פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
מיקום פורט
מאת B.R- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
איזה הבדל יהיה ואם יהיה בכלל אם הפורט יהיה בקיר האחורי או העליון של התיבה ולא בקדמי איפה שנמצא הסאב ?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה אני רוצה מערכת לרכב שתכלול סאב וופר, קומפומנט, רדיו דיסק, וביצה ומגבר וחיוט איכות. יש לי עכשיו רדיו דיסק סמסונג פנל נופל קומפומנט סרוין וגה 6 וחצי אינ'ץ רמקולים ביצה אחוריים קנהווד 240 וואט אני מחפש מגברים טובים שיפתחו סאבים ואת הרמקולים. אז בקשר לסאב מצאתי אחד של סרוין וגה ה 12 מוזהב כזה, עם תיבה מקורית. שוטטתי בין חנויות ובין אתרים, נתקלתי בלוג'יק מגברים שקופים ומומלצים על ידי הרוב אז אחד ראיתי של 4 יציאות 400 וואט ועוד אחד דומה לו רק יותר קטן של שתי יציאות 300 וואט או 200 לא זוכר. נראת לי מערכת מצויינת לגמריי ולא מחרים כל כלך בשמיים הרדיו דיסק סמסונג שיש כולל הביצה קנהווד וקומפומנט סרווין וגה עלו עד עכשיו 2500 מה שאני רו…
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
יבואן Inifinty
מאת ebari- 1 תגובות
- 723 צפיות
מיהו היבואן של הליין שלהם לרכב? תודה
הודעה אחרונה מאת koyote, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מחפש עבור חבר חנות באיזור המרכז\השרון שניתן לקנות בה חיווט זול וטוב. החיווט שדרוש הוא 2X זוגות RCA חיווט ל4 רמקולים חוט מתח למגבר אשמח לקבל המלצות למקום שניתן לרכוש את החיווט, האם מומלץ לנסות את אוטו דיפו? תודה שי
הודעה אחרונה מאת Shays, -
התקנת טוויטרים
מאת ebari- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בבעלותי פיאט בראבו וכיום הטוויטרים יושבים במקום המיועד להם ע"י היצרן. אני שוקל להעתיק את מיקומם לתחתית הדלת. בדלת יש Woofer של 6.5" ומעליו יש מיקום שלדעתי אידיאלי - הוא מכוון אל הנהג, הוא ממש קרוב לWoffer וניתן להתקין את הקרוס ממש בקרבת מקום עם גישה מאוד נוחה. מה דעתכם ? אייל ואסטרו - מה אתם חושבים? מצ"ב תמונה...
הודעה אחרונה מאת SoundQ, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי רדיו-טייפ קנווד ישן (מודל 97') מדגם KRC-332 שהינו שולט על מחליף דיסקים. ברצוני לחבר אליו מחליף מדגם KDC-C715. האם הדבר אפשרי? במדריך הרדיו שלי לא נכתב דבר על הדגם הזה, ובמדריך של הצ'יינג'ר לא נכתב על הדגמים אליהם הוא מתאים. תודה, שי
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
1.ידיד שלי מחפש רמקולים אחוריים בתקציב של 500 אולי קצת יותר. אין לו סאב ולכן הוא רוצה משו שיתן לו באס, הוא רוצה "באס רך ונעים" כדבריו. כן גם אני לא בטוח למה הוא מתכוון. אין לו מגבר ולא יהיה לו אבל יש לו רדיודיסק אחד הדגמים החדשים של פיוניר - 22WRMS נראה לי. 2.שאלה בשבילי - מה לעזאזל ההבדל בין DEHP4600MP לבין DEHP460MP ?! הבנתי שאחד פרימייר אבל בתכלס מה ההבדל ? במתחים ? בהספקים ? באפשרויות ? ביציאות ? יש בכלל הבדלים חוץ מזה שרשום על אחד פרימייר ומקבלים איתו גם שלט הגה ? תודה
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 3 תגובות
- 974 צפיות
ערוצים יוכל להספיק לו . אני לא מחפש סאב מפוצץ אני מחפש משהו קטן ונחמד על מנת לקבל באס נקי. בסביבות 600 שקל .
