פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
שאלתי כבר איזה מגבר עדיף לי הבוס BA2900 או הקליפורניה CL1000. רובכם אמרתם שבשיב סאבים עדיף את הקליפורניה ולרמקולים עדיף את הבוס, הבעיה היא שאני רוצה לחבר אותו גם לסאב וגם לזוג רמקולים..... אז מה עדיף? עוד שאלה קטנה... ראיתי את המגבר של קליפורניה ה CL1200 ורציתי לדעת אם הוא יותר טוב מה CL1000 מכל הבחינות לא רק עוצמה. תודה. עומר.
הודעה אחרונה מאת shoshani, -
- 4 תגובות
- 844 צפיות
שלום אני שומע בזמן האחרון הרבה אנשים שמדברים על מידים ואלמנט 3 מה שני המושגים האלה? בי ותודה
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 954 צפיות
שלום .. עוד לא סיימתי תיום ויש לי בעיה חדשה מסתבר שהקרוס אובר שלי עושה בעיות. לפעמים עובד לפעמים לא כרגע כמה שעות טובות הוא לא רצה לעבוד בכלל אז ניסיתי לעשות כל מיני ניסויים לראות מה משפיע עליו אולי בעייה בחיווט וכדומה.. בכל אופן. המערכת שלי מורכבת משני מגברים וקרוס.. אז מה שעשיתי. לקחתי פלוס ממגבר אחד. ונתתי ל REMOTE . והקרוס נדלק בלי בעיה. מפה אני צריך להסיק מסקנה חפוזה שהרימוט שלי לא מצליח לתפעל את שני המגברים ואת הקרוס אובר ? (עד היום עבד מצויין) דרך אגב. עשיתי ניסוי שונה ... חוץ מלתת לרימוט את הפלוס. נהוצאתי את הרימוט. והכנסתי רק את הפלוס.. והקרוס לא נדלק. וכשהחזרתי את הרימוט .... הוא נדלק.. אז מה הקטע של זה? מישהו יכול לתת לי כיוון מחשבה חוץ מהרימו…
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נזכרתי בעוד בעייה שקיימת אצלי .. (אחת מהן) הטוויטר הקידמי שלי הפסיק לעבוד לפני מספר חודשים והבנתי שלקנות חדש יעלה זוג בערך 300-400 שקל (נורמאליים) אז העדפתי לשלוח לתיקון.. הבן אדם נראה דיי מקצועי וקיבלתי המלצות טובות עליו בכל אופן הבן אדם "תיקן" את הטוויטר. לאחר כמה זמן שמתי לב שהוא מזייף בטירוף חזרתי אליו ונתתי לו לשמוע אותו.. הוא אמר שהטוויטר בסדר גמור "הוא בסך הכל מקבל מידים" אז שאלתי אותו מה זאת אומרת "מקבל מידים" הוא ענה שהתחימת תדרים שלו לא מדוייקת ולכן הרעשים.. זה תדרים שהוא לא מפיק כראוי אז שאלתי אותו איך יכול להיווצר מצב שהיצרן לא ידע מה התדרים שהוא יכול להפיק. ויוציא איתו קרוס פאסיבי לקוי.. והוא ענה שככה זה. וכשהסברתי לו שכשאני מחליף את הטוויטר ה…
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 2 תגובות
- 947 צפיות
היי אנשים. קניתי רכב לפני כמה ימים אני רוצה להתקין בו מערכת טובה יחסית אבל בלי להתפרע. שמעתי כל מיני מוסגים כמו קומפוננט וקרוסאוור וכאלה מה הם אומרים ולמה הם משמשים. סביר להניח שאני אקנה רדיו דיסק 4*50 ורמקולים בערך 400W עכשיו, אני אצטרך מגבר כדי לשמוע נקי ויפה?? מה עוד אני אצטרך למערכת מסוג זה. תודה על ההתייחסות!
- 1 תגובות
- 807 צפיות
או אולי מישהו ששמע סאב בתיבה כזאת? מהם היתרונות והחסרונות מלבד הקושי בבניה (דיוק) והנגישות לסאב עצמו? אורון.
