Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכוונה פירסמתי את זה כאן בפורום אודיו כי אני יודע שמי שמתקין מערכות מתקין גם כאלו דברים .

אני רוצה להתקין את העיניים האלו שמודדות מאחור את המרחק .

יש לי פולו 2001 ויש 4 עיניות שצריך להתקין בטמבון האחורי , איך ממקמים?

ואיך מפרקים את הטמבון?

פורסם

לא מפרקים את הטמבון.

קודחים בו חורים קטנטנים ומכניסים את העיניות (4 במספר).

(ד"א בפולו הפגוש האחורי מרותך ישירות לשלדה, אז תאמין לי, אתה לא רוצה להוריד אותו...)

פורסם
עדיף לך ללכת למתקין מקצועי :roll:

מחדד את הטענה שלו וממליץ בחום!!

ראיתי כבר התקנה כזו, זה לא פשוט - צריך שהמרחק של כל עיניית יהיה שווה בשווה, וגם הסלילה של החוטים והמערכת לא פשוטה, לא כדאי לך להתקין דבר כזה לבד.

אם תרצה אני יכול להפנות אותך למישהו שהתקין דבר כזה, משהו ברמה גבוהה ומקצועי - שלח לי הודעה פרטית.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

החוטים וכל השאר זה חארטה .

הבעיה הרצינית היא העיניות (4 ) צריך מקדח כוס של 22 מ"מ

ולהכניס אותם הבעיה היא זוויות של הרכבה וכו' .

התקנה כזו עולה המון כסף .

פורסם

תתפלא, התקנה כזאת עולה פחות ממה שאתה חושב....

גש למתקין שאתה יכול לסמוך עליו עם עבודה מסוג זה,קבל הצעת מחיר ותשקול אותה (הצעת מחיר זה בחינם :lol: ).

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

התקנתי לבסוף לבד ויצא מדהים פשוט אבל לקח לי יותר מדי זמן (יומיים), אבל העיקר האיכות.

מישהו מכיר אולי חנות שאני ימצא בה מסגרות מפלסטיק? אני רוצה למקם את הצג באופן יפה יותר ועם הפיבר לא הולך לי כל כך.

(מסגרת כמו של רדיו) רק הרבה יותר קטנה

• תוכן חדש...