פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברי הפורום הנכבדים, עזרתכם נדרשת: נתוני בסיס שלא ישתנו: HU של סוני שנותנת 4*50W+רמקולים עגולים קטנים מקדימה של קנווד (2WAY). המצב כיום הוא שיש רמקולים 6X9 של קנווד מאחור (4WAY, 160W). הרמקולים האלו אצלי קרוב ל-5 שנים והם ככל הנראה עייפים מעט. נוצר מצב שאני מקבל כסף על הישנים שלי ועכשיו ההתלבטות לגבי 6X9 חדשים (לא קומפוננט ולא נעליים, רק 6X9). מסיבוב קצר ברשת יש דגמים רבים של קנווד ופיוניר בעד 500 ש"ח (זה סכום המקסימום), השאלה שלי היא איזו חברה עדיפה משתיהן כי בעבר פיוניר נשמעו לי מתכתיים יותר מקנווד ולכן בחרתי אז את הקנווד. האם המצב כיום דומה או שקשה לסווג את זה לפי פירמה אלא כל דגם לגופו? כמו כן אני לא מאמין שיש חשיבות גדולה בין 3WAY ל- 4WAY. …
הודעה אחרונה מאת e.n. junior, -
-
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה בכלל אתם חושבים על החברה ? הם מגזימים בנתונים ... כי כל הזמן אני רואה תמורה מדהימה ביחס למחיר אצלהם במקרה שהם לא משקרים, ואני יודע שהם חברה אמיתית גרמנית וכו' סתם מעניין אותי
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 3 תגובות
- 985 צפיות
שמתי לב שיש לי מקום לעוד 2 חיבורים LR לחיבור עוד רמקול. איך אני יכול לחבר את הזוג 6*9 למגבר??
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סרוין וגה ההד 200 RMS או דגם של רוקפורד ניראה לי סידרה 3 שהו גם כן 200 rms??? מה יותר חזק מיבינהם ??
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
- 1 תגובות
- 914 צפיות
קראתי בפורום איזו תגובה של אייל, שניתן להוציא עוד כמה DB ב- SPL דרך CLIPPING. מה עדיף? לכוון את ה-CLIPPING ביציאות ה-HU או לנסות לעשות CLIPPING לרמקולים, שיותר חלשים מהיציאות של המגבר?
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
רעשים מרגיזים
מאת עתיד- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
במערכת שמותקנת אצלי אני שומע את הטורים בטוויטרים של הקומפוננט בקידמי.... לאחר ניסיון להוריק טוב יותר את המגבר, הרעש נשאר לצערי.... השאלה כזאת : האם יתכן שהארקה של הHU משפיעה ? האם כבל (-) מהמגבר למצבר בצמוד לכבל ה(+) יפתור הבעיה ? (קראתי המון על זה באינטרנט אבל לא רשום בשום מקום תשובה חד משמעית) בתודה עתיד נ.ב. החשמל מועבר בנפרד מכל כבלי האודיו, והחיווט כולו מבית רוקפורד....
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 1 תגובות
- 968 צפיות
שלום לכולם! יש לי מגבר לנזר 430 ויש לו 4 יציאות כמובן! ל2 יציאות אני מחבר פיוניר 6*9 350 וואט ונשארו לי 2 יציאות שאליהן אני מתכוון לחבר רמקולים קדמיים לא קומפוננט!!! יש לי 2 אופציות והן: http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=rochpc2206&store=&catid=358 או http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=kic02k60 מה יותר עדיף לי לקחת?? לא משנה מבחינת כסף או משהו כזה כי שתיהם בתקציב שלי תודה מראש! קובי. *אני אומר מראש שאל תגידו לי שים קומפוננט ואל תגידו לי שים סאב וכל זה כי עברתי כבר את כל העניין הזה...... היה לי 2 מגברים סאב אחוריים וקומפוננט!! השאלה הזו היא בשביל האוטו החדש שיש לאבא'לה.......
