פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלו אזיקונים: רעיונות אחרים לסידור החוטים יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת Q-PiXeL, -
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
אני מחפש mp3 לרכב במחיר של עד 1000 שח זאת נראית לי טובה: PIONEER דגם DEHP4600MP http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^827,normal_sales מה אתם אומרים? חוץ מזה קניתי מגבר של PROSOUND דגם AM-4200 4X200 אבל קראתי איפשהו שמגברים נשרפים מהר אז רציתי לדעת אם המגבר הזה נחשב טוב ואם שווה בכלל להשתמש בו? תודה רבה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 4 תגובות
- 978 צפיות
אני מדבר על תיאורטי לגמרי ... שמעתי שזה די פשוט ויש חברות שאף מעודדות ומסבירות איך לעשות את זה (ZAPCO למשל). עכשיו מה שהבנתי זה נעשה על התעסקות בVOLTAGE RAIL ... אפשר עוד פרטים על כל התהליך והשלכותיו ? תודה
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 2 תגובות
- 728 צפיות
אחותי נוסעת עוד שבוע וחצי לניו יורק ואני צריך שתעזרו לי במציאת קומפוננט עד 100 דולר. המגבר הוא לנזר 431 90-100 ארמס אמיתי. רדיו דיסק של פיוניר 50 על 4 וסאב 305C. הרמקולים הם כרגע אורגינלים של הרכב (פונטיאק סנבירד) הבעיה היא שעכשיו יש מקום רק ל3.5 אינץ בדשבורד. והאוטו אולי ימכר בעוד שנה. כדי לשים 4 אינץ או לקנות 6.5 ולעשות איזה בניה מפיבר בדלתות. אני לא יכול לחתוך את הדלת אז אני צריך לבנות תיבה על הדלת. התקציב הוא 100 דולר כולל בכל. אני בתסביך רציני. ואני רצה לנצל את המגבר עד הסוף. יש אולי רמקול 4 אינץ שמנגן כמו 6.5? אם 70 ארמס לפחות ב100 דולר. ולא דולר אחד יותר?
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 1 תגובות
- 910 צפיות
אני צריך דחוף עזרה מהי המידה המקסימלית של קומפוננטים שאני יכול לשים בארבעת הדלתות? תודה רבה לעוזרים !!
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
החלפת תדרים
מאת yanivz- 4 תגובות
- 845 צפיות
האם ניתן לקנפג תדרים מחדש ברוקפורד 9320 ? (נקנה בארה"ב) אותה שאלה לגבי אלפיין CDA9813 בהנחה שאי אפשר, כמה יעלה לשנות את התדרים?
הודעה אחרונה מאת yanivz, -
חבר שלי, דייל במקצועו, נוסע השבוע לארה"ב וחשבתי לבקש ממנו מערכת לאוטו הבנתי שהפרשי המחירים בארץ וניו יורק ממש גדולים מה אפשר לקנות (מערכת מפ3+רמקולים) בסביבות ה 500$ ? אם זה חשוב, אז 4 רמקולים לטויוטה לנד קרוזר תודה מראש למייעצים
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
או שהכניסה חופשית ועכשיו יצאתי מטומטם אם השאלה הזאת?... תודה..
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
אני מוסיף עוד כמה תמונות של ההתקדמות בהתקנה להנאתכם
הודעה אחרונה מאת YUVAL B, -
טרמינל לתיבה
מאת ow-polo- 2 תגובות
- 995 צפיות
צריך המלצה למקום ספציפי באיזור חיפה שמוכר. אני לא מכיר חנויות אלקטרוניקה ומעדיף המלצה מאשר סבב דפי זהב. בתודה.
