פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סוף כל סוף התקנתי את כל המערכת..ואני מרוצה.. זה מותקן בפיאט פונטו 2003 המערכת הותאמה לפי המלצות שקיבלתי פה ובהתאמה לתקציבי... אוקי, אז הנה המפרט : HU - פיוניר 560 פרמייר.. 1200 ש"ח קומפוננט קדמי שיושב על המגבר- מורל מילניום 5 ורבע". 450 ש"ח קומפוננט אחורי שיושב על הHU - מורל מילניום 5 ורבע".450 ש"ח סאב וופר - קנווד 600 וואט KFC-W2505 ( לא זוכר קניתי אותו לפני שנה+ אבל בערך ש"ח600 בזמנו..פלוס מינוס) מגבר - לאנזר וייב 411. זה זמני כי קיבלתי אותו מתנה זמנית מחבר שהלך לו טוטאלוס לאוטו..אבל בקרוב אחליף! ללאנזר חדש כנראה... חיווט 2 זוגות RCA כפול וכבל חשמל + בית פיוז כפול - ברח לי השם של החברה אבל משהו מקצועי שהמליצו פה כמה פעמים... עלה לי הרבה כסף..450 ש"…
הודעה אחרונה מאת Q-PiXeL, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם אני קונה מגבר LANZAR 434 האם כדאי לקנות SUB PIONEER 305C? או שיש משהו יותר מומלץ בטווח המחיר שלו (סביבות ה - 600-650 עם תיבה)? ושאלה לטווח הרחוק יותר, איזה קומפוננט כדאי להתאים למערכת הזאת? אם יש לכם הצעות גם מהזולים יותר וגם מהיקרים יותר (אולי אני יוכל להביא מארה"ב ואז זה משנה את טווח המחירים משמעותית). איזה הספקים פחות או יותר יתאימו למערכת כזאת (של קומפוננט)?
הודעה אחרונה מאת e.n. junior, -
- 3 תגובות
- 926 צפיות
שלום לכולם! יש לי כרגע מגבר לנזר 430 ההספק המוצהר שלו בגישור זה 350X2 4אום, אני חושב שזה ההספק, אני עומד לרכוש סאב רוקפורד שיש לו 2 סלילים (4 אום כל אחד) אני רוצה לחבר את הסאב למגבר הזה אבל בעצם אני רוצה לעשות דבר כזה : שהסאב יהיה בתוך תיבה לעשות לכל סליל קונקטור משלו ואז לגשר כל 2 ערוצים לסליל. אם החישוב שלי נכון אז הסאב יקבל 700 אראמאס (overated ) כאשר ההספק המומלץ הוא 500, האם זה אפשרי לעשות כזה דבר??? תודה מראש! קובי.
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 4 תגובות
- 946 צפיות
היי יש לי כרגע פיונר 4600 ואני יכול להביא את ה 7600 תענו לי בקצרה יש הבדל חוץ מהתצוגות ? תראו חרשו על פריימיר ולא פריימיר על מלא שטויות אני רק רוצה לשמוע כן או לא ... תודה !!!
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 31 תגובות
- 14.2 אלף צפיות
סוף סוף (לפני שבוע) החלה ההתקנה ברכב שלי (307 2.0XS) מדי פעם אשתדל לעדכן בתמונות שמראות על ההתקדמות (ההתקדמות די איטית כי העבודה מרובה והאנשים שעובדים עליה יותר מדי עסוקים לצערי )
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני צריך רעיון לקבע סאב בתא המטען, חשבתי על סקווטשים אבל לא הצלחתי למצוא כאלו שיצליחו להחזיק אותו כמו שצריך (אולי מישהו מכיר מקום שיש בו?). תודה מראש
הודעה אחרונה מאת koyote, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי! אני צריך לדעת בבקשה איזה מידה של רמקולים קדמיים יש בטויוטה קורולה RUNX. תודה!
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני צריך HU ברמה עד כמה שיותר גבוהה עד סכום 5000 ש"ח. אני שמתי עין על ה 9450 של פיוניר שנראה ממש טוב, כמו כן על דגם רוקפורד 9420. איזה עוד אופציות אתם מציעים ? אני צריך מכשיר שיהיה לא רק איכותי אלא עד כמה שיפה שניתן עם אופציות רבות ככל היותר. בתודה מראש. עוד שאלה היא האם מישהו כאן ששמע את מערכת ה DVD של NECVOX והמרכזיה של ה DVD יכול לתת לי קצת מידע על איכות הצליל שיוצא ממנה. פשוט גם על זה אני חושב ואני בהתלבטות קשה לגבי השניים: DVD או HU עד כמה משוכלל שניתן במגבלות המחיר.
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי מערכת BLAUPUNKT SACRAMENTO CD 33 באמת אחלה מערכת אבל פתאום גיליתי שהיא עובדת על תדר אמריקאי, אם מישהו יודע איך אני יכול להפוך לתדר אירופאי, אשמח לקבל עזרה... בתודה רבה מראש... עופר.