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאלה פשוטה מיקום הסאב חשוב ? אני מתכוון באמצע או באחד הצדדים
חיווט למגבר
מאת 0ren- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
על איזה חיוט למגבר (הנקוב מטה) אתה היית הולך ? 1. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3089376008&category=32808 2. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3089328980&category=32808 3. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3089176411&category=32808 4. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3088807876&category=32808 תודה מראש לעונים.. חג שמח, אמרנו כבר? חג שמח וכשר לכל חברי הפורום! אורן.
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
מערכת במאזדה 3 1 2
מאת Monolitus- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
למישהו יש מושג מה איכות המערכת + רמקולים במאזדה 3 ? + האם הרדיו דיסק המסופק קורא MP3 ?
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היה לי רדיו דיסק של פיוניר שפעל טוב עכשיו החלפתי לבלאופונקט, ושומעים טיפה "פוווו" ברקע אם מישהו יודע על מה אני מדבר. ניזכרתי שבחוט האדום של הפיוניר היה נגד מדוייק (בצבע כחול), וברדיו דיסק החדש לא נימצא שום נגד. האם תפקיד הנגד היה לסנן את הרעשים ? ואם כן אני יכול להוסיף נגד כזה ?
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
קליפורניה בום ? 1 2 3
מאת MATAN206XT- 32 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
טוב אתם בטח צחקתם שראיתם את הכותרת רציתי להגיד לכם רק דבר אחד מאז שאני בפורום אני שומע רק קטילות על קליפורניה בום וחברה אני חושב שיש לכם טעות ומישהו פעם זרק פה משהו על קליפורניה זבל סיני וגרר איתו אחרים תראו יש לי כבר כמה חודשים סאב של קליפורניה בום 900 וואט הוא פשוט פצצה לא רואה ממטר את הסאב של פיונר 305C תראו אני שמתי באוטו שלי סאב פיונר 305 של חבר עם תיבה מקורית ולא שומעים חצי ממה ששומעים אצלי ( הקליפורניה גם עם תיבה מקורית ) באמת הסאב עושה את שלו בצורה מושלמת אני ממליץ לכם לשמוע אותו פעם ואני לא מדבר על הדגם החדש שרשום שהוא טורבו הוא עשוי מפלסטיק כמו הפיונר וכול השאר נעבור למגבר יש לי את המגבר של קליפורניה 1200 חברה עזבו אותכם שטויות א…
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 7 תגובות
- 892 צפיות
הוא קונה אותה היום ב1700 ש"ח (היתה בתיקון אצל היבואן והוחזרה חדשה עם אחריות מחודשת) יש לכם הסתייגויות המלצות או כל הע(א)רה אחרת? דרך אגב איזה רמקולים יתאימו למערכת (בלי מגבר ובלי סאב). רמקולים שיתנו צליל נקי+באס. מחפש בתקציב של 400-500 ש"ח קדמיים ואחוריים.. תודה מראש לכל המשיבים
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כרגע יש לי רדיו טייפ ישן ומעאפן, וראיתי את המבצע הבא - רדיו דיסק ב400 שקל, עם זוג רמקולים. אשמח לקבל דעות... http://www.zahav.net.il/shop/more.asp?id=127&parent=17 רדיו דיסק לרכב קורא צרובים G-5000 מבית SUNKYO כולל זוג רמקולים קורא דיסקים צרובים CD-R/RW וכולל זוג רמקולים מתנה!!! בעל תצוגת LCD דיגיטאלית מוארת בצבע כחול רדיו דיסק AM/FM סטריאופוני רדיו אנלוגי עם תצוגה דיגיטאלית ללא תחנות קבועות קורא דיסקים צרובים CD-R/RW תצוגה גראפית 4 מגברים פנימיים בעלי עוצמה כוללת 100 WATT ניתן לחבר 4 רמקולים אקולייזר דיגיטאלי POP,CLASSIC,ROCK בחירת עוצמת קליטת רדיו עירוני/בינערוני LO/DX כיוון עוצמה אלקטרוני הרדיו דיסק כולל מערכת חזקה לה…
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 1 תגובות
- 966 צפיות
וכשר... אם בא לכם. אני יודע שיש פורום אוף טופיק אבל לא מכיר שם אף אחד ואני רוצה לאחל לפורום הזה ברכות !!
