פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
בfaq אין. וגם בחיפוש שערכתי לא מצאתי כלום חוץ מכמה וויכוחים.. בכן ולא:יש לי סט כבלי rca של חברה סינית שעלו לי 30 שקל ,אם אני יחליף את הסט לסט של חברה טובה אני ירגיש בהבדל?
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 42 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני רואה שאתם כל הזמן ממליצים לאנשים לקנות פיוניר (HEAD UNIT) למה לא פנסוניק? יש להם כמה מכשירים טובים מאוד לדעתי שיכולים לתת פייט גדול לפיוניר, אז למה לא ממליצים עליהם? לדעתכם הם לא טובים?
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
מערכת כריזה
מאת Stav132- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא מערכת כריזה שדומה לזאת שיש למשטרה? חשבתי אולי יש בפירוקיות-אם יש מכוניות משטרה שעברו תאונות אז אפשר להוציא את זה משם. או אולי מישהו מכיר מישו שמוכר בזול? המחיר הכי זול שמצאתי זה 1500 שזה קצת יקר בשבילי. http://efronie.co.il/site/product_list.asp?tid=all&cat=33 יש הצעות?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 969 צפיות
יש לי גולף שנת 2000 ואתמול גיליתי שאפשר בקלות רבה לפרוץ את הדלת (על ידי הוצאת מנגנון בעזרת מברג) ומשם הדרך קלה ביותר לפתיחת כל האוטו ! אז בקשה למתקינים אתם בטוח יודעים איזה נק תורפה יש עוד ברכב זה(מניסיון) אז אולי תוכלו לעזור לי לפתור אותם! תודה!
הודעה אחרונה מאת TTAALL, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 836 צפיות
אפשר נתונים על המגבר של רוקפורד 400.4? אני מחפש כבר הרבה זמן ולא מוצא תודה
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
הכנתי איור שמראה בדיוק מה כתוב לי בצד המגבר. (לא לצחוק על איכות העבודה ). שאני מפעיל את הקרוס הרמקולים הקדמיים שלי לא משמיעים קול,מדוע? יש לכם שם 1/2 ו 3/4 שזה החיבורים של הrca ! זה משנה אם הרמקולים הקדמיים יהיו על 1/2 או על 3/4 ? כי אם זה כן משנה אז יכול להיות שהקרוס שלי הוא בעצם על הרמקולים האחוריים?!?!? כי יש ריבוע כזה שמשייך אותם ל3/4. בקיצור מי שהבין מה אני רוצה מוזמן לענות לי! אם לא הבנתם אני ישבור את הראש לבד..
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה ליקנות אחד כדי לדעת יותר טוב לפרק את החלקים הפנמיים באוטו ! אולי מישהוא יודע??? אולי יש איזה אתר שאפשר להוריד ? שנת 01 5 דלתות
-
מפגש בשבת,שאלה?
מאת שייקה-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 876 צפיות
יש פה מישהו שמגיע למפגש ברמת גן בשבת עם סאב של פיוניר??? לא משנה איזה 300/400 rms.. או בכלל מי שמגיע יכול לרשום איזה סאב הוא מריץ באוטו? זה חשוב לי ,תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחים שלי מה זה סאב אם dual voice האם הוא יותר טוב מרגיל או שזה בכלל לא משנה
- 9 תגובות
- 965 צפיות
אני רציתי לדעת אם היא יש לה את האופציה של ההורדת אנימציות מהאינטרנט כי יש לה מכוניות, דולפינים, שעון קוקיה וכל זה.... ועוד משהו מה זה הכפתור SPEQ', שאני לוחץ עליו הוא מראה לי אוטו כזה וזה נכנס לתוך האוטו, ואז אתה בוחר איזה מושב, יענו מה זה איך ליצור את הבמה? יש HIGH LOW LEFT RIGHT ואז HIGH\LOW בL\R מקוה שתבינו... אני צריך בבקשה אם מישהו יודע על אתר שיש בו ארכיון של כל הרדיו דיסקים בערך של פיוניר לפחות בשנתיים האחרונות... שימו לב שליד התצוגה של הסרטונים יש סמל מין סימן כזה של רמקול\סאבוופר לא יודע... זה צריך להיות\ אפשר לשנות\ או שזה מפעיל את עצמו לבד?
