Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שאלה


ShivA
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין רמקולים קומפוונט לרמקולים רגילים?

 

תודה וסעו בזהירות

פורסם

רמקול יכול להיות מורכב מכמה אלמנטים - טוויטר,מיד רנג' וופר. כל אלמנט טוב בהפקת תחום התדרים שלו - טוויטר בגבוהיים, וופר בנמוכים, הבנת את הרעיון.

 

ברמקולים רגילים (עגולים או אובליים) האלמנטים מורכבים על בסיס אחד, ככה שיוצא שיש לך וופר או מידרנג' ועליו יושב טוויטר או כמה טוויטרים. על מנת שלא יהיה בלאגן של תדרים לא במקום יש שם קבלים שמתפקדים בפילטר, שהם פשוט חותכים את התדרים כך שכל אלמנט מקבל את התדרים שהוא צריך לקבל.

 

בקומפוננט האלמנטים מופרדים, כלומר הטוויטר בנפרד, הוופר בנפרד וכו' כל אלה מחוברים לקרוס אובר (מחלק תדרים) אשר דרכו אפשר לבחור את נקודת החיתוך של התדרים או שהם מחוברים לפילטרים (בקומפוננטים הפשוטים).

 

יתרון של קומפוננט על רמקולים רגילים ?

1.הקרוס אובר האקטיבי מאפשר למשתמש לקבוע את נקודות החיתוך.

2.בגלל שהרכיבים נפרדים ניתן למקם במקומות שונים על מנת ליצור במת צליל טובה יותר (מה זה במת צליל? אוקיי נגיד ככה - מתי אתה שומע יותר טוב שהרמקול מכוון אליך או כאשר הוא מכוון לכף רגל שלך ? נכון. אז יש אפשרויות מיקום כך שתמקם אותם במקומות שנשמעים לך הכי טוב).

 

מקווה שהבנת 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...