פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
אז ככה יש לי רדיו דיסק של פיוניר 6400R שמפעיל רמקולים וסאב אז כיוונתי את הHU לSUPER BASS הכיוון היה מיועד רק לסאב ולא לרמקולים הקידמיים ...אבל גם הרמקולים עובדים על סופר באס.. השאלה שלי היא אם אני יכול לכוון את הסאב לחוד ואת הרמקולים לחוד בHU הזה??
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 3 תגובות
- 867 צפיות
שלום לכולם, לפני שבוע בערך התקנתי לחבר שלי ברכב 2 רמקולים אחוריים....(קנווד 230 וואט 6X9). עכשיו מחר אני מחבר לו מגבר לאותם 2 רמקולים, והיות ואני לא בטוח שחיבור של המגבר יש לי שאלה קטנה..... בגדול, את 2 החוטים שיוצאים מה-HU ומתחברים לרמקולים אני מנתק מהרמקולים ומחבר למגבר, ומהמגבר אני יוצא ל2 הרמקולים... נכון? אם יש תיקונים אני אשמח אם תעזרו לי..... תודה מראש , אלעד.
הודעה אחרונה מאת ALFA ROMEO, -
- 3 תגובות
- 874 צפיות
שלום לכולם ביצעתי הזמנה מארה"ב רדיו דיסק APLINE CDA-9825 ההזמנה עלתה 189$ כולל משלוח לארץ ע"י USPS, אני מאמין שכולל מכס זה יגיע ל1200 ש"ח עכשיו לעצם השאלה - יש ברדיו דיסק משהו שנקרא XM SATELLITE , לפי מה שהבנתי זה רדיו לוויני מישהו יש לו מושג מזה בדיוק, איך קולטים, האם זה בתשלוח וכו' תודה שניר.
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו יודע איפה אני יוכל לקנות מגבר של מק-אדיו מאזור המרכז ?
הודעה אחרונה מאת אבי007, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אמא שלי זכתה ברדיודיסק של חברת Fujitel ... רשום MADE IN JAPAN. וגם מצאתי את החברה הזאת באינטרנט אז זה לא זבל סיני. אבל מישהו מכיר אותם ?? כי אני לא. עוד לא ראיתי את הרדיודיסק ... אבל האמת הציפיות שלי וכנראה שהוא לא יחליף את הפיוניר העתידי
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, הייתי רוצה לדעת מהם ההבדלים בין הדגמים P7500MP, P7550MP, P750MP-Premier. אני יודע שהדגמים דומים מאוד, לכן אבקש להתייחס לאותם ההבדלים הקטנים ביניהם. תודה רבה וחג שמח לכולם .
הודעה אחרונה מאת raraavis, -
- 1 תגובות
- 692 צפיות
יש לי רדיו טייפ +צינג'ר ומגבר חזר 4 יציאות של קנווד... מחובר לזה כרגע רמקולים של JBL קדימה קטנים כאלה וטויטרים... רמקולים אחוררים גם של JBL אבל אחד נשרף..כאילו ככה קיבלתי את האוטו....עשכיו המתקין אמר לי לשים רק רמקול מאוד מאוד חזק שהעלות שלו יקרה ...או קומפוננט... אם רמקול של 330 W של קנווד נניח...יספיק??? או שאני צריך קומפוננט...(?מה זה בדיוק הקומפוננט הזה?) תודה לכל מי שיענה..!!!
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני חיברתי את הסאב למגבר בבריג' על היציאות האחוריות, ורציתי לשאול לאיזה תדר חיתוך (L.P.F) אני קובע את הסאב במגבר. הסאב הוא של פיוניר TSW-305C . בנוסף יש לי את הקומפוננט של לייטינג אודיו סטרייק מקדימה, האם יש לשים את הערוצים הקדמיים במגבר על (H.P.F) ולכוון את תדר החיתוך שלו במגבר , או בעצם להשאיר אותו על FULL RANGE ללא שום חיתוך תדרים ??
