פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
הצעה למערכת שלמה
מאת woot- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האלן חברה... קודם כל לפני שאני מתחיל אני רוצה להגיד שאני חדש פה, והפורום נראה ממש ברמה אז אוקי נראה אם תוכלו לעזור לי : אז קודם כל נתחיל בזה שיש לי הונדה סיביק 1.6 2000 ורציתי לקנות מערכת חזקה, ואני צריך את העזרה שלכם.. התוכן של המערכת זה רדיו דיסק (חשבתי על DEH-760 של פיאוניר/ או DEH-560), מקדימה- קומפוננט שאין לי מושג מה אני יקח (אתם תעזרו לי), אחוריים- יש לי כבר אז פה אין מקום ממש ליעוץ (TS-A6990S פיאוניר), סאבוואפר, ומגבר .. כנראה 2 מגברים. יש לי בערך סכום של משהו כמו 6-7 אלף שקל להשקיע, זה לא מחייב שחיב לנצל את כל זה..... מה שאני רוצה שתמליצו לי מה כדאי לקנות איזה מותגים איזה דגמים למה שאני צריך.. ואיפה כדאי להתקין את זה(משהו שיודע לעשות בניה טובה ומקצועית) באיזור …
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
- 1 תגובות
- 857 צפיות
מגבר lanzar-vibe420 המגבר עולה 1050 והוא צריך להגביר סאב של פיוניר ה-305c שזה 400rms ועוד זוג רמקולים אחורים שבינתים הם JBL של 175 וואט אבל אני יחליף אותם בזמן הקרוב למשהו הרבה יותר טוב אז מה אתם אומרים על המגבר עצמו? ואיך הוא מתאים לשאר המערכת? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 17 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רמקולים קומפוננט של סרווין ווגה אחוריים+קידמיים50 אר אמ אס נקי מערכת של JVC הכי חדש שיש קורא אמ פי 3 וכול השאר תצוגות אפשרות לצלם במצלמה דיגיטאלית ולראות על תצוגת המכשיר... 4כפול50 +צ'ינג'ר של JVC קורא 10 דיסקים קודם כול איך המערכת???? היא שווה 3500 שקל הכול חדש חדש בניילונים????? אה ועוד דבר איזה סאב הכי טוב ומגבר אתם ממליצים לי לקנות ולצרף לי למערכת??? תודה
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם הסאב של "מגנט" 440W שווה את המחיר? http://www.cheaper.co.il/Product.asp?productid=194 או שעדיף את ה פיוניר 304C 600W בעוד 200 ש"ח
הודעה אחרונה מאת Itch, -
אקולייזר לרכב
מאת Mi16- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
איזה אקולייזר אתם ממליצים למערכת מה עדיף דיגיטלי או אנלוגי ? וכמה ערוצים צריך ? בשביל 2 מגברים
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, יש לי רמקולים אחוריים שמחוברים להד יוניט. ברגע שאני מכניס את הכבל RCA שמחובר למגבר. האחוריים מספיקים לעבוד. שאני מוציא אותו מההד-יוניט (בלאופונקט MP3000) הם חוזרים לעבוד. יש למישהו השערה למה?
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברצוני לדעת איזה רמקולים נכנסים בדלתות של פיגו 307, כמה ההספק שלהם? ואם מישהו יודע אם יש למערכת המקורית של האוטו שבנויה על הדאש בורד (של חברת Clarion) יש יציאה למגבר...? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Ignitioner, -
- 4 תגובות
- 911 צפיות
אז ככה. רכשתי לא מזמן רכב , מסוג רנו 5. עם הרכב הגיע רדיו פשוט, מן הפשוטים ביותר שקיימים (NGE SuperSound 4700HP new), אך יש בו בעיה: הוא לא משמיע FM. בתדרי ה-AM אין כל בעיה, קולט כל תחנה, ומשמיע אותה. ואילו בתדרי ה-FM, הוא רק קולט כל תחנה, נעצר עליה בסריקה האוטומטית, אולם לא משמיע הגה (אפילו לא רעש של שלג) מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 5 תגובות
- 957 צפיות
יש לי אפשרות לקנות: PIONEER DEH-8450 MP3 ב2000 ש"ח אני רוצה לדעת אם זה שווה חדש
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה להפציץ תאוטו שלי(יונדאי אקסנט 96) במערכת טובה ולפני המערכת כודם כל צריך להכין תבגאג' יפה אז בבקשה ממכם סתכלו בתמונה ותגידו לי כמה אתם חושבי דבר כזה יעלה[/img] ***קרא את כללי הפורום
הודעה אחרונה מאת V.I.P, -
- 35 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום חברה, אני חדש פה והייתי רוצה שתעזרו לי קצת יש לי שברולט אלרו 3400 שנת 2000.. ויש לי מגבר של רוקפורד 301 איקס, רדיו דיסק + צ'ינג'ר של קלריון, רמקוליים אחוריים של פיוניר 400 וואט.. טוויטרים ורמקוליים קדמיים מה שקיבלתי עם האוטו. היית רוצה שתמליצו לי מה אני יכול לעשות כדי לשפר את האוטו.. יש לי 2000 שקל לבזבז על זה. אני חושב שאני צריך סאב ורמקוליים קדמיים קומפוננט .. מישהו יכול לעזור לי למצוא רמקוליים קדמיים קומפוננט + סאב ב2000 משהו סוף ? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת RoyWa, -
phase 12" 500W
מאת lihod- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום נשרף לי סאב של קיקר ואני מתלבט מה לקנות, הציעו לי phase 3000 12" 500W peak ו260W RMS כמה הוא אמור לעלות?!?!? תודה
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 7 תגובות
- 981 צפיות
מישהו אולי יודע?
