ישנה) השאלה שלי, האם יהיה הבדל בכל המובנים (איכות/ניצול וכו') בין 2 התרשימים הבאים. או שהתפוקה שלו תיהיה שווה בשני המצבים? תודה מראש לכל העוזרים. אורן.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
אבנגרד........
מאת Mi16- 6 תגובות
- 966 צפיות
מישהו שמע על החברה הזאת?? איך הם בכללי? למישהו יש את אתר הבית של החברה?? תודה
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי לקנות מחבר Blaupunkt MP33 40 על 4 ב400 שקל........ מה אתם אומרים שווה? הכי מדאיג אותי זה ה40 על 4.........זה משמעותי? *הודעתך נערכה, אין צורך ב15 סימני שאלה בכל פעם!*
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני לא הבנתי עד עכשיו מה ההבדל למשל בין תיבה של 70 ליטר לבין תיבה של 100 ליטר? מה ההבדל מבחינת הסאונד? ומה עדיף לסאב שלי (KICKER SOLOBARIC S15L7)
הודעה אחרונה מאת rozwarez, -
- 3 תגובות
- 991 צפיות
כרגע יש לי רדיו דיסק של קנווד 2020...ורמקולים של קנווד 240 וואט 6 על 9 מאחורה מקדימה יש לי סתם רמקולים שהיו באוטו וזוג טוויטרים של רד סאונד... אני רוצה להוסיף מגבר לרמקולים אחורה ואני צריך ייעוץ איזה מגבר לקנות עם כמה הספק...כמה הספק אני צריך בערך כדי להרים את הרמקולים כמו שצריך?...יש לי 400-500 שקל יש הצעות?...
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי סאב 440 ואט של מאגנט ואני רוצה מגבר קטן וטוב רק לסאב ולא משהו יקר תוכלו להמליץ לי בבקשה על סאב טוב וזול?? תודה!
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מכשיר פיוניר avhp6500dvd רמקולים קדמיים פיוניר 150 וואט רמקוליים אחוריים פיוניר 180 וואט רמקוליים במגש אחורי פיוניר 400 וואט מגבר אדיובנק 900 וואט 4 ערוצים
הודעה אחרונה מאת multi-sound, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מדבר על JVC: ואני מתלבט בין KD-S890 http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/dss/product.asp?pf_id=JIs890 לבין KD-S300 http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=22&products_id=136 מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
תגידו לאיזה צד אני מחבר את החוטהלבן עם הפס השחור שיש לו שני קצוות אחד פלוס ואחד מינוס האם לצד שמאל או ימין והאם העפור גם משנה איזה צדד
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה להחליף רמקולים מקוריים של האוטו עכשיו אני לא בטוח אים זה 6 אינץ או 6 וחצי. איך מבדילים בינהם?
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
זה משנה איזה צד כל רמקול
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הקיקר הרבה יותר יקר. הרוקפורד הרבה יותר קומפקטי. מבחינת נתונים, שניהם מאוד דומים. השאלה היא, מי יותר איכותי ? מה הייתם לוקחים ?
הודעה אחרונה מאת נעםבב, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יעבוד בכלל?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לסרט שהתנגן ברכב (אם אני זוכר נכון זאת היתה אימפרזה או סיאט). סרט על אופנועים. בעל הרכב אמר לי, אבל שכחתי את השם.
הודעה אחרונה מאת rockford, -
- 18 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=XCTS_A6990S זה הרמקול בלי קשר למחיר אני שואל רק על הדגם הזה בלי עדיף משהו אחר תשקיע עוד קצת תחסוך טיפה יש משהו רע על הדגם/הרמקול הזה ? הוא באמת 80RMS ? איך הבאס שלו ? יש לו תכונות רעות ? תכונות טובות שאין ברמקולים אחרים ? כמה משנה הגודל של המגנט ועל מה זה משפיע ואם כבר שאלתי מה הגודל של המגנט ברמקול הזה....... תודה רבה למי שיעזור !!! אני מוכן לשמוע הכול לא רק ממי שהתנסה בעבר... שוב תודה מתן
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 6 תגובות
- 867 צפיות
שלום.. אני מחפש מערכת mp3 איכותית לאוטו... תקציב בערך 1000 שקל.. אני אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי בקשר לזה.. תודה רבה....