הודעה אחרונה מאת e.n. junior, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קניתי היום פיוניר פרמייר 740 והכבל של הרמוט לא נותן מתח למגברים,זו בעיה אחת הבעיה השנייה שכשאני מחבר את הרמוט של המגברים לפלוס של הסוויץ' יש את הרעשים של המנוע ברקע,מה לעשות?!
הודעה אחרונה מאת NEED4SOUND, -
- 0 תגובות
- 696 צפיות
מהם ? ואם חייבים לפתוח את הקרוס על מנת לשנות את הנקודות ? תודה
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 9 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
הסט הוא 50 אר אם אס ו100 מקס ההגברה היא 75 של מאק אודיו. האם יש חשש שהסט ישרף או משהו?
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מתלבט מה לקנות: Rockford Fosgate FNX2614 Sensitivity: 90.75 dB RMS Power Range : 70 Watts Peak Power Handling: 140 Watts Frequency response: 40-22000 Hz Diameter: 6.5 Inch או Morel Dotech 6 Sensitivity: 90 db RMS Power Output: 70 watt Power Handling: 140 watt Frequency Response: 40-22000 Hz Diameter: 6 1/2`` (160 mm) המוזיקה שאני שומע היא בעיקר אלקטרונית ולפעמים מזרחית רציתי לשמוע חוות דעת ממי ששמע את שני הקומפוננטים המגבר שיש לי הוא Rockford 501X תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת dor-, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חבר שלי רוצה לקנות סאב של MAGNAT : http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=BULLPOWERREF30&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=63&aff=zap אם משהו מכיר את הסאב, מה דעתכם ? יש לחבר באוטו בג'ז גדול (daewoo nubira שנת 98 ) האם כדאי לקנות סאב כזה במחיר כזה ? הבחור מעוניין שהסאב ירים לו את כל האוטו, האם זה אפשרי עם סאב כזה בבג'ז שלו ? תודה מראש על התגובות !
הודעה אחרונה מאת dor-, -
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
TS-W2000SPL pioneer premire 750W rms איך הסאב? קשה להגביר 2 כאלה? (כפול) ראיתי את המגבר Rockford Fosgate Power 1501bd 1 Ch הוא 1500rms בדיוק לשנייהם אבל הוא יקר בטירוף ,אין מגבר אחר שמוציא עוצמה כזאת יותר זול? (אם כן אני ישמח להמלצות..) באתר של החברה רשום שהעלות שלו היא 250$ וב ebay רשום שהוא עולה 92$ יכול להיות? תודה לכל העונים.. *****תקפיץ שוב ואתה תחסם. קרא את כללי הפורום
הודעה אחרונה מאת djd18, -
צריך עצות למיד
מאת x-ent- 1 תגובות
- 998 צפיות
טוב אז כפי שחלקכם יודע המערכת שלי היא פיוניר 3350 מורל דוטק סרווין ווגה SS-262 לאנזאר וייב 421 רוקפורד RFZ 3412 עכשיו היו לי מלא תיכנונים להחליף אבל בסוף החלטתי שאני ממש אוהב את השמיעה אצלי ואני לא מתכוון להחליף כלום חוץ מהסרווין אני רוצה לקנות עוד סאב ועוד מגבר כמו שלי ***ועכשיו אני מעוניין לקנות מיד בגודל 5 ורבע 6 וחצי ולעשות לו קיק פנאל עכשיו אני פתוח להצעות בגבול הטעם הטוב עד 700 שקל בערך ושישתלב עם הדוטק ושיהיה חזק לגבי הגברה יש לי הגברה של 100 RMS לרמקול אחד מומלץ רמקול מ70 RMS ומעלה למי שיש עצות משהו על כול דבר אני שומע... וכמה בערך יעלה לי לעשות קיק פנאל ויש מישהו באזור אשדוד ???כי לי לא נראה שיש שלומי
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
חוות דעת XTANT
מאת BOOM- 6 תגובות
- 873 צפיות
אני כמעט בטוח שאני ירכוש את הקומפוננט הזה רק רציתי חוות דעת אחרונה (כדי להסיר ספקות) איך הוא נשמע במחיר שלו אפשר להביא משהו יותר טוב? ואיך ישמעו אם הוא יוגבר על מגבר של ALPINE V12 75RMSX2 תודה לכם !!!!! לגבי הסאב אני כבר התאהבתי ב KICKER COMP VR 12 שיוגבר על רוקפורד פאוואר COMPITION 225.2 תודה רבה מחפש תגובות
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך אני מכוון את המערכת כך שכל הבאסים יבואו אך ורק מן הסאב? האם הכיוון נעשה רק במגבר? תודה.
