Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לחבר שלי בעיה עם הרדיו דיסק - הוא מקבל חשמל זה ברור כי רואים שעון...

אבל הוא לא מקבל לחיצות מהפאנל יעני אי אפשר להדליק, להוציא ת'סידי כלום פשוט לא מגיב ניסתי להוציא את הפאנל ולנקות את המגעים אבל זה לא עזר עדיין לא מגיב אולי מישהו נתקל או יודע ממה זה ואם אפשר לסדר את העניין??

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

תנסה לנתק את המערכת לגמרי.....

יענו להוציא את הפלוס מהמצבר ולהחזיר אותו... שהמערכת תתאפס.

אולי זה יעזור! מקווה שעזרתי.

ROVER=~~

פורסם

מאחורי הפאנל יש לחצן קטן (שקוע) בגודל מילימטר וצריך ללחוץ עליו עם סיכה או עם ראש של עט (דיר באלק -בעדינות),הפעולה הזאת מאפסת את המכשיר ומוציאה את הדיסק

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

על המכשיר עצמו..... מתחת לפאנל... זה מאפס את המכשיר..

אם אתה מסתבך אז תנתק את הפלוס פשוט מהמצבר !

ROVER=~~

פורסם

מצאתי את הכפתור לא היה סיפור לחצתי עליו יצא הדיסק חיברתי את הפאנל הכנסתי את הדיסק המכשיר נדלק (עדיין אין תגובה מכפתורים בפאנל) קורא אותו הכל יפה רק חבל שאי אפשר להגביר....

מה שטוב מדליק ת'סוויצ' הרדיו דיסק מנגן מכבה ת'סוויצ' הרדיו דיסק נכבה

אי אפשר ללחוץ על כלום כי לא מגיב חוץ מהכפתור של off ושפעם אחת פעל לי הכפתור של להעביר שיר קדימה אבל רק פעם אחד!!!

אולי למישהו יש עוד רעיון או ששוללים אפשרויות ונעולים על "הפאנל הלך!"

למרות שלפי דעתי זה לא הפאנל כי יש לרדיו דיסק שלט עם כאבל מי שמכיר תדגמים של סוני ... קיצר גם מהשלט זה לא מקבל. . .

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

אם הוא מגיב מהשלט לפקודת ON\OFF אבל לא מגיב לשום פעולה אחרת יש נתק במעגל המודפס\מגעים בתוך המכשיר.

בכל אופן תשלוף את המכשיר החוצה ותוודא שאין לחץ עליו והכל יושב חופשי,תנתק את כל הRCA כולל זה של הצ'נג'ר ותבדוק שוב.

נתקלתי כבר בתופעה שמחברים את ה-RCA של הצ'נג'ר לא למקום שלו ואז שום דבר לא מגיב, אני דיי בטוח שזאת התקלה במיוחד אם זה הופיע אחרי התקנה חוזרת שלו.

פורסם

תאמר לי - זה מכשיר Flip top כלומר הפאנל יכול להתהפך?

אם כן יכולה להיות בעיית מגעים בכבל שמחבר בין הקונקטור שמתחבר לפאנל למכשיר עצמו...

בקנווד ראיתי לא מעט מכשירים יקרים מאוד שהכבל הזה נקרע ממש... הכבל הוא למעשה מספר מוליכים שנתונים בתוך מעין מיקה בד"כ כתומה...

פורסם

לסוני אין כמעט מכשירים עם כבל BUS (כבל נתונים כמו בקנווד) אלא קונקטורים פיזיים לרוב, ואם אכן זאת הייתה התקלה המכשיר היה אמור להגיב מהשלט כי זה לא שלט שעובד על אינפרא אדום דרך הפאנל אלא שלט חוטי (גו'יסטיק) שמתחבר ישירות לפיקוד של המכשיר.

פורסם

קרא לי בידיוק אותו דבר ב HU של סוני,

מה שעשיתי זה הוצאתי אותו מהמקום ועם קומפרסור העפתי את כל האבק שהצטבר בתוך המכשיר וזה עבד.

כנראה גרם לקצר או משהו דומה :o

קשה באימונים קל בים

• תוכן חדש...