Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שאתם כל הזמן ממליצים לאנשים לקנות פיוניר (HEAD UNIT)

למה לא פנסוניק? יש להם כמה מכשירים טובים מאוד לדעתי

שיכולים לתת פייט גדול לפיוניר, אז למה לא ממליצים עליהם?

לדעתכם הם לא טובים?

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה מכשירים יש להם, אבל בישראל (לדעתי) רוב האנשים לא מכירים חברות חוץ מקנווד ופיוניר וחושבים שהם מס 1 בסטריאו לרכב . ואם האנשים חושבים כך אז המוכרים מעדיפים גם להחזיק מוצרים מסוגים אלא והתוצאה היא סטריאו לרכב בישראל לא מתקדם (יחסית לשאר העולם)

פורסם

פנסוניק נחשבת לחברה בינונית ביותר.. אין להם מכשירים מתקדמית טכנולודית כמעט, אלה יותר קוסמטיים... פנסוניק מנסה לנגוס בפלח השוק של סוני ופיוניר (סדרות נמוכות) - מכשירים יחסית פשוטים אך יפים בעלי שלל תצוגות דולפינים ושאר חארטות.

פורסם

אין קשר לזה שבישראל הסטריאו לרכב מתקדם פחות, גם אם תשאל בארה"ב או בריטניה למשל תראה שפנסוניק נמכרים פחות.

בניגוד לשאר החברות לא היה להם אף פעם מכשיר שהיה יוצא דופן והם פחות "חזקים" בתחום הזה. זה לא שהמכשירים שלהם רעים פשוט יש אופציות טובות יותר. כמו כן גם אם הם יוציאו עכשיו ליין מטורף, עדיין לקוחות יקנו מותג שידוע במשך שנים כמותג טוב. לJVC למשל לקח כמה שנים להתאושש מהסטיגמה הרעה שהייתה להם (ובצדק) עקב המוצרים הישנים יותר שלהם.

פורסם
פנסוניק נחשבת לחברה בינונית ביותר.. אין להם מכשירים מתקדמית טכנולודית כמעט, אלה יותר קוסמטיים... פנסוניק מנסה לנגוס בפלח השוק של סוני ופיוניר (סדרות נמוכות) - מכשירים יחסית פשוטים אך יפים בעלי שלל תצוגות דולפינים ושאר חארטות.

נכון שפנסוניק היא חברה בינונית והמכשירים הם לא שיא הטכנולוגיה. אבל, אופן תכנון המכשירים הוא טוב יחסית לפיוניר וסוני לאו דוקא בסדרות נמוכות (הכוונה היא שהמכשיר הוא ידידותי מאוד ומספיק מבט אחד על מנת לדעת להפעילו)

על איזה דולפינים וחארטות אתה מדבר :roll: דווקא סוני ופיוניר "מומחים" לצעצועים האלה...

המכשירים החדשים של פנסוניק נראו ממש טוב בתצוגה שהייתה בתחרות EMMA

SENA לשעבר

פורסם

יצא לי לראות את המכשיר החדש שלהם עם האנימציות ,כמעט התעלפתי!

ולא רק היופי הרשים אותי אלא גם הפונקציות הרבות שהיו בו ,מדהים!

8)
פורסם
יצא לי לראות את המכשיר החדש שלהם עם האנימציות ,כמעט התעלפתי!

ולא רק היופי הרשים אותי אלא גם הפונקציות הרבות שהיו בו ,מדהים!

כן זה מה שאני אומר יש להם מכשירים שנראים לי(אומנם אני לא גאון גדול)

מכשירים רציניים מאוד ולא אני לרוב לא מתלהב מהאנימציות המפגרות האלה זה סתם מיותר לדעתי

אבל אם כבר אז כבר

אבל המכשירים שלהם נראים לי טובים מאוד וגם זולים...

למשל הCQ-C8300U המון אפשרויות והמון דברים נותן לך

ועולה 200 דולר(אפשר למצוא גם בפחות)

פורסם

פנסוניק הוא מותג חדש יחסית בנוף הישראלי,וזו אחת הסיבות להיותו פחות נפוץ,תוסיפו את העובדה שהמכשירים שלהם לא הכי זולים,מתמודדים פה במותגים מאד ותיקים,זו הסיבה. פנסוניק הוא כן יצרן מתקדם טכנולוגית,המוצרים מאד אמינים,הזמן יעשה את שלו ונקווה שגם היבואן המקומי ישכיל לשווק אותו באופן מוצלח

Quality, thats what it alll about !

פורסם

עוד דבר חשוב

אל תיסתכלו רק על כול הפיונקציות שיש לו ...אלה תחשבו עם הוא לא יתקלקל לכם הוא אמין וכו'.. :idea:

למשל כמה שSONY טובים ברדיו דיסקים יש להם בעיות של קראת דיסקים צרובים או עם שריטות קלות!

פורסם
עוד דבר חשוב

אל תיסתכלו רק על כול הפיונקציות שיש לו ...אלה תחשבו עם הוא לא יתקלקל לכם הוא אמין וכו'.. :idea:

למשל כמה שSONY טובים ברדיו דיסקים יש להם בעיות של קראת דיסקים צרובים או עם שריטות קלות!

סוני חוץ מבטלויזיות זבלים בהכל במיוחד לדעתי באודיו רכב

אבל פנסוניק היה לאח שלי לא מזמן אומנם דגם יחסית ישן שלהם אחרי שראיתי מה יש באתר שלהם

אבל הדגם היה מאוד טוב לדעתי ומאוד אמין לא עשה בעיות בכלל...

פורסם

סוני היא מעצמת אלקטרוניקה ,אבל אודיו לרכב זה לא התחום שלה..

ובכלל אני בדעה שכל חברה טובה במשהו אחר אז זה חסר טעם לשפוט חברה לפי מוצר אחד!

8)

• תוכן חדש...