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה הגודל של התיבה שאני צריך לבנות לו? וכמה עולה חיווט של 2 ג' בישראל?
הודעה אחרונה מאת Kicker Furious, -
איזה סאב איכותי יחסית ( SQ ולא SPL ) אתם יכולים להמליץ לי, כאשר התקציב שלי עומד על 1000 ש"ח (כולל תיבה) כיום, יש לי מגבר עם 4 יציאות של 85 וואט RMS . תודה.
הודעה אחרונה מאת bomber man, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום יש באפשרותי להזמין לארץ סאב מאתר EBAY יש לי כמה שאלות בנוגע ליבוא של סאבים ועל האתר עצמו: 1.נגיד הזמתי את הסאב שאני רוצה שילמתי את המחיר של הסאב+משלוח לארץ זה 40$ הסאב מגיע לארץ מה עוד אני משלם?יש מיסים?אני משלם על משקל? הבנתי שאני צריך לשלם מס 35% זה נכון? 2.האתר אמין?יש מצב שיחיבו את הכרטיס אשראי שלי ולא ישלחו לארץ את הסאב?? יש עוד דברים שאני צריך לדעת על משהו בנושא הזה לפני שאני מזמין את הסאב?? בי ותודה רבה!!
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תכנסו לפה http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=50&products_id=117 עכשיו תלחצו לאתר החברה ותראו לאן אתם מגיעים ... זה רק אני או שמשהו פה לא בסדר ?
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 2 תגובות
- 840 צפיות
אחים שלי תעזרו לי במשהו חבר שלי יש לו פייסטה עכשיו יש לו שם מערכת של רוקפורד סדרת F&F יענו מהיר ועצבני עכשיו כל הפאנל יש לו דגל של מירוצים משולב עם CARBONE FIBRE כזה משהו יפה בקיצור מה זה, כמה זה ואיך זה???....
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 13 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי באוטו רדיו דיסק פרמייר MP760,מקדימה רמקולים פיוניר 150W וטוויטרים,ומאחורה רמקולים 300W. אין לי מגבר\סאבוופר. בסה"כ אני שומע לא רע בכלל (כמובן בהתחשב שהמערכת והרמקולים מאוד בסיסיים),אני משתמש ב-LPF (הפונקציה של הקרוסאובר ברדיו דיסק עצמו) כדי שיהיו לי קצת יותר באסים מהרמקולים האחוריים,הבעיה היא שעדיין הבאסים אצלי יחסית נורא חלשים. השאלה היא האם יש לי אפשרות לחבר סאבוופר לרדיו דיסק לללא חיבור מגבר חיצוני ? פשוט אני לא מעוניין להכנס להוצאה גדולה,אלא באמת לשדרג טיפה את האיכות במינימום הוצאה (אני גם לא מחפש באסים שכל העיר תשמע,אלא פשוט קצת יותר להרגיש את הבאסים,כי אני שומע חד,אבל בקושי את הצלילים הנמוכים).
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב ושבת שלום. נניח ויש לי סאב רמקולים אחוריים וקומפננט,כאשר אני מגביר רק את הסאב והקומפננט ומשאיר את האחוריים על הרדיו דיסק,בעוצמה גבוהה הרמקול האחורי יהרוס את השמיעה? ואם כן עד כמה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 6 תגובות
- 955 צפיות
שלום יש לי שאלה קטנה. אני רוצה לקנות מגבר 4 יציאות די חזק ולא מגבר של חברה יקרה. ממה שאני מצאתי יש לי התלבטות בין 2 מגברים. 1. California boom cl-1000 עוצמה של 1000 וואט מקס - מחיר: 700 ש"ח. 2. Boos BA-2900 עוצמה של 1000 וואט מקס - מחיר: 600 ש"ח. אז מה אתם אומרים? איזה מגבר טוב יותר? תודה. עומר.
