Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים רשמתי לכם פה את הפירוט של המערכת שיש לי באוטו .

את הדלתות תעצלתי לפרק כדי לבדוק את הקומפוננטים , אבל היום מישהו עזר לי ופירקתי תדלתות קדימה ואחורה וגילי שהקומפוננטים אצלי מקדימה ומאחורה של

MB QUART הבנתי מכמה אנשים שמבינים שאלה קומפוננטים בין הטובים שקיימים היום בשוק , והם מקצועיים ....

אבל הגודל של הקדמיים הם 4 אינטש

בקשר לאחוריים אין לי מושג .

מה אתם אומרים ? נכון שזאת עוד סיבה לא מוצדקת ששומעים אצלי חרא באוטו ?

נראה לי המגברים שלי חלשים מידי במיוחד הקטן של ה- punch 40 שהוא בעצם מחובר ל-2 קומפוננטים הקדמיים. :wink:

פורסם

אז ככה :

DVD פיוניר מדגם AVX-P7300DVD (מצורף קישור + תמונה)

http://62.219.12.195/uziradio/display_multi.asp?ModelID=2

והקופסא השחורה שדיברנו עליה היא גם של פיוניר מדגם AVM-P9000R (מצורף קישור)

http://62.219.12.195/uziradio/display_multi.asp?ModelID=3

2 מגברי של רוקפורד אחד מדגם power400a4(של הסאב והקומפוננטים האחוריים)

והשני מדגם punch 40.2(נראה לי של הקומפוננטים)

כמובן שיש גם באוטו טיונר טלויזיה וגיינגר שלא כ"כ חשובים בפירוט אבל הם גם של פיוניר .

ובנוסף כמו שאמרתי הקומפוננטים ברכב שהם מופיעים בתחילת העמוד

פורסם

אז ככה,תנסה להשיג את הדגם של הרמקולים הקדמיים והאחוריים

סאב יש?

ואז נוכל להתחיל לפתור את הבעיה,ד"א מה הבעיה בדיוק

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אני מחפס סאב עדין לא אחד שדופק חזק כי אני לא כ"כ אוהב ...

והבעיה בכל הקטע היא שהרמקולים לא מגיעים לעוצמה גבוהה זאת אומרת אם אני על פול ווליופ זה נראה חלש .

וגם בעוצמה גבוהה האיכות של המוסיקה מתעווטת מתחילה לזייף טיפה את הצלילים .

דבר ראשון שאחד מקצועי בצפון אמר לי זה שהחיבורים שלי של המערכת זה בכלל סיפור של איזה חובבן שלא יודע להתקין , ושאני חייב להחליף כמה חיבורים כדי למנוע נפילות מתח .

יש מצב שאם אני יחליף תכבלים אני יגיע לשמיעה טובה יותר או שהשמיעה קשורה לבעיה אחרת ?

פורסם

המממ....אני לא אוהב לזרוק סתם תשובות באויר

מאיפה אתה?אולי נוכל להפגש ונוכל לעזור לך (יום שישי יש מפגש בקוסמוק אשקלון אני יהיה שם ב17:00)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אני מנהריה וזה קצת רחוק לי ...

אבל תודה בכל מקרה .

הורג אותי שהציוד באוטו הוא דיי טוב ואפילו טיפה מעל הממוצע אז למה השמיעה מתפגרת כאילו מה הסיבה ?

אולי יש מצב שצריך להחליף קומפוננטים או משהו ? , אבל רק בגודל 4 אינטש לקדימה כי אין לי כוח לבניות ולשינוי מבנה.

או שזה בכלל קשור לחיבורים "החובבניים" כמו שהבחור שטיפל בי אמר לי (מזל שהוא מהטיפוסים שלא מנסים לדחוף דברים אחרת אידיוט כמוני היה מאמין להכל :) , אבל האמת שהוא אחלה של בן אדם לא ראיתי הרבה כאלה !!! .

פורסם

להגיד שיש לך קומפוננט'ס של MBQ זה מאוד פשוט... אבל רצוי שתיתן דגם.

יש להם סט קומפוננט שעולה 900 שקל ואחד שעולה 4300 שקל... ובקשר לחיבור חובבני - המערכת עובדת? אז הכל מחובר. לטיב החיבור אין קשר ישיר כלשהו לעוצמה שאליה אתה יכול להגיע. אולי הקומפוננט'ס לא מחוברים למגבר? חוץ מזה, יכול להיות רק שהגיין לא מכוון נכון או הקומפוננט חתוך לא נכון - אבל אלה בעיות בכיוון ולא בחיבור עצמו של הכל.

מתקינים חאפרים תמיד נחמדים בהתחלה אם הם רואים פוטנציאל כספי אצל הלקוח. גם לי קרה כמה פעמים עם כמה מתקינים שונים - כולל את המתקין שבחרתי להתקין אצלו בסוף.

הייתי מציע לך להגיע למפגש ביום שבת (אפילו שזה רחוק לך) פעם אחת לפחות כדיי לשמוע את האמת על המערכת שלך, לכוון ולשמוע דעות והצעות מאנשים שאין להם אינטרסים סמויים.

• תוכן חדש...