Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי מגבר LANZAR HERITAGE 434 1200W, האם הוא טוב יותר מה- LANZAR 431? הציעו לי אותו ב - 1200 ש"ח. מחיר טוב?

הציעו לי גם מגבר BOSS RIOT RT745, איך המגבר הזה? מה ההספק RMS שלו על כל יציאה? הציעו לי אותו ב - 1100 ש"ח.

מה עדיף?

תודה לכל העונים,

בחורה עם גזרה טובה צריכה בחור עם גזר (-:

פורסם

לך על הלאנזר הוא מסידרה טובה

ומושקעת הבוס לך תדע אם הוא זיוף או מקורי

המגבר לא מופיע באתר שציינת ה434

פורסם
הבוס מקורי פלוס!!!!!!!

לדעתי לך על הבוס בגלל שהיא חברה יותר טוב מי לנזאר!

איך קבעת את זה בדיוק???

תודה מראש!

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם
הבוס מקורי פלוס!!!!!!!

לדעתי לך על הבוס בגלל שהיא חברה יותר טוב מי לנזאר!

איך קבעת את זה בדיוק???

תודה מראש!

קובי.

שמעה לפני שקניתי מגבר עשיתי סקר שוק ודיברתי עם אנשים והזה משהם אמרו לי!

שאלה את יובל(YUVAL B) הוא יסביר לך הכול!

פורסם

לא רציני להגיד שבוס יותר טובים. לטעמי הם באותה הרמה ואם תשאל בכל פורום אמריקאי יגידו לך אותו הדבר.

חלק מהמגברים אף חולקים את אותו הלוח מבפנים. דוגמא שראיתי היא הלנזר 1200D והבוס 3000W. שני מגברי מונו שזהים מבפנים (לא יודע אם הם עדיין מיוצרים, זה היה לפני כשנה).

פורסם

רק לגבי הדציבלים שרשומים האם זה האיכות?

מכיוון שבבוס הם גבוהים יותר...

גם העיווט לפי מה שראיתי בלאנזר הוא 0.04 ובבוס 0.01.

האם למרות זאת עדיף את הלאנזר? אין חשיבות מרובה לדברים האלה? (משהו שאפשר להרגיש)

בחורה עם גזרה טובה צריכה בחור עם גזר (-:

פורסם

לא בטוח בכלל שהם מיוצרים - חלק מהדגמים של מגברי רוקפןרד משנת 2002... הם לא בהכרח מחזיקים את הליינים הכי חדשים.

פורסם

באתר של יבואן לאנזר בארץ המחיר למגבר לאנזר הריטג' 434 הוא 2100 שקל...

ככה ש-1200 זו ממש מציאה!

(http://www.lanzar.co.il)

והדגם של הבוס המדובר הוא מקורי אבל הלאנזר צרילך להיות יותר חזק ממנו בכל זאת ושווה את ה-100 שקל הנוספים.

פורסם

הנתונים שציינת משפיעים על האיכות רק אם זה מתחת ל60DB ומעל 1%. במקרה הזה שתי החברות (וכל החברות) מציינות נתונים טובים יותר כך שאין להם חשיבות. כמו כן חברות יכולות למדוד את הנתונים האלו בצורה קצת שונה לכן גם קשה להשוות את הנתונים הללו ממגבר למגבר.

• תוכן חדש...