פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1234,'normal_sales') הסאב הזה שווה משהו ?? למישהו יש נסיון איתו ?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני חודש בערך יצא הקטלוג של BOSS בפרוספקט יש דברים מהממים!!!! רדיו דיסקים MP3 עם 50 כפול 4 חבר שלי קנה את הרדיו דיסק שלהם ושומעים כאילו זה 20 כפול 4. הוא הזמין מהם 2 מגברים וTRIPEL SUB שזה קופסא עם 3 סאבים!!! ורמקולים..... הוא השקיע הרבה כסף!!! ואני לא רוצה שהוא יתבאס!!! יש לכם להגיד משהו על החברה?????
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 5 תגובות
- 961 צפיות
אני מעוניין לעשות בנייה יפה ברכב מעץ בלבד (MDF) יש לי בעל מקצוע שיעשה תעבודה טוב אני צריך תמונות של בניות יפות בבקשה.. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המערכת יש לה פנל כפול מתהפך כזה משהו חזק מה הדגם שלה וכמה היא אמורה לעלות? ואם אפשר תמונה זה יעזור...
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 3 תגובות
- 787 צפיות
מה דעתכם על מגבר 5 ערוצים באופן כללי?? כמובן שהשאלה לבעלי ניסיון..
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
בזבזתי יום שלם בנסיעה לתל-אביב בשביל לקנות את החלקים למערכת ובסוף הבנאדם שממנו קניתי אמר לי שנגמר הסאב של הJL AUDIO W3 מהיבואן (למרות שלא נשמע לי הגיוני ). עכשיו בנתיים, שאני מחכה לסאב המוזמן, הייתי רוצה לקבל את דעתכם מי מבין הסאבים הנ"ל עדיף. אני יודע שה-INFINITY הוא 300RMS, והמגבר החדש שלי מוציא 250RMS (מה שמתאים בדיוק ל-JL). ואם אתם ספצים בסאבים מה הייתם ממליצים עד 1800 ש"ח בתיבה אטומה שבאה מהיצרן בשביל SQ? בכמה הכי פחות אפשר למצוא את ה-INFINITY בארצנו הקטנטונת (עם תיבה אטומה של היצרן/בלי)? נ.ב: ה-JL W3 שנמכר בארץ הוא בתיבה של היצרן או בתיבה של המתקינים?
הודעה אחרונה מאת Dj GuyGivant, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. אני רוצה לעשות ביטוח למערכת באוטו שלי, אז היתקשרתי לסוכנות ביטוח כדי לברר איך מיתבצא תהליך זה והם אמרו לי ככה "צריך לבקשה הערכה של מתקין או בעל מיקצוע בתחום" כדי להגדיר את שווי המערכת.. איך אני צריך לעשות את זה??? וכמה מתקין יכול לקחת לי על דבר כזה?? למישהוא כאן יש ביטוח על המערכת באוטו??
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 1 תגובות
- 795 צפיות
שלום, הנ"ל מיועד ל-IDQ בעל סליל כפול של חברת ID, ז"א שהוא הולך לעבוד ב-2 אוהם. מה אתם אומרים עליו ? תמורה טובה לעלות ? והגיוני שיש על המגבר הזה רק 273 ש"ח מיסים (לפי אתר המכס) ? תודה, נעם.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
איפה מוכרים רדיו דיסק משומש? (איזור אשדוד, גם תל אביב והסביבה טוב) או חדשים במחירים זולים עד 700 ש''ח
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש אפשרות לקפוץ לשיר באמצע הדיסק? אם למשל בדיסק יש 100 שירים, ואני רוצה להגיע לשיר 50, צריך לעבור אחד אחד? תודה.
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 2 תגובות
- 795 צפיות
בתקציב של 1000 שקל תמצאו לי רמקולים קדמיים + מגבר 4 ערוצים + סאב !!! צריך להיות מעניין ... מי ירכיב את הקומבינציה הכי איכותית ... בסכום זעום !!! **** השרשור ננעל **** לפני שמציבים אתגר בפורום, צריך לעמוד באתגר היחידי של קריאת כללי הפורום. האתגר קשה במיוחד בסעיף 14 בכללים. http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=1051
הודעה אחרונה מאת BOOM, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו שמע על החברות האלה? ויכול לתת חוות דעת? תודה.
הודעה אחרונה מאת יואב, -
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
שלום לכולם! יש לי Kenwood 7020 קורא mp3 לאחרונה פרצו לי לרכב וגנבו עם כל הדברים גם את השלט של המכשיר. איפה אפשר לקנות שלט חדש וכמה הוא יכול לעלות. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Maxmoon, -
מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין רמקולים קומפוונט לרמקולים רגילים? תודה וסעו בזהירות
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 1 תגובות
- 850 צפיות
הי, אני מתלבט בין שני דגמים של JVC: KD-AR300 או KD-G400 מה יותר טוב??? תודה!!!
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ומה זה MK בכלל ? מורטל קומבט ? תודה.
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי בבית רמקולים 4.1 יש להם מגבר מובנה (כולם מתחברים לסאב ולסאב יש מגבר) המתח שמתחבר לסאב הוא שנאי של 13.5V 2000MAH יש מצב שאני מחבר אותו למערכת באוטו ?
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 0 תגובות
- 760 צפיות
טוב אז על המגבר באמת רשום מורל... אז פניתי לנציגי החברה שהיו שם והם אמרו לי שלמרות שעל המגבר יש מדבקה של מורל המגבר הוא של חברת "משהו טכנולוג'י" שמייצרת רק 100 מגברים בשנה ומורל עובדת איתם באופן קבוע *****תשרשר בהמשך לנושא המקורי*******
הודעה אחרונה מאת bomber man, -
- 9 תגובות
- 997 צפיות
קראתי איפשהוא בפורום על הבעיה הזאת, מישהו יכול לתת יותר פרטים? באיזה דגמים הבעיה? האם הdelay רציני? תודה.