הודעה אחרונה מאת maphisto, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום... יש לי מזדה 3 ואני מעוניין לחבר מגבר של חברת INFINITI הרדיו ברכב מובנה ואין לו יציאה למגבר .. והכניסות במגבר שלי נמוכות בלבד.. האם יש דרך לחבר את המגבר על היציאות ולהנחית את האות בלי להעמיס את הרדיו? תודה מראש...אייל טל
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 937 צפיות
מה ההבדל בדיוק...? כמו כן - האם מישהו מכיר נגן mp3 שיודע לא לדחוף רווחים בין שירים? (יש אלבומים שבהם שירים מנוגנים ברצף ונורא מפריע הרווח בין שיר לשיר...)
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
קומפוננט?
מאת דראג רייסר- 1 תגובות
- 657 צפיות
אנשים סליחה על הבורות, אבל מזה קומפוננט.
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לאחר ששיגעתי מלא אנשים פה בפורום נסעתי לחבר טוב שלנו וקניתי HU & SPEAKERS HU http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=2909&taxonomy_id=25-121 SPEAKERS http://pioneercar.internetix.net/wet/?p=tsa6988 ל HU יש כולכך הרגה אופציות של EQ שלא הצלחתי עדיין לעבור על כולן אבל נשמע מצויין! אפילו בלי מגבר. בכוונה לקחתי את ה 300WAT כדי בעתיד להשאיר לי את האפשרות למגבר. נראה לי שזאת הסדרה הלבנה של הרמקולים אבל לא בטוח אבל לא שמעתי עוד עצמה כזאת בלי מגבר. אכשיו אני מחפש רמקולים קטנים מאוד לקדימה (פונטו) אני לא רוצה לקדוח בדלתות כך שיש לי בכלל אפשרות להתקין שם משהו? אהה דבר הכי חשוב גם קיבלתי מחיר יותר זול ממה שמצאתי באינטרנט. אז תודה ר…
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 4 אלף צפיות
אתמול בשעה 2 בלילה התקשרו אליי מהמשטרה והודיעו לי כי תא המטען ברכבי פרוץ וכי כנראה התבצעה פריצה לרכב... כאשר חזרתי הביתה בטיל מת"א הבנתי שגנבו לי את המגבר ,את הקרוסים של הקומפוננט ואת הסאב (למזלי ה JL בתיקון והיה סאב מגעיל אחר)... אני לא אכתוב כלום כנגד הגנבים וכל מה שאני רוצה זה שהמערכת תחזור אליי (סיכוי נורא קלוש)... בסך הכל הז היה תחביב גדול שלי סטריאו לרכב ועכשיו כנראה שאפסיק לעסוק בו כי הבנתי שלגור ברמלה ולעסוק בזה הוא לא רעיון טוב... התייאשתי... עכשיו אני מבין מה מרגישים אנשים אחרים שפורצים להם לאוטו וגונבים להם דברים זו הרגשה הכי חרא בעולם!
הודעה אחרונה מאת rozwarez, -
-
גניבת פאנל !
מאת .fsound- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נגיד ומישהוא גונב רדיו דיסק בלי פאנל !השאלה שלי האם בישראל הוא יוכל לקנות פאנל בלי תעודת קנייה? כי אני יודע כשקניתי את הקנווד הייתה מצורפת אליו תעודה מיוחדת שבלעדיה אי אפשר לקנות את הפאנל! עוד שאלה איפה אפשר לקנות פאנל של מכשיר מיובא מארה"ב במקרה של גנבה?