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם. כבר זמן רב אני רוצה ללכת ללמוד בחו"ל ומצאתי את מכוקשי : http://www.mobiledynamics.com זהו בית ספר להתקנות אודיו מאחד המובחרים בחול (ככה שמעתי) אני מתכוון לטוס לפיניקס בעוד שלושה חודשים ולעבור את הקורס ואחריו לקורס צביעת מכוניות מקצועי בבית ספר אחר. תאחלו בהצלחה עם למישהוא יש המלצה לבתי ספר מסוג זה בארה"ב אני פתוח להצעות
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני צריך מערכת MP3 לרכב (טויוטה לנד קרוזר). אני מתלבט בין Sony MP330 ו Jensen (מכירים את החברה הזאת?) דגם MP5010K [/url] http://pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1033,'normal_sales') אם תוכלו להמליץ איזה מהם יותר כדאי, מבלי להתייחס לזה ש"סוני" זה שם יותר נחמד, אודה לכם. כמו כן, אם ידועים לכם על מערכות אחרות יותר משתלמות(או באתרים יותר זולים) בסדר גודל של 1000-1500 שקל, אנא הודיעו לי.'> http://pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1057,'normal_sales') אם תוכלו להמליץ איזה מהם יותר כדאי, מבלי להתייחס לזה ש"סוני" זה שם יותר נחמד, אודה לכם. כמו כן, אם ידועים לכם על מערכות אחרות יותר משתלמות(או באתרים יותר זול…
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ברצוני לשם קומפוננט ברכב אני עדיין לא יודע של איזה חברה בדיוק , אבל אני מעדיף ללא מגבר מפני ההוצאה הכספית הגדולה לכן השאלה שלי האם כדאי לשם קומפוננט ללא מגבר ?
הודעה אחרונה מאת tomcat383, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שניהם באותו מחיר , מה לפי דעתכם וניסיונכם עדיף?
הודעה אחרונה מאת asaf41, -
איך הסט הזה ??
מאת Mi16- 4 תגובות
- 984 צפיות
סט קומפוננט "6.5 JBL GTO 6505 CE 270W ? והרמקולים האלה Jbl gto 926 E 6X9 איך הם ?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 8 תגובות
- 875 צפיות
יש לי כרגע סאב אחד של ווגה 10 אינץ' מסדרת hed - סאב נחמד אבל פשוט אני מתלבט אם להוסיף עוד אחד אותו הדבר או להחליף לאחד של ווגה 124 יש לציין שמה שיחזיק את השני סאבים זה מגבר של לייטנינג אודיו 400*4 ואת זה אני לא מחליף כי אין לי כסף גם למגבר. אז או שהמגבר יחזיק שני סאבים פשוטים או אחד יותר רציני מה אתם חושבים אם יש לכם המלצה לסאב אחר שהמגבר מספיק בשבילו אז תרשמו גם כן תודה אריק
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. מה ההבדל בין הסאבים הבאים: ווגה 124 וקיקר אל 5 המחירים הם אותם מחירים פחות או יותר בסביבות ה1500 שקל אבל מה הההבדל ביניהם כדי להחליט מה לקנות
- 1 תגובות
- 849 צפיות
רכשתי קומפומנט סרוין וגה 6 וחצי אינ'ץ אין לי הכנה לדלתות. יש לי מיקום על הדש בורד אך יש שם מקום רק לשלוש וחצי אינ'ץ עכשיו, השאלה שלי היא איך ישמעו או אם בכלל מומלץ להתקין אותם בדלת, על ידי הוספה מאחורה של פלטת עת לחיזוק ועוד פלסטיק הגבהה כזה כמה שמוכרים באוטו דיפו. אז שם לשים את הרמקול עצמו ואת הטויטר בתא של השלוש וחצי הוספתי תמונה שהכוונה לכך שהצהוב זה הרמקול לדלת והאדום זה הטויטר במיקום הקטן הזה. מה דעתכם ואיך זה ישמע, האם יוריד מאיכותו? תודה כפיר.
הודעה אחרונה מאת ScrewedUp, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה אתם ממליצים אם לא אותה אז מה במקומה.........אין לי מגבר......רק רמקולים אחוריים של פיוניר 240 וקדמיים רגילים.............. http://pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^834,normal_sales
הודעה אחרונה מאת יואב, -
בעיה בהתקנת מערכת 1 2
מאת נעםבב- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
התקנתי אתמול ברכב של חבר מערכת הכוללת את הרכיבים הבאים : HU פשוט של KENWOOD מגבר לאנזר 430 קומפוננט 6.5 MB מסדרת ה-RSC הסאב יהיה בשבוע הבא - HED 10 הבעיה היא, שאין בכלל עוצמה, ושומעים ממש מעוות. השתמשתי בכבלים דיי איכותיים, הקרוסים גם יושבים מאחורה, כבל כח בצד אחד וה-RCA בשני וכו'... כל הכיוונים במגבר כמו שצריך, והGAIN כמעט בסופו. אני מניח שמשהו דפוק במגבר...מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 5 תגובות
- 998 צפיות
מצטער שלא יכולתי לצלם את תהליך הבניה מכיוון שלא היה לי מצלמה כדי לצלם את תהליך העבודה. אבל עכשיו השגתי מצלמה ותראו מה הצלחתי לעשות ***ההודעה נערכה, אסור לפרסם בפורום****
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חייב את עזרת הציבור בבעיה . ישנו ויכוח לגבי קומפוננטים,המוזיקה שמתנגנת היא אלקטרונית, דאנס,ומכל הבא ליד.. השאלה היא איזה סט יתן את התמורה הטובה ביותר[ינגן יותר טוב] 6.5 XTANT MOREL DOTEC MOREL HYBRID תודה חברים.
