פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי רמקולים אחוריים פיוניר 300w 1. האיכות תרד אם אני אשים אותם על הגבהות ????!!!! 2. ונגיד אם אני אשים הגבהות אז לסגור ת'רמקולים גם מלמטה או לא ?????!!!!! תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ככה: 2 רמקולים לדלתות : 4 אינץ 2 רמקולים למדף אחורי: 6 וחצי אינץ מגבר שיתאים ל4 הרמקולים האלה. כל החיווט. התקנה של הרמקולים+מגבר+חוטים. (אני מחפש בתקציב כמה שיותר נמוך ) תודה למי שיעזור
הודעה אחרונה מאת ניר 1, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אנשים אני מעוניין להתקין פלייסטחשחן 2 באוטו ויש לי כמה שאלות , 1)חשמל , איך אני מפעיל את הסוני באוטו והאם צריך מתאם מיוחד או שיש קומבינה והאם יש מישהו שעשה זאת בעבר 2)שמע , איך אני יכול לשמוע את הקולות מן הסוני , האם יש אפשרות לחבר אותו לRCE ברדיו דיסק תודה לכול העונים ברגע שאני יפתור את הבעיות הללו אני יביא מדירך מצולם של הבנייה וההכנה
הודעה אחרונה מאת bravo - boy, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם איך המכשיר הזה מישהו מכיר אותו האם הוא שווה את המחיר ? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6545801&type=2&product=1&= תודה !
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 1 תגובות
- 975 צפיות
שמתי לב שהרבה חברות רושמות 1 bit dac, על נתוני המכשירים שלהם. כידוע DAC הוא Digital to Analog Converter או בתרגום חופשי, ממיר מאות דיגיטלי לאנלוגי. הרכיב הנ"ל אחראי לאיכות של אות האודיו המתקבל, ככל שהמרה שלו מאות דיגיטלי לאנלוגי יותר איכותית כך היא שואפת להגיע למקור של אות השמע שהוקלט. עכשיו, ככל הידוע, כמה שיותר סיביות נכנסות ל-DAC להמרה, כך יהיו יותר רמות (דרגות) המרה של מתח אנלוגי במוצא, ולפיכך האות המתקבל יהיה יותר נאמן למקור. למה אם כך החברות המייצרות את הריודיסקים מציינות רק 1 bit dac?
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
רמקולים בפונטו
מאת bass- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי פונטו ספייס חדשה ורציתי לדעת מה הגודל של הרמקולים מקדימה ושל הרמקולים מאחורה? בתודה מראש BASS
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 15 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
שלום לכולם קיבלתי היום את הרדיו דיסק ALPINE CDA-9825 בדואר חבילות EMS עכשיו קיבלתי הודעה מהמכס שאני צריך להביא אישור של הרשות המוסמכת לפי המקרה: משרדי התקשורת, החקלאות, הבריאות במקרה הזה - תקשורת (נראה לי). מישהו כבר עבר את התהליך הזה? מבקש תשובה דיי דחוף תודה שניר.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://cheaper.co.il/Product.asp?productid=148&catcode=83 http://cheaper.co.il/Product.asp?productid=149&catcode=83 מה אתם אומרים ההבדל כל כך גדול? והאם שווה בכלל לקנות אחד מהם??? ואיך החברה מאק אודיו? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת or_pelta, -
הגנה מפני גניבות... 1 2 3
מאת sagirodin- 31 תגובות
- 16 אלף צפיות
