Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשמע לך למתקין מקצועי בעל ניסיון והוא כבר יגיד לך מה אתה צריך ומה הכי טוב לאוטו שלך

יש לו ניסיון יותר מלכולם פה אחרי הכול הוא לא סתם פתח עסק אז עדיף לך לשאול מתקין אמיתי ומקצועי ולא פה בפורום עם :mm_cool: כול הכבוד "ויש כבוד"

לא הייתי מהמר על זה בכלל.... :lol:

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תשמע לך למתקין מקצועי בעל ניסיון והוא כבר יגיד לך מה אתה צריך ומה הכי טוב לאוטו שלך

יש לו ניסיון יותר מלכולם פה אחרי הכול הוא לא סתם פתח עסק אז עדיף לך לשאול מתקין אמיתי ומקצועי ולא פה בפורום עם :mm_cool: כול הכבוד "ויש כבוד"

אם אתה רוצה מערכת - לך אתה למתקין שיעשוק אותך! (ויש כבוד).

המורל הייבריד החדשים עולים 2800 פעם אחרונה שבדקתי. אם מוכרים עדיין את הגירסה הישנה - היא בטח עולה קצת פחות מ-1800.

לדעתי ה-435 של לאנזר לא רע בכלל בגלל שאם מחשבים את ההגזמה בנתונים - הוא נותן משהו בסביבות ה- 4x160RMS שזה מצויין למערכת שלמה - גם איכותית וגם חזקה (עם המוצרים הנכונים).

פורסם

1. יש פה בפורום מתקינים ואנשים שיש להם יותר ידע מהרבה מתקינים "מקצועיים".

2. לא חסר מתקינים שיזיינו לך ת'מוח וינסו למכור לך זבל או סתם דברים במחירים מופרזים.

Scooby WRX

פורסם

יש לו ניסיון יותר מלכולם פה אחרי הכול הוא לא סתם פתח עסק אז עדיף לך לשאול מתקין אמיתי ומקצועי ולא פה בפורום עם כול הכבוד "ויש כבוד"

רואים שיש לך כבר ניסיון עם מתקינים...

תשב קצת בפורום ותראה מה הרמה של האנשים שממליצים פה.

פורסם

רוב המתקינים בכלל לא מתקרבים לרמה של הידע שיש פה לאנשים :!:

פורסם

אז איזה רמקולים אתם ממליצים לי מבין אלה ? האם כדאי ללכת על PIONEER?

17460.jpg

הספק מקסימלי של 240W

17317.jpg

או 400W

10934.jpg

לדלתות :

רמקולים 180W 3WAY

10258.jpg

160W

16312.jpg

אז מה אתם אומרים ? כדאי לי לדעת ב PIONEER ? (להזכירכם יש לי רדיו דיסק דגם 7450)

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לאחורה את ה400W כמה הם יעלו לך??

הם מהסדרות היותר טובות של פיוניר :)

אפשר להביא אותם בפחות מ 600.

השאלה אם אני צריך 5WAY. ו 400 W זה לא קצת מוגזם ?

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם
אתה הולך לחבר אותם למגבר???

פחות מ600 זה מחיר טוב..

בטח לא קראת את כל השרשור.

המטרה הסופית שלי היא :

מגבר , סאב ורמקולים.

אגב, שמתי לב שיש כמה דגמים של 400W 5WAY.

s,r,t,e ? כל אות מתווספת לקוד הדגם. יש לכם מושג ?

שמוליק

פורסם

שמע,

מכיוון שאתה מעוניין במערכת מוכוונת איכות יותר מאשר עוצמה, הייתי ממליץ דוקא על 6*9 עם כמה שפחות דרייברים (2WAY אם אפשר).

בקצרה - מאחור לא אמור לבוא שאונד מלא אלא רק "מילוי" של תדרים נמוכים יחסית (לא באס, יותר לכיוון המיד הנמוך). להסבר יותר מפורט הצץ כאן:

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/01-07-2002-Theory-Rear-Fill.html

לדעתי אתה צריך לעשות בחירה בין דלתות אחוריות לבין 6*9 על המגש. אם אתה נוסע עם הרבה אנשים בד"כ אז שים בדלתות האחוריות כדי שהם לא יסבלו את הרמקולים בתוך האוזניים. אם אתה נוסע לרוב לבד שים 6*9 או וותר בכלל על אחוריים.

ויתור על אחוריים תעשה רק אם הקומפוננט שתשים יוכל לרדת מספיק נמוך ולא יהיה לך משיכה של באס אחורה מהסאב.

לגבי קדמיים - קומפוננט, יש הרבה ברמות גבוהות שאתה יכול לבחור (לאחר שמיעה) -

MB-QUART DSD, rockford fosgate FNX/FNP, מורל דוטק, סטים של אינפיניטי או אלפיין.

לגבי סאב ומגבר מתאים אני אתן למנוסים יותר להמליץ.

לדעתי - תתחיל עם קומפוננט קדמי, מגבר וסאב, תראה אם אתה מרוצה או שחסר לך מאחורה. אם תמצא מתקין נחמד (בעצם אתה עובד באוטו דיפו אז יש מתקינים, השאלה היא אם אתה יכול לבדוק סחורה לפני קניה) תחבר 6*9 ותשמע איך זה, תחבר בדלתות האחוריות בלבד ותשמע איך זה, תחבר גם 6*9 וגם בדלתות האחוריות, עד שתהיה מרוצה לחלוטין. ייתכן ותהיה כבר מרוצה בקומפוננט + סאב + מגבר ואז גם חסכת כמה שקלים.

• תוכן חדש...