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 6 תגובות
- 971 צפיות
מה אתם אומרים על הסרווינים האלו? מי מבינהם עדיף למגבר מק אוודיו שיתן במגושר 200 אר אם אס? ההד יעלה לי 700 חדש עם תיבה וה"חמקן" יעלה 550 אחרי שימוש של שנה גם הוא כולל תיבה..(ענקית של 60 ליטר) האם יכול גם להיות בלאי כלשהו?
הודעה אחרונה מאת bomber man, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי פונטיאק סנבירד והסאב מרעיד לי את כל הבגאז'. חשבתי בהתחלה שזה רק פנסים ומספר אז ריפדתי אותם והם לא מרעישים יותר. עכשיו הפלסטיק שבין הפנסים רועש מאד וזה מעצבן אותי ממש. האם דינמאט יעזור פה עם אני יעשה רק בחלק הפנימי של אותו פלסטיק? אני רוצה דרך זולה וטובה שתעזור לפחות קצת. אפשר שיהיה קצת רעש.
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 3 תגובות
- 895 צפיות
באוטו מסוים, שנקרא לו ק' לפרוטוקול, הותקן ה-HU הבא: Kenwood KDC-2023 זה מה יש. מזמנים עברו יש לי את ה-Kenwood KDC-6016R ומחליף דיסקים 712 של Kenwood. היות והשלט של ה-6016 עבד עם ה-2023, החלטתי להעביר את ה-712 אל ה-2023: המחבר הוא אותו מחבר. המחליף חובר והוא מקבל מתח מה-HU (הוא מטעין דיסק וניתן לבצע Eject וכו'), אך כאשר מעבירים ב-HU בין Sources, מקבלים על הצג Av In ולא Disc כפי שהיה אמור להיות ולא ניתן לעשות כלום הלאה. מישהו התנסה פעם בבעיה כזו? אני לא רוצה להשמע פלוץ, אך אנא מכם, רק מי שמכיר את התופעה ויכול לאשש כי: א. אין תאימות בין ה-HU לדגם המחליף הנ"ל. ב. לו רק הייתי מקיש על קומבינציה של מקשים X ו-Y, זה היה עובד... תודה, דניאל.
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ובכן רציתי לדעת עד כמה החיווט המקורי ברכב הוא טוב, אני מדבר כאן על החוטים של הרמקולים הקדמיים. האם יש צורך להחליפם ? עד כמה זה משנה באיכות ? הרמקולים המיועדים הם סט FNQ. בתודה מראש.
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הנושא הזה מעסיק אותי כבר זמן מה, אבל שבוע שעבר קרא משהו שגרם לי לחשוב על זה יותר. נסעתי לי ברכב שמעתי דיסק, ובקטע אחד הווליום עלה לטונים ממש גבוהים הרגשתי כאב חד באוזניים מאז כשבוע אני שומע דיי מעומעם הכל ויש לי מעין שריקות/ציפצופים באוזניים. הרופא אומר שכנראה פגעתי בעצמות הקטנות של האוזן או משהו כזה... ושייקח קצת לראות אם הנזק הפיך או לא. מה שגרם לי לחשוב.. המערכת בא שמעתי את המוזיקה היא בהחלט מערכת סופר פשוטה. רדיו - דיסק + 2 רמקולים טובים. בלי מגבר, בלי סאב או שום תוספת אחרת. איך זה ייתכן שכל אותם אנשים עם מערכות חזקות פי 15 משלי לא מגיעים תוך שבועיים לחרשות מוקדמת?! האם אתם מקפידים לא לעבור ווליום מסוים?! האם אתם שומעים מוזיקה ממש רועשת רק…
- 3 תגובות
- 914 צפיות
מישהו יכול קצת לפרט על הסדרה הזאת?? כמו ערוצים וכו.... הסדרה נמכרת בארץ? תודה!!