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
יעוץ אזעקות
מאת אנטיזחן- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני נוסע לחול רוצה להביא משם מערכת הזעקה טוה שתכלול:2 שלטים אם איתורן שהשלט מצפצף או משהו שיש פריצה, טווח טוב, ושהיו חישנים טובים בדלתות בבגש ובחלונות זה במחיר של עד 100$ בארה"ב לא חייב את כול ה100 אפשר פחות עוד כמה שאלות: -האם אני יצטרך להחליף את האזעקה המותקנת אצלי אחשיוו וכמה בערך עולה הוצאה של הישנה והתקנה של החדשה? -האם המערכות הזעקה מתאימות לכל הרכבים(יונדאי אקסנט 96)? -יש לי בעיה באזעקה הקימת אצלי כרגע(יונדאי אקסנט 96 אזעקה מקורית של הרכב כמובן) ניסיתי לעשות משהו השארתי כפתור פתוח וניכנסתי לאוטו שפתחתי תאוטו(את הכפתור השארתי פתוח) לא הופעלה ההזעקה ורק שהכנסתי את המפתח לאומבוליזר היא פעלה אז מה זה אומר יש לי בעיה באזעקה או שככה זה אמור להיות ? ת…
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
קניית מגבר בסין 1 2
מאת DDDIABLO- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אתם שואלים בטח, WTF?! אז ככה, חבר שלי מעוניין לקנות מגבר בסכום של 1000 ש"ח (אפשר אפילו יותר). מכר שלו נוסע לסין ואינו מבין במגברים ובחברות למיניהן. רציתי לדעת מכל אלה שמדגישים "זבל סיני" איזה מגברים נמכרים בסין ? ההדגשה היא על מגבר איכותי ולא "זבל", משהו SQ ושיתן גם SPL נחמד. כמו שידוע הרבה מציוד האודיו האיכותי מיוצר בארה"ב ובאירופה. איזה חברות איכותיות מייצרות את מוצריהן בסין, ככה שיצא שהמגברים שלהם זולים לציבור הסיני. לאור הידע הדל, תנו אפילו ניחושים וידע כללי.
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! אם אפשר כמה הצעות לרמקולים קידמיים ואחוריים 6x9 לרכב פורד אסקורד הסכום שלי בערך 800 ש"ח
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב ושבת שלום. אני מנסה לכוון את המערכת לאחרונה כי אני לא מרוצה מהבאס ויש לי דילמה-יש לי מגבר שמוציא בסביבות ה200 rms בגישור והוא יושב לי על סאב של 150 rms. אולי ההיגיון שלי מוטעה אבל זה אומר לי שהגיין של המגבר צריך להיות די גבוה בגלל ההספק הדומה שלהם. צודק? כי שהגיין הוא על קצת יותר מרבע הסאב משתולל נורא בתוך התיבה בווליום גבוה,למה זה קורה? זה מעיד על זה שהמגבר חזק או שהסאב חלש? בסופו של דבר כיוונתי את הגיין לפי פעולת הממברנה ויצא לי שהוא סגור כמעט עד הסוף.. מישהו יכול להאיר את עייני?
- 3 תגובות
- 971 צפיות
זאת הזעקה שאני רוצה להביא מארה"ב כדי שתגן אל המערכת שאני גם יביא מארה"ב, אז תסתכלו בקישור(הפירוט קצת למטה באנגלית) ותגידו לי מה אתם אומרים עליה? תסתכלו ותגידו אם זה גם אם חישנים לחלונות? ומה זא אומר גלאי נפח ואם יש אותו במערכת שצינתי? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48611&item=5706431755&rd=1
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפי מה שהבנתי יש דרך לגרום לסאב להישמע כאילו הוא מקדימה ולא הבגז', איך אני עושה את זה או לפחות נותן יותר תחושה של באס במושבים הקידמיים ?
הודעה אחרונה מאת dodo, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 987 צפיות
לפעמים בזמן שמופיע הסרטון או כשלוחצים על משהו מופיע לי פתאום מסך שחור אבל המוזיקה לא נכבית.. למה זה קורה,המכשיר חדש ואני מודאג.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אחרי שחיפשתי שוב ושוב בנושאים קודמים בפורום עדיין לא הצלחתי לענות על השאלה הזו: לפני כחודש חזרתי מארה"ב עם : HU של JVC מדגם KD-SH9700 מגבר Rockford Fosgate מדגם POWER 551X ורמקולים 6X9 של INFINITY מדגם KAPPA 692.5i יש גם (משומש שקניתי לפני שנתיים והוצא לאחר גניבת רוב המערכת) קומפוננט 5.25' של MB Quart. אני מעוניין (לפני ההתקנה) להוסיף לעסק גם סאב ומגבר MONO שיעבוד רק עם הסאב: 1)על איזה סאב\מגבר לסאב אתם ממליצים בטווח מחירים (סה"כ) של 400$ בארה"ב? וגם בלי שום קשר למחיר אבל שיהיה ברמה של שאר חלקי המערכת. 2)האם יש צורך בעוד מגבר למרות המגבר הקיים? 3)אני לא אוהב לשמוע רק באס\באס רצחני שמשתלט על המוזיקה אלא כזה שנשמע כחלק משלים של ה…
- 2 תגובות
- 859 צפיות
חיפסתי ומצאתי מלא דיבורים על הנושא אבל לא משאתי תשובה לשאלה הקטנה שלי יש לי רדיו דיסק שמוציא 4 v ביציאת RCA ויש לי מגבר שרשום עליו שהוא יכול לקבל RCA בין 0.5 עד V 3 וכפי שאמרתי לי ה HU זה מוציא 4 מה אני יכול לעשות? לחבר או לא? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הייתכן ויש אפשרות להזמין מהרחק הרחק בארה"ב לכיווננו ישראל מהאתר איביי ? ואם כן עד כמה שווה מבחינת מחירים ,אמינות ומשלוחה ?
