פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
http://www.discountjungle.net/jlaud101030s.html תודה
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 0 תגובות
- 742 צפיות
http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=inf5725cf&store=&catid=356 מה יתפקש יותר טוב מקדימה זה או הדוטק של מורל ???
הודעה אחרונה מאת TTAALL, -
- 14 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
זה כבר חודש אני מחפש בחנויות שונות באזור הצפון פיברגלס וכל החומרים הנחוצים לעבודה עם החומר . מישהו אולי מכיר איזו חנות שמוכרת את כל הרכיבים האלו ? תודה מיבגני הנואש .
הודעה אחרונה מאת unix, -
- 2 תגובות
- 901 צפיות
מה שיש לי באוטו זה הדברים הבאים: פיניור DEH-1550 HU מקדימה פיוניר 150W פולריינג' וזוג טוויטרים ב-50 שקל. מאחורה פיוניר 330W 6*9 מגבר V12 X5 4*250W (דרך אגב תגידו לי מה הוא שווה יחסית לזבל סיני) סאב לייטנינג אודיו בולט 12" 750W (צהוב כזה.) בתוך תיבה עם פורט. (לא מרוצה ממנו) אז ההתלבטות שלי היא כזו. האם כדאי לי להשקיע בקומפוננט לקדמי, להגביר אותו, ואת האחוריים לחבר לרדיודיסק ישירות? או להוסיף עוד מגבר 2 ערוצים איכותי יותר, לחבר אותו לסאב בלבד, ואת המגבר 4 יציאות לחבר לכל הרמקולים?
הודעה אחרונה מאת YOSY_baleno, -
- 0 תגובות
- 784 צפיות
מישהו יודע מה המידות לרמקוליים קדמיים בסוויפט 96? (לא יורוסוויפט) יש מקומות ליד התא כפפות ומתחת להגה באלכסון שמאלה.
הודעה אחרונה מאת U-re, -
שרפתי את המערכת? 1 2
מאת shachar_bd- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אם החוט שמחבר את המערכת לסוויץ', מתקצר עם המינוס- האם המערכת נשרפת? זה קרה לי היום בבוקר, ומאז המערכת לא עובדת. השאלה היא אם המערכת נשרפה, או שיש לי מזל וזה משהו בסדר גודל קטן יותר? (הפיוז, אגב, לא נשרף) תודה
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
מה תפקידם בכלל? בורות לשמה
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מבין שבSPL זה לפי עוצמת הווליום (עם מד דציבלים ממרחק מטר וכד') אבל איך אפשר להחליט איפה יותר איכותי ?! תודה
הודעה אחרונה מאת Q-PiXeL, -
- 29 תגובות
- 3 אלף צפיות
תגובות על מערכות בגני תערוכה - אוטומוטור 2004
הודעה אחרונה מאת rozwarez, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי מכונית מסוג שברולט אימפלה עם הרדיו טייפ(לא דיסק) המקורי עכשיו השאלה שלי היא אם מישהו יכול להצליץ לי איך להפוך את המעערכת למערכת ממש טובה עם הפאנל המקורי ואם לא אז שימליץ לי על פנל בגודל כפול שכדי לשים או שמא עדיף לשים פנל רגיל ולחסום אני אישית באמת שמעדיף להשאר עם הפאנל המקורי כי הוא ממש מתאים לרכב וממש יוקרתי תודה
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מצטער על חוסר הקשר בין הפורום לבין הנושא שלי , אבל אתם קומץ האנשים הכי מבינים בעניין שאני מכיר . לעניין , יש לי פטיפון של טכניקס בבית , העניין שאני רוצה לחבר אותו למערכת שאין לה כניסה מיוחדת לפטיפון . איך אני מבצע את החיבור , או איזה עזרים אני צריך על מנת לגרום לעס לעבוד ? תזכורת ללא מיודעים , פטיפון בניגוד למכשירי אודיו מודרניים אינו בעל הגברה פינימית כלשהי ולכן האות היוצא ממנו אינו מספיק חזק .