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 1 תגובות
- 668 צפיות
אז ככה, כשאני שומע אצלי באוטו כשהכיסאות מקופילם, ואז בעצם לסאב יש מגע עם פנים הרכב, אני שומע יותר טוב...וכאשר הסאב סגור בתוך תא המטען (האוטו סדאן) אני מרגיש שהבאס נבלם והרבה... האם אתם חושבים שכדאי לפתוח פיר במגש האחורי באמצע או משהו כזה?
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
סיימתי היום את ההתקנה ברכב הציוד רשום בחתימה תודה רבה ליובל (YUVAL B) על שבנה את החלקים למערכת ולמעשה התקין את הכל אצלי באוטו, אני חייב לציין שהוא ממש עבד על ההתקנה והעבודה שעשה ברמה מקצועית! כדי להרכיב את המיד-באס(וופר) בדלתות יובל בנה חתיכות של חץ וצבע אותם בשחור, כך היה אפשרי להכניס את המיד-באס בדלתות. כדי להרכיב את המיד ראנג' יובל בנה פודיום בפלסטיקים מתחת לדשבורד וכך נבנה במה של צליל אשר מגיעה מכמה כיוונים - הוופר מהדלת, המיד ראנג' והטויטרים (הטויטרים מכוונים לכיון השמשה). בין היתר גם יובל בנה פלטות מרופדות להרכיב את שני המגברים, מפצל לכבל פלוס,מינוס ורמוט. אחרי כיוון של המערכת, נשמע ממש מעולה. אני לא יודע להשוות לקומפוננטים אחרים כי ל…
הודעה אחרונה מאת TTAALL, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לחבר שלי בעיה עם הרדיו דיסק - הוא מקבל חשמל זה ברור כי רואים שעון... אבל הוא לא מקבל לחיצות מהפאנל יעני אי אפשר להדליק, להוציא ת'סידי כלום פשוט לא מגיב ניסתי להוציא את הפאנל ולנקות את המגעים אבל זה לא עזר עדיין לא מגיב אולי מישהו נתקל או יודע ממה זה ואם אפשר לסדר את העניין??
הודעה אחרונה מאת asaf41, -
איך הפיוניר 760 החדש? 1 2
מאת kdog- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מה ההבדל בינו לבין ה 560 חוץ מהתלת מימד? ומה ההבדל בינו לבין ה 750? ומה ההבדבל בין ה 560 ל 550? לא מצאתי עליהם מידע פה בפורום...
- 0 תגובות
- 786 צפיות
אפשר להכניס 6.5 בדלתות מקדימה, בלי הרבה חיתוכים וחפירות ?
הודעה אחרונה מאת נעםבב, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך אני מחבר 2 סאבים יחד למגבר 4 ערוצים ל2 ערוצים על מנת להוריד את הסאבים ל 2 אוהם? תודה על העזרה
- 5 תגובות
- 935 צפיות
כאשר אני קונה נניח מגבר בארץ אני מקבל עליו אחריות (בד"כ שנה), מישהו יודע מה כוללת האחריות? באיזה מקרים האחריות מכסה/מתחייבת לתקן/להחליף? האם האחריות כוללת גם אם המגבר נישרף? בניגוד למה שראיתי פה בשיחה אחרת על רמקולים להם לא ניתנת אחריות אם הרמקול שרוף (כתוצאה משימוש לא נכון או התקנה...)
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני צריך להתקין שני מגברים ולידחוף איך שהו א שני סאבים אבללל איך אני יכול לעשות את זה בכדי להוציא את המקסימום מקום פנוי בבגאג' פתוח לכל הרעיונות הכל כולל הכל תמונות ורעיונות התקבלו בברכה תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת TTAALL, -
- 1 תגובות
- 999 צפיות
יהיה יקר כל כך . אני לא שם קומפוננט כי אין לי כסף לכן אני מחפש רמקול ( לא טוויטר ) תודה מראש לעוזרים . כמובן גם היכן לרכוש אותו. האם מישהו יכול להגיד האם גם 4 אינץ מתאים לי ?
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
או קיי אז בדקתי כמה סוגים של סאבים וככה- שמעתי אצל חבר שלי סאב inox pro 10 אינץ' שהתיבה שלו הייתה מלבנית עם צינור מקדימה וצינור מאחורה. הבאס לא היה מדוייק אבל היה חזק מאאאאוווד ממש מפחיד מה שהסאב הזה עשה לאוטו(פונטו95) הייתה הרגשה כאילו הסאב מרוח כזה ולא ממש היה קשור לצליל. הגעתי למסקנה שאני צריך סאב עם צליל יותר מדוייק אפילו אם הוא יהיה פחות חזק.. להזכירכם הוא יורם על ידי יציאה מגושרת של 200 אר אם אס. אז על איזה סוג סאב ותיבה ללכת? והאם הסרווין ווגה הד 12 יספק את צרכי והאם ניתן להתאים לו תיבות שונות?
הודעה אחרונה מאת אודי19,
-
מי מחובר 29 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,319 אורחים (הצג רשימה מלאה)