פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
שלום לכולם , מחר אני הולך לקנות אוטו מבחור שיש לו מערכת מורכבת כבר ברכב ואני קצת מתלבט על כדאיות הקניה , זה המפרט : 1.רדיו-דיסק rockford rfx9120 - יש קבלה של 1449ש"ח מלפני חצי שנה , יש עוד אחריות... 2.רמקולים קנווד 300W - בני בערך חצי שנה 3.מגבר של סוני 222W ( אני מאוד ישמח לשמוע קצת פרטים על המגבר הזה...) המחיר הוא 1500ש"ח לכל המערכת . האם זה באמת שווה או שכדי לי לוותר ולקנות מערכת חדשה ? כמובן שמערכת חדשה תעלה לי הרבה יותר כסף שכרגע לא ממש יש לי... אני מאוד ישמח לתשובות זריזות, אני קונה את הרכב מחר ואני חייב להחליט עד אז מה אני עושה לגבי המערכת . דוד .
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 2 תגובות
- 835 צפיות
שלום אני מעונין לרכוש מכשיר של פיוניר מדגם 5650 או טוב יותר. איפה אני יכול להשיג אותו במחיר זול באיזור המרכז? כדאי לבדוק בתחנה הישנה בת"א, או שלא מומלץ???
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 5 תגובות
- 839 צפיות
אוקי אז ככה. חשבתי להתקין מערכת באוטו אבל יש לי בעיה של למקם את ה hu ב קונסולה המרכזית מכוון שזה יפגום במקוריות של הרכב. הבנתי שיש אופציה HU שיושב בבאג`ג וכל השליטה בו וכולל תצוגה עוברת על גלי rf. האם מישהו מכיר את זה?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
VIBA VS Heritage
מאת עתיד- 5 תגובות
- 955 צפיות
מה ההבדלים בין הסדרות ? ובכמה הHeritage טובים יותר\פחות ?
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
סאב רוקפורד
מאת adilevy20- 5 תגובות
- 854 צפיות
מה אתם אומרים על הסאב הזה? מבחינת המחיר והביצועים יש לי מגבר JBL 80W קטן http://m.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=UXRFZ3412
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- 33 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
פאנל : PIONEER DEH7600MP מגבר : ROCKFORD FOSGET 501X רמקולים Pioneer TS-A6995: 6X9 קומפוננט : Morel Dotech 6 סאב : Kicker CVR12 מונובלוק : Lanzar Vibe-1200D האם צריך להוסיף קבל דגיטלי ?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מכשיר פצצה. רואים בו יותר יפה מכל מסך LCD שאני מכיר. http://www.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027166 וזה התצוגות שאפשר להוריד לו. http://www.jvc-victor.co.jp/english/car/download/pict/pict_shx.html יש אותו במחיר פצצה. אני לא יודע עם מותר להגיד פה דברים כאלה אז מי שרוצה מחיר ואפשר לרשום פה אז תגידו..
הודעה אחרונה מאת zx6r, -
- 4 תגובות
- 938 צפיות
יש לי סאב פיוניר 304 שעובד עד היום עם מגבר JBL ב100$ מהדיוטי , דגם 4020 , מגבר שנותר 2X40 ו100 בגשר . הוא עובד עם הסאב בצורה סבירה , מיתקבל באס איטי ומגושם שליפעמים נימרח ולא תמיד יורד נמוך מספיק , חשבתי על שידרוג מגבר והרעיון הוא מגבר פיוניר בסיגנון של gm-x352 כמו זה שנימכר בוואלה ב1000 שקל (שבנתונים היבשים נותן בדיוק כפול מהמגבר שיש לי היום) , רק שבתוכנית ליקנות בדיוטי פרי בעוד שבועיים או בעוד חודש וחצי . מה אתם אומרים על שידרוג כזה , אפשר ליסגור עיניין עם מגבר כזה לסאב הזה ? ועוד שאלה בקשר להתקנה - מותקן אצלי היום המגבר מחובר לסאב , עם אני יוסף מגבר והתוכנית תיהיה את החדש לסאב ואת הישן לחבר לקידמיים אני יצטרך עוד כבל מתח מהמצבר או שאפשר להשיג מפצל ? תוד…
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 1 תגובות
- 856 צפיות
שלום לכולם!! אני עומד לרכש רדיו דיסק של אלפיין מדגם cdm7874-rb 50x4 מה דעתכם עליו והאם אלפיין באמת יותר איכותית משאר החברות?