רכבים שונים וגדלים של רמקולים
מאת Guest gonen- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני עומד לפני החלפת הרכב... המטרה העירית היא עליה בשנתון. האופציות שנכנסות לי בתקציב ושמעניינות אותי הן: מאזדה 323F מהדגמים הראשונים (עם הפנסים המתרוממים, לא הלאנטיס) פיז'ו 306 3/5 דלתות הדגמים של 94/5 סיטרואן ZX (כל הדגמים נראים זהים חיצונית) אופציות נוספות עם סיכויים נמוכים יותר: פיז'ו 205 הדגמים של 96-7 פורד פיאסטה שנים 96-97 רובר 200/214/216 השאלות שלי הן: 1. אילו גדלים של רמקולים במיקומים מקוריים יש ברכבים אלו ? (קדימה ואחורה) * אם יש 5*7 למשל אך אין בעיה מבחינת עומק להתקין 6.5 נא לציין זאת. 2. האם יש הבדלים בין מערכות החשמל בין רכבים אלו כך שיש ברשימה רכב עם מערכת חשמל עדיפה להתקנת מערכת (כמובן שמדובר במערכת עם מגבר, לא הספקים מ…
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם.. קצת רקע: המכונית היא יונדאי קופה של > (אופיר) חבר הפורום. המכונית עוברת שדרוג כללי שבין היתר הולכת להיבנות התקנה מושלמת של מערכת אודיו. הכיסויים בחלק האחורי פורקו לגמרי, עד לפח עצמו של הרכב. המערכת הורכבה היום מחדש, ע"י אמיר (BMW) גלעד (GILAD-M) ואופיר (TIBURON). המצב הקיים שאתם רואים כרגע הוא זמני, עד להבאת הרכיבים הנדרשים לצורך הבניה. העלתי תמונות כדי שתוכלו לתת הצעות מעניינות לבניה מאחורה. הרכיבים במערכת: HU+צינגר קנווד -קומפוננטים קידמיים JBL מסדרת GTO.. גודל 6.5 אינטש. -רמקולים אובליים 9*6 אחוריים של jbl, 250watt -מגבר רוקפורד פאנץ, 2 יציאות 2X45 -מגבר בוס 1000 וואט. -קרוס אובר של שרווד -סאב 12 אינטש…
הודעה אחרונה מאת BMW, -
עזרה בכוון הסאב!
מאת Eddy- 3 תגובות
- 899 צפיות
כדי לכוון את הסאב אני צריך לאפס את הLUOD ברדיו דיסק ואת כול הבאסים ואחרי זה לכוון את הGAIN במגבר?? היום אמר לי מתקין שאני צריך לאפס אותו ולהגביר עד הסוף ואחרי זה לשחק עם GAIN זה נכון?? אנשים אם יש לכם שיטות כוון בבקשה תגידו לי זה יעזור לי מאוד! תודה רבה אדי
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היום התקנתי פלטה מאוד יפה בתא המיטען בציפוי דמויי עור משהוא לא נורמלי!! ועליה מורכב 501X הקטלני ביותר... ועליו מחובר סאב של פיוניר 305C הוא מקבל 250RMS שממש מפרקים את האוטו ברבעה GAIN ממש חזק ואיכותי.. החיוט באוטו הוא מאוד טוב כבלים של 4G וRCA של חברה טובה (לא זוכר).. התקנה הייתה ארוכה ממש 5 שעןת אני ועוד חברים עשינו את ההתקנה.. היינו 3 מכוניות כול אחד מתקין את המערכת שלו(איזה סטייל) אז תגידו לי מזל טוב אנשים בקרוב תמונות סופיות מההתקנה! ד"א לחבר שלי יש סאב של פיוניר כמו שאצלי אבל בתיבה מסריחה של EXPLOUD משהוא מגעיל בטירוף ועם פורט.. ואצלי תיבה לפי מידות ביצרן ואטומה חיברנו למגבר שלו את הסאב שלי ועם התיבה הנורמלית והיה …