עוצמה לסאב
מאת אנטיזחן- 4 תגובות
- 905 צפיות
אני רוצה לרנות בארה"ב סאב טוב שיהיה 12 אינץ איכותי אבל יותר מכול גם עוצמתי שאני ירגיש תבסים בלב וכל האוטו ירעד(שומע בעיקר טראקים) אחשיוו כמה וואט RMS בערך אני צריך בשביל שיעשה את זה ואם יש לכם המלצות אז בכיף אבל לא יותר ממאה דולר
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
- 1 תגובות
- 621 צפיות
רציתי לשאול מה אני עושה במקרה הבא: יש לי פאנל של פיוניר שמחובר לצ'יינגר של פיוניר. הכל מחובר ועבד עד לפני שבועיים, משום מה הצ'יינגר הפסיק לפעול מבחינת חשמל. מה שעשיתי מדדתי את המתח שמגיע אליו והוא 11.3V ולא 12V כמו שצריך. מה שעשיתי לניסוי, לקחתי מקור מתח אחר לדוגמה מהפנס שמקבל 12V ועבד... 1)מה עליי לעשות במקרה זה? 2) מה גרם לירידת המתח הזו וכיצד אני יכול למנוע זאת?
הודעה אחרונה מאת NOSiVIC, -
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
סאב פיוניר 305c לבין פיוניר פרמייר 400RMS מה ההבדלים ביניהם ומה יותר איכותי ?
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי סאב של פיוניר 800 וואט. קיבלתי עם סאב תיבה שאני לא מרוצה מהסאונד שלה והיא מתאימה ל 400 וואט. אני ממש צריך את העזרה שלכם לגבי מידות ואפן ההכנה, הסאב יושב אצלי בארון כבר שבוע ואין דבר יותר מאכזב מזה... מחכה לתשובה.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני רוצה לרכוש 6X9 לאחורה באיכות טובה ולא במחיר מופקע. והתחשב שבעתיד אני יגביר אותו עם מגבר. כרגע הHU שלי זה פיוניר 1650 והקומפוננטים מקדימה מורל פולס 5 ורבע. אז מה אתם ממליצים?
- 5 תגובות
- 968 צפיות
מישהו מכיר את הרדיו דיסק הזה? איך הוא? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת T.B_FIREFIGTHER, -
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
טוב אז ככה הרכבתי מגבר לחבר העברתי פלוס העברתי מינוס העברתי גם רימואוט הכל פיקס!!! קצת פירוט: לרדיו דיסק של בלאו פונט יש יציאה של 2 בננות ימין ושמאל כלומר 2 צ'נלים... המגבר 800 ואט עם 4 יציאות לרמקולים (כלומר 8 חיבורים 4- ו- 4+) העברתי את הכאבלים של הבננות גם למאחורה למגבר עכשיו ככה... במגבר יש 4 כניסות של בננות ב-LOW INPUT CH1 CH2 CH3 CH4 עכשיו הכאבלים RCA מחוברים ל-CH1 ו-CH2 *** אני רוצה לחבר על CH1 רמקול אחורי ימין ועל CH2 אחורי ימין ובגשר לסאב *** ביציאות CH1 ו-CH2 העברתי כאבלים רגיל וחיברתי תאחוריים הם עובדים טוב הבעיה שמ-CH3 ו-CH4 לא יוצא לי צליל למה???
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 3 תגובות
- 756 צפיות
האם אני ארגיש בהבדל בין HU עם 2V לבין HU עם 4V PREOUT? האם ההבדל גדול או שזה סתם חארטה?
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בגלל שלא אני קניתי את המערכת באוטו שלי וקיבלתי אותו כולל הכל רציתי לשאול אותכם מה התפקיד של הקופסא השחורה הזאת ? והאם היא טובה ? http://62.219.12.195/uziradio/display_multi.asp?ModelID=3 תודה לכולם
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
אוקיי, המערכת שאני מרכיב היא: JBL GTO 4000 50*4 Watt RMS 4 Channels הוא ייחובר לזוג קומפוננטים של CERWIN-VEGA HED-1602 וסאב של JBL GTB1200e 225 WATT R.M.S 12' אני מרכיב את המערכת לבד, ויש לי שאלות לגבי חיווט מתאים. 1)האם אני צריך לקנות ערכה כזו שכוללת את כל החיבורים שצריך על מנת לחבר את המגבר(דבר שנראה ליקצת יקר), או לקנות ה RCA +- פיוז למצבר והכל? 2)מי שממכם הרכיב מוזמן לומר לי איך הוא קנה את החוטים?
הודעה אחרונה מאת neo19,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,083 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni2sh
- guy.a
- Camaro 92
- lanosforce
- Be roo
- o.r
- גור אדם
- arice
- פיטר גריפין
- Yuvalino
- אליה
- yoav911gt2