הודעה אחרונה מאת Erez_c, -
מה זה פרימייר ?
מאת T.s.R- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברה תסבירו לי בבקשה מה זה Pioneer Premier !!!!!!! מה ההבדלים ? מה עדיף ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הרגע חזרתי מסיבוב פשוט בעיר. העניין הוא שאני שומע מוזיקה..... כרגיל על ווליום גבוהה אבל רגיל (ככה אני נוסע רוב הזמן) עומדת מולי מכונית ואני שם לב למשהו כמו פליקר על הפח שלו! עצרתי בצד....... הנמכתי את המוזיקה מסתכל על הפנסים וכלום....... חבר שלי הגביע שוב לאותו ווליום........ ואני רואה שכל הפנסים במכונית...... לפי הדפיקות של הסאב נחלשים ומתחזקים כמו פליקר לפי הבאסים!!!!! פעם ראשונה שזה קורה!!! מה זה יכול להיות................ למרות שזה נראה מגניב זה לא בסדר........ למישהו יש מושג ממה זה נגרם? * אין צורך בעשרות סימני פיסוק, מספיק לכל היותר שלושה מכל סוג, להבא הודעתך תימחק*
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני טועה או שהם אותו דבר בערך ? בכול מיקרה אני צריך קישורים לחנויות שמוכרת אחד מהם בגדלים של 6.5 אינטש תעשו טובה תרשמו לי כול חנות שאתם מכירים שמוכרים אותם בלי קשר למחיר ! תודה מתן ! אם יש עוד דגמים טובים של קומפוננט 6.5 אינטש אני אשמח לשמוע אבל רק עם קישורים וחברה זה חשוב כמה שיותר קישורים !
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני חושב להחליף את ה HU באוטו חשבתי בהתחלה על ה PIONEER 560MP אבל משום מה אני לא יודע אם כדאי לי... אז אני חושב על הקטע שלקפוץ קצת גבוה במחיר סביר הבנתי שקלריון חברה לא רעה בכלל, השאלה היא איך הם מול אלפיין ברמה של הסיגנל היוצא ומול פיוניר. הדגם המדובר הוא : CLARION DXZ545MP שנת 2004, יש לי אפשרות להביא אותו מארה"ב ב1150 ש"ח בערך. או מול האלפיין CDA-9825 שזה יעלה לי בערך 200 שקל יותר מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
-
סטריאו/מונו
מאת 620SI- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סליחה על הבורות..... אבל מה ההבדל בין סטאריו למונו.... כלומר כאשר אני מחבר במקביל 4 רמקולים על 2 יצואות למגבר שלא בנוי ל2 אום. כלומר שהמגבר לא יעבוד בסטאריו??? או שאני טועה? בכל מקרה אני ישמח לקבל הסבר והאם השינוי מורגש משמעותית? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מצרף תמונה של המגבר שלי KENBO MRV-F407. על פי מה שאני יודע זה חיקוי של ה- V12 של ALPINE , והוא עובד אצלי טוב. הוא מפעיל סאב של פיוניר 305C וקומפוננט של לייטינג אודיו (סטרייק) 5.25 אינצ' . השאלה היא האם מישהו מכיר את המגבר הזה, ועד כמה הוא קרוב לביצועים של האלפיין המקורי ? כי חיצונית הוא נראה זהה...... נ.ב: אני מציין שיחד עם המגבר קיבלתי חוברת הסבר על אופן ההתקנה של המגבר... ובסופה מוסתרים עם מדבקות לבנות, הטלפונים של חברת ALPINE. ועוד משהו: המתקין שקניתי ממנו את המגבר, אומר שזה מגבר של אלפיין אבל בכדי להוזיל את מחירו בארץ ולשלם פחות מיסים... שמו פלסטיק עם לוגו של KENBO במקום אלפיין. אבקש התיחסותכם ..
הודעה אחרונה מאת gmb,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,569 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni162
- ברווז
- נירו72
- אלפרד חיות
- Night Driver
- shaymolcho
- Aviady001
- malcishua
- Shay Shd Dave
- מיץ פטל
- sperial
- yoav911gt2