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמה אמור לעלות לי לחתוך את הפח בדלתות לרמקול 6 וחצי אינץ'?
הודעה אחרונה מאת or_pelta, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום השבוע הזמנו מאזדה6 2.3 מהחברה......... קיצר אנחנו שאלנו אותם כמה שאלות ומתוכם שאלנו...על לשים סאב באותו........ הם ישר שמעו מה? להוסיף משהו לאוטו??? לא....תקשיבו ברגע שעשיתם את זה מתבטל לכם הביטוח על מערכות החשמל באוטו.? הגיוני ה שהם אמרו.?
הודעה אחרונה מאת alpine, -
שלום רב. סליחה על הבורות אך לאן מחברים את הטווטרים לרמקולים או ישירות מהרדיודיסק. אין מגבר.
הודעה אחרונה מאת nis1, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי בעייה של רעשי אלטרנטור ברכב יש זוג סאבים קרוסובר ו4 רמקולים ושתי מגברים לא יודע אם זה יעזור קראתי טרדים על רעשי אלטרנטור וניסיתי ולא עזר החוט של המינוס מהמגברים הוא פחות מחצי מטר והוא מחובר לשילדה של הרכב והפלוס מהמצבר הכל, ניתקתי תמגברים מהHU ועדיין היו לי רעשים אז שפתחתי את הHU אז המינוס היה האנטנה כאילו המינוס של הHU לא היה מחובר כי אין מינוס שם אז עשיתי חוט של מינוס גם לשילדה של הרכב ועדיין יש רעשי אלטרנטור עשיתי גם פלוס עם פיוז מהמצבר ועדיין היו רעשים מה אני יכול לעשות? ואם לא יהיה פטרון אני ישים משתיק רעשים למרות שאני רוצה לפטור את הבעייה.
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
משתיק רעשים לRCA
מאת עתיד- 4 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
יש לי רעש קל (ממש קל) של הטורים במערכת (כן אני יודע...התקנה קרוב לכבל חשמל של המד סל"ד, אבל לא היתה ברירה....ואין מצב שזה נובע מחיווט לא טוב...כל החיווט של רוקפורד ככה ש.....) הקיצר אני צריך מקום\לינק לקנות משתיק רעשים שמתחבר בין הRCA למגבר בתודה - עתיד
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 2 תגובות
- 984 צפיות
שלום לכולם. זו ההודעה הראשונה שלי בפורום אודיו יש לי צ'יינג'ר פיוניר 12 דיסקים מדגם cdx-p1250 בן 3 שנים. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות של קריאת דיסקים. הוא פשוט לא זיהה כמה דיסקים יש לו, ולא הצליח לפעול. הוצאת המחסנית והכנסתה מחדש בדרך כלל פתרה את הבעייה. לפני כמה ימים הוא הפסיק לעבוד לגמרי. היום ירדתי לבדוק מה העניין. פירקתי אותו קצת, וראיתי מה הבעייה: כל פעם שמכניסים מחסנית הוא עובר על כל התאים אחד אחד (כנראה לבדוק איפה יש דיסק ואיפה אין). כשהוא מגיע לתא ריק, הוא שולף את התא, מחזיר אותו וממשיך הלאה. כשהוא מגיע לתא עם דיסק הוא שולף את התא ונתקע. צילמתי כמה תמונות, ועכשיו נעבור לשלב השאלות: 1. האם יכול להיות שהוא עקום (המנוע לא מקביל לחלק העליו…
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם הייתי אצל נגר אתמול והבאתי לו את המידות האלו לתיבה מלבנית: אורך - 70 ס"מ, גובה - 40 ס"מ , עומק - 40 ס"מ העץ שאמרתי לו זה MDF והעובי של העץ זה 21 או 22 מ"מ מחישוב חטוף שלי זה יצא 83 ליטר התיבה שאני חושב על זה , זה באמת 83 ליטר? התיבה ממש לא נראית כזו גדולה. להזכירכם הסאב הוא של קיקר CVR10 (ע"פ הנתוני יצרן התיבה המקסימלית היא 3 קיוביק-פיט=90 ליטר) מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כזו שמראה לך שירטוטים איך לפרק נכון את פנים המכונית
הודעה אחרונה מאת audi_tt, -
- 6 תגובות
- 952 צפיות
http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1571327 אני לא מחפש משהו מפוצץ סתם משהו . אם מישהו יכול להמליץ לי על סאב אפילו יותר קטן ונחמד וכמובן לינק אני אודה לו מאוד .
הודעה אחרונה מאת tomcat383, -
- 2 תגובות
- 919 צפיות
האם המגבר הזה שווה את המחיר? ואיך הוא יחסית למגברים הזולים? http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1189480
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 1 תגובות
- 859 צפיות
שלום רב, לחברי יש פיונר DEH425. הרדיו עובד בשיטה אמריקאית. איך אפשר להפוך את השיטה לאירופאית? תודה חיפשתי בפורום ומצאתי את אותה השאלה על סוני ואף אחד לא ענה.