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
מתי רמקול נשרף? 1 2
מאת B.R- 24 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הוא נשרף כשאני עובר את הספק הRMS שהוא יכול לקבל או את הספק המקסימלי שלו?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 5 תגובות
- 917 צפיות
אהלן חבר'ה, אולי תוכלו לעזור.. הבעיה: רעשי מתח בצד אחד של הקומפוננט. אז ככה, יש 2 מגברים ורדיו דיסק מעפן וישן של פיוניר עם יציאה למגבר אחד. הכל עובד פיקס, 2 המגברים עובדים סבבה.. הבעיה היא ככל הנראה מהכבל של הREMOTE וזאת בגלל שכאשר אני מפעיל רק מגבר אחד הרעשים נעלמים (לא משנה איזה מגבר, הראשון או השני) אבל ברגע שאני עושה גשר בכבל REMOTE ומפעיל את 2 המגברים הרעש מופיע! זה משגע אותי!!! רעיונות למישהוא??? תודה,שי.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 4 תגובות
- 892 צפיות
שלום חיברתי במערכת שלי את החוט האדום והצהוב ביחד ועכשיו המערכת דולקת תמיד איך אני עושה שהיא תיכבה ותידלק עם הסוויץ תודה רבה
הודעה אחרונה מאת asaf41, -
- 3 תגובות
- 988 צפיות
http://www.caraudio.co.il/product.php?item=242&cat=135
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הסאב: סרווין ווגה stealth 12.4 עם תיבה של 60 ליטר ופורט הוא פצצצצצצצצצהה ומפרק תאמאמא של האוטו עכשיו התיבה הנוכחית-איזה סוג באס היא יוצרת ואיזה סוג באס תיבות אחרות יצרו עם הסאב הספיציפי הזה?
הודעה אחרונה מאת bomber man, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש רמקולים במחיר סביר לדשבורד של הקלאו 94. יש לי רמקולים אחוריים של פיוניר 200W רדיו דיסק של קאנווד שמוציא 4*45W. מה מומלץ? מה כדאי לקנות? האם ללכת על רמקולים של פיוניר כמו שיש באוטו דיפו? אם משהוא יודע מחיר או היכן ניתן להשיג במחיר זול אשמח לשמוע. בנתיים מצאתי את הרמקולים הנ"ל: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=T-Speakers&keyword=&minprice=&maxprice=&Param2=%223.5&Param3=&Param4=&OrderBy=Prod&x=23&y=11 של pyle pl53bl או dhd dh625.
הודעה אחרונה מאת Enzo, -
גודל רמקולים
מאת ARTHURZ- 1 תגובות
- 935 צפיות
שלום לכולם מה גודל הההרמקולים בסוזוקי בלננו מאחורה בתודה מראש ארתור.
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה עדיף פיוניר 600W או אקספלוושן 600W תודה *הודעתך נערכה, להבא נא לרשום כותרת מדוייקת יותר. אנא קרא את חוקי האתר*
הודעה אחרונה מאת ben_car, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
דבר ראשון- מצטער שכל ההודעות שלי הן בקשה לעזרה, פשוט אין לי מספיק ידע בשביל לייעץ. עכשיו לענייננו: אתמול אני נוסע באוטו שומע את clubsolutley 8 החדש שקניתי ופתאום נעלם לי הטרבל מהקומפוננט. עצרתי בצד, המגבר לא חם והוופר של הקומפוננט עובד, כאילו פתאום באותה שנייה הפסיקו לעבוד שני הטוויטרים. לא היה ריח כאילו נשרף משהו ושום פיוז באוטו או במערכת לא שרוף, מה זה יכול להיות ??? (ד"א- קומפוננט של רד סאונד- לא זוכר דגם ומגבר לייטנינד אודיו מסדרת סטרייק-גם כן לא זוכר דגם. אם זה משנה אז האוטו הוא איביזה 95')
-
מגבר 2 יציאות 1 2
מאת shachar_bd- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום בעקבות ביקור בתערוכת האוטומוטור (ובעקבות כל המערכות המטורפות שראיתי שם) החלטתי שאני חייב לעשות משהו עם הסאונד ברכב. בתור התחלה- נלך על מגבר קטן. הבעייה היא, כמובן- תקציב, אבל הבנתי שיש גם מגברים שלא עוברים את ה1000 שקל ואפילו יורדים מזה. סך הכל אני לא צריך מגבר- משהו מטורף. יש לי זוג רמקולים של קנווד 240 וואט שצריכים הגברה קטנה. עכשיו לשאלות- איזה הספק צריך להיות למגבר כדי שלא יהיה מבוזבז, אבל שהרמקולים יתנו את המקסימום? לאיזה כיוון כדאי ללכת? אני רוצה מגבר שיתן יותר בפחות כסף. תקציב- אם אפשר לרדת מה800 זה יהיה טוב, אם לא- אז לא הרבה יותר מזה תודה על העזרה וחג שמח!
הודעה אחרונה מאת SoundQ, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
** השאלה נשאלה אחרי שביצעתי חיפוש בפורום ובגוגל** מישהו יודע אולי מה הכתובת המודייקת של סאונד בלאסטרס? כי לא הצלחתי למצוא. כמו כן יש המצלות לחנוויות עם מבחר רמקולים גדול מאוד באזור המרכז? תודה.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,704 אורחים (הצג רשימה מלאה)