פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
כמה הוא שווה? כמה וואט RMS? למי יש אותו?
הודעה אחרונה מאת gal gal, -
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מגבר וקומפוננט קדמי לראלי שלי. רציתי לשאול מה דעתכם על הלנזר Heritage 424 וחשבתי לחבר אליו Hed 1602 של סרווין וגה או דגם כלשהוא של MB Quart. אני לא ממש מבין בתחום הזה של המערכות אז תגובתכם מאד תעזור לי. תודה מראש טל
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.bizrate.com/marketplace/product_info/overview/index__cat_id--11820000,prod_id--7224430.html יש למישהו שמץ של מושג כמה המגבר הזה מוציא בברידג'??? החברה לא ציינה שום נתון,כנראה לא אכפת לה שאני ישרוף את הסאב. אם אתם יכולים לברר לי בפורומים שאתם רשומים בהם בחו"ל,אצל מתקינים בחו"ל.. אני אודה לכם מאוד!!! תודה ושבת שלום!
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו אולי מכיר את המגבר יכול לתת לי עליו פרטים?! מחיר ...וואט אר אמ אס...וכו'... תודה מראש... alpine v12
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 4 תגובות
- 921 צפיות
אהלן היום קניתי HU חדש. אחרי התלבטות קשה ביותר, ואחרי ששיגעתי חצי מהפורום פה, החלטתי ללכת על ה PREMIER 760 בנתיים אני מרוצה... מה שיש לי באוטו חוץ מה HU זה מגבר JBL P80 ורמקולים JBL POWER 250W האם כדאי לשים טוויטרים אייכותיים מקדימה במקום אלה שיש לי (פשוטים ב50 ש"ח) האם כדאי לשים סאב ועוד מגבר (אני לא יכול לשים קומפוננט מקדימה יש לי פונטו) תודה לכולם על העזרה
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הייתי רוצה לקבל את חוות דעתכם המקצועיות והמקיפה על מגברים מתוצרתה של GENESIS ... מבחינת עוצמה , איכות וכו' ... ובפרט על דגם הדואל מונו בלוק או אקסטרים מונו בלוק ... תודה .
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
תחרויות SQ
מאת קראסטי- 2 תגובות
- 928 צפיות
בתחרויות SQ, איך בודקים את איכות הצליל? ולפי איזה פרמטרים עושים את התחרות?
הודעה אחרונה מאת קראסטי, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אופס חשבתי שאני כותב תגובה ובטעות כתבתי הודעה חדשה... טוב קניתי את המערכת עם האוטו , ואני באמת מרוצה מאוד . רדיו דיסק 9120 kenwood 300w AMP. sony 222w שומעים ממש טוב חוץ מכמה דברים שאני עוד ישפר . הטוויטרים ממוקמים במקום נוראי ואם ממש צורחים לי באוזניים אבל אני יזיז אותם למקום נורמאלי ואולי אפילו יחליף אותם במשהו קצת יותר איכותי, יש לכם הצעה לטוויטרים טובים ? דוד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, רציתי לוודא שהחיבורים למגבר שלי לא יוצרים עומס מיותר אז רציתי למדוד כל רמקול בנפרד - וביחד בשביל לדעת מה ההתנגדות הסופית יש לי מיד, וטויטר. שניהם מחוברים ללא קרוס פאסיבי. (ישנו קרוס אקטיבי לחתיכת תדרים נמוכים) כאשר מדדתי את שניהם בחיבור מקבילי. קיבלתי התנגדות של 4. כאשר מדדתי את המיד בלבד. קיבלתי התנגדות של 4 כאשר מדדתי את הטויטר לבד . לא קיבלתי התנגדות כלל וכאשר מדדתי אותם בפעולה - קיבלתי התגדות 2... למישהו יש הסבר לתופעה ? או לתקן אותי מה לא עשיתי נכון ? על הטויטר כתוב 4 אוממ. וגם כן על המיד. (חיבור מקבילי - פלוס עם פלוס. מינוס עם מינוס)
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מגבר של סוני שממחר יחובר למורל הייבריד,המגבר מוציא בגישור 200X2 השאלה שלי האם להחליף לרוקפורד 301X שגם יתאים להם,כלומר האם יש הבדל בכלל באיכות ששווה יהיה להוסיף?
