פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הבדל של 300 שקל בניהם וזה שהיבריד יד שניה.. הקטע שאני מחבר למגבר שמוציא 80-90 RMS אז יהיה הבדל גדול ? או שכבר כדאי רמקול פחות טוב אבל גם טוב ולכסוך 300 שקל וזה שיש לי אחריות ואני בטוח לגבי הרמקול ? ואיך זה מחיר של 1200 להיבריד החדש תודה מתן
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
המלצה לרמקולים 6X9 אחוריים שיחוברו ישירות לפאנל ללא מגבר. תקציב: 500-600 ש"ח. * אפשר לחרוג במעט רק במידה שההבדל משמועתי ואכן מצדיק את החריגה. לרוב אני שומע מוזיקת טראנס, אז יש להתחשב בעובדה שהבאס משחק תפקיד. הרצתי חיפוש, אבל לא מצאתי המלצות שבמסגרת תקציבי. תודה על העזרה והטרחה.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 4 תגובות
- 947 צפיות
יש לי פונטו ואני רוצה לשים רמקולים מאחורה כי מאחורה שומעים רק את הבאסים אז חשבתי ליקנות את הרמקולים האלה איך הם ?? http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=7410&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=8
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ככה אני רוצה לדעת מה המערכת הכי טובה שיש ,אני רוצה רק רמקולים ומערכת בלי סאב ומגבר..לא ביגלל הכסף.. אז ככה איזה רמקולים כמה איזה חברה והמערכת איזה חברה דגם,תודה חשוב לי מאד הווליום וגם האיכות... רק מי שמבין תודה מראש לכולם *****פעם הבאה שתרשום דחוף הנושא ינעל.
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו שהכותרת אומרת, צריך המלצה לסאב ומגבר במקסימום 1500 שקל מעדיף איכות על עוצמה יש עכשיו רדיו דיסק של סוני משהו נחמד לא זוכר את הדגם (שחור עם תצוגה אדומה) והרמקולים האורגינלים של מצובישי שדי מפתיעים לטובה ,בין הרדיו טייפ שבא עם האוטו לבין הרדיו דיסק היה שינוי ענק בסאונד וה4.5 נראה לי שיש מקדימה וזוג טוויטרים צווחנים שיש מקדימה ויש מה לעשות בקריזמה בקשר לרמקולים 6-9 ? אם מישהו מכיר את הבעייה שם ויש לו פתרון אני אשמח לשמוע האוטו של חבר
הודעה אחרונה מאת mafisto, -
- 2 תגובות
- 929 צפיות
אני רוצה לקנות קומפוננט ומגבר בשבילו ובשביל סאב 200 וואט RMS נדמה לי מה הייתם ממליצים לי? אני ישמח אם תוכלו לקשר אותי לEBAY שאני יוכל לראות בדיוק מה שאתם ממליצים קשה לי להגיד תווך מחירים שיהיה סביר לא משהו זול כי אני רוצה שיהיה טוב בכל זאת ולא יקר במיוחד כי אני לא רוטשילד מה אתם חושבים על המגבר הזה? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48598&item=5703947054&rd=1#ebayphotohosting וכמה עולה התקנת קומפוננט בישראל?
הודעה אחרונה מאת magic, -
מפגש בצפון
מאת SUB- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מי בא היום למפגש בצפון?
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 2 תגובות
- 986 צפיות
hu:pioneer deh p860 amp:cadance z4000 amp:cadance q2000 front comp.:xtant rear comp.:morel(אני לא זוכר בדיוק סדרה, זה לא מילניום,דוטק או הייבריד) sub:kicker competition 12
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אפשר קצת הסברים על המולטימטר
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חברה. זכיתי אתמול במכרז באעזקת ביפר של רב-בריח. מישהו יודע כמה עולה התקנה של אעזקה זו ? (כמובן שבערך). באוטו דיפו ההתקנה היא 300 ש"ח אבל זה מותנה בקניית המוצר אצלם. שמוליק[/i]
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
מישהו יכול להסביר כמה עניינים בחיווט של אודיו ברכב- כמו מה זה RCA? מה ההבדל בין חוטים מסוג 8,4,2 AWG? למה הם משמשים? תודה
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לפני יומיים באמצע נסיעה שגרתית פתאום נכבה המגבר... אחרי שכיביתי והפעלתי את ה HU רק הקומפוננט עבד... חשבתי על הגרוע ביותר... ואכן, כאשר הוצאתי את הסאב מהתיבה היה ריח שרוף וכאשר לחצתי על הממברנה היא ירדה אך לא חזרה... הסקתי מזה שנשרף לי הסליל הכפול בסאב... 1. כפי שכבר אמרתי זה היה באמצע נסיעה שגרתית לגמרי, עם ווליום גבוה כתמיד... איך הסליל יכל להישרף?? 2. קיבלתי הצעת מחיר לסליל חדש במחיר של 300 שקל אך אני לא יודע עד כמה זה שווה כי אני כמעט בטוח שהאיכות כבר לעולם לא תחזור על עצמה... בכל מקרה אם זה באמת הסליל, מישהו יודע על בעל מקצוע שיודע לתקן את הסאב?