שלום לכולם, קודם כל חג שמח... על אתמול (ואני לא מתכוון ליום הפועלים). אנחנו בתהליכי רכישה של מכונית פונטו ספייס 2003. המכונית כמובן מגיעה בלי מערכת סאונד איכותית, השאלה שלי היא האם שווה להשקיע במערכת סאונד למשל רמקולים, מגבר ואולי סאב למרות בעיית הגניבות והסיכון שהכל יכול להיגנב תוך זמן קצר. לפי מה שאני שמעתי אפילו מערכות הזעקה לא בדיוק מרתיעות את מי שרוצה לגנוב. השאלה שלי היא האם יש דרך להגן על הרמקולים והציוד שנרכש לאוטו בצורה טובה כלשהי, ואם אפשר לבטח את זה איכשהו... כי לפי מה שאני שמעתי הביטוח היחיד הוא לטייפ וזה עד 800-1000 שקל. במכוניות קטנות הפלטות האחוריות בבגז' נשלפות ביחד עם הרמקולים ובעצם אי אפשר להגן טוב על הציוד בהם. האם יש למישה מידע בנושא או מש…
הודעה אחרונה מאת sagirodin, -
- 2 תגובות
- 846 צפיות
יש לי בעיה עם הרדיו דיסק שלי הוא הפסיק לקרוא דיסקים, הוא קורא מתי שבא לו ולפעמים הוא כותב לי שבכלל אין דיסק ,יש לציין שהמכשיר הוא מקורי של פגו 206 פניתי למתקין הקרוב לביתי והוא אמר שכדאי ללכת למוסך מורשה כי גם ככה הוא ישלח את המכשיר אליהם אז עדיף שאני יפנה אליהם ישר. פניתי למוסך והוא אמר שהבדיקה היא מינימום 600 שח וזה לוקח שבועיים.....השאלה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה והאם המחיר נשמע נורמלי ,האם אפשר לתקן זאת מבלי להשתמש "בשרותי" היבואן או המוסך המורשה .....תודה (אם מישהו מכיר מתקין שיכול לעזור אנא תנו טלפון או שם)................תודה
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
קנייה באמריקה 1 2
מאת sagirodin- 29 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
היי לכולם השאלה שלי היא האם כדי לבקש מקרובים שמגיעים מאמריקה בקיץ להביא לי ציוד משם או שפשוט ועדיף יותר לקנות בארץ. כי אין ספק שמבחינת מחיר המוצר אז אין השוואה השאלה היא כמה מס אני צריך לשלם על המוצרים האלה בארץ - כלומר במכס וכו' למשל אם אני קונה רמקולים ומגבר המחיר יוצר זול פי שניים מבארץ אבל כמה אני יצטרך להוסיף. למשל על מחיר של 300$ ??
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הוציעו לי לקנות קןמפוננט אמ בי קואר מהסדרה הכי גבוהה QM משהו מע אותם ויכול להגיד לי איך שומעים בהם ? דווקא שמעתי את הדוטק והם נשמעים סבבה לא יותר מזה .. מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת 22Fast4U, -
- 2 תגובות
- 977 צפיות
קיצר הציעו לי מגבר RED SOUND 400w ב - 200 שקל ! מה אתם אומרים ? איך המגבר ? שווה את המחיר ? תודה מראש !
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזה מגבר יותר איכותי לפי דעתכם
הודעה אחרונה מאת MX, -
- 2 תגובות
- 879 צפיות
רציתי לדעת איך הקומפוננט הזה ? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?product=1&auction_id=6541421&type=1&category_name=%ee%f2%f8%eb%e5%fa+%ec%f8%eb%e1 והאם הוא שווה 333 ש"ח? תודה.
הודעה אחרונה מאת sagirodin, -
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שמעתי שיש כזה מתאם שניתן לרכוש כדי להחליף את הרדיו המקורי בבראבה , מישהוא מכיר חנות באזור רחובות ? כמה מתאם כזה אמור לעלות? תודה רבה.
- 4 תגובות
- 857 צפיות
מה היתרונות והחסרונות ( במקרא שאני מוצא להם מקום מקדימה ) ?! וסאב מאחורה , האם זה יספק לי שמיעה איכותית ?! מה אתם אומרים על הקומבינציה הזאת ?!