הודעה אחרונה מאת ow-polo, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם לפני כמה ימים הגברתי דיי גבוה - לא היה עיוותים אבל היה באס חזק שגרם לברזל שבפיוז להשבר ערך הפיוז הוא 60A במגבר של הקיקר ישנן 2 פיוזים של 40A ובמגבר של הJBL יש פיוז 30A חשבתי לשים פיוז של 80A אבל חיפשתי בפתח תקוה ולכל המתקינים יש להם רק פיוזים כאלו שהערכים שלהם נעים בין 30A עד ל 50A כרגע שמתי 50A אבל אני מפחד שזה שוב יקרה אחד המתקינים אמר לי שאני צריך לשים כבל 2 גייג' - מה שלא נראה לי או לשים 2 כבלים של 4 גייג' מתקין שני אמר לי שכדאי לשים בית פיוז מיוחד עם מפסק פחת שעולה 150 שקל - ישר שללתי את האופציה הזו. ומתקין שלישי אמר לי שלא הגיוני שזה הבעייה כי האלטרנטור מסוגל לספק מקסימום 75 אמפר RMS ו 90 אמפר מקסימלי. לדעתו הבעייה באלטרנטור שיש לו בע…
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 6 תגובות
- 965 צפיות
אני מאמין שלהרבה פה יש סאבים של קיקר או סרווין וגה. יצא לי לשמוע סאב של סרווין וגה מדגם HED, וגם סולובאריק של קיקר אבל הוא היה יחד עם עוד שני סאבים של חברה אחרת שאני לא זוכר את שמה, ככה שקשה להתרשם ספציפית. הדגמים שאני מדבר עליהם הם Kicker 03CVR124 , סאב 12'' שמקבל 400rns. מולו בחליפה השחורה עם צווארן אדום, Cerwin Vega VEGA-124, סאב 12'' שמקבל הספק דומה. לשיפוטכם.
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
אנשים איזה קומפוננטים יש לכם?? אתם מרוצים מהם?? איזה מוזיקה אתם שומעים אליהם בדרך כלל??? יאללה אנשים לשתף פעולה!!!
הודעה אחרונה מאת RADI, -
subaru b4 ...
מאת TTAALL- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש בעיות עם האוטו הזה מיבחינת בתקנת מערכת ??
הודעה אחרונה מאת TTAALL, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ידידי הנכבדים , האם מי מכם מודע לכדאיות רכישת מערכות שמע לרכב בגרמניה? כמובן, בהתייחס לרף המחירים בארץ. כמו כן, אשמח להעזר באי אילו אתרי אינטרנט של חנויות וירטואליות כאלה ואחרות מתחום האודיו לרכב שנמצאות בגרמניה.
הודעה אחרונה מאת אבי007, -
הסאב נשרף
מאת bomber man- 2 תגובות
- 995 צפיות
זה כנראה סגור עכשיו... ניתקתי את הסאב וחיברתי במקומו לערוצים סאב אחר ווהוא עובד הלכתי ל2 חנויות והם אמרו לי שהוא שרוף למררות שבשתי שניות שהמערכת פועלת האסב עובד ואז חוזר לשתוק הראשונה(צליל אורנים בירושלים) חיבר מודד לסאב והוא לא הראה 4 אום ולפי זה הוא הסיק את זה והחנות השניה-מוטי ויוני אביזרים בבית שמש הבחור דחף קצת את הממברנה עם היד שלו והחליט שהסאב שרוף וששאלתי אותו למה הסאב עובד 2 שניות ומתכבה אז הוא טען שמשהו שם מתקצר ואז הסאב מתחמם מהר ומפסיק לעבוד. הגיוני כל העסק הזה או שצריך להמשיך לבדוק??
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
שלום , יש לי שאלה של מתחילים :-\ ברוב המערכות הרגילות...רגילות אני מתכוון מה שיש היום ברוב המכוניות בשוק הישראלי....לא מערכת מתקדמת... כשמגבירים בווליום יחסית נמוך מתחילים להיות עיוותים והשמיעה בלתי נסבלת.... הסאונד נהרס. אני מתכנן לקנות מערכת לאוטו של אמא שלי (בן 17) , הרמקולים כנראה יהיו פיוניר... וכמו כן גם הרדיו דיסק. השאלה שלי כשני אגביר ובווליום גבוה יהיו רעשים והסאונד יהרס.... האם זה בגלל הרמקולים ? ברמקולים יותר "חזקים" הצליל לא יהרס ? או שזה בגלל ההגברה של הרדיו דיסק , שהיא גרועה , ומגבר יפתור את הבעיה ? תודה רבה , תומר.
