Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני אתחיל בכך שאין לי מושג בתחום האודיו לרכב

מקווה ובטוח שתעזרו:

יש לי שתי בעיות די מעצבנות בפיוניר צ'יינג'ר שלי

(פאנל 4 כפול 40, מחליף דיסקים עם 12 מקומות)

האחת היא שלפעמים הוא נכבה בעת נסיעה (כשאני שומע דיסקים לא רדיו), ואז הוא לא נותן לי לחזור לשמוע דיסקים אלא רק רדיו !

והשנייה היא שהתאורה בפאנל עצמו ממש ירודה ובקושי רואים משהו...

תודה רבה לכל העוזרים !

:D

פורסם

ואיך אתה עושה שזה יעבוד שוב?

יכול להיות שההארקה כבר לא תופסת טוב אז הוא נכבה לך.

ובקשר לתאורה- יכולות להיות הרבה סיבות. אולי הוא פשוט ישן.

פורסם
ואיך אתה עושה שזה יעבוד שוב?

יכול להיות שההארקה כבר לא תופסת טוב אז הוא נכבה לך.

ובקשר לתאורה- יכולות להיות הרבה סיבות. אולי הוא פשוט ישן.

אני הולך אחורה לבגאז'

נוגע שמה בחיבורים, מדליק את המערכת ואז הוא נותן לי שוב לשים דיסקים...

אתה חושב שזה הארקה? היא מחוברת לבורג שמחזיק את הצ'יינג'ר...

בקשר לתאורה - הרדיו בן שנתיים בערך, זו הסיבה ?

פורסם

מכיוון שהמשקל של הצ'יינג'ר גדול יחסית (באופן יחסי לבורג המחזיק אותו) יתכן שזעזועים וקפיצות של הרכב גורמות להתרופפות של החיבור וכך להתרופפות של ההארקה.

חוץ מזה - ההארקה נוגעת גם בצ'יינג'ר עצמו ? נראה לי מוזר.

רצוי - לחבר את ההארקה למקור בריא אחר יש לפח של הרכב, וכמו כן לחזק את אותם מגעים שאתה משחק איתם ואז הכל חוזר למצב התקין.

לגבי התאורה - יתכן שנשרפו ה BACK LIGHTS של המסך ולכן הוא פועל חלש, תיקון של כזה דבר הוא לא זול באופן יחסי (לחבר שלי בזמנו ביקשו על כזה דבר 200 ש"ח בערך אם אני זוכר נכון) אז השאלה אם לתקן או לא (במידה וזו אכן הבעיה) תלויה בתקציב שלך.

אם המכשיר הוא רדיו טייפ של פיוניר - יתכן ויש בו אופציה להחליף את צבע התצוגה (יש לי כזה רדיו טייפ זרוק בארון והייתה לי בו בעיה דומה של מסך ללא תאורה.) אם בהחלפת צבע התאורה פתרת את הבעיה אז סבבה. אצלי הייתי צריך לפתוח את המכשיר ולהזיז פיזית נורות על המעגל כי חלק מהמעגל כנראה היה לא תקין וברגע ששמתי את הנורות התקינות מהמעגל הלא תקין על המעגל של הצבע השני הכל הסתדר והיתה לי תאורה.

פורסם
מכיוון שהמשקל של הצ'יינג'ר גדול יחסית (באופן יחסי לבורג המחזיק אותו) יתכן שזעזועים וקפיצות של הרכב גורמות להתרופפות של החיבור וכך להתרופפות של ההארקה.

חוץ מזה - ההארקה נוגעת גם בצ'יינג'ר עצמו ? נראה לי מוזר.

רצוי - לחבר את ההארקה למקור בריא אחר יש לפח של הרכב, וכמו כן לחזק את אותם מגעים שאתה משחק איתם ואז הכל חוזר למצב התקין.

לגבי התאורה - יתכן שנשרפו ה BACK LIGHTS של המסך ולכן הוא פועל חלש, תיקון של כזה דבר הוא לא זול באופן יחסי (לחבר שלי בזמנו ביקשו על כזה דבר 200 ש"ח בערך אם אני זוכר נכון) אז השאלה אם לתקן או לא (במידה וזו אכן הבעיה) תלויה בתקציב שלך.

אם המכשיר הוא רדיו טייפ של פיוניר - יתכן ויש בו אופציה להחליף את צבע התצוגה (יש לי כזה רדיו טייפ זרוק בארון והייתה לי בו בעיה דומה של מסך ללא תאורה.) אם בהחלפת צבע התאורה פתרת את הבעיה אז סבבה. אצלי הייתי צריך לפתוח את המכשיר ולהזיז פיזית נורות על המעגל כי חלק מהמעגל כנראה היה לא תקין וברגע ששמתי את הנורות התקינות מהמעגל הלא תקין על המעגל של הצבע השני הכל הסתדר והיתה לי תאורה.

את ההארקה אני יחבר למקום אחר, אך אין אפשרות לחזק את החיבורים האחרים לצ'יינג'ר, אולי יש לך רעיון ?

המכשיר הוא אכן רדיו טייפ שולט צ'יינג'ר - אך לא הבנתי מזתומרת החלפת צבע התאורה

אם תוכל תסביר לי באופן פשוט יותר,ואיך אני יכול לפתור את הבעיה, כמו שאמרתי אני לא ממש מבין בנושאים האלה...

פורסם

לגבי חיזוק חיבורים של הצ'יינג'ר - אין לי מושג...

לגבי התאורה - אם יש לך את הספר של המכשיר, תבדוק בו אם ניתן להחליף את צבע התאורה. אם כן, אז תנסה להחליף את הצבע ואולי זה יעזור.

אם אין את האופציה הזאת, אז כמו שאמרתי, זה או ללכת למעבדה לתקן את זה (יכול להיות לא משתלם) או להשאיר את זה ככה.

פורסם

לגבי המנורות אתה יכול ללכת לאיזה תכנאי שיחליף לך את המנורות מסך והמנורות מקשים של הפנל. לחזקות יותר. זה לא צריך לעלות יותר מכמה שקלים.

ושיבדוק כמה מתח המנורות - 6 - 8 -12. ואם זה לד-(דיודה פולטת אור) אז יהיה קשה מאוד להחליף למשהו חזק יותר. - קטן

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תוכן חדש...