Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכשיר הראשון בתמונה הוא הפיוניר P9 והוא מכשיר יפה, התמונה לא עושה עימו צדק. הסוני הוא מכשיר די ישן אז העיצוב בהתאם. הבקר, זה העיצוב והמקינטוש גם מעוצב יפה ופשוט ונראה מצ'וקמק בתמונה.

סך הכל בהיי אנד הרבה פעמים שמים דגש על פשטות בעיצוב, זה מה שחלק גדול מהאנשים שקונים את המכשירים האלו, אוהב.

לגבי סוני, יש להם מכשירים טובים מאוד רק כמו שאמרתי הם לא מגיעים לארץ, לגבי התמחור זה משהו אחר.

לגבי אלפיין, ל9835 החדש יש תצוגה יפה מאוד :wink:

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפיוניר יש רדיו דיסקים טובים,אבל זה לא מה שהיה פעם..

היום כבר חברות כמו jvc ופנסוניק עוקפות אותה.

אתם מסכימים אם מה שהוא אומר ? כי אני לא ממש חושב שזה נכון

פורסם

מתן,מה זה אני לא חושב?

בלי להעליב אותך חס וחלילה אבל אתה זורק הרבה שטויות פה בפורום..

אז מה אם יש לך מכשיר של פיוניר? זה אומר שהוא הכי טוב?

אתה צריך לצאת מהבועה שפיוניר זה מספר 1,מה שאני כותב(הרוב) ,אני לא כותב על סמך דעות אישיות שלי אלא על סמך מתקינים מקצועיים שאני בקשר איתם..

זה נראה לי שאתה חושב שאני מזלזל בפיוניר?(ממש לא ,הם ממוקמים גבוה בטבלה שלי).

בקיצור מה שכתבת הוא שפיוניר במחירים של עד 1500 ש"ח הם הכי טובים ואני אומר לך שאתה טועה!

8)
פורסם

הויכוח על איזה מכשיר יותר טוב איווה או סוני או JVC ודומיהם אף פעם לא יפתר...

הבעייה בשוק שלנו הוא שאנשים בוחרים יותר ויותר ללכת לכוון תצוגות מיוחדות ופונקציות שאין להם שימוש אבל נחמד שהם שם.

מכשירים כמו פנסוניק (ואני מתייחס לדגמים הפשוטים) לא שונים מהמכשירים באותה הרמה מחברה אחרת אבל מיקמו אותם מבחינת מחיר קצת יותר גבוהה מכל המתחרים בלי להתחשב בביסוס המותג בארץ והשוואה למחיר המכשירים של המתחרים באותה הרמה-מה שנבע מכך הוא שאנשים העדיפו לקנות את המתחרים שלהם משיקולי מחיר וכך נוצר הפער בין פנסוניק למתחרים שלו.

יאמר לזכות פנסוניק שיש להם מכשירים אמינים,איכותיים ונוחים לתפעול עקב היעדר פונקציות מיותרות.

לכל מכשיר יש את היתרונות והחסרונות שלו בכל תחום:

אם באיכות סאונד חפצת (ואני מתכוון לסדרות ההי אנד)-תשכח מדולפים :lol:

אם אתה רוצה דולפינים-תשכח מתצוגת מקשים ברורה (המסך גדול ועקב כל המקשים קטנים ולא ברורים).

ואני יכול להמשיך עם זה שעות,הכל שאלה של מה אתה רוצה להשיג,מה קורץ לך לעין,ומה מתאים לך בכיס.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
הויכוח על איזה מכשיר יותר טוב איווה או סוני או JVC ודומיהם אף פעם לא יפתר...

הבעייה בשוק שלנו הוא שאנשים בוחרים יותר ויותר ללכת לכוון תצוגות מיוחדות ופונקציות שאין להם שימוש אבל נחמד שהם שם.

מכשירים כמו פנסוניק (ואני מתייחס לדגמים הפשוטים) לא שונים מהמכשירים באותה הרמה מחברה אחרת אבל מיקמו אותם מבחינת מחיר קצת יותר גבוהה מכל המתחרים בלי להתחשב בביסוס המותג בארץ והשוואה למחיר המכשירים של המתחרים באותה הרמה-מה שנבע מכך הוא שאנשים העדיפו לקנות את המתחרים שלהם משיקולי מחיר וכך נוצר הפער בין פנסוניק למתחרים שלו.

יאמר לזכות פנסוניק שיש להם מכשירים אמינים,איכותיים ונוחים לתפעול עקב היעדר פונקציות מיותרות.

לכל מכשיר יש את היתרונות והחסרונות שלו בכל תחום:

אם באיכות סאונד חפצת (ואני מתכוון לסדרות ההי אנד)-תשכח מדולפים :lol:

אם אתה רוצה דולפינים-תשכח מתצוגת מקשים ברורה (המסך גדול ועקב כל המקשים קטנים ולא ברורים).

ואני יכול להמשיך עם זה שעות,הכל שאלה של מה אתה רוצה להשיג,מה קורץ לך לעין,ומה מתאים לך בכיס.

עם הרוב מסכים אבל לא עם הסוף, יש לפנסוניק מכשירים "מצועצעים" שאתה עדיין מבין מצויין מה שכתוב ומסתדר אם זה...