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר רכש את הסאב .. ולאחר הקזת דם במנועי החיפוש לא הצלחתי לאתר את אתר הבית של החברה או נתונים לגבי גודל התיבה המומלץ . יש מישהו כאן שיש לו נסיון עם הסאב הזה ? יודע איזה תיבה מתאימה (אטומה או עם פורט ) ? נפח תיבה ? אתר הבית של היצרן ? תודה מראש , קיפי .
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 4 תגובות
- 836 צפיות
450 שקל שווה? http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1220805 למישו יש נסיון איתו?
הודעה אחרונה מאת bomber man, -
- 4 תגובות
- 852 צפיות
יש לי את המכשיר הנ"ל כ4 חודשים (מתוכם הוא כבר 3 חודש בתיקון). הכנסתי את המכשיר אצל אלון מחולון (ד"א אני אשקלוני פשוט שמעתי מקום מומלץ) אבל הוא לא יוצא.....מישהו יודע על בעיית חלקים למכשיר? הוא אמר שנקרע הפס של החוטים שמחבר את הפאנל החיצוני יותר.
הודעה אחרונה מאת neo19, -
נפח תיבה לסאב...
מאת עתיד- 0 תגובות
- 935 צפיות
אחרי הרבה חיפושים באינטרנט הגעתי למסקנה שהתיבה המומלצת צריכה להיות בין 1FT ל2FT הבעיה היא שבקאנווד ממליצים על מידות מסויימות והתוצאה שלהם זה 65 ליטר, שזה אומר 2.2FT, ולא רק זה...מתחת רושמים בפירוש שזאת תיבה בגודל 1.5FT כבר לא יודע מה לעשות ? מה מומלץ, מה כדאי....מה יתן ביצועים הכי טובים ? הסאב הוא של קאנווד-700 וואט מהסידרה החדשה יחסית KFC-W3005 אם מישהו יוכל לתת מעט פירוט על כמה ליטרים צריכה להיות התיבה....כי אני כבר מבולבל נ.ב. מדובר בתיבה אטומה ללא פורט..... בתודה - עתיד
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 1 תגובות
- 877 צפיות
האם זה מומלצץ לבנות תיבה לרמקולים האחוריים (6 על 9) באוטו?...האיכות תשתפר?...הבאס יהיה יותר חזק?...מה היתרונות ומה החסרונות?...תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אנו stereo4sale נחרדנו לראות הודעה זו משהופננו אליה ועל כן ראינו לנכון לפרסם תגובה. stereo4sale הינה בבעלות soundblasters מפתח תקוה ומתפקדת כחטיבה נפרדת בחברה. בנוגע להודעה שפורסמה ע"י המשתמש ramilev בתאריך 28.4: באתר stero4sale עדיין לא נמכר מכשיר מסוג 960 פרימייר, כל מה שנכתב שם הוא המצאה המנצלת את הזהות המוסווית של משתמשי האינטרנט על מנת לנסות ולהשמיץ. ככל הנראה וע"פ מיטב הבנתנו המשתמש הנכבד ramilev הינו בעל עסק המתוסכל מכך שרמת המחירים הנהוגה בארץ הורדה משמעותית ומחירי המוצרים לצרכן הוזלו (ובעקבות כך רווחיות בעלי החנויות נשחקה). stereo4sale מייבאת את מרבית המוצרים הנמכרים בעצמה ובכך חוסכת פערי תיווך ניכרים, החסכון הזה "מגולגל" לצרכן ולכן המחירים כה זולים. בכ…
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני כמה ימים רשמתי לכם פה את הפירוט של המערכת שיש לי באוטו . את הדלתות תעצלתי לפרק כדי לבדוק את הקומפוננטים , אבל היום מישהו עזר לי ופירקתי תדלתות קדימה ואחורה וגילי שהקומפוננטים אצלי מקדימה ומאחורה של MB QUART הבנתי מכמה אנשים שמבינים שאלה קומפוננטים בין הטובים שקיימים היום בשוק , והם מקצועיים .... אבל הגודל של הקדמיים הם 4 אינטש בקשר לאחוריים אין לי מושג . מה אתם אומרים ? נכון שזאת עוד סיבה לא מוצדקת ששומעים אצלי חרא באוטו ? נראה לי המגברים שלי חלשים מידי במיוחד הקטן של ה- punch 40 שהוא בעצם מחובר ל-2 קומפוננטים הקדמיים.