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
- 6 תגובות
- 909 צפיות
אני רוצה ליקנות קומפוננט בתקציב של 750 שקל. הציאו לי ליקנות מורל פלוס ב600 שקל. האם הקומפוננט הזה איכותי?? מה עוד אפשר לימצוא ב750 שקלים שיותר טוב מיהמורל?? או אולי כדי לאסוף עוד כסף וליקנות מורל דוטק ב900?? מישהוא יכול בבקשה לתת פרטים על הפלוס כי אין אותו באתר של מורל! מה אתם אומרים על הקומפוננט הזה?? http://shop.store.yahoo.com/discountsonline/mbquardsc216.html שווה ב700שקל?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 2 תגובות
- 951 צפיות
אהלן. בשבוע שעבר הקומפוננט הקידמי שלי (XETEC) התחיל להרעיש בתדרים מסויימים. כשחם באוטו הוא לא מרעיש וכשקר הוא מרעיש ממש חזק. חיברנו את הוופר למגבר של מכונית אחרת-והוא גם כן הרעיש-כך שהבעיה אינה במגבר. התייעצות עם חבר שעובד ב"רדיו מילאנו" הביאה למסקנה שהלך סליל. הוא ייעץ לי ללכת לתקן אצל "דואק" בחולון. שמעתי כבר דעות מנוגדות בנוגע לתיקון של וופרים- אמרו לי שזה לא כדאי ושהתיקון לא מחזיק וכמובן שגם אמרו לי ש"דואק" ייתקן כך שהעסק יחזיק לנצח וכו וכו וכו. אין לי רצון לרכוש סט חדש (עלות)- השאלה היא אם באמת כדאי לתקן? מה העלות המשוערת?
הודעה אחרונה מאת Q-PiXeL, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אוקיי...אני חייל לכן התקציב שלי די דל, בנתיים יש לי זוג 6X9 של פיוניר מאחורה וזוג 4' של לאנזאר מקדימה שמחזיקים לי לא רע בכלל את המערכת אבל אני רוצה להוסיף גם סאב קטן של 10 '.. השאלה היא האם יש טעם להשקיע ולקנות מגבר 4 ערוצים בשביל האחוריים והסאב או שאפשר להסתפק במגבר קטן של 2 ערוצים רק לסאב? כי תאכלס אין טעם להגביר את את האחוריים כי גם ככה שומעים מהם חזק מאד עם ההגברה של הרדיו דיסק ואם אני יגביר אותם אז הם בכלל יבלעו לי את הקדמיים...
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
- 0 תגובות
- 684 צפיות
אני מעלה שאלה בשמו של חבר שרכש היום את המוצר הנ"ל . למישהו מכם יש מושג ירוק לגבי מידות התיבה אליה הסאב הזה אמור להתאים ? כמו כן , איזה סוג תיבה יגרום לסאב הזה להשמע יותר טוב ?
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה אתם אומרים על רדיו דיסק MP3 של CLARION דגם DB-336 ?
הודעה אחרונה מאת יואב, -
- 2 תגובות
- 949 צפיות
יש לי סאבוופר של החברה PURL הדגם שלו הוא "acoustics" והעוצמה שלו היא 500W. השאלה שלי היא כמה RMS יש לו, אם למישהו יש תשובה זה יעזור לי מאוד, תודה....
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
- 0 תגובות
- 856 צפיות
יש לי סאב של PURL מדגם: acoustics הסאב עצמו הוא 500W, אם מישהו יודע כמה RMS הסאב זה יעזור מאוד... תודה
הודעה אחרונה מאת ^Amit^, -
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
המגבר : Rockford Fosgate 501X איך המגבר בכללי ? האם הוא חזק ? 1700 שקל חדש בקופסא שווה לקנות ? המגבר יספיק לקומפוננט Morel Dotech 6 ? ורמקולים 6X9 : Pioneer TS-A6995 עוד שאלה האם לחבר את ה6X9 למגבר או לפאנל ?
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן חבר'ה... קיבלתי מחבר ששידרג את המערכת שלו זוג רמקולים של מאגנאט. אני רוצה לבנות להם תיבות (בוקסות), ומאחר ואינני בעל נגריה, אשמח לקבל מידע ממישהו שיודע מי בונה תיבות לרמקולים (כן, אני יודע שאפשר גם ללכת לסתם נגר, אבל אם יש מקום שגם יבין על מה אני מדבר... אני חושב שמישהו הזכיר כאן פעם באיזור התחנה המרכזית הישנה...) התקציב די מוגבל, ובסה"כ זה כדי לחבר למגבר סנסוי ישן לאמא שמבשלת במטבח... (וחבל לכם על הזמן מה היא מכינה...) תודה לעוזרים... איתמר.
