Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפיצות בMP3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צרבתי דיסק של אמפי3 ושמתי אוטו ברדיו דיסק,

חלק מהשירים פעלו מצוין וחלקם קפצו ועשו רעשים.

חשבתי שזה אולי זה קשור לביטים, אבל יש שירים שעובדים מצוין ב192 ויש כאלו שב128, ויש כאלו ש.. לא

חשוב לציין שעל המחשב השירים נשמעים חלקים וטובים

מה הבעיה יכולה להיות?

פורסם

אני בכל זאת כותב את זה ליתר ביטחון:

אם אתה מוריד מקזאה (ומעוד כמה תוכנות למיניהן) - יש שם הרבה שירים שאלה שעשו להם ריפ מהדיסק המקורי - לא הורידו את ההגנה שלהם ואחרי פחות מדקה הם עושים רעשים כואבים מאוד באוזניים במחשב וברדיודיסקים לאוטו הם פשוט קופצים ומפסיקים לנגן.

-----

באיזה רדיודיסק מדובר? (מומלץ לצרוב דיסקים לאוטו במהירות נמוכה יחסית - x4/x8 )

פורסם

מה שאמרת הוא רק ליתר ביטחון,הוא טוען שהשירים נשמעים טוב במחשב.....אני יסביר לך את זה בצורה פשוטה כי אני צורב המון MP3 לרכב....הדיסקים שאתה צורב איתם לא משהו....אני ימליץ לך על סוג מצויין לצרוב איתו MP3 זה הדיסקים של סמסונג הצבעוניים!! אני מדגיש שזה הצבעוניים והם גם לא כל כך יקרים (3 שקל יחידה משהו כזה)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

3 שקלים ליחידה זה המון כסף כשאפשר להשיג היום דיסקים ב-1.20 ליחידה והם טובים מאוד. אני כבר במאייה ה-3 שלי של דיסקים של אופיס דיפו והם אחלה גם ל-data וגם למוזיקה.

(3 שקלים היום זה כבר ליחידה של דיסק דיוידי לצריבה)

פורסם

אני לא יכול לחשוב על הרבה דיסקים גרועים כמו אלה של אופיס דיפו ...

הדיסקים הכי טובים הם של TDK וSONY.

פורסם

יש דיסקים יותר גרועים מהדיסקים שלנו...של אופיס דיפו, לי הם עובדים מצויין ולעוד הרבה אנשים, אולי למוסיקה לאוטו זה לא הכי מומלץ.

לי יש אותה בעיה של קפיצות, עם דיסקים של VERBATIM, חרא של דיסקים למוסיקה.

אני אנסה בכל זאת לעבור לפיליפס, RW, ניראים לי השקעה טובה, 45 שקל ל-5.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

שמע לא העלתי דיון ולא התכוונתי לפתוח דיון כזה על דיסקים לצריבה

הוא העלה בעיה שיש לי פתרון אליה,ופתרון מוכח,זה הכל...הצעתי את עזרתי...מנסיון אלו הדיסקים הכי טובים לMP3 (ואני לא עובד בסמסונג או משהו.....) וכרגע יש לי TDK בבית והם לא משהו בכלל......לוקח למכשיר זמן לקרוא אותם והם לא תמיד נצרבים כמו שצריך (הכוונה לקפיצות קטנות ומעצבנות ורעשים צורמים לפעמים)

פורסם

גם נכון את זה גם שכחתי (כי אצלי הצורב פשוט איטי אז אין לי ברירה) צרוב במהירות X4 (לפחות ככה אני צורב,שוב כי אין לי ברירה)

פורסם
אני בכל זאת כותב את זה ליתר ביטחון:

אם אתה מוריד מקזאה (ומעוד כמה תוכנות למיניהן) - יש שם הרבה שירים שאלה שעשו להם ריפ מהדיסק המקורי - לא הורידו את ההגנה שלהם ואחרי פחות מדקה הם עושים רעשים כואבים מאוד באוזניים במחשב וברדיודיסקים לאוטו הם פשוט קופצים ומפסיקים לנגן.

