Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא מעלה דיון. זה לא עושה נזק לכן אין שום מניעה להמליץ על זה. גם חברות אודיו ביתיות ממליצות על חיבור כבלים איכותיים (ושהן מתכוונות לאיכותיים הן מתכוונות לכאלו באלפי שקלים) זה עדיין לא אומר שבאמת זה עושה הבדל.

יש באודיו הרבה דברים שהם וודו והרבה דברים שהם על גבול הוודו, כלומר מבחינה טכנית או מבחינה מדידה יש הבדל אך מבחינת שמיעה (של אדם לפחות) אין. כמו שאמרתי הרבה פעמים בעבר, צמר סלעים זה גרושים ומסיבה זו אין כל כך מה להתווכח על זה.

פורסם

את הנתונים האלה ראיתי בדף נתןנים של סאב-וופר של סרווין ווגה דגם hed ,אם תרצה אשלח לך בפקס. דקרון זה לא בד של בגדי צהל,לגבי הויכוח אם צריך או לא,הדבר בדוק מדעית,ורוב היצרנים גם מתיחסים לכך בנתונים שהם מפרסמים,ומעבר לזה מי שרוצה יכול לבדוק על-ידי בדיקה פשוטה מאד של ניסוי.

Quality, thats what it alll about !

פורסם

מדי א' משנת 1998 עשויים דקרון.

לגבי כך שהעניין בדוק מדעית, אז זהו, שהוא בדוק מדעית מבחינה תאורטית אך בכל זאת מדען בתחום בשם ריצ'ארד קלארק לא הצליח למדוד את השינוי הזה בפועל. הוא פנה לבן אדם שכתב והמליץ הרבה בעניין, TOM NOUSINE, (אני מקווה שאיתתי נכון) ואמר לו שלמרות שהוא מבין את התאוריה מאחורי העניין, הוא לא הצליח למדוד שום הבדל. בתשובה ענה לו טום "נכון, אבל זה מהווה אחלה נושא לכתיבה".

אני מוכן להתערב שלא נצליח למדוד עם RTA הבדל בהענות תדרים בין תיבה עם ותיבה בלי, אבל למען האמת, זה לא ממש מטריד אותי.

פורסם

אחרי שסיימתי אותה שמתי אותה בריכבי בלי מילוי...האזנתי למספר טראקים שמוכרים לי הייטב, ולאחר מכן ריפדתי אותה : ושוב לרכב.....ההבדלים שנרשמו : לא היו

פורסם

למען האמת יהיו גם הרבה אנשים שיגידו שיש הבדל, אבל זה לא אומר שום דבר (אנשים כבר אמרו שיש הבדלים גם כששמעו את אותו המוצר ללא שום שינוי ורק אמרו להם שהחליפו). אם יש ספק במשהו יש רק דרך אחת לבדוק - למדוד. במידה ויש שוני במדידה יש לחשוב על לעשות מבחנים עיוורים (כלומר שהנבחן לא יודע מה מחובר) ולראות עם השינוי המדיד גם ניתן לשמיעה.

• תוכן חדש...