פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כדי להרים pioneer tsw 305C תודה
הודעה אחרונה מאת Xantia, -
- 39 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
1. מזה מגבר מונובלוק ? מה ההבדל בינו לרגיל (אם יש) ? טוב ? רע ? 2. כיצד מבדילים בין מגברים ? כלומר, מה ההבדלים הטכניים בין מגבר טוב ויקר למגבר זול של חברה לא מוכרת ? מה עושה את המגבר למגבר טוב ? 3. מגברים של קונקורד הם מגברים טובים ? זו חברה טובה ? תודה מראש לעוזרים !
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 28 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ראשית כל יש לציין כי ביצעתי חיפוש בנושא בפורום (עם מונחים כדוגמת "ייבוא" "מכס" וכו') ולא מצאתי תשובה לשאלתי.... אני מעוניין להזמין את הסאב SHIVA של ADIRE AUDIO מחו"ל באמצעות האינטרנט. באתר היצרן מחירו הוא 125 דולר. ויש להוסיף 12 דולר להובלת המוצר לארץ. שאלתי היא: מה אני אצתרך לשלם בנוסף למחיר הסאב + ההובלה שציינתי אני מניח שהתשלום העיקרי הוא עבור המכס... אבל כמה ???? אני גם נכנסתי לאתר של המכס, שדובר עליו בפורום רבות : http://147.237.72.32/Y_ISHI/CHEVRA_Page.asp?SEIF=2101&TEUR_SEIF_REVERSE=%E1%EB%F8%EC+%ED%E9%EC%E5%F7%EE%F8 אבל לא מצויין שם הסאב SHIVA
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 5 תגובות
- 889 צפיות
אז ככה , אני רוצה לשמוע את השירים שעל המיני דיסק שלי במע' באוטו.... - עכשיו הבעיה היא שאין לי במע' כניסת בננה... איך אני עושה את זה לעזזל?!?!? - אולי לחבר כניסת בננה או משהו כזה1?!?... למישהו יש רעיון? עיצות? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי וופר חמוד בניילון נראה כמו סרווין-ווגה(עיגול כתום) אבל לא. בקיצור הוא 120וואט 8אוהם. המגבר שלי מוציא 500 ב4אוהם. האם אני יכול לחבר? מה הסיכון? אם כן ואני בן-אדם שמשקיע איזו תיבה עליי לעשות לוופר? מה הגודל ומה הסיכוי שאני אשמע משהו בכלל? אני לא מחפש באסים מרעידים רק טיפה באס באוטו. חוץ מזה השבוע אני יעבוד קצת על האוטו נשפר טיפה במערכת.
הודעה אחרונה מאת WRX, -
איך ההתקנה בפג'ו 406 מודל 2001? ומה גודל הרמקולים? צריך מתאם לרדיו דיסק או שזה כמו ביפניות שצריך רק להוציא ישן ולהכניס חדש?
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה הנפח שצריך לבנות לרמקוים 6*9 , מידות ... ?! (ואל תשלחו לי את הלינק של אוטוסאונד מפני שצריך להכניס שם נתונים שפשוט לא נותנים לרמקול 6*9 ). דגם: kenwood kfc- 6979 ו- איך המחירים בצרפת לאודיו ?! בתודה , יותם.
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קראתי בפורום שמישהו אמר שניתן להחליף שלט כרטיס של פיוניר בשלט הגה. ברצוני לשאול: 1. האם זה באמת אפשרי? 2. באם כן, האם זה אפשרי בכל HU של פיוניר? (לי יש את הדגם P8500MP). 3. היכן ניתן לקנות (באשדוד או בירושלים, או במקום אחר באזור המרכז)? תודה לכל המשיבים.
הודעה אחרונה מאת mga345, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזה חוט RCA איכותי יש? אני צריך שיסנן לי את הרעשים במערכת, כי הרכבתי משתיק רעשים והוא מוריד מהאיכות.
