פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה המשמעות של PREMIER בדגמים של PIONEER
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי בעיה מוזרה,אני לא מצליח להריץ את השיר קדימה או אחורה שאני לוחץ לחיצה אחורה זה פשוט מעביר לי שירים.. מישהו יודע מה הבעיה? ניסיתי גם לעצור את השיר ואז להריץ אבל זה לא עזר..
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
מה ההבדל בין 460 של PIONEER לבין 4650 PIONEER ומה ההבדל בין 560 של PIONNER לבין 5650 של PIONEER ואיזה דגמים נחשבים טובים יותר הדגמים של 460 ו 560 או 4650 ו5650 ושורה תחתונה מה הכי עדיף לקנות תודה לכם על התשובות
הודעה אחרונה מאת razmel, -
Sound FX גאה להציג את חנות הסטריאו והמולטימדיה לרכב הגדולה והזולה בישראל. החנות ממוקמת בזבוטינסקי 105 פתח תקווה (בניין פינתי ברמזור השני) ומשתרעת על 1800 מטר מרובע. מחירים לדוגמא : סאב של Cerwin Vega , Bazooka או Pioneer ומגבר מונובלוק 500W של חברת SPL האמריקאית כולל תיבה Vented וגריל. 89 ש"ח * 10 תש' (סה"כ 890 ש"ח) מערכת קומפלט של פיוניר הכוללת רדיו דיסק , זוג רמקולים 6X9 וזוג רמקולים 6.5 95 ש"ח * 10 תש' (סה"כ 950 ש"ח) רדיו דיסק JVC KD-G300 MP3 80 ש"ח * 10 תש' (סה"כ 800 ש"ח) DVD של חברת BOSS (הדגם השחור המתקדם) 105 ש"ח * 10 תש' (סה"כ 1,050 ש"ח) כמו כן במקום צוות התקנות מקצועי מהמובילים בארץ שחברי הפורום המבקרים במפגשים בו…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 3 תגובות
- 968 צפיות
האם זה משנה אם הסאב פונה כלפי מעלה והוא דיי קרוב לפלטה? בערך 1 ס"מ...
מגבר של SPL
מאת עתיד- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
מישהו מכיר\שמע על החברה הזאת ? הוצע לי מגבר 500 וואט, מונו בלוק....מישהו יודע כמה RMS הוא נותן ? ועשיתי חיפוש - הבעיה שהמילה SPL מביאה בערך 7 מליון הודעות שלא קשורות...
- 2 תגובות
- 806 צפיות
מישהו פה מכיר את המגבר החדש שלהם? אני לא זוזכר את הדגם אבל רק אני יודע שהוא נותן 50 rms לכל ערוץ והוא 4 ערוצים אם כן מה דעתכם... הבנתי שהם חלשים במגברים אבל הדגם הזה מאוד מאוד אמרו לי
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחר בדיקה בספר הרכב גיליתי שהטויוטה קורולה החדשה שלנו (2001) תומכת בצ'יינג'ר, כלומר אפשר לשלוט עליו דרך כפתורי השליטה המובנים. הבעיה שלי היא שאין לי קומפקט דיסק אלא טייפ מובנה, ולא בא לי לשלם 2000 ש"ח בשביל הקומפקט דיסק המקורי של טויוטה, ולכן אני רואה שהפיתרון הכי סביר הוא צ'יינג'ר, מה גם שיש לי המון דיסקים וזה יכול להיות רעיון מצויין. השאלה שלי היא איזה דגם אתם ממליצים, הדגם שהכי משתלם מבחינת המחיר פר ביצועים. התקציב שלי גמיש, אני מעוניין בצ'יינג'ר אמין, שייקרא כל דיסק, שלא ייקפוץ בזמן נסיעה, ושגם המחיר לא יהיה יקר מדיי, משהו בסביבות עד ה1500, אבל אם זה לא מספיק אז תרשמו לי כמה כסף אני צריך בשביל צ'יינג'ר שיענה על הדרישות. דרך אגב כמה עולה…
הודעה אחרונה מאת ניר 1, -
מה עדיף רדיו דיסק 460 או 4650 שניהם של PIONEER אני ממש מודה לכם על ההענות.........