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הרבה פעמים אני רואה בהתקנות בארץ ובחו"ל ששמים לדוגמא:כמה סאבים של 12" בעל הספק של 200 rms כל אחד,עכשיו אני לא מבין למה לא לשים סאב אחד של 600 rms וזהו? זה רק עניין של פוזה או שיש עוד יתרונות ששמים כמה סאבים ביחד? איזה אפקט יתנו שני סאבים 12" מול סאב אחד של 15" בעלי אותו הספק?
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
החלפת הד יוניטים
מאת RS- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב, אנחנו מעוניינים , להחליף הד יוניטים בין המכוניות. המתקין , שהתקין לנו את המערכות ברכבים הנ"ל , דורש 150 ש"ח! 1.כמה אמורה לעלות הצלבה? 2.תוכל לתת לי המלצות על מתקינים באיזור נס ציונה-רחובות? 3.האם אפשר לבצע זאת לבד? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת RS, -
מגבר של בוס
מאת הונדה- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם מגבר של בוס הBA 2900 יכול להרים קומפוננט של מורל דוטק וסאב פיוניר 800 וואט
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 1 תגובות
- 822 צפיות
איפה אפשר להשיג 3 סאבים מסוג LANZAR MAX12 במחיר של 1200 שקל?!
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
- 3 תגובות
- 983 צפיות
שלום אני מעוניין לרכוש רמקולים 6"-9" . והציעו לי מס' דגמים : פיוניר 400W 4way רוקפורט 150W 2 WAY JBL 150W 3 WAY הפיוניר 500 ש"ח רוקפורט 600 ש"ח 650 ש"ח JBL ברור לי שהוואט זה סתם חרטאה אבל את הפיוניר אני מכיר והוא ממש חזק אם כי הגבוהים שלו צועקים מידי .את השאר אני לא מכיר . אבקש את עצתכם אני מחפש רמקולים חזק ונעים בקיצור הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הדל הזה . תודה רבה בועז
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה,אני בנאדם שאין לו זמן ללכת לעשות סיבוב לשמוע כל מיני סטים. מצד שני לא מתאים לי כל כך לקנות סט על עיוור אז אני מבקש בקשה מאנשים ששמעו סטים ברמה של ההיבריד וייתנו לי חוות דעת לגבי כל סט ששמעו ברמה הזו ולאיזה מוזיקה הוא מתאים ככה אני יתמקד על כמה סטים מסויימים ויבחר מבניהם. התקציב הוא בסביבות ה1800-2000 ואין לי לחרוג כל כך מהתקציב. בינתיים התמקדתי יותר לכיוון ההייבריד כי אני קורא עליו רק דברים טבים. אני שומע את כל סוגי המוזיקה,ממזירחית,לפסיכודלי,לעופר ניסים ועד 80'S... תודה על העזרה.
