Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי פיאט בראבו וכיום הטוויטרים יושבים במקום המיועד להם ע"י היצרן.

אני שוקל להעתיק את מיקומם לתחתית הדלת.

בדלת יש Woofer של 6.5" ומעליו יש מיקום שלדעתי אידיאלי - הוא מכוון אל הנהג, הוא ממש קרוב לWoffer וניתן להתקין את הקרוס ממש בקרבת מקום עם גישה מאוד נוחה.

מה דעתכם ?

אייל ואסטרו - מה אתם חושבים?

מצ"ב תמונה...

erez.JPG

פורסם

אין מיקום קבוע מראש, לכל רכב ולכל רמקול ישנם נתונים משלהם, הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא לכוון ולהדביק את הטוויטרים בכל מיני זויות ומיקומים עד שתמצא תמיקום והזוית האופטימליים.

פורסם

אני לא מצפה לשינוי דרמתי... זה סתם רעיון שהשתעשתי בו...

סה"כ אני מחפש רשמים בשאיפה מאנשים שהתקינו במקומות דומים או עשו דברים דומים...

זה די בסטילל של קיק פאנלים רק בלי הבנייה...

פורסם

מה שFASTGT אמר זה נכון. כמו כן זה ממש לא כמו קיקפאנלים. כל העניין בקיק פאנלים הוא שהם ממוקמים בנקודה ברכב שהכי רחוקה מהאוזן שלך ולכן העובדה שאתה נמצא קרוב יותר לצד השמאלי מטשטשת והבמה פחות נמשכת לצד שמאל.

לשחק עם טוויטרים זה לא קשה אז אני במקומך הייתי לוקח דבק דו צדדי ומתחיל לשחק עם מיקומים ומוצא את המיקום שנשמע לך הכי טוב. קח בחשבון שהתדרים שהכי בונים את הבמה הם תדרי המיד.

פורסם

לדעתי דווקא המיקום בפיאט הוא די טוב מכיוון שגם הוא ממוקם בזוית טובה יחסית לחלון הקדמי ואז ההחזרים מהחלון הם אלו שנשמעים וגם לא רואים אותם.

בתוך המיקום המקורי שלהם כדאי לשחק עם הזויות ולהגיע לצליל אופטימלי. בלי קשר כדאי למלא את הבפנים שלו(של המיקום המקורי) בסוג של צמר סלעים ואז זה יישמע הרבה יותר טוב.

פורסם

למרות שמדובר בטוויטרים עדיין יש לצליל שהם מפיקים השפעה מהמיקום בו הם נמצאים. במקרה הזה הטוויטר במקום המקורי יושב בתוך חלל יותר גדול מהטוויטר ולכן יש השפעה של החלל הריק על הצליל שהוא מפיק. צמר סלעים או סוג של צמר גפן לבן (מעט יותר קשיח מצמר גפן רגיל), שנקרא גם "שלגייה" ימלא את החלל הריק שישאר והאקוסטיקה שלו תהיה טובה יותר.

פורסם

חברה - זה ברור לי שיש לשחק עם המיקום וברור לי שזה לא כמו קיק פאנלים...

אל תעשו ממני אחד שלא ממש מבין מהחיים שלו...

סתם מחשבה שרציתי לשתף עמכם...

פורסם

קודם כל הטוויטר סגור מאחורה ככה שהחלל שמאחוריו לא ממש משפיע עליו מהבחינה הזו. שנית, תפקידו של הצמר סלעים הוא לגרום לדרייבר שנמצא בתוכו "לחשוב" שהוא נמצא בנפח גדול יותר בעקבות כך שהוא הופך אנרגיה לחום. במקרה הזה זה לא ממש יועיל (ויש ויכוח אם זה יועיל בכלל). הוא יכול לעזור גם בבידוד (כמו בידוד קירות בחדרי סאונד) אבל ברכב זה לא יעיל שכן הדלת נרטבת מבפנים ואיתה גם הצמר.

פורסם

אייל צודק צמר סלעים לא רלונטי לגבי טויטרים! אני חושב שהמיקום של הטויטרים בפיאט הוא מעולה,מה שכן תוכל לשחק עם הזויות שלו באוטו מקום על מנת לקבל במה ופוקוס יותר מדויק.

Quality, thats what it alll about !

• תוכן חדש...