הודעה אחרונה מאת SoundQ, -
- 1 תגובות
- 890 צפיות
אמרו לי כמה סוגים מיוחדים מתאימים לרכב סיאט איביזה 2001 איזה צריך לקנות ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 3 תגובות
- 982 צפיות
איך שומעים בו האם הוא שווה משהו וקמה הייתם משלמים עליו? כנ"ל: זוג רמקולים אובליים 6X9 לרכב מבית KENWOOD דגם KFC-6979 סאב בזוקה לרכב בהספק אדיר של W 400 !!! מתוצרת חב' PURE-ACOUSTICS דגם 1019 ******אין דחוףףףףףףףף בפורום הזה, רק במגן דוד. כמו כן תרכז את כל השאלות בת'רד אחד, במיוחד אם הם דומות - קרא את חוקי הפורום
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 3 תגובות
- 870 צפיות
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1253364
הודעה אחרונה מאת matan_z, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק שבא עם הרכב (סיאט לאון) ויש לו אפשרות לצייג'ר. רציתי לדעת אם אפשר לחבר לו כל ציינג'ר או שאפשר רק של אותו חברה של המערכת? תודה
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
המגבר הוא מהצורה הישנה (טרפז) , ואני לא מוצא פרטים עליו באינטרנט. אם מישהו יוכל לתת לי לינק לאתר כל שהוא אני אודה מראש. המגבר הוא בעל יציאה אחת. בתודה מראש. דבר שני הוא ההתלבטות שיש לי בין שני מגברים. האחד הוא 601S והשני הוא 500.2 מסדרת ה POWER... מה עדיף ? כן אני יודע שה 601S הוא דור יותר חדש וכו'. מבחינת נתונים פרט להבדל של 25 וואט. פשוט קיבלתי הצעות ממש טובות על שלושת המגברים הנ"ל במחירי ריצפה!!! אני מתלבט בין מגברי שתי היציאות וכמובן צריך נתונים על המגבר מונובלוק
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היתרון מבחינת סאונד לרכב שיש לדינמיט זה למנוע ןיברציות לא רצויות של מתכות באוטו, אבל האם יש לו עוד יתרונות? זה גורם למערכת להשמע חזק יותר או משהו כזה??? האם זה גורם לנסיעה שקטה יותר? כלומר שומעים פחות את הרוח במהירות גבוה?? קובי.
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 13 תגובות
- 5 אלף צפיות
מה ההבדל בין הדגמים ???? אחת ולתמיד אני רוצה להבין מה יש ב פרימייר שאין ברגיל ????
הודעה אחרונה מאת djd18, -
טויטרים לרכב
מאת Xstyle- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
איזה טויטרים אתם ממלצים לרכוש משהו שיהיה היכותי אני צריך 2 קידמים בלבד
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 0 תגובות
- 734 צפיות
למישהו יש ניסיון איתם ?
הודעה אחרונה מאת eyalh99, -
שלט בפיוניר
מאת arikhous- 2 תגובות
- 829 צפיות
שלום לכולם השלט ברדיו דיסק שלי פיוניר 750 הפסיק לעבוד החלפתי סוללה ועדיין לא עובד יש למישהו רעיונות? תודה אריק
הודעה אחרונה מאת arikhous, -
חיבור טוויטרים 1 2
מאת Triple-H- 18 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
במערכת שלי יש את חוטים לחיבור של 4 רמקולים, 2 קדמיים ו2 אחוריים.. רציתי לדעת לאן מחברים את הטווטרים כי לפי מה שאני רואה אין להם חיבור מיוחד.. תודה.
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 5 תגובות
- 851 צפיות
התקנתי שני 6X9 במגש האחורי המגש עשוי פלסטיק והוא גמיש ואני חושש שהוא פוגע בסאונד, האם יש דרך להקשיח אותו? בנוסף, ישנם פתחים מקוריים מאחור (התומכים את המגש) להתקנת 1/4 5 , האם עלי לחסום את הפתחים המקוריים לשיפור התהודה של תא המטען? ואם כן כיצד? בבקשה פתרונות זולים, יש לי ידיים טובות... רדיו דיסק פיוניר, 6X9 300W קנווד 3 way 6.5 קדמיים מקוריים.
