Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות קומפוננט (במקום הרמקולים המקוריים הקידמיים של הרכב) שייתן הכי הרבה תמורה לכסף (פחות לשלם על השם, כי זה לא משנה לי).

הבנתי שגודל שנכנס באימפרזה הוא 6.5" כך שאין לי סיבה לקנות יותר קטן מזה...

אני רוצה משהו זול עד 500-600 שקל.

שמעתי פעם בפורום שיש קומפוננטים עם מערכות הגנה לטוויטרים שלא יישרפו.

אפשר לקנות קומפוננט עם הגנה בתקציב שלי?

כדאי לשים את הטוויטרים בידיות של הדלתות? ( או מקום אחר?)

לגבי רמקולים אחוריים אני רוצה משהו באותו תקציב בערך. באוטו מותקן וילון אחורי (אלה שנשלפים) והבעיה שאם אני מתקין שם 6X9" אז זה יהיה מתחת לוילון כי אין שם הרבה מקום, זה אמור להפריע?

ושכחתי לציין אין לי מגבר, וכל זה אמור להתחבר לרדיו דיסק (אולי אני אקנה מגבר אבל לא עכשיו).

פורסם

רוב הסטים של הקומפוננט מגיעים עם קרוס חיצוני שתפקידו בין הייתר להגביל הספק.

גם אם תבקש ממש ממש יפה לא תצליח בעזרת HU לשרוף סט קומפוננט - כך שהסר דאגות מלבך - רק אם תחבר מגבר שידחוף הספק גבוה מזה של הרמקולים תתחיל לדאוג.

עדיף תעשה סקר שוק ברגליים - תלך תשמע, תראה מה אתה אוהב תחזור ותציג את הדגמים - ייעצו לך פה אנשים שלהם ידע ונסיון רב. והכי חשוב - תשמע.

פורסם

אני יודע שהרדיו דיסק לא יכול לשרוף קומפוננט אבל ציינתי שבעתיד אולי אקנה מגבר. הקומפוננט שאני אקנה הולך להישאר להרבה זמן (גם אחרי שאני אקנה מגבר) לכן אני רוצה לקנות אחד חזק שיתאים גם למגבר שאני אוסיף.

פורסם

מה שאתה צריך זה קומפוננט שהוא נציל גם ללא מגבר חיצוני חלק מהקומפוננטים אם לא רובם צריכים מגבר חזק בשביל "לפתוח" אותם או במילים פשוטות לנצל אותם טוב.

אז מה שאתה צריך זה רמקול נציל ותבדוק עם אנשים בפורום אם היה להם סוג של רמקול נציל שנשמע טוב גם בלי מגבר חיצוני !

לי היה לפני שנתיים MB QUART מהסידרה הכי נמוכה שלהם והם נשמעו דיי טוב גם בלי מגבר חיצוני עד שקניתי מגבר !!

בהצלחה !!!! :lol:

פורסם

אם אני יכול לקנות מגבר עד 600 שקל (4 יציאות) אז אולי אני אקנה אבל בינתיים אני חושב שאני אסתדר בלי.

מה אני עושה בקשר לרמקולים אחוריים?

• תוכן חדש...