Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו שמע על MAC AUDIO/DRAGSTAR/POWER-BASE?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאק אאודיו ודראגסטאר הן חברות מוכרול וטובות. לי אישית יש מגבר של מאק אאודיו שאני מרוצה ממנו בטירוף. ע השלישית לא שמעתי עדיין

פורסם

דראגסטר היא חברה חדשה יחסית (1997) שעכשיו מתחילה לחדור לשוק הישראלי.

מאיך ששמעתי את הרכיבים, ולפי איך שזה נראה לעיין החברה תיהיה חברה טובה מאוד במערכות השמע לרכב..אני צופה להם עתיד מזהיר.

מאק אודיו הם חברה מוכרת ובסיסית, לא נותנת יותר מדי, ולא עולה יותר מדי.

סך הכול היא חברה נחמדה והמוצרים שלה לא רעים..(למרות שנשרף לחבר שלי סאב שלהם אבל זה לא קשור..)

על השלישית לא שמעתי..

פורסם

על powerbase שבינתיים הספיקו לשנות את שמם לpowerbass אני יכול לחוות דעה מכיוון שיש לי אותם, אני מאוד מרוצה מהם ואתה מוזמן לשמוע ולהתרשם, בשבת הקרובה אני אגיע למפגש של אוטו סאונד.

פורסם

MAC AUDIO היא חברה גרמנית אשר נימצאת בתחום הסטריאו לרכב קרוב ל-20 שנה החברה נמצאת בארץ כבר קרוב ל-10 שנים ועל הקו מוצרים שלה ניבנתה חברת MAGNAT באותו מפעל !!!!

• תוכן חדש...