הודעה אחרונה מאת SoundQ, -
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
באזור השרון... מוכרים בד בסיגנון באוטו דיפו לדוגמא? תודה. כל בד מחורר יתאים לי, עדיפות לצבע אפור במרקם צימרי כמו המשטח שעליו יושבים הרמקולים בחלקו האחורי של הרכב. תודה.
-
- 22 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
קנינו טויוטה קורולה, 2001 לבנה GLX, עם 23 אלף קילומטר מיד ראשונה. האוטו לא מאובזר ויש שם טייפ מובנה. השאלה שלי היא האם ניתן להחליף את הטייפ המובנה, בCD PLAYER מובנה של טויוטה, או ברדיו דיסק רגיל? הבעיה היא שלטייפ יש בקרת שליטה מובנת ברכב, ושם רשום TAPE-CD מה שאומר שבטוח יש אפשרות להחליף. טוב, אני אחכה לתגובות, תודה לכולכם דרך אגב אשמח אם תציינו מחירים ודגמים של רדיו דיסק שאפשר להרכיב ברכב הנ"ל, וגם אשמח למגבר ורמקולים שייכנסו לתקציב של 2000 ש"ח בערך (אם זה מעט אני מוכן להעלות את התקציב). ****עריכה**** אולי כדאי ללכת על צ'יינג'ר?
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אנשים אני בבעיה שלא מצליחים לפתור לי אותה : קניתי לפני חצי שנה רכב שאיתו קיבלתי גם את המערכת שהייתה איתו שכוללת : -די וי די פיוניר דגם AVX-P7300DVD -רסיבר (אם תרצו דגם אני יכול לרדת לאוטו להביא) פיוניר -טיונר טלויזיה פיוניר -גיינגר 12 דיסקיפ פיוניר -סאב וופר רוקפורד דגם RFS-1412 (אינטש 12) -2 מגבריי רוקפורד בקיצור ולעניין מערכת דיי מקצועית בסביבות ה-30,000 ש"ח והבעיה היא שמאז שקניתי את האוטו ניסיתי הרבה פעמים לנסות לכוון אותה , וגם לקחתי אותה כמה פעמים לכמה אנשים שיודעים לכוון מערכות (אולי ברמות טיפה יותר נמוכות, אבל לא קריטי) אבל לצערי אף פעם לא הצלחתי להיות מרוצה מהשמיעה אצלי באוטו כל אחד מכוון כמובן לפי מה שהאוזן שלו…
- 2 תגובות
- 810 צפיות
איך לדעתכם הקמפוננט הזה ????. הוא נשמי איכותי וחזק?
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אנשים סוף סוף הרכבתי קומפוננט באוטו שלי יונדאי אקסנט 2004 הקומפוננט הם דוטק ושאר המערכת בחתימה שלי הייתי מעלה תמונות אבל לא רואים כלום הכול מוסתר חוץ מהטוויטר ההתקנה בוצעה על ידיי (לא שהיא מיוחדת או משהו אבל בכול זאת) תנו את דעתכם על החלקים הקיימים הערות
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מתלבט , ולא יודע האם הוא מגבר איכותי וחזק ושווה לקנות אותו ?! כנסו : http://www.bossaudio.com/products/amplifier_chaos.htm הדגם הוא : C600 אני יכול להשיג אותו בקומבינה מאוד זולה , לכן מגברים אחרים הם לא אופציה ! בתודה מראש , יותם .
- 5 תגובות
- 982 צפיות
רציתי לדעת, מה אין את האופציה שהיא קולטת תחנות שמשדרות טקסטים, ?? הכוונה שבזמן תחנה כלשהי יש פרסומות רצות על הצג, וכו'??