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
מה אפשר לשפר במערכת??? 1 2
מאת zuri- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ככה זה המערכת שלי ואשמח אם תתנו לי רעינות לשיפור... רדיו דיסק של פיוניר 760MP קומפוננט של פיוניר 50 וואט RMS גם מאחורה אותו הקומפוננט ושתי הקומפוננטים מחוברים למגבר של רוקפורד 200.4 שזה 25*4 RMS סאב של סרווין וגה "12 200 WATT RMS דגם HED והוא מחובר דרך קרוס אובר למגבר של רוקפורד 150.2 שהוא מוציא בגישור 150 RMS ועוד סאב של סרוין 300 RMS דגם VMAX החדש והוא מחובר למגבר של רוקפורד 450.2 שהוא 450 RMS בגישור ובסוף הכל מתחבר לקבל של רוקפורד 1 קבל אשמח לשמוע תגובות
הודעה אחרונה מאת zuri, -
- 2 תגובות
- 992 צפיות
יש לי חבר שיש לו מגבר של קיקר 6 יציאות שהם : שתי יציאות מונו, ועוד שתי יציאות לזוגות רמקולים בוא נגיד... ועכשיו יש לו סאב של קיקר 15 " סולובאריק השחור הישן ומכשיר של אלפיין אין לי שום דגמים אז רק כדי שיהיה לכם קנה מידה הכל עלה לו 18 אלף בבקשה תנסו להשיג לי תמונה ומידע של המגבר הזה תודה נשמות... אני פשוט לא יכול לראות את זה עד יום שני כי זה מאשדוד והבנאדם בצבא.. ועוד שאלה 1 : יש לי מכשיר של פיוניר 640, ויש לי בהישג יד מכשיר 640 DVD, ללא פאנל ועם בעיה קטנה, שווה לי לקנות?, והשאלה העיקרית היא הפאנל שלי עולה על המערכת הDVD?
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 4 תגובות
- 993 צפיות
המערכת מדגם sony xrm500r מחוברת לצנגר קרוס ו 2 מגברים . הרמקולים הקדמיים מחוברים ישירות למערכת ככה שאין סיכוי שזה משהו בחיבורים וגם בדקתי אותה על רכב אחר. המערכת עבדה חלש ואחרי כמה דקות לא עבדה בכלל . השיר מתנגן אבל לא שומעים כלום בשום רמקול . חשבתי על מדבר פנימי שרוף מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
- 2 תגובות
- 899 צפיות
ניתן להוריד את החוקים בלינק הבא: http://autosound.co.il/emma/rules.html
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 39 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
המגבר שלי תומך ב BRIDGE והוא 2 ערוצים , מכאן נובע שהוא תומך ב 2 אום לערוץ. האם כדאי אם כך לחבר 2 רמקולים במקביל בכל ערוץ ? ככה שבעצם יהיו מחוברים למגבר 4 רמקולים ? ראוי לציין שזה מגבר בלי שם כל כך... CONCORD למי ששמע, ואני הוספתי עליו 2 מאווררים 80MM.
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התחדשתי השבוע בבקליות אחוריות קרבון,ספליטר קידמי ומגבר סוני 75X4 והדובדבן,חזרה לי המערכת מתיקון,ה8500,אני ישתדל להעלות תמונות של הכל היום בערב.
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם כדאי מבחינת איכות ומחיר? או שניתן למצוא יותר זול או משהו יותר איכותי באותו מחיר? HU http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?products_id=127 SPEAKERS http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?products_id=95 נ.ב זה גבול התקציב שלי. תודה
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
כנראה שאותר על DVD ברכב ואחזור לMP3 ואגוון לשם שינוי מקנווד מה עדיף ? פיוניר 760 פרמייר עם 3 שנים אחריות במחיר 1598 ש"ח: http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=22&products_id=123 או JVC9750 במחיר 1830 עם 3 שנים אחריות גם כן: http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=22&products_id=154 מה כדי ? יש לי קצת בעיה עם השם JVC לא יודע למה מן רושם של משהו לא איכותי... אשמח לקבל תגובות ! שמעון
הודעה אחרונה מאת pacoo, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצאתי את האתר........ http://www.pioneer.co.jp/car/pclink2/ מצאתי הוראות .......... http://autosound.co.il/main.asp?url=forumreply.asp&fid=1&MsgID=25462&Page=1 ולא בדיוק הצלחתי .... מישהו הצליח ב 760 ? שמעון
הודעה אחרונה מאת pacoo, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אפשר לחבר מאוורר של מחשב לרכב בלי שישרף או יעשה קצר ? ואם כן אז לאן לחבר אותו ?אפשר לתאורה של תא התטען שברגע שפותחים את תא המטען אז הוא ידלק כמו התאורה?
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
סאב שלא יעלה יותר מדיי לא מעניין אותי הבומים שהוא נותן אלא הצלילים הממש נמוכים אלו שמרעידים.... 10 או 12 אינץ' שיהיה איכותי , לא מעניין העוצמה ( לא מחפש להעיר אף אחד ) עוד משהו קטן , שלא יעבור 15 קילו + קופסא... ( כל אחד והסטייה שלו ) עוד משהו קטן , אם יש למישהו סאב למכור , אני אשמח לשמוע . דברו איתי... אז מה אני צריך ? ( פסיכיאטר לא נחשב )
הודעה אחרונה מאת SUB,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,083 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni2sh
- guy.a
- Camaro 92
- lanosforce
- Be roo
- o.r
- גור אדם
- arice
- פיטר גריפין
- Yuvalino
- אליה
- yoav911gt2