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ברכב הזה הרמקול נמצא בדלת ממש ליד הדשבורד וכאשר מרכיבים רמקול 6.5" חצי מהרמקול מוסתר על ידי הדשבורד.. (כמו בתמונה שהעלתי) רציתי לדעת איך זה פוגע בשמיעה אם בכלל........ עדיף לעשות בנייה של הרמקול בדלת למטה?? (כמו בתמונה שהעלתי) אם כן זה סיפור יקר?? איך עושים דבר כזה?? תודה...
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מדגם hed 12 ... הכוונה איזה גודל (בליטרים) צריכה להיות התיבה ? עם או בלי פורט ??? תודה לעונים !!!!
הודעה אחרונה מאת elior1111, -
- 1 תגובות
- 814 צפיות
מעוניין בדעה לגבי המכשיר הזה וכמובן מכשירים בדרגה זהה של איכות ומחיר רצוי אפילו לא של פייוניר. אני מודע לעובדה שה560mp הוא רק 100 שקל תוספת,אך המראה של ה4650 מושך אותי יותר,וחוץ מתגובות של "תוסיף עוד מאה תקנה את דגם X" לא שמעתי דעה לגבי המכשיר הספציפי הזה. חיפוש המחרוזות 4650,4650mp העלו שני נושאים שמהם לא הצלחתי לצאת עם מסקנה כלשהי לגבי טיבו של המכשיר,אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקור אחר. לינק לדף הדגם : http://lanzar.co.il/details.asp?id=538&lead_id=&look= כמו כן אוסיף ש1100 שקל הם בערך התקציב שלי,וגם זה לאחר מתיחה לכן כל נסיון שכנוע להוסיף כסף ידחה אלא אם כן יש סיבה טובה במיוחד. בנוסף במערכת לאוטו הזה לא יושקעו סכומי ענק ותפקיד האיכות אינו…
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 0 תגובות
- 875 צפיות
קודם כל מצטער שהייתי צריך לפתוח נושא חדש על זה, פשוט אין לי מאיפה לקבל מידע. בכל אופן רציתי לדעת האם מתקיים מחר המפגש ברמת גן (ב-12 בצהרים) כרגיל? אם כן, אשמח להצטרף למישהו שיוצא מאזור חיפה והקריות.
הודעה אחרונה מאת Kiryati, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יותר נכון חבר שלי עבר באתר P1000 וראה את הרדיו דיסק הזה. לפי מה שהבנתי הוא לא פירמה אבל זול יחסית עם 2 טוויטרים ו4 רמקולים. אני לא מתכוון לקנות עכשיו לפחות עוד חודש חודשיים. אני חושב שאני יקנה מחנות, יש לי מקום טוב שאפשר לקנות ממנו. אבל זה שווה בדיקה או עבודה בעיניים? http://www.p1000.co.il/?came=3449&urlAdd=hot_sale_by_pid.asp?p_id=18011
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
-
- 14 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי מגבר 4 ערוצים ויש שם 4 כניסות RCA , שתי כניסות ימניות ושתי שמאליות. ומהרדיו דיסק יש רק שתי יציאות, אחת ימין ואחת שמאל. עכשיו אני רוצה לחבר למגבר שתי רמקולים לא ארבע ולגשר כל שתי ערוצים לרמקול אחד. איך אני צריך לחבר את ה RCA??? אבל שיהיה סטריאו תודה מראש
התקדמות המערכת 1 2 3 4
מאת Astro Power- 53 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
בעבר : כול רמקול מקבל 22W RMS +/- מהרדיו דיסק. והסאבים 600WRMS על 1אום. תוצאה: שמיעת הרמקולים בעוצמה נמוכה. ובאס גבוה. השבוע שאני יסים להרכיב : כול רמקול מקבל 80-90WRMS ממגבר קלי 1200. והסאבים נתון משוער של 1000WRMS תוצאה בקרוב... מגבר של הסאבים הוא מגבר בן 2-3 שנים ללא שימוש. עבר תיקון דגם שלו PYRAMID PB-1480. הספק מוצהר 1800W 450X4 הספק אמיתי ב4 אום 160WRMS ל4 ערוצים. 300W RMS ב2 אום ל4 ערוצים. 600WRMS בברידג' ל2 גישורים. מגבר כבד וענק של 54 ס"מ. בקרוב תמונות של הפיכת המגבר הזה ליציאה אחת שתעמוד ב1 אום. ומגבר קליפורניה 1200 חזרה ל4 יציאות. מצב התחלתי. תמיר
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 9 תגובות
- 4 אלף צפיות
הסבר מפורט מאוד בקשה!!!! השאלה היא גם לגבי הסיוויק החדשות וגם ליותר ישנות קצת
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מותקן אצלי באוטו (לאנטיס) רדיו טייפ עלום שם, שעד שיוחלף בHU נורמלי הייתי רוצה לפתור בעיה שקיימת כבר זמן רב - שני הרמקולים האחוריים לא עובדים (הקדמיים עובדים). בהתחלה שמעו חלש מאחורה, לאחר מכן רק אחד מהרמקולים האחוריים לא עבד, ועכשיו שניהם לא עובדים. יכול להיות שמדובר בבעיה פשוטה של מגעים או שרדיו טייפ מוסר את נשמתו לבורא? או שמדובר בבעיה ברמקולים? אשמח לעצות שאפשר לבצען בבית עם קצת חוש טכני, מכיוון שאני לא אשקיע כסף בשעות טכנאי על הרדיו טייפ הזה.