- 4 תגובות
- 740 צפיות
אני מחפש סט קומפוננט "6.5 לאוטו בתקציב של בסביבות 700 800. סגנון מוזיקה: משתנה, בעיקרון אפשר להגיד שאני שומע הכל. הד יוניט: בלאופונקט 655 מגבר: אין כרגע אבל אני מתכנן להוסיף בעתיד אז הרמקולים צריכים להיות מתאימים לשדרוג, בכל מקרה, זה לא יהיה משהו עוצמתי במיוחד אלא משהו קטן, אני לא מתכנן להשתגע. אני מחפש את הרמקולים הטובים ביותר במחיר הזה, טוב זה ברור מאליו. מחיפושים שלי עליתי על 3 דגמים עיקריים שמתאימים בתקציב: Cerwin Vega 1602 - 700 NIS Rockford Fosgate FNP2416 - 849 NIS Morel Dotech 6 - 800 NIS יש לי די הרבה שאלות אז אני מצטער מראש: 1. איזה דגם הוא הטוב ביותר מבין השלושה מבחינת סאונד? אולי מישהו מכיר רמקול אחר טוב יותר ברמות המחיר הללו…
הודעה אחרונה מאת bmwforever, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.talkaudio.co.uk/vbb/showthread.php?t=79748 נראה שפוקאל התחילו ליצר חזיות http://www.tonycaria.co.uk/MaxPower/P1010107.JPG
- 1 תגובות
- 744 צפיות
05.7.2004 רויטל סלומון/TheMarker חברת ב.מ.וו, בשיתוף חברת אפל, הטמיעה את נגן המוסיקה iPod בסדרת ב.מ.וו 3, הכוללת את הדגמים X5 ,SAV ,Z4 ,Mini ו-X3. הנהג יוכל לשלוט ב-iPod מיני באמצעות מערכת השמע הקיימת וההגה הרב שימושי. מתאם ה-iPod המוטמע ברכבי ב.מ.וו מאפשר מעבר בין השירים, שליטה בעוצמת הקול וכן הלאה, מבלי שיהיה צורך בהסטת הידיים מן ההגה. ניתן להרכיב עד חמש רשימות שירים ייחודיות במכשיר, ולהאזין להן לפי בחירה. ה-iPod הושק על ידי אפל לפני כ-3 שנים, וכיום הוא נחשב למוצר המוביל בשוק נגני המוסיקה הדיגיטליים. החברה מכרה 807 אלף יחידות iPod ברבעון האחרון, גידול של 900% לעומת התקופה המקבילה אשתקד.
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רוצה לקנות לאבא שלי ליום הולדת רדיו דיסק ורמקולים בסביבות ה-2500-3000 מי יש לכם להציע לי? תודה!
הודעה אחרונה מאת HASKY, -
תיבה מוכנה לסאב
מאת הונדה- 8 תגובות
- 966 צפיות
איפה אני יכול לקנות תיבה מוכנה עם פורט באיכות טובה לא התיבה הסטנדרטית שתתאים בדיוק למה שהסאב פיוניר 305 800 וואט צריך כדי שישמע הכי חזק ואיכותי יש לי כרגע את התיבה הסטנדרטית ואני לא מרוצה
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 7 תגובות
- 923 צפיות
התקנתי השבוע סאב ושל פיוניר ומגבר של רוקפורד 301M....זה עובד יפה אבל הבעיה היא שהם בכלל לא שלי,קיבלתי אותם בהשאלה מגיסי ובינתיים אני חושב הלאה - אני מחפש במכירה פומבית במחיר מציאה לפחות איזה סאב שווה... אז מישהו יכול להגיד לי מה כדאי ומה לא ? שמות ספיציפיים... ואגב,האם הסאב הזה שווה משהו ? http://bomba.co.il/arena.asp?auctionid=1684&CatCode אני מחפש משהו מקצועי וטוב אבל לא משהו מיוחד,פשוט שיהיה איכותי.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני עכשיו רוצה לקנות אחד מהם אבל החדשים קצת יותר יקרים, השאלה שלי היא אם יש הצדקה לכך שהדגם החדש יותר יקר (מה בעצם שיפרו בו?)? תודה מראש.......