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 41 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מכיוון שאני עובד אוטו-דיפוט בסניף החדש בירושלים ואני זכאי להנחת עובד של 12% אני מתפתה לרכוש כמה ממוצרי האודיו שקיימים בסניף. יש לי כרגע pioneer 7450 ללא מגבר חיצוני, 2 רמקולים במגש שאני מעוניין להחליף כי הם ישנים מידי (4 שנים ועדיין עובדים טוב ) ושני רמקולים בדלתות הקדמיות (לא זוכר איזו פירמה) 120W. ועוד שניים מקוריים שבאו עם האוטו בדלתות האחוריות (כזכור לחלקכם הרכב שנת 98 ) - האם כדאי לרכוש מגבר עם 6 ערוצים ? ולמה זה טוב ? אני רוצה בכל דלת רמקול (סה"כ 4 בדלתות ושניים 6*9 במגש האחורי). (אנא התייחסו לבקשתי הסעיף הנ"ל) המפרט שאני מעוניין בו : 1)קומפוננטים לדלתות הקדמיות. 2)רמקולים לדלתות האחוריות. 3)רמקולים 6*9 למגש האחורי. 4)טוויטרים. …
הודעה אחרונה מאת ebari, -
-
בניית תיבה 1 2
מאת עתיד- 26 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אחרי בחירת מידות\נפח.... תיבה אטומה : מספר שאלות... עם איזה חומר "מרפדים" אותה מבפנים, כמה חומר להכניס (היו כאלו שאמרו לכסות את הדפנות, וכאלו שאמרו למלא את כ-ל החלל הפנימי) האם להדביק וברגים לחיבור הפלטות זה מספיק ? או שיש להוסיף זוויות מחומר כלשהו לחזק עוד....קיצר : כמה טיפים שרק אפשר בתודה : עתיד נ.ב. חרשתי את החיפושים עד תום...כל מה שמצאתי מתייחס לבחירת הנפח, ו\או ההשפעות שלו על התדר
- 1 תגובות
- 998 צפיות
אהלן לכולם. אני מעוניין לדעת מה הם נקודות החיתוך בקרוס שלושה חלקים של מורל , אני מתכוון לקרוס הישן שלהם. תודה מראש.
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
התקציב הוא 1500 ש"ח בערך, יד שנייה כן אפשרי. שאלה נוספת : אם יש לי סאב וקומפוננט אני חייב רמקולים אחוריים ? תודה על העזרה, דניאל.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
שאלה בקשר למגבר
מאת SUB- 1 תגובות
- 867 צפיות
כמה ארמס הסאב הזה יש מצב שהוא נותן בבריג 350 ארמס?.....הוא יכול להפעיל בלי להתאמץ 2 סאבים של פיוניר 305C? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12489 תודה לעוזרים!.......
- 0 תגובות
- 731 צפיות
יש לי מזדה 6 עכשיו הפאנל עבר שינוי במעבדה והרימו לו את העוצה אני חושב ששמו לי מגבר פנימי ובאמת שומעים ממשששש יותר טוב מלפני השיפוץ... עכשיו יש לי זוג קומפוננט של פיוניר מקדימה ו - 9*6 מאחורה גם של פיוניר.. עשכיו אני רוצה לחבר מגבר שיתן לי 2 יציאות לאחוריים ו 2 לסאב.... יש לכם המלצה על משהו טוב שיתן לי סאונד טוב באוטו אבל במחיר סביר (2000 - 3000 ש"ח) תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת taltal8900,