פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
6x9 ובניית מגש
מאת ELI172- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
החלטתי שאני לא חותך את המגש המקורי (השני במספר) לאחר שהראשון נגנב (המגש פשוט שווה הון אז גנבו אותו למרות שחתכתי אותו והיו מחוברים אליו רמקולים של חברה עלובה cerwin vega,משהו כזה... ). מגש של קליאו עולה 400 ש"ח וחתיכת העץ שקניתי עלתה 35ש"ח (עובי 1 ס"מ). ועכשיו לשאלה: פינות המגש (המקורי) הן בדיוק 90 מעלות וצורתו מלבנית (95ס"מ אורך,36ס"מ רוחב)הבעיה מתחילה שצלע אחת של המגש,זו שפונה אל החלון האחורי היא קשתית וכך בגלל חישוב שיכול להתבצע רק ע"י (איך שאני מחשב אסור לתת לי להחזיק מסור) כאשר שמים את המגש החלופי מהעץ נוצר פער של בערך 4ס"מ מהבגאז' וגם אפשר לראות דיי טוב מה יש שם בפנים מלבד רמקולים למעלה (שעד לא הותקנו אז אני פתוח לכל הצעה). ועכשיו באמת לשאלה: האם לא יווצר…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
חיבור AUX מאזדה 6 1 2
מאת roymor- 20 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
היי, חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי: יש אפשרות לחבר מקור AUX למערכת של ה-6 ?
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי בכרב שני מגברים והם מידי פעם מתכבים ואחרי יום-יומיים נדלקים חזרה וזה קרה לי על שני HU בהתחלה חשבתי שזה הרמוט כי הוא היה משולב עם הRCA אז העברתי אחד בנפרד ואלו לא נפילות כוח כי המגברים לא נדלקים בכלל מה יכולהל היות הבעיה אם הפלוס והמינוס תקינים(כנראה,,איך אני מוודא מינוס תקין,,,,פלוס אני יודע שמושכים ישיר מהמצבר ובודקים ואני יעשה את זה מחר אני רק רוצה עוד עצות לבדיקה)
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. מעוניינת בהמלצה לזוג רמקולים פשוטים, שישמשו לשמיעת מוזיקה בווליום סביר. ללא מגבר - יש רדיו דיסק נחמד של PIONEER. לא מתיימרת להיות הDJ החדש של רמת השרון או משהו - רק זוג רמקולים ברמה טובה. (ואם מישהו מעוניין למכור זוג כאלה, גם טוב) תודה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת R750-Girl, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למי שמכיר את הסאב של פיוניר ה 305, הוא מגיע עם סרט כזה שיש לו פס דבק מצד אחד ומצד שני זה כמו החומר הזה: יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג את זה?
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
- 6 תגובות
- 938 צפיות
חבר מעוניין לרכוש רמקולים 9*6 לרכב. מצאתי בחנות ברשת זוג רמקולים של פיוניר ב-300 ש"ח. הרקולים מדגם 6960. כחולים עם הספק של 240W MAX. (אין מגבר ככה שבטח הוא לא צריך יותר) מה דעתכם? הרמקולים שווים? איך הם בהשוואה לקנווד? כמה בערך עולים כאלה רמקולים בחנויות?!
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
- 2 תגובות
- 809 צפיות
יש לי שתי רמקולים עגולים-ואני רוצה להתקין אותם בדלתות האוטו הוא: מאזדה 323 LX או שכדאי לי לשים 120 שקל ולהתקין אצל מישהו שמתקין מה אתם אומרים? מישהו יכול להסביר לי מה מפרקים בדלת כדי להרכיב?
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 0 תגובות
- 853 צפיות
ערכתי חיפוש, אבל לא מצאתי... מישהו יודע אולי כמה רמקולים יש בסיריון?! (האם יש מקום לרמקולים גם מקדימה וגם מאחורה?) ומה גודל הרמקולים שנכנסים בה? זה יעזור לי המון! תודה!