הודעה אחרונה מאת NuXeR, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, כל השנים הייתי חסיד גדול של פיוניר (גם לבית גם לרכב), האלקטרוניקה שלהם מעולה לדעתי ומאוד אמינה. שאלותיי, 1. מה ההבדל בין הרדיו-דיסקים של פיוניר לבין Alpine? לשם ייחוס בוא ניקח מכשירים ברמה מקבילה פחות או יותר פיוניר : DEH-7600 ו Alpine: CDA-9813. האם יש הבדלים מהותיים כמו איכות שיחזור האותות, האם קריאת ה-MP3 של האחד עדיף על זה של השני (זמן גישה,טעינה וכו'), אמינות המכשירים וכו', שליטה על הקרוסים המובנים - מי פונקציונלי יותר ועוד. 2. דעתכם על המכשיר CDA-9827 גם הוא של Alpine מול ה 9813 - האם ההבדל במחיר אכן מוצדק? 3. עוד שאלה קטנה - מערכת SQ - על איזה HU אתם הייתם מבססים אותה (Pioneer או Alpi…
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 0 תגובות
- 986 צפיות
לאחר שראיתי כאלה בתערוכת אוטומוטור, מישהו יכול להסביר לי מזה זה בכלל?
הודעה אחרונה מאת gmb, -
המערכת החדשה שלי 1 2
מאת rozwarez- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לא גמורה אבל מה אתם חושבים בנתיים זה מה שהזמנתי בנתיים מערכת עצמה: Alpine CDA-9813 סאב: KICKER SOLOBARIC L7 S15L7 15" מגבר עוד לא הזמנתי מתלבט בין HIFONICS BRUTUS BX1000D ל JBL BP1200. מה אתם חושבים על המוצרים? בנוסף לא עכשיו כי יש קצת בעייה כספית אבל אני מתכוון לקנות רמקולים אחורים/קדמיים ומגבר בשבילם וצריך המלצות פה, לא מגביל לישראל כל הדברים שאני קונה אני קונה מאמריקה חוץ מהבוקס לסאב שאין ברירה אז אני יקנה אותו בישראל בהזמנה אישית(או שאתם מכירים מקומות שמוכרים קייסים ל15 אינץ מרובעים) למי שצריך מידע על המוצרים: Alpine CDA-9813: קורא mp3,WMA וכל העסק הזה מכיל אקולייזר חמש ערוצים 60 וואט כפול 4 (שיא) מגיע ל105 דציבל תדרים 5-20,000 Hz…
הודעה אחרונה מאת rozwarez, -
- 2 תגובות
- 692 צפיות
אני מחפש רדיו דיסק בלי כלום רגיל לא אכפת לי אפילו משומש אז אני בדקתי את המכירה הפומבית שבאתר ואללה רציתי לשאול אם מה שהם מוכרים זה שווה בכלל בדיקה? http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/catAuct.asp?sgp=15
הודעה אחרונה מאת dannyvas, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה, יש לי כרגע: רדיו דיסק BLAUPUNKT , רמקולים קדמיים Pioneer 120W ואחוריים Kenwood 100W הווליום מקסימום ברדיו זה 66, וכשאני מגיע ל45 בערך נוצרים עיוותים. אני מעוניין לשמוע יותר חזק ממה שאני שומע עכשיו, אבל לא משהו מטורף...רק יותר ווליום אז השאלה שלי, אם אני מביא מגבר "נורמלי\טוב" הרמקולים שיש לי עכשיו מספיקים? הבנתי שאני צריך מגבר 4 ערוצים, זה נכון?(או 2 גם טוב?) התקציב שלי הוא 500-600 שקל למגבר, אפשר בבקשה המלצות? תודה מראש. עריכה: נ.ב אני לא מעוניין בסאב.
-
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך הם? ואיך החברה lanzer http://www.lanzar.co.il/details.asp?id=485&lead_id=&look=
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אוקיי- אז אחרי ערב עתיר ביצועים עם הסאב החדש(סרווין ווגה חמקן 12.4) שמורם על ידי ערוץ מגושר של מאק אאודיו עם 200 אר אם אס ואחרי שעתיים רצופות של עבודה והוצעת עיניים לאנשים עם מערכות פי כמה יותר משוקעות פתאום הסאב מפסיק לעבוד! כיביתי ישר את כל המערכת ופתחתי את הבאגז' בשביל שיתאורר אחרי 10 דקות הפעלתי את המערכת הסאב עבד כמה שניות ועוד פעם נכבה,בשלב זה הורדתי את הגיין של הסאב מהמקסימום לחצי ועדיין אותה בעיה-לא פועל. מה לעשות?? יש פיתרון? או שפשוט אני אתעורר מחר בבוקר ופשוט אקווה שהכל יהיה בסדר?