הודעה אחרונה מאת Quad, -
התקנת הסאב הפוך? 1 2
מאת Mi16- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ראיתי הרבה תמונות שהסאב מותקן בלי תיבה והרמקול כלפי המושבים! מה זה נותן? יש הבדלים בשמיעה בין זה לסאב עם תיבה? אם אין הרבה מקום בבגאז זה מומלץ? מישהו יכול להסביר לי קצת על כל הקטע הזה???? תודה
קיק פאנלים. 1 2 3
מאת B.R- 35 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
יש מישהו באזור מגדל העמק שיכול לעזור לי לבנות קיק פאנלים פשוטים? פשוט חשבתי הרבה והגעתי למסקנה שלא שווה להשקיע ב4". אני יכול לקנות באותו מחיר 6.5 ולהנות יותר. הציעו לי בחנות קיקים ב400 שקל. שווה? אני צריך משהו הכי פשוט כי הרכב הולך להימכר עוד מעט וברכב הבא אולי יהיה מקום ל6.5 בדלת. יש לי תקציב של 100$ גג. ואני צריך רמקולים. מה עדיף? רמקול 6.5 רגיל ולחתוך אותו בקרוס של המגבר או קומפוננט. כי קומפוננט טוב עולה יותר מ100 ורמקול רגיל טוב אפשר למצוא ב100. אני חורש את EBAY עכשיו ואת הרשת בכלל . אז תגידו לי על מה להתמקד קומפוננט או לא? אני חייב פשוט להחליט תוך יום יומיים. *****תקפיץ שוב וההודעה תינעל.
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לחבר את החוט הכתום (ILL) של הרדיו דיסק לחוט של המתג של האורות עכשיו מישהו יודע באיזה צבע הוא אמר להיות ? וזה חוט אחד יחיד ולא שניים, נכון ?
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום נסעתי לחבר שמבין בתחום של המערכות כדי שסוף סוף ירכיב לי סאב באוטו אחרי שנקרעה לי הגומייה של הקודם (לא משנה שהחלטתי ללכת על סרווין hed 12 חדש ) ואמרתי לו שעל הדרך יבדוק למה מאתמול בערב אני לא שומע את הקומפוננטים האחוריים (אני כמו אידיוט חשבתי שסתם התנתק איזה חוט) והוא פתח תמגבר והתחיל לבדוק כל מיני בדיקות מידייות כמו אם משהו מקצר מבין החוטים ועוד .... הוא אמר שהכל תקין וזה כנראה במגבר בקיצור הוא אמר שהוא ישלח את המגבר של רוקפורד לאוטופרט כדי לקבל הצעת מחיר על תיקון המגבר (בטוח שהם יקרעו אותי במחיר) . אוווףףף נמאס לי , כל היום אני בבאסה כמו מפגר
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 1 תגובות
- 946 צפיות
חבר שלי שם מגבר של osio על פיוניר 260w . . . ומנגן די טוב.... רציתי רק לדעת אם שמעתם על החברה הזאת ? ואם היא טובה או שסתם חרא...