- 6 תגובות
- 909 צפיות
שלום לכולם! אז ככה, לחבר שלי יש ברכב טייפ של סוני שמחובר לו צ'יינצ'ר של נראה לי בסביבות ה-6 דיסקים. הפאנל של הטייפ לא במצב חדש והאור לא פועל וזאת מכיוון שהמערכת הזאת,גם הטייפ וגם הצ'יינצ'ר בני לפחות שנה וחצי.מבחינת מראה זה דווקא טוב שרואים טייפ לא במצב טוב כי אני מפחד מגניבות (זה מה שקורה שיש לך פיאט אונו בלי אזעקה..)ובגלל זה החלטתי ללכת על טייפ עם צ'יינצ'ר ולא על איזה רדיו דיסק יפה.. השאלה שלי היא האם משתלם לקנות ממנו גם את הטייפ וגם את הצ'יינצ'ר בנגיד 200 ש"ח? וכן מה המצב של העיינית? כי אני יודע שברדיו דיסקים,במיוחד כאלה של סוני העיינית לא מחזיקה מעמד הרבה זמן ואחרי תקופה מסויימת מתחילה לעשות בעיות,האם בטייפים עם צ'יינצ'רים זה אותו הדבר? וכן רציתי לדעת היכן …
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אין לי מושג איזה דגם... אם זה חשוב אני יעלה תמונה שלו הבעייה זה שנשבר הכפתור של הלהחליש ככה שאפשר להגביר אומנם אבל להחליש אי אפשר וזה נשבר על כח יחסית חזק(גבוהה) וזה בעייה כי גם אין מיוט מה עושים? אני לא רוצה להחליף אותו כי זה רדיו דיסק שאני מאוד אוהב איך שהוא עובד עם הרמקולים ממש נשמע כיאלו יש סאב באוטו
הודעה אחרונה מאת rozwarez, -
- 4 תגובות
- 945 צפיות
does anybody here have experience with bringing an amplifier in the suitcase on an ariplane? can you tell me wether they make problems or not? the amplifier is pretty big.. like 40 centimeters over 15.. really heavy i plan to put it in my bag and check it in.. (when you give it them to put at the luggage area) is it possible that they will think it's a bomb or something like that? in case they do, what do they do in such situations? i also have a 10" sub that i would probably take with me to the plane.. would they make any problems with that too? i would like to hear any of your experiences.. thanks
- 2 תגובות
- 907 צפיות
Cerwin-Vega רוקפורד
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רוצה לקנות ואני ממש מבולבל מהמגוון שיש. ועוד שאלה: כמה וואט נקי יש במערכת ממוצעת שהשקיעו בא? הכוונה למערכת לא מקורית אלא שיש לה סאב והכל , מערכת קומפלט.
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
שילוב דרייברים
מאת עתיד- 4 תגובות
- 965 צפיות
האם ניתן לשלב וופר של חברה X עם טוויטר וקרוס של חברה Y ? בהתחשב בעובדה כמובן שהעוצמות מתאימות ושאתה לא מנסה להגביר אותם עם מדבר שחזק מידי בשביל החלש מבין הדרייברים כמו כן, במקרה שניתן לשלב....האם יש להשתמש בקרוס שמגיע עם הוופר או בקרוס שמגיע עם הטוויטר, או בכלל פשוט ב"איכותי" מבין השניים, או שאין לזה חשיבות ואז לנסות את שניהם ולהחליט מה טוב....
הודעה אחרונה מאת ebari, -
האם זהו סאב טוב ואם משווים אותו ל - Rockford rfz3412 ואלו שיש להם את הסאב של פיוניר, אנא תנו דעתכם..........
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
- 6 תגובות
- 719 צפיות
אני רוצה לחבר מגבר 301x רוקפורד לקומפוננט היבריד ואני רוצה לחבר אותם בגישור כל שני ערוצים רמקול עכשיו שאומרים בגישור אז המגבר מוציא ב2 אוהם 150 אר אמ אס אז הרמקול גם שני אוהם ואם לא כמה הוא יוציא אר אמ אס ב-4 אוהם?? או שאתם ממליצים לי על מגברים אחרים...באותו סדר גודל של מחיר אבל שיהיה איכותי ושיפתח לי טוב את הקומפוננט או לקנות את הרוקפורד?? תודה לעונים ****כתוב כותרת נורמלית. אתה יכול לא להבין 1001 דברים, מי שקורא את הכותרת לא צריך לנחש מה.
הודעה אחרונה מאת Eddy,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,142 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orsh99
- epiphone
- ELI001
- yor2
- efraimc
- Igalz
- ArikB
- SlowRide
- BRAVO_SX
- razi_pazi
- `Infinity
- PYA