פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 853 צפיות
היי שלום לכולם אז ככה יש לי קרייזלר ניאון שנת 96 יש לי כרגע מערכת כזו HU Aiwa CDCZ137 http://www.aiwa.ca/products/caraudio_CDCZ137.shtml רמקוליים אחוריים של Kenwood 6X9 400 וואט! רמקוליים קידמיים בדלתות 120 וואט של פיונר זה מה שיש כרגע אני רוצה להשקיע משהו כמו 700 שקל למגבר... ויותר מאוחר להוסיף גם סאב על איזה מגבר הייתם ממליצים לי ללכת ? כי כרגע אני לא מוציא מהרמקול 200 וואט אפילו הרמקוליים האלו חייבים מגבר
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
שאלה בקשר למגבר 1 2
מאת MATAN206XT- 27 תגובות
- 2 אלף צפיות
איך המגבר ? http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1220119 הבנתי שהוא 100 RMS איך הוא בשביל להחזיק את הרמקולים הבאים ? http://netext.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1209948 אני באמת חייב לדעת כמה שיותר מהר ועזבו אותי מגבר אחר כי זה רק המגבר הזה תודה מתן
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני צריך חוות דעת על הרמקולים האלו: http://216.239.59.104/search?q=cache:7cSt2hsixQkJ:www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp%3Fauction_id%3D1219833+TS-A0069&hl=en&ie=UTF-8
הודעה אחרונה מאת YOSY_baleno, -
- 0 תגובות
- 812 צפיות
שלום יש לי הזדמנות לקנות בדיוטי פרי בשבוע הבא. אשמח לקבל ייעוץ בנושא ה - HU הבאים : kenwood mp 4023 - 200$ (נראה משתלם) panasonic cq-c1300 - 200$ (לא נראה לי שנפוץ בארץ בכלל) jvc g405 - 185$ כמו כן אני יקנה כ נ ר א ה שם את הרמקולים, יש להם 50% הנחה על הסט השני, אם יש המלצות לפז'ו 106, איזה גודל לקחת , איזה סוג : pioneer / kenwood / jbl אשמח מאוד לשמוע! (אין לי מושג איזה רמקולים אני צריך להתקין אצלי)
הודעה אחרונה מאת shac, -
- 4 תגובות
- 901 צפיות
קניתי מערכת חדשה לאוטו... 2 הרמקולים הקידמיים מחוברים למערכת מגבר קטן מחובר ל-2 רמקולים אחוריים ויש לי קרוסאוובר חדש. עכשיו השאלה שלי היא איפה אני שם את הקרוס? בין המערכת למגבר? או שמהמגבר לרמקולים? הכניסות הם: front ו-subwoofer יציאות: middle hige subwoofer full range כמובן שפלוסים ומינוסים קיימים אבל זה לא בעיה...
הודעה אחרונה מאת red soldier 205, -
- 3 תגובות
- 987 צפיות
מה זת'מרת בכלל ? בעיקר אני רואה 4 אום ! אפשר הסבר בבקשה ?
הודעה אחרונה מאת T.s.R, -
- 13 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מגבר מחברים למערכת וממנו הולכים החיבורים לרמקולים או שהרמקולים מחוברים למערכת והמגבר גם ? בקיצור אם מישהו יוכל להסביר לי איך מחברים מגבר אז תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת T.s.R, -
- 2 תגובות
- 950 צפיות
Hello Snir, I'm Sabina from EMMA Italy, and I'm South Europe Supervisor, so I'm the person next to you to help you with problems at competitions. Please, don't get stirred up, if you are telling the truth, I, Alex and all the Council members are with you and with the other fellows which are claiming the competition was sold. It's our main care that in every Country, Emma events have to be fair, funny, and absolutely correct. So, if you or other of your fellows want to give us further information, they will be welcome. Don't worry. If there have been any mistakes, or, worse, bad will, it will come out sooner or later, and the bad guys will be put aside. We don't …
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
- 29 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מעוניין פרק קבל שמחובר להונדה......... איזה חוטי או פעולות אני אמור לעשות לפני פירו הקבל כדי לו להרוס את מערכת החשמל באוטו?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה אתם ממליצים פיונייר 1550 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=2221170 800 שח פיוניר 1650 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=2062749 700 שח מה אתם ממליצים לפי הנתנונים ואם מישהוא יכול להסביר לי למה ה1550 עולה יותר מ1650 ב100 שח למרות ש ה 1650 הוא 200 וואט וה1550 הוא רק 180 וואט???