הודעה אחרונה מאת SoundQ, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 848 צפיות
חבר'ה ! מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את המגש האחורי של האוטו ?! זה שהרמקולים עומדים עליו ! פשוט שלי קרוע ואני חייב לשים רמקולים ! יש לי פולקסווגן פולו קלאסיק ! תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
מגבר
מאת idohershko- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום - אני חדש . ואני רוצה לדעת על אילו נתונים אני צריך להסתכל על מנת לבחור מגבר טוב . וכמובן איך להתאים לו רמקולים . וגם אילו חברות מומלצות ?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים ... אני זקוק להמלצות לגבי רדיו דיסק ... הסכום לא רלוונטי כרגע אבל שלא יהיה יקר בטירוף ... ומה אתם אומרים על רדיו דיסק של רוקפורד דגם : rfx-9120 ... ממתין לתגובות ...
הודעה אחרונה מאת dobon, -
- 6 תגובות
- 969 צפיות
השאלה הזו חשובה לי הוופר שלו ייכנס ללא בעיה\ללא צורך בהגבהה?כי מי שיודע בסיויק יש אפשרות להחליף את הרמקול בלי לפרק את הדלת ומעליו יש רשת שמתפרקת...ואם הרמקול יצטרך הגבהה אז הרשת לא תכנס.יש למישהו מושג?(עד עכשיו היה מורכב וופר של סרווין וגה ללא כל בעיה,הוופר של הקומפוננט דגם 1602)
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם. לפי הביקורת על המגבר ב-Pasmag, יש שלוש אפשרויות לכיוון על המגבר: 1) gain level - רמת המתח בכניסות. 2) בקרת תדר ה-Crossover. ניתן לכיוון בטווח 50 - 1600 הרץ. 3) בקרת הגברת באס (bass boost), כולל רמת הגברה (0 עד +16dB) והתדר, אשר מסביבו מבצעים את ההגברה (30 עד 100 הרץ). לגבי 1 הכל ברור - צריך לכוון בהתאם ל-Preout voltage של יציאת ה-headunit. השאלה איך לכוון נכון את 2 ו-3 (אם צריך בכלל), בתנאי שהמגבר משרת קומפוננטים ורמקולים אחוריים בלבד, כאשר סאב מחובר למגבר אחר. בנוסף, כיוונתי את ה-HPF ב-headunit ל-125 הרץ - האם כדאי להוריד ל-80 ולשחק עם ה-boost? אשמח לקבל המלצות, במיוחד ל-2 (כיוון crossover). תודה.
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני צריך מגבר לסאב בשביל חבר, המגבר לא צריך להיות מונו כי הוא רוצה לחבר אליו גם רמקולים 6*9 אין לי מושג של איזה חברה וכמה הם אבל הסאב שלו הוא 600 וואט שיא ו300 בטח rms.(כמעט בטוח) הבעייה היא שהמגבר צריך לעלות סביבות ה800... יש הצעות? זה אגב הסאב שלו אבל שלו 12 אינץ http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1691824 הוא אגב סאב חמוד לאללה וגם הקופסא מאוד יפה הוא נותן פוזה רצינית
הודעה אחרונה מאת bomber man, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, כיום יש לי מערכת הכוללת: הדיוניט - Pioneer 750 קומפוננט - Macrom SE 2.60 אחוריים - Momentum MM69 מגבר - Cadence Q4000 סאב - Magnat XTC1200 קומפוננט וסאב מחוברים למגבר, והאחוריים - ישירות ל-HeadUnit. חיבור כזה לצערי די מבטל את הרמקולים האחוריים, אפילו ליושבים מאחורה הקומפוננט המוגבר הרבה יותר דומיננטי. אני שוקל להוסיף עוד מגבר מיוחד לסאב, ולחבר את האחוריים ל-Q4000 הקיים. קודם-כל נשאלת השאלה העקרונית - האם כדאי להוציא עוד 500-1000 שקל על המגבר הנוסף ע"מ להצדיק את ה-700 ש"ח של הרמקולים האחוריים. האם באמת אשמע את ההבדל??? והשאלה השניה - אם כן, איזה מגבר הייתם מממליצים לסאב הזה (4ohm, 260W RMS / 600W peak). הכוונה לקנות מגבר שני ערוצים (ת…
הודעה אחרונה מאת raraavis,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.