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש כזה דבר,או שזה רק ברדיו דיסקים? במגבר פשוט שהגיין פתוח כמעט עד הסוף המגבר יתחיל לזייף,או שאין קשר?
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום מהי מידת הרמקולים במזדה לנטיס 1800 מודל 96 בדלתות? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת DBD, -
- 9 תגובות
- 918 צפיות
קראתי את מה שאייל חיבר לגבי כל האיטום וכו' וגם ראיתי תמונות אבל לא הבנתי לעומק. את הדינמט אני שם על הצד הפנימי של הפח החיצוני של הרכב או על הבסיס שאליו מתחבר הפאנל של הדלת או על שתיהם (כלומר החלק של הדלת עם כל החורים עליו שמאפשרים גישה למנגנון של החלון)? ועוד שאלה בסיויק 99' גם אם אוטמים את הדלתות עדיין יש בעיה בגלל שהרמקול יושב על הפאנל של הדלת עצמה,מה אפשר לעשות כדי להתגבר על הבעיה הזו?
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
רציתי לשאול אותכם מה הכי כדאי לי לקנות לאוטו שלי שיוכל לתת לי רק באס בעיקר?? אמרו לי שפיוניר 330 וואט 3וואי TSA6970 ייתנו לי באס טוב (יש לי מערכת אמפי3 של קנווד 47x4) ככה שאני גם לא יודע איזה רמקול יספיק לעוצמה שלה... אני אשמח לקבל חוות דעת... אני נואש!
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 4 תגובות
- 893 צפיות
רציתי לשאול את חוות דעתכם על הרמקול http://need4sound.co.il/Product.asp?Pid=69&Cat2Cat1ID=3181&Cat2ID=0 היות והרמקול פנינה של פיוניר אזל הדבר היחיד שחשוב לי ברמקול הוא בס כמה שיותר חזק כי אני לא הולך להתקין סאב =|
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
קניית רמקולים
מאת רועי_מ- 4 תגובות
- 916 צפיות
היום קניתי רמקולים 6x9 פיוניר מדגם ts-a6990s הרמקולים 400 וואט 5 way מה דעתכם עליהם?
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, מישהו מכיר נגן לרכב שיכול לנגן שירים ברצף? (זאת אומרת - לא לעשות הפסקה אפילו של שניה בין שיר לשיר) יש המון אלבומים שאני שומע שהרצועות מתחלפות אבל המוסיקה ממשיכה ברצף, זה נורא מעצבן לשמוע שיר שנקטע פתאום ומתחדש אחרי שניה (כשהנגן קורא את הID3 tag של הקובץ, במידה ואני מבטל תצוגת ID3 זה עוזר קצת אבל עדיין יש הפסקה).
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.sounddomain.com/memberpage/186416 לפי דעתי זה יהיה חזק.. אבל זו רק דעתי. תהנו.
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
ביום שישי בשעה 17:00 יתקיים מפגש צפון ה-3 בחניה של היוניברס קלאב נשר, ליד צומת צ'ק פוסט באיזור חיפה. כל גולשי הפורום מוזמנים להגיע בתנאי שיש לכם משהו מעבר למערכת הסטנדרטית שקיבלתם עם האוטו, מעוניינים בייעוץ לגבי רכישת מערכת (לפטפט על אודיו לרכב גם בסדר)או עזרה עם כיוונון המערכת. כל הבא ברוך הבא! במידה ואתם מגיעים אתם יכולים לציין בת'רד כאן. כדי להקים מפגש שיהיה רציני ולאורך זמן אנחנו צריכים את השתתפותכם, כך שאם אתם מהצפון... בואו בהמוניכם. המפגש מתקיים בינתיים כל 3 שבועות כדי לרכז את הגעתכם, במידה ולא תבואו תצטרכו לחכות הרבה זמן . הנה כמה קישורים ל-2 המפגשים הקודמים: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=41451&highlight=%EE%F4%E2%F9+%F6%…
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם אפשר כמה שיותר פרטים על המגבר הזה ! ובכלל חוות דעת שלכם.. מגבר טוב ? ממוצע ? או זבל ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 2 תגובות
- 851 צפיות
של רוקפורד 501X ? תודה לעוזרים המגבר בשימוש של שבוע כולל קופסא ללא אחריות !