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
SHIVA VS RFZ 3412
מאת MX- 3 תגובות
- 989 צפיות
יש ברשותי ROCKFORD RFZ 3412 אני די מרוצה ממנו, אבל תמיד יש רצון לשפר... אז השאלה האם יש הבדל גדול בינו לבין ה SHIVA ? ואולי יש למישהו עוד הצאות לסבים SQ ?
הודעה אחרונה מאת arikbaron, -
- 2 תגובות
- 858 צפיות
אני עומד להזמין היום מגבר מחו"ל ויש לי שתי אפשרויות צריך עזרה : או רוקפורד 801x שעולה 289 דולר או קיקר 800.4 שעולה 269 דולר שניהם מוציאים 100 ואט אר אמ אס עכשיו העניין הוא שאני קונה בetronics ושם הבנתי שאין אחריות על מגברים של קיקר או משהו בסגנון , המגבר של קיקר יותר איכותי לעומת הרוקפורד ? מה עדיף ? אנשים עזרה דחוף ובבקשה רק מי שבאמת מבין מה הוא אומר !
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 3 תגובות
- 750 צפיות
שלום חיברתי רדיו דיסק עכשיו יש לי בעייה בקיבוע הפחית המקורית שלו כיוון ואני רוצה לנעול אותו על הפחית. הבעייה שרק הפחית המקורית של האוטו יושבת במקום המיועד לרדיו יש מעין מסילה ורק היא נכנסת. בעוד שאים היא מורכבת אז הפחית החדשה בלתי אפשרי להכניסה. בקיצור מה לעשות? איך אני יכול לשים את הפחית של הרדיו כדי לנעול אותוץ.? (רכב דייהו נובירה)
הודעה אחרונה מאת ניר 1, -
- 6 תגובות
- 952 צפיות
שלום אנשים. יש לי שאלה קטנה ברשותי מגבר ROCKFORD 501X, וכרגע מחוברים עליו רק הרמקולים האחוריים שלי. כלומר, יש למגבר עוד שתי יציאות לתת. אני רוצה לקנות סאב, ואני באמת מתלבט במה לבחור.. יש לי כמה קריטריונים שמהם לא ארד ואבקש את עזרתכם בבחירתו. אני רוצה שהסאב יהיה חזק ואיכותי, וכמובן מנוצל כמו שצריך ע"י המגבר (בגישור אמור להיות משהו כמו 250W RMS). כמו כן, הרכב הוא BMW, ולכן כל הבגז' הוא יחידה אטומה, ולכן חייב להיות באמת חזק כדי שארגיש אותו טוב. התקציב שלי הוא בסביבות ה-800-1000 ש"ח.. ואפשר גם פחות תודה על כל עזרה
הודעה אחרונה מאת vireXtyle, -
- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
הגעתי היום ב12 וחצי ולא היה איש! לפחות אם אתם לא רציניים תכתבו שאתם באים פעם ב.. חבל על הנסיעה שלי מחולון.
- 4 תגובות
- 956 צפיות
שלום, יש לי מערכת המורכבת מזוג סאבים. זוג מגברים. קומפיננט קידמי מוגבר ורמקולים אחוריים מוגברים... לפני מספר ימים התחילו להיות לי מעיין התנתקות של המגברים, זאת אומרת.. לאחר זמן שמערכת עובדת בלי בעיות. מתחילים לשמוע נמוך מאוד ומעוות (מאוד מאוד נמוך ומאוד מעוות) וזה קורה למשך זמן בלתי מוגדר .. מספר שניות אני לא מצפה ממכם לפתור לי את הבעיה. אני בסך הכל רוצה שתזרקו רעיונות היכן או ממה הבעיה יכולה להיווצר ? בהתחלה חשבתי שמדובר בעומס על המגברים. אך הם לא מתחממים בכלל וזה קורה גם בווליום נמוך. וגם בווליום גבוהה.. (בעיקר קורה בבאס גבוה.)
הודעה אחרונה מאת dor-, -
איך המגבר?
מאת ניר 1- 2 תגובות
- 868 צפיות
http://zap.co.il/model.asp?model_id=15988 יתאים לזוג רמקולים וסאב?
הודעה אחרונה מאת dandi,