(המוצרים החדשים למעשה לא ראיתי אותם בארץ) ולפי תגובות של אנשים שיש להם אותם

הם מצויינים בגלל זה בכלל כתבתי את הדיון הזה עניין אותי לדעת מה אתם חושבים על המוצרים החדשים שלהם

לי אישית היה רדיו דיסק MP3 ישן שלהם(לא ממש זוכר תדגם אבל ראיתי אותו היום באוטודיפו ב1700 שקל)

והוא היה מצויין לטעמי ומאוד אמין

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם
אל תשוו בין טוב באלקטרוניקה לבין מוצרים טובים. דבר ראשון, סוני לא טובה באלקטרוניקה! כי הרכיבים שלה מיוצרים ע"י חברות שונות (אין ג'וקים של סוני, אלא היא קונה מחברות אלקטרוניקה את השבבים שלה). לדוגמא, פיליפס היא ענקית בתחום האלקטרוניקה (ייצור שבבים וכו') אבל ליין המוצרים שלה הוא מאד חלש ולא תמיד הכי טוב. רוב הסיכויים שהרכיבים של המכשירים בסוני יוצרו ע"י פיליפס או ע"י מוטורולה, והתכנון ברמת הפעולה נעשה ע"י סוני (מסיפור של מנהל בכיר בחטיבת ייצור טלוויזיות באלביט אני יכול להגיד לכם שהרכיבים של הטלוויזיות שלהם מיוצרים ע"י פיליפס והתכנון נעשה ע"י אלביט).

דבר שני, את המכשירים שאתם מקבלים בקנייה זה לא משהו שהוציאו כרגע מהמפעל בלי בדיקה! כמעט כל המוצרים האלקטרונים האיכותיים שיש לכם בבית נוסו זמן מה ע"י חברות שונות (כן כן כל החברות של "הזבל הסיני"). תחשבו אם סוני הייתה מוכרת לכם טלוויזיה והייתם חייבים להחזיר אותה תוך חודשיים כי יש באג ב-MENU או במעגל הפנימי שלה, בחיים לא הייתם קונים עוד טלוויזיה שלה. אז מה עושים? משווקים מוצרים של חברת סוני ע"י חברות עלומות שם (זבל סיני) ובודקים איזה תקלות מתגלות. יש סבירות שאם קניתם מכשיר זול במכרז פומבי כלשהו הוא שייך לחברת סוני, אבל תחת שם אחר.

אז ככה כל חברה מבצעת תהליך בדיקה שיכול להגיע לזמן מאד ממושך עד שמוצר שלה יצא לשוק המסחרי. ככל שהחברה תשקיע כסף ומאמץ לבדוק את ליין המוצרים שלה, ככה היא תהיה יותר אמינה (אבל תפסיד ימבה כסף). אז יכול להיות שחברה כמו סוני הוציאה מכשירים פשוטים של HU לשוק בלי לבדוק אותם כהוגן ובהסתמכות על המוניטין שלה ונתקעה עם התקלות שלהם, לעומת ליין הטלוויזיות שלהם שאולי עוברים תהליך בדיקה פי כמה מדוקדק יותר.

לכן אי-אפשר להשוות מוצר אחד מול מוצר שני של אותה חברה. ואפשר ללמוד מזה שלא כדאי להסתמך על המוניטין הכללי של החברה בקנייה של מוצרים שונים!!!

נ.ב: שמתם לב שמכשירי ההיי-אנד נראים כמו מכשירים מצ'וקמקים שאפשר למצוא בשוק הפשפשים :lol: .

רגע איזה שנה המכשיר של הפיוניר???

אז מה עופר אתה אומר שאין שילוב בין יופי לאיכות?

פורסם

:roll: לדעתי האלפיין שיש לאייל הוא שילוב מוצלח ביותר...

יופי זה עניין של טעם. איכות זה עניין של צורך (וכסף). אי אפשר להתווכח בשום מקרה.

פורסם

אז מה עופר אתה אומר שאין שילוב בין יופי לאיכות?

הכל תלוי איך אתה מתייחס למילה איכות-המכשירים הם איכותיים ואפילו מאוד ,השאלה הנשאלת היא לאיזה מטרה אתה מנסה להגיע.

אם אתה מתכוון לבנות מערכת SQ אמיתית שעומדת בסטנדרטים גבוהים מאוד אז כנראה שלא תמצא לצורך מטרה זו את המכשירים המצועצעים אלא מכשירים בעיצוב יותר קלאסי ועדין ולפעמים אפילו עיצוב מזעזע כאילו הרדיו בן 20 שנה לפחות (שים לב לתמונה שאייל שם בת'רד).

עופר.

פורסם

גם רוב האנשים שבונים מערכת SQ לא ישמעו ראפ או מוזיקה אלקטרונית אלה יותר משהו בסגנון מוזיקה קלאסית או ג'אז, אז לפי זה הולך גם העיצוב.

Scooby WRX

פורסם
גם רוב האנשים שבונים מערכת SQ לא ישמעו ראפ או מוזיקה אלקטרונית אלה יותר משהו בסגנון מוזיקה קלאסית או ג'אז, אז לפי זה הולך גם העיצוב.

Bullshit

פורסם

אני בונה מערכת SQ די רצינית בכל קנה מידה ומשתמש ברדיו דיסק אלפיין 9835 שיש לו גם תצוגה יפה. אם הייתי חושב שאני אקבל שיפור בסאונד מרדיו דיסק שהוא יותר "היי אנד" הייתי רוכש אותו אבל בפועל אני ממש לא חושב שכך יהיה כך שאני מעדיף שהרדיו דיסק יהיה גם יפה וגם אופה.

לגבי בקר, זה אולי לא בטופ של ההיי אנד אבל הם נחשבים למכשירים איכותיים.

פורסם

ומה מחיר השוק של המכשיר היפה והאופה??????? :lol:

כנראה שאנחנו לא מדברים על אותו הדבר.

• תוכן חדש...