Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לי מגבר של סוני האם שווה להחליף לרוקפורד?

neo19
שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי מגבר של סוני שממחר יחובר למורל הייבריד,המגבר מוציא בגישור 200X2

השאלה שלי האם להחליף לרוקפורד 301X שגם יתאים להם,כלומר האם יש הבדל בכלל באיכות ששווה יהיה להוסיף?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי משאיר את הסוני. במקום להשקיע את הכסף במגבר תשקיע אותו בבידוד הדלתות, יתן אפקט גדול יותר לטעמי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנושא הזה רציתי להגיע

1.מחר אני מתקין את ההייבריד והחיווט של הרמקולים הקדמיים הוא בערך בעובי של החוט המקורי,לא יהיו עם זה בעיות בצורה מוחשית?

2.הרכב הוא הונדה סיוויק 99' וידוע שהדלתות שלה בעיתיות בגלל הצורה שבה הרמקול מחובר לדלת (על הפאנל של הדלת עצמו).

אז מה לעשות כדי להגיע למצב אופטימלי,איזה חומרים ומאיפה אני משיג את החומרים האלה בזול.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אייל:

איפה אני יכול לבצע בידוד לדלתות הרכב?

כמה זה אמור לעלות?

והאם באמת אני ארגיש בהבדל?

כרגע הרמקולים הקידמיים (קומפוננט מקורי) אצלי מחוברים לרדיו דיסק (50X4)

תודה על התשובה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אייל:

איפה אני יכול לבצע בידוד לדלתות הרכב?

כמה זה אמור לעלות?

והאם באמת אני ארגיש בהבדל?

כרגע הרמקולים הקידמיים (קומפוננט מקורי) אצלי מחוברים לרדיו דיסק (50X4)

תודה על התשובה

FAQ:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=42662

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהסתכלות ברכב (גטס), שמתי לב שבחיבור של הקורות הקדמיות לדשבורד נוצר מקום די גדול שיכול לשמש כמקום מצויין למידים. יאנו הקורה מתרחבת ונוצר מן משולש יחסית גדול בחיבור אם הקונסולה.

לכן אני מטלבט אם כדאי לי ללכת על סט 3way?

האם משהו יודע כמה אינצ' המיד בסט 3 חלקים, והאם יש היבריד 3 חלקים?

כמו כן, שמתי לב שבהרבה בניות למידים בקורות, המקום שבו יושב אותו מיד הוא קטן ביותר (בערך בגודל של הרמקול עצמו). האם הרמקול לא צריך יותר מקום (תיבה) בכדי להפיק תוצאות טובות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע איך הרכב בדיוק נראה מבפנים, אבל עצם העובדה שאפשר לשים שם מידים בצורה נוחה לא מחייבת שזה ישמע טוב. אם למשל אתה יושב קרוב להגה ונמצא במרחק קטן מהמיד השמאלי אז הסט אפ הזה לא ישמע כל כך טוב.

למורל יש סט שלושה חלקים עם מיד 4", לDLS יש סט שלושה חלקים עם מיד קצת קטן יותר אם זכרוני אינו מטעני (משהו כמו 3-3.5").

המידים האלו לא צריכים נפח לא יותר מהנפח שיהיה כשפשוט תסגור אותם בבניה קטנה) מכיוון שרק מאזור ה300HZ ומטה צריך נפח בשביל להפיק באס והמידים האלו לא יורדים כל כך נמוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע איך הרכב בדיוק נראה מבפנים, אבל עצם העובדה שאפשר לשים שם מידים בצורה נוחה לא מחייבת שזה ישמע טוב. אם למשל אתה יושב קרוב להגה ונמצא במרחק קטן מהמיד השמאלי אז הסט אפ הזה לא ישמע כל כך טוב.

דווקה המקום שעליו אני מדבר נמצא הכי רחוק על הדש (עדיין לא מדדתי), אבל הוא נמצא טיפה יותר קרוב מהמיקום של הקיקים ברגליים. ז"א שיוצא מיקום יחסית טוב.

האם במקרה כזה שווה ללכת על סט 3 חלקים, האם זה יעזור אם הבמה, ואז יהיה אפשר לשים את הוופרים במקומות המקוריים בדלתות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור שזה המקום הכי רחוק על הדש, אני התייחסתי לכך שתנוחת הישיבה שלך ועומק הדש יכולים להשפיע כך שגם אם זו הנקודה הכי רחוקה על הדש, זה לא מבטיח שזה ישמע טוב.

עם סט שלושה חלקים ניתן להגיע לתוצאות גבוהות יותר אבל זה תלוי גם אם אתה מוכן להיכנס להרפתקאות ולבניות.

את הוופרים אתה תמקם בדלת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...