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
אני מעוניין להרכיב מגבר ברכב שלי. התקציב הוא עד 1000 ש"ח. מישהו יכול אולי לעזור לי?איזה חברה?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 1 תגובות
- 942 צפיות
בבקשה אני רוצה לדעת עם הDEH-P7450MP של פיוניר טובה כמו ה7500 ו 7600. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מכיר פה חנויות פרטיות שעושות את הכיוון הזה? פיוניר רצו 400 שקל בלי מעמ.....
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
כאשר אני יושב באוטו והוא לא מונע המערכצ קוראת דיסקים כאשר אני מניע את האוטו היא כבר לא יש למישהו מושג מה עושים או מה הבעיה יש לי פאנל מקורי של פיליפס
הודעה אחרונה מאת arikocc, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
א. האם יש חוק בעניין ? ואם כן האם מישהו יכול לתת סעיף וכו' ? אם לא מתי אמור להכנס החוק לתוקף ? ב. רציתי לדעת האם מישהו כאן שמכיר את מכשיר VRX935VD CLARION יכול לתת לי התרשמות מהמכשיר ע"פ שמיעה . קיבלתי הצעה לא רעה על המכשיר והיתה התלבטות בין זה לפיוניר 6500 (יחידת ה DVD שלהם). אבל למיטב ידעתי קלאריון נחשבת לחברה עם מוצרים יותר גבוהים מפיוניר. למיטב ידעתי. http://www.clarion.com/usa/product/index.php?mod=details&category=multimedia&product=VRX935VD צורף הלינק למכשיר הנ"ל עם פרטים. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עקב רשלנות פושעת, הפאנל של הרדיו דיסק ברכב של אבא שלי ,נשכח על גג המכונית, וכמובן נלקח ע"י עוברי אורח . השאלה היא האם מישהו יודע, אם עוזי רדיו, יבואן פיוניר מוכר פאנלים בנפרד , ואם כן , באיזה סדר גודל של מחיר מדובר? המכשיר הוא DEH-3550MP בן חודשיים בערך... (כואב הלב )
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מאמין שהשאלה נשאלה כבר אז אם מישהו יוכל להפנות אותי אני אשמח... התקנתי לבד את המערכת, אני לא ממש מקצועי, חיברתי שני מגברים עם 2 כבלים של פלוס למצבר ושתי כבלים של מינוס לאותו נקודת מינוס באוטו. הקרוס מחובר בפלוס לאחד המגברים וזהו בערך.
- 3 תגובות
- 730 צפיות
אני מעוניין לקנות רדיו טייפ כתוב לי מאחורה של הרמקוליים IMPEDANCE 6 זה אוהם??? ועוד שאלה אני קונה ממכרזים באיטרנט ולא כתוב כמה אוהם צריך להיות לרמקוליים שמתחברים איך אפשר לדעת? או ש6 אוהם מתאים לכל רדיו טייפ מקווה שתתיחסו כי אני לא ממש מבין בזה תודה
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני זקוק להמלצה ממישהו שמשתמש בממיר כזה עבור מחשב נייד ברכב. הבעיה שיש בשוק ממירים גרועים מבזבזי אנרגיה או בעלי אות מוצא גרוע (קירוב לא מוצלח של סינוס). אם במקרה גם ידוע היכן נקנה וכמה עלה...
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 2 תגובות
- 920 צפיות
שאלה עקרונית- בסאב שפועל בתיבה אטומה - לאן הסאב צריך לפנות כאשר התיבה מונחת בבגאז. קדימה? אחורה? זה בכלל משנה?