הודעה אחרונה מאת unix, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני רוצה לעשות אורות נאון מיתחת ...המנורות הם מנורות נאון חירום אפשר יהיו עטופות בנייר ירוק שקוף...אני רוצה לשים 6 מנורות 2 בצצדים 2 קדימה אחורה... השאלה שלי היא כזו הם המנורות יקחו הרבה מתח מהמצבר??? ואיך אני יכול להעביר את החוטים מיתחת למכונית ??יש תעלה או משהוא?
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם לחבר את הטוויטרים לחיבורים של הרמקולים האחוריים ב HU, או לחבר אותם במקביל לרמקולים הקידמיים ?
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני בונה 2 תיבות (פורטד) ל IDMAX 12 V.3 d4. אני מעוניין לדעת היכן קונים את החלק הקבוע ששמים בתיבה, אליו ניתן להתחבר עם החיווט מהמגבר. אני מחפש משהו מאסיבי איכותי ורצוי כולו ממתכת (לא פלסטיק זול). איזה ציפוי (שטיח?) מומלץ לתיבה (עשוייה MDF), והיכן רוכשים? אנא תשובות עם שם וכתובת בבקשה, ולא תשובות כלליות כמו "בחנויות לחומרי בניין..."
הודעה אחרונה מאת SubOtaz, -
- 4 תגובות
- 837 צפיות
קודם כל רציתי להגיד לכם שאת כל השיפור ואת כל העבודה עשיתי בסאונד בלסטר בפתח תקווה . מי שמכיר אותם כבר יודע על איזה מקצועיות אמינות ואיכות המקום הזה נותן . ולמי שלא יודע אז חוץ מללכת אליהם ולגלות עולם חדש של מוזיקה ואנשים אמינים מוזמן . הגעתי אליהם בשעה 12 בצהריים ואז קיבלו , פנה אלי אחד בשם אורן ושאל מה אני מתכוון לעשות ולאן אני רוצה להגיע במערכת ( הוא הכיר את המערכת מלפני) אמרתי לו שאני לא מרוצה מהשמיעה ויש מקום לשיפור , הוא נכנס אליי לאוטו והקשיב לכל מיני סוגים של מוזיקה (דאנס שחורה שקטה והביא גם כמה דיסקים שלו כדי לבדוק את המערכת והרמקולים) . כשיצאנו מהאוטו הוא נתן לי הצעת מחיר לגביי הדברים שצריך לשפר והם : החלפת קומפוננטים קדמיים 4 " אינטש של MB QUAR…
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 38 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום רב! יש ברשות חברי איזה מגבר ישן יחסית (הוא בן משהו כמו 4 שנים). נסיתי לחפש עליו מידע האם הוא שווה משהו, אבל נכשלתי סביר להניח שזה Generic פשוט, אבל אני חייב לשאול. האם הדבר הזה שווה משהו? ככול הנראה הוא 4 ערוצים. עזרה בבקשה
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני צריך מגבר מינימום 800W 4 יציאות הוא צריך להרים סאב 600W של פיוניר ועוד קומפוננט של לנזר 120W התקציב מקסימום 1000 ש"ח תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 0 תגובות
- 669 צפיות
http://www.concept-intl.net/download/dB_formula.pdf בדקתי ויצא לי כמעט נכון דומה למדידה של התחרות. 133dB (אבל זה גם תלוי במבנה רכב.). תנסו. תמיר
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 0 תגובות
- 903 צפיות
אני רוצה סאב של 8 אינטש כי התיבה שלו קטנה (עומק 20 , רוחב 28 ואורך 28 ) ואני רוצה להשאיר מקום בתא המטען... הרכב הוא גולף 99, הסאב של רוקפורד דגם RFZ3408 קישור למאפיינים טכניים: http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=rocrfz3408&store=&catid=374 גם הוא 4 אום ככה שיתחבר בגישור למגבר... (צריך מינימום 4 אום)
הודעה אחרונה מאת mozman11, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש דבר כזה ? אפשרי להוציא באס מגודל כזה ? מצטער אם מה שאני שואל הוא הזוי , אין לי הרבה הבנה בתחום הזה....