הודעה אחרונה מאת Paradigm, -
תיבה צרה לסאב
מאת totsh- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ראשית אני רוצה להבהיר שהשאלה שלי היא רק לידע כללי . ידוע לי שלכל סאב יש את נפח התיבה המומלץ לו(תקנו אותי אם אני טועה). ראיתי מערכות רבות שבהן הסאב "תופס" מקום רב בתא המטען של הרכב. השאלה שלי היא האם ניתן לשנות את צורת התיבה, שתכיל את אותו הנפח אך שתהיה לדוגמא לא עמוקה ,רחבה על מנת להשאיר את תא המטען עדיין שימושי ונוח ? אני מקווה שלא סיבכתי את הענינים יותר מדיי ושאני דיי ברור תודה
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 3 תגובות
- 904 צפיות
ברשותי מודל dehp4600mp שלא מותאם לארצינו הקטנה, אשר נכללת באירופה אי לכך ובהתאם לזאת אינני יכול לקלוט תחנות כלל (מספרים אי זוגיים בלבד) האם ישנו פתרון פשוט לביצוע החלפה או שמה הדבר דרוש התערבות של טכנאי? במידה והדבר דורש התערבות של טכנאי, באיזה סכום מדובר, בערך? נ.ב. אני יודע שהנושא הועלה מספר פעמים בפורום, אך לצערי אין לי אפשרות לעבור 113 עמודים. אבקש ממנהלי הפורום, להעיף את ההודעה תוך יום, מאז קבלת התשובה.
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 3 תגובות
- 931 צפיות
שלום לכולם משום מה היום הגעתי למפגש בשעה 12:50 ולמראה הפלא - אף אחד לא היה שם חשבתי שהזיזו את זה למקום אחר אבל לא נראה לי הגיוני מישהו יודע למה שבוע לפני התחרות אף אחד לא מגיע?
דעה על קומפוננטים
מאת B.R- 1 תגובות
- 840 צפיות
מה מבין ה3 הבאים הייתם מעדיפים? יש גם את המורל מילניום אבל בלי קישור כי כולם מכירים. בלי קשר למחיר מה הכי איכותי והכי כדאי למגבר לאנזר 431? http://www.lanzar.co.il/details.asp?id=603&lead_id=&look= http://www.caraudio.co.il/product.php?item=273&cat=126&ref=zap
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
קישור: http://www.lanzar.co.il/details.asp?id=458&lead_id=&look= מחירו כ 500 שקל האם הם איכותיים יחסית למחיר?
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=UXXL6945_PESSACH טוב זה ממש לא שלי ולא בשבילי חבר של אחותי קנה אותם כמה וואט RMS הם אמורים להוציא ?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נראה מרשים ביותר! אולי לא שיא הSQ אבל בהחלט פיתרון טוב וזול למי שאין לו דרישות מטורפות http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=534&cat=12
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
כבר תקופה די ארוכה נדמה לי שהסט השמאלי קידמי נשמע חלש יותר... היום אני בטוח שכן. לפני שאני מתחיל מחר לבצע סידרת בדיקות מקיפות שיכללו:הצלבה בין ה-RCA חיבור נכון של הקטבים.... הייתי רוצה לשמוע עוד רעיונות ל.."מזה יכול להיות?" דודו נ.ב בבדיקה שמיעה האחרונה שעשיתי יצא שאני שומע תקין בשתי האוזניים...
- 5 תגובות
- 883 צפיות
אני מבקש המלצות לסאבים של 2 סלילים של 2 אום או סאבים של 1 אום. בסדר גודל של מחירים לא בשמים. תודה
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש רמקולים 4' אינץ , עכשיו ... אני לא מצאתי משהו איכותי במחיר של עד 250 !! כאן אתם נכנסים לתמונה ... לא יותר מ-250 שח מודה לכם מראש
הודעה אחרונה מאת tomcar,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,589 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דוב המערות
- yahaga
- SurfHigh
- garicho
- Froyne
- dinnnn
- motior
- guy.a
- Supertigre
- samg
- nglancer
- discoTD5