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 1 תגובות
- 818 צפיות
יש לי את ה RFX8210 של רוקפורד והתחנות רדיו באי זוגי מישהו יודע איך מכיילים. באסה לשמוע רק רשת ג
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 1 תגובות
- 995 צפיות
שלום לכולם כפי שמבינים מהכותרת יש לי מגבר (לאוטו) ואני מעונין להחליף אותו בעד רדיו דיסק עכשיו אני לא כל כך מתמצא בשוק המשומשים ורציתי לדעת כמה הוא שווה ($$$) ובעד איזה מכשיר (רדיו דיסק) כדאי לי להחליף על מנת להרוויח כמה שיותר מהעסקה... נתונים של המגבר הם: חברה: (street sound (by a.d.m כוח: 560W כניסות: 2 כניסות RCA ועוד 2 כניסות של מתח גבוה קורס אובר: יש 2 קרוס אוברים (מין אקוליזר). קדמיים - כפתור לכיוון תדרים (40HZ עד 400HZ) וכפתור שמסנן את כל הצלילים חוץ מהגבוהים (HI PASS) אחוריים - כפתור לכיוון תדרים (40HZ עד 400HZ) וכפתור שמסנן את כל הצלילים חוץ מהנמוכים (LOW PASS…
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
יחידות משקל
מאת arikhous- 6 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
למה התכוונו שאמרו שמשהו שוקל ככה: Each one weights 24lbs aproximately. כמה זה בקילו?
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לקנות HU שקורא MP3. בבחינה ראשונית של הנושא ראיתי כי פערי המחירים בין אתרי האינטרנט לחנויות "אמיתיות" גדולים מאוד. למשל Pioneer 560MP נע בין 1200 ש"ח (אינטרנט ...) ל-1700 ש"ח בחנות. מדוע הפער הגדול כ"כ והאם משתלם לקנות בחנויות האינטרנט (בכל מקרה - המלצות על חנויות באיזור ראשל"צ / אתרים טובים). לפי מה שאני מבין קיימים מספר טריקים בנושא - יבוא מקביל / מוצרים ש"הורכבו" מחדש ועוד ... מה עם נושא הסוגיה של התקנת המכשיר מרכישה מחנות וירטואלית ? האם שאגיע למתקין הוא "יקנוס" אותי על כך שלא קניתי אצלו ? (כמה עולה התקנה של HU ?) בנוסף להתייחסות לסוגית On line מול חנות אשמח לקבל המלצות על HU עד ל-1300. פרמטרים : אמינות, מהירות קריאת MP3 ומעבר בין ספר…
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 6 תגובות
- 874 צפיות
כידוע האוטו הקודם נהרס בתאונה על ידי ועכשיו קנינו אוטו חדש- שברולט אימפלה אבא שלי לא כל כך התלהב מהסאב וכל זה וחלק מן הציוד נמכר עכשיו מה שנשאר לי זה הרמקולים של פיוניר 350 וואט מגבר לנזר 430 , (את הקומפוננט והסאב מכרתי) , מה שקורה עכשיו זה שאני מחפש רמקולים קדמיים (לא קומפוננט!!) שיהיו חזקים ויתנו איכות טובה, אחרי חיפוש קטן שעשיתי מצאתי את האופציה של קיקר http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=kic02k65&store=&catid=358 מישהי יכול לתת דעה או עצה נוספת??? אני מחכה לתשובה ממכם התותחים...... קובי.
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,704 אורחים (הצג רשימה מלאה)