הודעה אחרונה מאת HuSqVarNa, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יגיע אלי רק עוד חודש מיד "6.5 90RMS + קרוס +טויטר לא שמתי תמונות של הטויטר וכל שאר החלקים כי זה מיותר.. אני מוסיף אותו בנוסף ל MBQ QM160 שיש לי
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מתלבט בין שני המגברים הנ"ל אני רוצה להרכיב אותם על מורל הייבריד(שאני כנראה קונה)ועל אם בי קווארט מה ההבדלים בין המגברים 551X לבין 501X ? מבחינת הספק הם כמעט שווים מה יש ב551X שאין ב501X איך שניהם מבחינת איכות? בקיצור ה551X יקר בסביבות ה600 שקל +- זה מצדיק אותם? יש מגבר בסביבות המחיר שלהם שיותר איכותי ועוצמתי מזה?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אז ככה יש לי סאב של california boom שהמגנט שלו פשוט יצא מהמקום, הממברנה נתפסה, כלומר לא זזה כלל. מה לעשות? לתקן אותו או מה אם זה אפשרי? אם בכלל שווה לתקן אותו אז כמה זה יעלה לי בערך? תודה לעוזרים ג'ניה
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי סאב רוקפורד פאנצ' 400 ומגבר בשבילו ואני צריך לקנות קומפוננט ומגבר . קומפוננטים ====== MB Quart DSD 216 - 900 Magnat Xtreme 216 - 800 Morel Dotech 5 - 700 Cervin Vega 1602 - 900 1000- Audio Band - סדרה אמצעית מגברים ==== Pioneer 2ch GMX252 - 600 Pioneer 2ch GMX362 - 600 bOSS rt6ck - 700 Power Base E56C - 800 הקומפוננטים יותר חשובים לי מה אתם אומרים הכי שווה לקנות?
הודעה אחרונה מאת eladmi, -
- 4 תגובות
- 835 צפיות
שלום לכולם ראיתי אתמול בחנות HU שנראה לי שווה מישהו מכיר אותו ויכול לתת לי חוות דעת? נ.ב המחיר שלו הוא 2900 שקל http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4041_76829766,00.html
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 2 תגובות
- 902 צפיות
הכל זה קומפוננטים. 1)Hifoncis ZEUS - 900 2)SAS BAZZOKA RX - 800 3)L.A BOLT - 780 4)Mac Audio Suprimos - 1200 אני מבקש רק מי שבאמת מבין שיגיב ולא סתם תודה. אגב הבחירה שלכם זה מהשאני יקנה וזה סופי.
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ok.. so i bought the rockford fosgate p4004 and i also bought the kicker c10d (10" 4 ohm) wich will be pushed by two channels of the rockford... do you think it is a good match? who is stronger in this situation? will it be smarter to buy the 12" kicker and try to sell the 10" in israel? or am i too greedy and the 10" will be enough?
- 3 תגובות
- 976 צפיות
הציעו לי אותם ב-1000 שווה? *****שרשר את ההודעות שלך!
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
- 3 תגובות
- 925 צפיות
חבר'ה הביאו לי מערכת מארה"ב ! פיוניר 7600 ! עכשיו ככה, אני רוצה לחבר ת'מערכת דרך הסוויטץ', הכוונה שאם אני אוציא ת'מפתח אז היא תתכבה..... באוטוסאונד כתוב שלחבר לסוויטץ' זה חוט אדום... אז מה אני עושה עם החוט הצהוב (פלוס קבוע) ? להשאיר אותו באוויר ? תודה מראש על העזרה !
הודעה אחרונה מאת .fsound,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,142 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orsh99
- epiphone
- ELI001
- yor2
- efraimc
- Igalz
- ArikB
- SlowRide
- BRAVO_SX
- razi_pazi
- `Infinity
- PYA