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אם אני מזמין רדיו דיסק דרך אתר בחו"ל, לדוגמא Amazon, מישהו יודע אם אני משלם מכס ? ועוד שאלה אני מתכוון לקנות בדיוטי פרי את הצ'יינג'ר 12 דיסקים של פיוניר ולקנות בארץ או להזמין ברשת פנל של פיוניר שייתחבר אליו. עכשיו ככל היודע לי אני יכול לקנות פנל רגיל (לא cd), אתם יכולים להמליץ לי על דגם מסויים? תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום , רציתי לקבל עזרה ויעוץ ממכם כי אני לא מבין כל כך בתחום הזה אז הינה השאלה שלי : אני נהג חדש (איזה כיף לי) ואני לא יודע איזה מגבר נחשב טוב ואיזה לא טוב ואיזה סאב כדאי לקנות ואיזה לא. אני מחפש משהו בינוני ומעלה לא הכי טוב שיש ולא הכי פשוט , אני מחפש סאב עם 500-800 וואט , ובקשר למגבר אני לא יודע מה אני צריך , תוכלו לתת לי קצר הסבר על המגבר ומה אני צריך לקנות? ועם אפשר הצעות מחיר? עם זה משנה זה אמור להיות בבאגז של גולף שנת 97 =\ תודה רבה אנשים :}
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מדבר על 3 הסדרות הבאות בלבד: Viberant Vibe HTG האם באמת האיכות שלהן לפי הסדר שרשמתי? לפי המחירים זה נראה ככה. האם מישהו פה מכיר את ה-HTG, שלא ראיתי שנמכרת בארץ?\ אשמח לקבל מידע.
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפי תורת הכיוון של הסאב אני צריך לישם את הווליום עד 3/4 ולאפס את הHU נכון?? אז עשיתי את זה!!! אבל מתי שאני מתחיל לכוון את GAIN ב501X עד הסוף הסאב לא משמיעה שום רעשים מעוותים אני צריך לישמוע אותם כדי לכוון טוב אותו!!! אני חברתי ברידג' ל+ של שמאול ול- ימין זה נכון??
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
כבלים למערכת ברכב-שאלה 1 2 3
מאת DRS- 42 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום חברים יש לאמא שלי מערכת דיי פשוטה ברכב שתיים אחוריים 6 על 9 ושתי טוויטרים מקדימה וסתם רדיו טייפ פשוט של אייוה 4 כפול 40 הכאבלים שלו עבים יחסית אני לא יודע כמה עוים אבל נראה לי שיחסית לאוטו זה הרבה כי זה מה שהיה לי בבית ... השאלה שלי היא אם העובי של הכאבל יכול להשפיע על איכות או עוצמה ... יעני אם אני ישים כאבל עבה הצליל יעבור נקי יותר אבל לרדיו דיסק יהיה קשה יותר לשלוח אותו??? פרטו לי מעט בנושא ואיזה עובי כאבל כדאי לי לשים???? תודה מראש!!!
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 3 תגובות
- 907 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש נגן MP3 בסיסי לרכב,שינגן וזהו. אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל בעיקר בגלל שהם נמכרים בדיוטי פרי במחיר זהה של 235$ ישנו גם דגם של JVC KD G-405 במחיר של 189$,אך נראה לי כי התוספת לדגם היותר יקר היא שווה למרות שהוא לא נפסל לגמרי. את שלושת הדגמים לא הצלחתי למצוא באתרים של היצרים מה שמביא אותי להניח שהם דגמים משנה שעברה. אני פחות אוהב את העיצוב של הסוני,אך המוניטין של החברה רומז שהנגן יהיה איכותי יותר מה JVC. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת U-re,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,589 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דוב המערות
- yahaga
- SurfHigh
- garicho
- Froyne
- dinnnn
- motior
- guy.a
- Supertigre
- samg
- nglancer
- discoTD5