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יקר ? זול ? מגבר טוב ? מחכה לתגובות... תודה מראש !
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איזה מהקומפוננטים עדיף ?? - המחיר הוא זהה פחות או יותר.[/b]
הודעה אחרונה מאת alexmo, -
- 2 תגובות
- 907 צפיות
זה כזוג http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^968,normal_sales וזה כיחיד http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=404
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג את המגבר הזה?? - בזול תודה תמיר
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 6 תגובות
- 945 צפיות
כנראה שהמנוול שמכר לנו את הרכב (לפני כמה שנים טובות) הוציא את הרמקולים והשאיר רק את האלה שיש מעל החלון האחורי. את אמא שלי(שנהגה עד עכשיו באוטו) זה לא עיניין, אותי זה כן. רציתי לקנות רדיו דיסק(כרגע יש לנו רדיוטייפ מצ'וקמק) אבל עכשיו אני קודם צריך רמקולים (אפילו רק קדמיים). עכשיו השאלה שלי: איך אני אמור לדעת באיזה גודל צריך להיות הרמקולים כדי שהם יתאימו לרכב?
הודעה אחרונה מאת LiorB, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה אתם אומרים על מערכת פיוניר 1650 ב 700 שח הגבר של 200 וואט פלוס רמקולים של פיוניר 330 וואט ב 400 שח שווה לקחת ואם אתם חושבים שיהיו לי בעיות או תקלות אם המערכת תקנו אותי
הודעה אחרונה מאת atar, -
- 2 תגובות
- 913 צפיות
יש לי סונומה קבינה אחת ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות במקום הקטנטן כדי לשמוע טוב (הררבבה בבאסססס), הבנתי שסאב 8 אינץ' יכול להכנס מאחורי הכסא, זה נכון? ואם כן מה אתם אומרים על הסאב של קליפורניה בום (8 אינץ' - 490 ש"ח כולל תיבה), ובכלל מה אפשר לעשות? ד.א - מה זה קומפוננט? תודה
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 5 תגובות
- 957 צפיות
אני רוצה לקנות קומפוננט (במקום הרמקולים המקוריים הקידמיים של הרכב) שייתן הכי הרבה תמורה לכסף (פחות לשלם על השם, כי זה לא משנה לי). הבנתי שגודל שנכנס באימפרזה הוא 6.5" כך שאין לי סיבה לקנות יותר קטן מזה... אני רוצה משהו זול עד 500-600 שקל. שמעתי פעם בפורום שיש קומפוננטים עם מערכות הגנה לטוויטרים שלא יישרפו. אפשר לקנות קומפוננט עם הגנה בתקציב שלי? כדאי לשים את הטוויטרים בידיות של הדלתות? ( או מקום אחר?) לגבי רמקולים אחוריים אני רוצה משהו באותו תקציב בערך. באוטו מותקן וילון אחורי (אלה שנשלפים) והבעיה שאם אני מתקין שם 6X9" אז זה יהיה מתחת לוילון כי אין שם הרבה מקום, זה אמור להפריע? ושכחתי לציין אין לי מגבר, וכל זה אמור להתחבר לרדיו דיסק (אולי אני אקנה מגבר…
הודעה אחרונה מאת WRX, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קרוב שלי נוסע לניו-יורק שבוע הבא, ואני רוצה שהוא יביא לי את האלפיין 9813 ... דפדפתי פה כמה פעמים וחיפשתי המלצות לחנויות בניו-יורק - שלחתי אימייל ל-Etronics אבל הם אמרו לי שאין להם יותר גם לא את ה9811 (9815 יקר לי כבר). אני צריך המלצות לחניות נוספות בניו-יורק עם עדיפות למנהטן. נ.ב אני רוצה להבריח את זה,זאת אומרת שבמקום 300 דולר זה יעלה לי 500 דולר, רצוי לפתוח את האריזה ולהחביא בחולצה או משהו לא? יש רעיונות כולשהם?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
קפיצות בMP3 1 2
מאת Triple-H- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
צרבתי דיסק של אמפי3 ושמתי אוטו ברדיו דיסק, חלק מהשירים פעלו מצוין וחלקם קפצו ועשו רעשים. חשבתי שזה אולי זה קשור לביטים, אבל יש שירים שעובדים מצוין ב192 ויש כאלו שב128, ויש כאלו ש.. לא חשוב לציין שעל המחשב השירים נשמעים חלקים וטובים מה הבעיה יכולה להיות?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תגידו לי מה זה איקולייזר בבקשה והאם פיוניר 1650 אם 3 מצבי איקוליזר ומה ההבדל בין 3 ל 5 מצבי איקוליזר תודה