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קודם כל שלום לכולם מקווה להנות פה!!! טוב יש לי פיאט בראוה 97 ואני רוצה לשים רדיו דיסק איך אני יכול לדעת שהוא מתאים לי כי אני רוצה לקנות באינטרנט ואני לא יכול לבדוק בחנות או משהו????????????? תודה מראש *****יופי שאתה חדש, זה אומר שכדאי שתקרא ובדחיפות את כללי הפורום. הכותרת נערכה.
הודעה אחרונה מאת DimYaN, -
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז ככה, אני אוהב להרגיש את המוזיקה... לא רק לשמוע אותה.. אני אוהב באס חזק שמזיז את הבפנוכו של הבן אדם, וסאונד לא צורם. אני לא יכול לשמוע מוזיקה חזק ולמעשה העוצמה שהרדיו-דיסק שלי מוציא היא דיי והותר בשבילי. הבעיה היא שמה שהוא מוציא זוהי מוזיקה בלי רגש, שומעים חזק, ברור... אבל סתמי לחלוטין. האם סאב+מגבר הוא הפתרון לבעיות שלי? שוב, יש לי בעיה עם ווליום גבוה, אם אני יחבר סאב ומגבר האם הסאב ירעיד את האוטו גם בווליום רגיל-נמוך יחסית?! האם יש סאבים מסויימים שיעשו זאת טוב מאחרים (פריי-איר, תיבה פתוחה/סגורה). כי נכון לעכשיו אם אני רוצה להרגיש באסים במערכת הנוכחית שלי (זוג 6.5 וזוג 9*6 אני צריך להגביר לווליום גבוה ורק אז מרגישים טיפה את הווליום). מה …
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 3 אלף צפיות
אם יש פה מישהו שמעוניין להיפגש שיכתוב. אפילו אולי יום אחר ..או מקום אחר. (עד שיסיימו את האוטו של אייל ) כל מי שמעוניין שיגיב!
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת SoundQ, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
נתונים 12" 750 W 150 W RMS קישור+תמונה http://www.sounddomain.com/sku/LITB2124
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם!! שמעתי אצל כמה אנשים ששמים שירים מיוחדים כאלה לבדיקת התדרים והסאב שלהם וששמעתי את זה בקושי יכולתי לשמוע אני רוצה לשמוע עם השירים האלה איך שומעים אצל חברים שלי כי ממש התלהבתי מהשירים האלה יש להם תדרים שממש הורסים אוזניים ואני חייב את השירים האלה אז מי שיודע איפה אפשר להוריד אותם או שיש לו אותו והוא יכול לשלוח לי או איך קוראים לשירים האלה! משהו!!? תודה רבה מראש: אביחי
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני הולך לקנות בקרוב 2 סאבים של KICKER SOLOBARIC L5 12 אניץ כל סאב מוציא 600 RMS איזה מגבר יכול להרים לי את 2 הסאבים?? רוקפורד פאנץ 250 מונו מהדגמים הישנים (והחזקים..) יכול להרים לי את שניהם? איזה מגבר של רוקפורד יכול להרים לי את שניהם?(איזה דגם?) איך המגברי מונו של קיקר?שמעתי שהם גם חזקים מאוד בי ותודה
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- 0 תגובות
- 927 צפיות
התקנתי רמקולים חדשים וחזקים מאחור, בדלתות מותקנים הרמקולים במקוריים של רנו שתאמת לא משהו , האם כדאי להתקין גם בדשבורד? נ.ב:בנתיים איני משתמש במגבר.[/b]
הודעה אחרונה מאת new driver, -
- 3 תגובות
- 997 צפיות
שלום לכולם, מישהו שמע את הנ"ל ? מתאים יותר ל-SQ או SPL ? איזו תיבה מומלצת בשבילו ? בעיקרון אני מחפש סאב מדויק שיתן יותר פאנצ' מאשר תדרים נמוכים מאוד.
הודעה אחרונה מאת gal75,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,719 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- meir_gi
- yoav911gt2
- nglancer
- santiago
- DareDevil
- nimo
- Coresh
- חולגי
- fishmanl
- zaf
- WideFocus
- ANUTKK