Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון- מצטער שכל ההודעות שלי הן בקשה לעזרה, פשוט אין לי מספיק ידע בשביל לייעץ.

עכשיו לענייננו: אתמול אני נוסע באוטו שומע את clubsolutley 8 החדש שקניתי ופתאום נעלם לי הטרבל מהקומפוננט. עצרתי בצד, המגבר לא חם והוופר של הקומפוננט עובד, כאילו פתאום באותה שנייה הפסיקו לעבוד שני הטוויטרים. לא היה ריח כאילו נשרף משהו ושום פיוז באוטו או במערכת לא שרוף, מה זה יכול להיות :mad::mad::mad: ???

(ד"א- קומפוננט של רד סאונד- לא זוכר דגם ומגבר לייטנינד אודיו מסדרת סטרייק-גם כן לא זוכר דגם. אם זה משנה אז האוטו הוא איביזה 95')

פורסם

על זה גם אני חשבתי אבל ממש לא הגיוני שזה יהיה שניהם בדיוק באותה שנייה.

לדעתי זה יותר מסביב לטוויטר (קרוס,מגבר או משהו) אבל אני לא יודע איפה להתמקד.

ד"א- תודה על התגובה המהירה והמועילה :roll: - יש לך איזה 1000 ש"ח להלוות לי בשביל משהו יותר רציני? בשביל 250 ש"ח זו תמורה לא רעה לכסף :evil:

פורסם

אני יענה לך בתשובה פשוטה ושלא תאהב

לא היית צריך לקנות את הקומפוננט הזה!!

היית חוסך עוד כסף ומביא כבר משהו יותר טוב, אם תעשה חיפוש אתה תראה שבתמורה לעוד כמה מאות שקלים יכלת להביא משהו טוב ושלא יישרף לך

כאן יצאת קרח משני הכיוונים!!.

גם הלך לך הקומפוננט וגם הלך לך ה250 שקל ששילמת.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
אני יענה לך בתשובה פשוטה ושלא תאהב

לא היית צריך לקנות את הקומפוננט הזה!!

היית חוסך עוד כסף ומביא כבר משהו יותר טוב, אם תעשה חיפוש אתה תראה שבתמורה לעוד כמה מאות שקלים יכלת להביא משהו טוב ושלא יישרף לך

כאן יצאת קרח משני הכיוונים!!.

גם הלך לך הקומפוננט וגם הלך לך ה250 שקל ששילמת.

אני ממש אבל ממש מסכים !!!!

עם כבר הבאת 250 שקלים אז אז יכלת לאסוף עוד איזה 100-200 שקל וליקנות מורל או משהוא מכובד יותר!!

אני לא מבין אנשים "אני קונה זבל כי אין לי כסף למשהוא טוב" זה כזה לא!!

היה לך כסף ליקנות זבל אז בימקום ליקנות זבל הייתה קונה משהוא טוב עם קצת סבלנות וחיסכון..

ככה אני עשיתי וקיבלתי מערכת לא רעה בכלל :oops: (חוץ מהרמקולים הקדמיים שכרגע בטיפול)

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי יש כאלה שאין להם מאות שקלים אבל שמדובר

בסכום של 250 שקלים בהחלט שווה להסיג עוד 100-200 בשביל מורל

אני עשית טעות בקומפוננט

קנית את מה שיש לי בחתימה

במחיר של 400 שקלים הוא באמת מצויין והוא אחלה של קומפוונט ואני ממש לא חושב שהוא ''זבל סיני'' אבל אני באמת מצטער שלא לקחתי את המורל... כי זה פשוט לידה אחרת...

פורסם

כולכם צודקים,אבל המטרה היתה לקחת את זה לבינתיים עד שאני יארגן עוד כסף ואז למכור את זה ולקנות משהו יותר טוב.

הבעיה שבין לבין נקרע לי הסאב אז כל החיסכון הלך על סאב חדש :cry:

חוץ מזה, חוץ מלרדת על מה שקניתי ( :mad: ) אף אחד לא ניסה להסביר איך שני הטוויטרים נשרפו באותה שנייה, אני לא חושב שזה קשור לזה שזה "זבל סיני" אלא שיש לי בעיה אחרת שגרמה לזה ששניהם יישרפו באותה שנייה!!!

זו בכלל בעיה פה בפורום, קיבלתי 4 תגובות שהתוכן בהן הוא אותו דבר רק עם ניסוח שונה, היחיד שבערך עזר זה מי שהציע לקנות מורל ב 380 ש"ח.(אשמח לדעת איזה דגם ואיפה אפשר לקנות)

חשוב לי להדגיש שאת הפיסקה האחרונה לא כתבתי מכעס אלא מאכזבה!

פורסם

ניסית לבדוק אולי ניתוקים ? נתק בחוטים בין הטוויטרים לקרוס ?

אני לא מכיר את הקומפוננט הספציפי אבל - אם יש לו קרוס מסדר ראשון (סליל וקבל על החוט הראשי שמגיע מהמגבר) אז אולי הקבלים בשני הקרוסים נשרפו בו זמנית וכך גרמו לנתק במערכת (המעגל לא סגור) ?

כמו שזה נשמע - זה או טוויטר שרוף או בעיה בקרוס שלא מוציא אות לטוויטר לכן:

תנסה לקחת רק את הטוויטר ולחבר אותו ישירות למערכת (חוט פלוס ומינוס מהמערכת יש לטוויטר) ותבדוק אם שומעים דרכו. אם כן אז הבעיה כנראה בקרוס, אם לא אז הטוויטר נשרף.

• תוכן חדש...