Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מערכת חדשה לאוטו...

2 הרמקולים הקידמיים מחוברים למערכת

מגבר קטן מחובר ל-2 רמקולים אחוריים

ויש לי קרוסאוובר חדש.

עכשיו השאלה שלי היא איפה אני שם את הקרוס? בין המערכת למגבר? או שמהמגבר לרמקולים?

הכניסות הם:

front

ו-subwoofer

יציאות:

middle

hige

subwoofer

full range

כמובן שפלוסים ומינוסים קיימים אבל זה לא בעיה...

פורסם

אתה מחבר לfront את הארסיאי שבא מהרדיו דיסק ומוציא ארסיאי באורך של לא יותר ממטר ומהיציאה של הhige תוציא את הארסיאי לכניסה במגבר.

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

למגבר שלי יש 2 ערוצים. כרגע אני משתמש בהם ל-2 רמקולים 6/9 אחוריים.

לפי מה שאתה אומר הקרוס לא שווה כי הוא ישנה צליל רק מאחורה

הקידמיים ישארו בלי קרוס ובלי מגבר וזה יהיה מעפן. גם הטוויטרים.

כדאי לקנות מגבר 4 ערוצים וסאב כדי לנצל את המגבר הקיים?

ז"א אפשר לווסת את הצליל ל-4 יחד ולא בנפרד כ"א נכון? אם ככה אז מזה שווה? יש גם במערכת אקולייזר.

מה אתם אומרים אנשים?

פורסם

אם אתה מביא מגבר 4 ערוצים אתה יכול לשלוט על הזוג יציאות של הסאב בנפרד ועל של הרמקולים בנפרד

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

זה אני יודע! אבל אני לא שולט בכל רמקול בנפרד. ז"א שאין כמעט הבדל בין האקולייזר הזה לשל המערכת.

עדיף להביא במקום הקרוס משהו אחר.

טוב תודה בכל מקרה. (גם ככה כרגע אין לי מגבר 4 ערוצים אז זה בטח לא שווה הקרוס הזה)

• תוכן חדש...