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 9 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אם אתם מכירים (או שזה אתם בעצם) למי שיש קורולה 2003(גם RUNX) והא שינה בה משהו - הוציא מערכת אורגינלית, שיפר אותה ומשו דומה לזה אז אני מחכה לתגובות.... וכמובן תמונות של קורולה שלי.... המערכת המובנת שבא עם הרכב.... צד האחורי של המערכת* (זאת אחת מהסיבות שהחלפתי אותה, אין יציאות RCA , המערכת אינה חזקה כמו שיש עכשיו) הנה המערכת החדשה... אז ככה חברים , הוצאתי את המערכת המקורית, (דרך אגב מי שיש אוטו כזה יודעים שזו בעייה לא קלה), שמתי רדיו דיסק של Pioneer Premier deh-p750mp, רמקולים אחורה של Pioneer 260 w, סאב של רוקפורד פאנץ 2 של 400 w (בתמונה מופיע שתיים אבל עכשיו נישאר כבר אחד),מגבר של LANZAR GTG - 1000W, וכמובן החלפתי את האזקה המקורית ל א…
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 11 תגובות
- 4 אלף צפיות
אם לדוגמא החברה ממליצה על פורט מסויים....מאיפה אני משיג את "הצינור" עצמו ?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
רדיו אמריקאי
מאת yami- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
במסגרת חלפים שרכשתי לרכב ישן שבבעלותי, קיבלתי גם רדיו BLAUPUNKT מדגם DENVER. הרדיו ישן (אני מעריך שמאמצע שנות השמונים) אולם הוא תקין לחלוטין. הבעיה - התדרים אינם מתאימים לארץ - התדרים בלתי זוגיים בלבד. מחיפוש שערכתי בפורום גיליתי שהנושא כבר עלה בצורה זו או אחרת, אבל תמיד בהתייחסות למכשירי רדיו חדשים. האם מישהו מכיר מעבדה בארץ המסוגלת לפתור את הבעיה או מישהו שניתן להמליץ עליו? הבנתי שניתן לבצע "כיול" של התדרים. האם זה אפשרי גם במכשיר ישן יותר? אודה לכל עזרה. ירון
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי באוטו מערכת שכוללת שניי מגברם קומפוננטים סאב ורמקולים 6*9 לאחרונה הוספתי חוטי נאון על הדשבורד וכאשר המערכת עובדת ואני מפעיל את חוטי הנאון נוצר צפצוף מעצבן שיכול לשגע אותי ניסיתי להוסיף משתיק אך זה לא עזר האם מישהו יוכל לייעץ לי מה לעשות???
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
- 12 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
איך הקידוד והדחיסה עובדים? כמה מאבדים מאיכות הצליל בדחיסה? אני אודה מאוד אם למישהו יש את הלינקים על התקנים האלה (אפילו באנגלית). זה בלאגן למצוא ברשת על כל מה שקשור ל-MP3. גם איזשהם השוואות איכות בין ATTRAC לבין MP3 (אני יודע ש-MP3 יותר גרוע, אך באיזו מידה?).
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
- 7 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
תגידו סתם ככה פירקתי את הרמקולים היום (בדקתי משהו)... שמתי לב שהם מלוכלכים... אבק בעיקר... יש סיבה לנקות אותם? זה ישפיע על איכות הסאונד? בכל מקרה ניקיתי, לא יזיק, לא? אבל לעתיד... אולי שווה לנקות פעם ב.. רמי
- 1 תגובות
- 827 צפיות
סליחה שזה לא קשור למערכות שמע! חג שמח ומאושר לכל חברי הפורום. אני בטוח כשהרצל "חוזה המדינה" עבר בכרכרה ביפו, הוא לא שיער לעצמו שבעוד 90 שנה יעבור עוד מישהו יהודי כמוהו באותו מקום, עם איזה סאב של רוקפורד או קיקר סולו בריק כשכל הסוסים שלו צוהלים. נראה שחזון המדינה אכן התגשם!
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו שמע על המגברים שלהם? רציתי חוות דעת עליהם .
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 5 תגובות
- 873 צפיות
אני מוכר את האוטו שלי ואני רוצה לנתק את המגבר מה אתם ממליצים לי לעשות??? להוציא תמגבר להוציא תכבל RCA ולהשאיר תכבלים של החשמל? או ללכת למתקין שיפרק לי את החשמל? כמה יעלה פירוק ?