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
חיבור מנורה לסאב 1 2 3
מאת Oxcide- 32 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני רוצה לחבר מנורה שתדלוק בקצב הבאס של הסאב איך עושים את זה ועם איזו מנורה תודה
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב. ממה להתחיל?! אני מעוניין לשים 2 סטים של קומפוננט מקדימה. עכשיו הקטע הבעייתי הוא שבדלת יש מקום לרמקול (מיד) אחד ואני לא כל כך מעוניין לשים תותב של פיברגלס שהעשיה שלו מגיעה מעל 500 ש"ח אצל מתקין. ראה דוגמא: http://www.autosound.co.il/content/Sinsheim-2003/Sinsheim_30.jpg לכן השאלות שלי הן כאלה: 1. אם אני שם רמקול אחד בדלת והשני בפוד נפרד ליד הרגליים, האם הסאונד ששני הרמקולים יווצרו לא יפריע אחד לשני (אחד מכוון אנכית לדלת והזה שבפוד מכוון לראש של הנוסע). 2. האם זה כדאי? 3. האם כדאי לשים 2 חברות שונות, כך שהרמקולים ישמעו אחרת? 4. בכללי, על איזה חיתוך של הקרוס למיד אתם ממליצים, על המקסימלי 6 DB? או לקחת את הממוצע 3 DB?
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למיטב ידיעתי יש טעות חמורה בכל הוויכוחים לגבי השיפוט של תחרות הסאונד. התחרות התבצעה בצורה הוגנת. יש הרבה טענות שהתחרות היתה מכורה מראש, זוהי טעות, השופטים נייטרלים והחליטו פה אחד על הזוכה. לכל אלו שהתעניינו למה "קרייזי סטריאו" לא השתתפו בתחרות, הסיבה לכך היתה, שרכב ההדגמה המקורי מסוג מזדה mx3 שמופיעה באתר אוטוסאונד היתה אמורה להשתתף בתערוכה, אך עברה שינוי כללי במערכת הסאונט ולא היתה מוכנה במועד לתחרות, הרכב שהוצג ביום התחרות (סיאט איביזה) היה רכב של לקוח שבוצעה בו התקנה להנאותיו הפרטיות של הלקוח ולתצוגה בלבד. אנו מברכים את כל אלו שתרמו ועזרו להקים את האירוע, כמו כן, את כל המתקינים שהתאמצו והשקיעטו ברכבים. נפגש בתחרות הבאה. מאחלים ניר גורן, וכל צוות קרייזי סט…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 752 צפיות
טוב אז אם אני כבר כאן אז אשאל שאלה ... רכשתי מגבר של boss אודה לכם מאוד אם תתנו לי חוות דעת http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^349,'normal_sales')
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב. אני מעוניין להחליף רמקולים קדמיים ולהזמין מהאינטרנט כך שאיני יודע את המידה. מדובר בניסאן ויש בדלתות רמקולים מקוריים והם אליפטים. יותר קטנים מרמקולים ששמים מאחור. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר כמה זה 1 CUFT בליטרים ולמה זה נמדד כך?
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מאחר שהועלה כאן באחד התרדים נושא מעניין שכל אחד יציג תמונות של המערכת שלו גם אם היא בשלבים של בניה(יכול להיות מעניין).אז אתם מוזמנים להציג בתרד זה תמונות מעניינות ולא להתבייש .אייל אני מקווה שתהפוך את הנושא לדביק.
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 1 תגובות
- 885 צפיות
הטויטר הימני שלי מזייף אבל לא בכול שיר יש פעמים שאני מוכן לשים כסף שהוא גמור ויש פעמים שאני מתקרב עם האוזן פעם לימני ופעם לשמאלי ואני לא שומע הבדל יש מצב שרק אחד נשרף ? איך אני יכול להיות בטוח ?
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה של חבר: איזה מגבר ינצל את הסאב כמו שצריך?!? להשתמש ב 4 או 2 אום? תנו הצעות של כל מגבר מונו שנראה לכם מתאים! תודה...
הודעה אחרונה מאת 0ren,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,589 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דוב המערות
- yahaga
- SurfHigh
- garicho
- Froyne
- dinnnn
- motior
- guy.a
- Supertigre
- samg
- nglancer
- discoTD5