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברה אני צריך את העצות שלכם לגבי מערכת: אני צריך רדיו דיסק ממולץ שיקרא mp3 אך לא חובה שיהיה 4X50 רמקולים אחוריים 160 watt רמקולים קידמים 80 watt ושני טויטרים התקציב הוא בערך 1000 שח תודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת lekter, -
- 3 תגובות
- 966 צפיות
האם מומלץ?? אני מתעניין בקומפוננט שלהם BP-216 במחיר 390 ש"ח או ב XTRACT 216 שעולה 590 שקל ושנאמר לי שהם ממש טובים...... כמו כן יש JENSEN EXPLORER 2065 (זו חברה אחרת) במחיר 375 שקל..... אלו רמות המחיר שלי ואני מתכנן את זה לגולף מודל 99.... אני לא רוצה לעשות חורים במגש האחורי.... ולכן הולך לגודל 6.5 אינטש.... האם אפשר לשים בגולף 99 יותר גדול מ 6-6.5 אינטש? ראיתי שיש מורל 5.25 אינש ב 500 שקל, האם הבאס שלהם נחות בהרבה מה 6.5 אינטש או שבגלל שזה מורל אז זה איכותי יותר ולא יורגש....??? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת איתי vr6, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נאמר לי פעם [ע"י מתקין מקצועי] שברכבים קטנים בעלי באגז' קטן ממדים שמותקן בתוכו סאב אחד או יותר קורה מצב שהממברנות של הרמקולים הנמצאים על המגש, מקפצות\רועדות\מעוותות צליל כתוצאה מהתהודה\ויברציה שיוצר הסאב בבגאז'. האם יש אמת בדבר ואם כן מה ניתן לעשות בנדון תודה. דודו
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה יש לי רדיו טייפ של kenwood חדש ואני רוצה לחבר לו תדיסקמן שלי לפני מה שהבנתי אני צריך כבל שמתחבר לדיסקמן ומתחבר ברדיו בכניסה של ה צאנגיר מישהו יכול להגיד לי איזה סוג אני צריך?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מה ההבדל בין תיבה סגורה לתיבה אטומה? מה זה פורט?
הודעה אחרונה מאת B.R, -
מחפש תיבה ספציפית 1 2 3
מאת koyote- 30 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני מחפש תיבה אטומה 17 ליטר לסאב infinity kappa perfect 10.1 למישהו יש רעיונות איפה אפשר לקנות תיבה איכותית בארץ?
הודעה אחרונה מאת e.n. junior, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם יש אתרים שמוכרים מגבר 2 יציאות שייתן לי 400 ארמס לפחות ב600 שקל גג
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 1 תגובות
- 977 צפיות
האים ישנו הבדל בין דיגמי פיוניר פרימייר ללא פרימייר ואים כן מהם ההבדלים והאים הם מצדיקים את ההבדל בכסף בתודה מראש MIKE
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לקבל את חוות דעתכם לגבי ti6 זהו קומפוננט מסדרת titanium elite . אני עומד להחליף את הוופר של הסט הקיים כי יש לי וופר של 5 אינץ הסט קומפוננט המותקן כרגע הוא של מורל היבריד 3 ערוצים רציתי לדעת קצת פרטים עליו( הספק, נצילות) לא הצלחתי להיכנס לאתר שלהם הוא נתקע כל הזמן. אבל נכנסתי לאתר של sound domain ןשם כתוב שהם בעלי הספק של 300w rms !!!!!!!!!!!! השאלה עד כמה זה נכון?
דורל קאר מת ?
מאת RADI- 0 תגובות
- 953 צפיות
http://www.dorelcar.com הם סוף סוף הבינו שזה לא שווה להחזיק שתי אתרים ? (מטומטמים שכמותם).
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
השגעון החדש שלי הוא לשים קומפוננט המורכב מ-3 אלמנטים שהגדול מביניהם הוא 8" בדלת הקדמית של פולקסווגן פולו וכבר התחלתי בעבודה, כאשר הראתי לחברה שלי את הרמקולים שייכנסו בדלת היא אמרה לי שאני צריך פרוזאק דחוף!!! השאלה שלי האם זה יעזור? :crazyeye:
הודעה אחרונה מאת shahar2003, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה,קניתי בשבוע שעבר את הפיוניר פרמייר דגם DEH-P760MP,והשאלה שלי אם אתם מכירים את הדגם ואיך הוא מבחינת הרמה ? אני שואל כיוון שלאחרונה לא יצא לי כל כך להתעדכן במכשירים החדשים של פיוניר,ופתאום קפץ לאבא שלי הפיוז והוא החליט לקנות רדיו דיסק חדש,אז הלכתי איתו,הצבעתי על הדגם הזה וקנינו אותו. אשמח לשמוע חוות דעת על המכשיר. כמו כן,אתם יודעים אם גם במכשיר הזה יש אפשרות להכין תצוגות על המחשב ולטעון אותם למכשיר ?
הודעה אחרונה מאת SPL,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,704 אורחים (הצג רשימה מלאה)