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה,אני יתחיל במה שמורכב אצלי ברכב וייגלוש לסיבה שבגללה פתחתי את הת'רד. היום השתעממתי לי ברכב והחלטתי לחבר (כנסיון) את הרמקולים שלי ב2 אוהם גישור וזה עבד,ועבד יפה (חיברתי קדימה שמאל+אחורה שמאל וכן הלאה וככה נשמר הסטריאו). 1.אם המגבר עבד ככה בערך חצי שעה בלי להתחמם\לכבות זה אומר שהוא יציב נכון? 2.אם אני יחבר אותו כמו שחיברתי היום יש לי בעיה אחת,האחוריים חלשים מהקדמיים,ואני צריך מעין "גיין" כדי שאני יוכל לפתוח את המגבר הרבה (בשביל הקדמיים) ואז יוכל להנמיך את האחוריים דרך ה"גיין" כביכול החיצוני שאני יתקין,השאלה אם יש כזה. 3.במצב שבוא אין את ה"גיין" המדובר,ואני מחבר את הקידמיים בנפרד ואת האחוריים בנפרד על 2 אוהם גישור,ומוותר על הסטריאו,יהיה הבדל משמעותי בשמיעה?(סט…
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז ככה- 800 שקל והנה האופציות: מורל דוטק לייטינג אוודיו בולט רוקפורד fnp לאנזר וי בי פרו אם בי קוארט די אס די 216 הסט יקבל 75 נקי לערוץ. בהנחה שאני מצפה מהסט שיתן את הבסט במוזיקה אלקטרונית מי מבניהם הכי עדיף?
הודעה אחרונה מאת bomber man, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם לבחור מערכת MP3 לאוטו, בתקציב של כ- 4000 שקל (גמיש). הדגש הוא בעיקר על איכות. הדרישות הן: * HU - חשוב שיהי נוח, עם זמני גישה קצרים (במיוחד ל-VBRים). קריאת כל צורות התאגים, כולל ID3v2. הספק לפחות 4x50. שלט על ההגה - יתרון, אך עדיף ללא שלט רחוק נפרד "רגיל". חשוב מאוד שיהיה פאנל נשלף!!! * רמקולים קדמיים - צריך להתקין אותם במאזדה לאנטיס 2000 במקום המקוריים, לפי מה שהבנתי חייבים להיות "5.25 (האם אני צודק ?). חשבתי על קומפוננטים. * רמקולים אחוריים - להתקנה על הפאנל האחורי, חשוב מאוד שיהיו איכותיים וחזקים, במיוחד בבאסים כי אני לא רוצה להתקין סאב (אני יודע שזה לא תחליף ). למיטב הבנתי מדובר ב-"6x9. קודם כל, האם HU 4x50 יספיק, או שאצטר…
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 2 תגובות
- 864 צפיות
לא ידעתי בדיוק איך לנסח את הכותרת,תסלחו לי. אז ככה יש לי HU של פיוניר 4*45 ,מקדימה פיוניר 150 ומאחורה רמקולים 300 מתוצרת pyle . אני מתכנן להשקיע קצת במערכת וחשבתי להוסיף סאב ומגבר ,עכשיו השאלה שלי היא איזה רמקולים אני צריך להגביר ,האחוריים או הקדמיים? ואם אני יגביר את הקידמיים בלבד (בתוספת סאב כמובן)אני יקבל עוצמה? כי הבעיה העיקרית שלי כרגע היא שמגביהים מעל 22 המערכת מזייפת. יש גם אופציה לא לקנות סאב ולהגביר גם את הרמקולים האחוריים,מה דעתכם? תודה!
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מתלבט בין ג'י בי אל לאינפיניטי קישור לדגמים: http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=7601&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=9 http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=10001&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=9
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 25 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מכשיר פיוניר avhp6500dvd רמקולים קדמיים פיוניר 150 וואט רמקוליים אחוריים פיוניר 180 ואט רמקוליים במגש אחורי פיוניר 400 וואט מגבר אדיובנק 900 וואט 4 ערוצים
הודעה אחרונה מאת ebari,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,569 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni162
- ברווז
- נירו72
- אלפרד חיות
- Night Driver
- shaymolcho
- Aviady001
- malcishua
- Shay Shd Dave
- מיץ פטל
- sperial
- yoav911gt2