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
בכוונה פירסמתי את זה כאן בפורום אודיו כי אני יודע שמי שמתקין מערכות מתקין גם כאלו דברים . אני רוצה להתקין את העיניים האלו שמודדות מאחור את המרחק . יש לי פולו 2001 ויש 4 עיניות שצריך להתקין בטמבון האחורי , איך ממקמים? ואיך מפרקים את הטמבון?
הודעה אחרונה מאת unix, -
- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן כולם, בעוד חודש וחצי אני מקבל רכב חדש מהליסינג (פוקוס 5ד', אחרי שירדתי מהמאזדה). בשונה מהרכב האחרון שהיה לי, אני שוקל הפעם להשקיע קצת יותר במערכת (ברכב הקודם נשארתי עם מה ששמו מהליסינג - לא אטרקציה). כשאני אומר קצת יותר זה אומר שבשלב הראשון מדובר על קנייה של HU קצת יותר מוצלח, ובשלב השני אני שוקל הוספת מגבר. ברמקולים אני מעדיף לא לגעת - הרמקולים של פוקוס לדעתי סבירים, ובהיות זה רכב ליסינג אני מעדיף להחליף כמה שפחות רכיבים. בכל מקרה, השלב הראשון הוא קניית HU טובה יותר. לגמרי במקרה, חודש הבא גם יוצא לי לנסוע לארה"ב, וחשבתי להביא משם HU, כי נראה שהמחירים שם זולים באופן משמעותי מהמחירים בארץ. וזה מביא אותי לכמה שאלות: 1. האם אפשר לקנות בלי חשש HU באר…
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 5 תגובות
- 858 צפיות
מה הבעיה להתקין לבד רדיודיסק- יש את כל הפרטים בחוברת הדרכה לא? עדיף ללכת למישהו מקצועי? איזה בעיות יכולות להתעורר?
הודעה אחרונה מאת V.I.P, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי מכשיר עם יציאה אחת ואני מתכנן לחבר 3 מסכים אליו. איך עושים את זה ?
הודעה אחרונה מאת poko, -
טוב, סוף סוף התקנתי את המערכת שלי! אחרי בעיות תקציב, זמן ועצלנות מצידי הצלחתי לקחת את עצמי בידיים ולנסוע להתקין את המערכת. ההתקנה לא הושלמה עד הסוף, כי עדיין חסר סאב ורמקולים אחוריים (המקוריים מחוברים ל-HU). זה התחיל ביום חם, לפי החדשות של ערוץ 2 היום הכי חם בשנה עד עכשיו, נסעתי מחיפה לפתח-תקווה לזיו ב-http://www.need4sound.co.il. התקנה ביום חם ומפרך כזה מעייפת, ולמרות זאת המערכת נעשתה לפי שביעות רצוני המלא בידי זיו ואחיו שהתאמצו מאד. החלטתי ללכת על מערכת SQ במגבלות התקציב שלי. המערכת החדשה כוללת: PIONEER DEH-760 COMPONENT MB QUART DSD-216 6.5 ROCKFORD 501X DYNAMAT ORIGINAL 2 DOOR KIT SUB STILL LOOKING REAR FILL WILL COME VERY SOON המערכת ת…
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה הבדלים בסאב של 2 אום ו4 אום? צריך מגבר שונה? מה יותר טוב? בי ותודה
-
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המימברנה(ככה רושמים?) של הסאב כמעט ולא נכנסת ויוצאת,זה מראה על משהו? הסאב מורגש מאוד אבל נראה כאילו הוא בכלל לא מתאמץ.. מישהו יכול להסביר את זה?
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
MP3 VS. WAV 1 2
מאת EyalR- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש שרשור נחמד מאוד בפורום אודיו וקולנוע ביתי של תפוז. יש בו קישור לשני קבצים של אותו השיר, האחד עבר קידוד לMP3 ואח"כ הומר חזרה לWAV והשני הורד מהדיסק ישירות לWAV. בחנו את עצמכם אם אתם מצליחים לזהות מי היה MP3 ומי לא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=124&msgid=33106573
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 6 תגובות
- 897 צפיות
חוץ מהמחיר כמובן?? בגודל 6.5 האם ההבדלים באיכות כאלה גדולים שזה כפול כסף?
הודעה אחרונה מאת Soundwave,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,448 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Derish
- לירון .ה.
- רועי5
- flytomars
- Liquidator
- yor2
- Jack457
- גולדן191
- zvit
- yoav911gt2
- Cerebral Cortex
- לומד לתקן