-----

באיזה רדיודיסק מדובר? (מומלץ לצרוב דיסקים לאוטו במהירות נמוכה יחסית - x4/x8 )

אוקיי, אני יכול להגיד לך ב100 אחוז שהשירים לא מוגנים ומקודדים בצורה מושלמת

וכמו שאמרתי, במחשב הם נשמעים מצוין.

הרדיו דיסק המדובר הוא זה:

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1298283

פורסם
מה שאמרת הוא רק ליתר ביטחון,הוא טוען שהשירים נשמעים טוב במחשב.....אני יסביר לך את זה בצורה פשוטה כי אני צורב המון MP3 לרכב....הדיסקים שאתה צורב איתם לא משהו....אני ימליץ לך על סוג מצויין לצרוב איתו MP3 זה הדיסקים של סמסונג הצבעוניים!! אני מדגיש שזה הצבעוניים והם גם לא כל כך יקרים (3 שקל יחידה משהו כזה)

הדיסקים שאני צורב עליהם הם של סוני והם נחשבים כיום לדיסק הטוב בעולם [דיסק אחד יעלה לך בישראל ב9.5 ש"ח], אין לי יותר מדי כאלו כי אני מקבל אותם בחינם ביחידות ספורות. אני גם משתמש מדי פעם בסילברליין שנחשב גם לאחד הדיסקים הטובים בעולם.

פורסם

טוב, אז כמו שאמרת, במחשב הם עובדים מצויין, הדיסקים מעולים, ובמערכת ברכב הם קופצים ועושים רעשים.

חשבת על האפשרות שהבעיה היא ברדיו-דיסק (במיוחד לאחר שפירסמת את הדגם הנ"ל)

בדיסק רגיל, אין שום בעיות/קפיצות/רעשים וכדומה, נכון ?

בכל מקרה, קח את הדיסק הצרוב לחבר שבבעלותו מערכת Mp3, ונסה להפעיל את הדיסק אצלו.

אם שומעים טוב (כמו שאתה טוען ששומעים במחשב), אז אין הרבה ברירות. הבעיה נובעת מהרדיו-דיסק שכנראה לא מתפקד טוב בקריאת שירי Mp3. :roll:

עדכן בהתפתחויות בנושא.

בברכה,

אורן.

פורסם

אולי הצורב שלך גרוע!

לכולם זה זה קורה, תלוי באיזו מידה. כל צורב לפעמים עושה טעות בצריבה ונשמעים רעשים כאלה ואחרים. תנסה ליצרוב אצל חבר ותראה אם יש פחות רעשים.

פורסם
טוב, אז כמו שאמרת, במחשב הם עובדים מצויין, הדיסקים מעולים, ובמערכת ברכב הם קופצים ועושים רעשים.

חשבת על האפשרות שהבעיה היא ברדיו-דיסק (במיוחד לאחר שפירסמת את הדגם הנ"ל)

בדיסק רגיל, אין שום בעיות/קפיצות/רעשים וכדומה, נכון ?

בכל מקרה, קח את הדיסק הצרוב לחבר שבבעלותו מערכת Mp3, ונסה להפעיל את הדיסק אצלו.

אם שומעים טוב (כמו שאתה טוען ששומעים במחשב), אז אין הרבה ברירות. הבעיה נובעת מהרדיו-דיסק שכנראה לא מתפקד טוב בקריאת שירי Mp3. :roll:

עדכן בהתפתחויות בנושא.

בברכה,

אורן.

נכון שהמערכת עצמה היא לא משהו מיוחד מדי, אבל היא סבירה בשבילי...

היא יודעת לקרוא שירים ולהשמיע אותם וזה כל מה שאני צריך.

בסידק רגיל זה לא קורה, אבל כמו כן, זה לא קורה בכל האמפי3... אלא רק בחלק מסוים.

• תוכן חדש...