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הציעו לי מגבר LANZAR HERITAGE 434 1200W, האם הוא טוב יותר מה- LANZAR 431? הציעו לי אותו ב - 1200 ש"ח. מחיר טוב? הציעו לי גם מגבר BOSS RIOT RT745, איך המגבר הזה? מה ההספק RMS שלו על כל יציאה? הציעו לי אותו ב - 1100 ש"ח. מה עדיף? תודה לכל העונים,
שאלה בקשר למגבר
מאת SUB- 1 תגובות
- 728 צפיות
כמה RMS המגבר הזה מוציא בבריג? http://cheaper.co.il/Product.asp?productid=146&catcode=93 [/url]
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
אפשרי לקנות רדיו דיסק בלי רמקוליים ולחבר רמקוליים של ערכת ביתית? אם כן איך תהיה האיכות? ואיך להתקין.. תודה למגיבים *הודעתך נערכה, להבא נא לדייק יותר בכותרת*
הודעה אחרונה מאת koyote, -
- 7 תגובות
- 872 צפיות
קודם כל אני אתחיל בכך שאין לי מושג בתחום האודיו לרכב מקווה ובטוח שתעזרו: יש לי שתי בעיות די מעצבנות בפיוניר צ'יינג'ר שלי (פאנל 4 כפול 40, מחליף דיסקים עם 12 מקומות) האחת היא שלפעמים הוא נכבה בעת נסיעה (כשאני שומע דיסקים לא רדיו), ואז הוא לא נותן לי לחזור לשמוע דיסקים אלא רק רדיו ! והשנייה היא שהתאורה בפאנל עצמו ממש ירודה ובקושי רואים משהו... תודה רבה לכל העוזרים !
הודעה אחרונה מאת Maserati, -
- 1 תגובות
- 915 צפיות
שלום לכל מי שנכנס.. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר בנוסף למגבר שלי עוד מגבר שיהיה רק לסאב זה תלוי ביציאות מאחורי הרדיודיסק? יש לי רדיו דיסק של סוני XPLOD. או שאני צריך מפצל במגבר הנוכחי? אני לא ממש מבין בזה (בחיבורים) אז לכל מי שיודע ובטח כולם יודעים (חוץ ממני) אז בבקשה לעזור...
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם בכלל.... ( תלוי במצב המזומן ואצלי הוא לא ידוע עד לשנייה האחרונה ) במחירים של פחות מ 900 ש"ח . בלאופונקט 3000 בלאופונקט MP33 JVC KDS890 JVC KD6300 רוקפורד RFX9120 אני נוטה לכיוום הבלאופונק'טים או ה רוקפורד ( לא יודע למה אבל אני לא אוהב את ה JVC... ) אז מכיוון שמלאי מוגבל אני צריך תשובה מהירה יחסית אם יש אלטרנטיבה זולה אחרת ( לא איכפת לי משומשת ) אז אני אשמח לשמוע יום טוב אחיי בעלי האוזן הרגישה...
הודעה אחרונה מאת נימי נים, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום! אוקי אז אחרי שהמלצתם לי לקנות את הרמקולים של פיוניר 300 ואט אני מתכוון לקנות המערכת הזאת עכשיו השאלות שלי הם האם הרמקולים ומהמערכת מתאימים?? או בכלל מה דעתכם על המערכת הזו במחיר הזה??? והם יש המלצות נוספות בסכום של 850 שח?? רמקוליםשקניתי כבר) http://www.e-net.co.il/Product.asp?productid=896&catcode=150 רדיו דיסקדגם pioneer deh-1650 http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=DEH-1650&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=60&aff=zap *המלצה לגבי מה? הכותרת נערכה, בבקשה להשקיע 10 שניות מחשבה להבא*
הודעה אחרונה מאת bmwforever, -
- 8 תגובות
- 951 צפיות
שלום יש לי בעיה די פשוטה ביחס למה שיש פה. יש לי 2 רכבים ובאחד הרדיו טייפ פשוט רגיל של סוני אבל יש לו באסים מהממים ממש כל האוטו רועד (יותר ממגבר פשוט שיש לאחרים) רציתי לדעת אם אני מפרק אותו ושם ברכב השני אני צריך גם את הבוקסות שלו או שהוא כבר יעשה את העבודה? תודה.
הודעה אחרונה מאת ttzz, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שוב אני שואל בשביל חבר חברי רוצה להתקין מערכת ברכב, החלק היחידי שישנו הוא הד יוניט D MASK של קנווד, הד יוניט שלו בעל 4 יציאות למגבר (2 זוגות RCA). אני צריך המלצות של קומפוננט קדימה זוג רמקולים אחוריים 6X9 ומגבר שיספק את הרמקולים בלבד, המחשבות כרגע הן לכיוון רמקולים וקומפוננט של מגנט ומגבר של גנסן. אשמח לקבל המלצות לדגמים. התקציב הוא 2000 שקל, כמובן שאפשר להתמתח מעט. תודה שי
התקנת רמקולים
מאת speedoo- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך אפשר לדעת כמה אוהם יש לך ברמקוליים? תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת alpine,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,704 אורחים (הצג רשימה מלאה)