פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
יש לי 2 מגברי RODEK, ארבע יציאות ושתי יציאות, הבעיה היא שהם מרעישים (כנראה שהכניסות של ה RCA רופפות או משהו כזה). השאלה שלי היא האם זו חברה טובה וכדאי לתקן אותם או שפשוט להחליף אותם וזהו? (נא לקחת בחשבון שאם אני יחליף זה יהיה למשהו בסגנון קליפורניה בום או משהו כזה בגלל בעיות תקציב...)
הודעה אחרונה מאת colchao, -
- 3 תגובות
- 907 צפיות
זאת שאלה בעיקר לאלו שיש להם רמקולים של החברה. לאחר חיפוש וקריאות רבות על החברה בפורום הגעתי לשאלה מה באמת שווה מוראל?. הרבה שיבחו את החברה ואת האיכות שלה וחלק טענו שהחברה היא בינונית עם מחירים יקרים מנסיון אישי שלי לכמה חברים שלי שהיה ברשותם סטים של החברה שטענו בהתחלה שהרמקולים מצוינים ולאחר זמן מסוים הרמקולים נשרפו בהשוואה לרמקולים אחרים שהחזיקו יותר ולאחר קנייה של רמקולים אחרים באותו סכום היו אף יותר מרוצים מהרמקולים החדשים שהחזיקו יותר זמן. התעניינתי ושאלתי כמה וכמה אנשים מתקינים וכו ,מכיוון ששאלה זו מטרידה אותי מאוד והרבה ענו לי שזו חברה מעולה ויותר וחלק טענו ההפך אז מה לעז**** באמת שווה מוראל? לכול העונים למניהם 1)תודה 2)אל…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
מורל בחו"ל
מאת אנטיזחן- 12 תגובות
- 921 צפיות
תגידו למה אני בשום אתר מכירה של ארה"ב לא מוצא סט קומפוננט של מורל מה אין לא ניראלי אז אם מישהו מכיר אתר אינטרנט מארה"ב שמוכר מורל שיגיד לי
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
1. פעם שאלתי שאני רוצה מגבר וסאב ואש מישהו שאל אותי למה אתה צריך אותו לאיכות או לעוצמה או ל"מונו" מה זה מוהו ? 2. ראתי בהרבה מערכות מין בקבוק כזה (ברב הוא היה ליד המגברים) מה זה ? *****קרא את חוקים הפורום, כתוב להבא כותרת מפורטת יותר.
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה ההבדל בינהם ולאיזה סוגי מוזיקה מתאים כל אחד?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
סגירה עם פרספקט למגבר? 1 2 3
מאת wacky- 30 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני רוצה לבנות בניה למגבר להשקיע אותו ולסגור עם פספקט אין לי מאורר האם המגבר יכול להתחמם ולהרס בגלל זה? באופן כללי המגבר עצמו לא מתחמם בכלל (מגבר אדיובנק)
הודעה אחרונה מאת wacky, -
- 5 תגובות
- 993 צפיות
שלום... אני עכשיו רוצה לקנות סאב ומגבר לאוטו... אם תוכלו להציע לי על מגבר חזק וסאב איכותי וחזק (שלא רק יזיז את הבגאז') אבל לא יקרים כל כך.. תודה מראש.. (ואיך המגבר של פלטיניום אודיו וסאב 600 של פיוניר..?)
הודעה אחרונה מאת BOOM, -
- 14 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אני רוצה לקנות עץ ולבנות איזה בניה יפה ומושקעת מאיפה אני משיג?
- 3 תגובות
- 794 צפיות
***מנהלים לא לנעול אייל אישר לי*** יש לי סאב אקטיבי שיש לו מגבר ל עוד 4 רמקולים (סט כזה) שמחובר למחשב , אתמול אני מדליק את הרמקולים אני שומע רק טראבל הסאב לא עבד . הגברתי את הבאס שבאקולייזרים במחשב-כלום . נתקתי הכל רק הסאב מחובר - בסוף הווליום שומעים באס חלש חלש . פתחתי מקודם את התיבה, אני רואה הסאב מולחם בסדר , הוא נראה חדש הזזתי את הממברנה הוא זז בסדר גמור . מה יכולה להיות הבעיה ?
הודעה אחרונה מאת Avi L, -
- 1 תגובות
- 697 צפיות
סאאבוופר פיוניר 12 אינץ 800W דגם W-305 מה אתה חושבים על הסאב הזה המחיר הוא 500 שק"ל מה אתה אומרים על המחיר http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1673402 תודה מרואש מיכאל
הודעה אחרונה מאת alexmo, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נראה לי בן זונה http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^936,normal_sales
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אז ככה, בקרוב אני יקבל דייהטסו שרייד 92 ואני רוצה להרכיב בתא המטען שבאוטו מערכת אבל לא סתם, אלה משהו יפה ומושקע אני רוצה לרפד שם הכל, ולהכניס סאב ומגבר, ואולי איזו בנייה שתתאים להכל מישהו יכול להביא לי כל מיני דוגמאות כאלה או אפילו אם יש מדריכים של איך לבנות ולשים והכל? ****עריכה**** אני לא מחפש השקעה של אלפי שקלים אלה להוציא כמה שפחות, שיצא כמה שיותר יפה וכמה שיותר מושקע תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת שגיא ישראל, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי שאלה תיאורתית. לא מצאתי תשובה בפורום יש לי סאב של 8 אוממ. אני מחבר אותו במקביל עם סאב של 4 אוממ איזו התנגדות המגבר יראה? וכמה כוח יקבל כל אחד מהם ? ובאיזו התנגדות ?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
איך הJVC G300?
מאת RS- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב, איך ה-JVC KD-G300 ? מהי מידת הרמקולים הקידמיים , בפונטו ספייס? **** פרט יותר בכותרת, להבא ההודעה תנעל.
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 6 תגובות
- 988 צפיות
מורל דוטק 6 מורל פולס 6X9 לנזר וייב 431 המגבר יחובר לרמקולים האלה. איך?
הודעה אחרונה מאת Stav132, -
- 6 תגובות
- 997 צפיות
שלום , כבר בחרתי HU http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=52&products_id=154 נראה לכם משו ברמה ? עכשיו לעניינו , בעיקרון אני רוצה לקחת קומפננט ברמה לקדימה , אבל יש לי גבולות תקציב ברורים מאוד . ואני רוצה גם רמקולים אחוריים ברמה טובה שישמעו טוב . ושהכל לא יהיה זבל אלא בהכנה למגבר שאני יקנה במשכורת הבאה . בעיקרון הגג שבגגות שיגיע ל1200 שקל גג כל הסט . יש לכם הצעות ? MILLENIUM 5 morel �¤ 469 מחיר TS-A6990S pioneer � ¤ 498מחיר זה בעיקרון מה שראיתי באתר סטריאו פור סייל ומצא חן בעיניי . תודה רבה למי שיגיב ויעזור לי .
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
- 3 תגובות
- 755 צפיות
שלום יש לי תייבה שיש בה 4 פירים ואני מעוניין לאטום שניים מהם. אני צריך הצעות לגבי איך לעשות זאת. תודה מראש ג'ניה
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום אני רוצה להחליף את מכשיר הMP3 אצלי ברכב רוקפורד 9300 אבל עדיין אני לא יודע על איזה מכשיר ללכת הייתי מבקש המלצתכם למכשיר טוב עד 2000 ש"ח ראיתי כמה מכשירים היום KD-SH9700 JVC KDC-M7024 KENWOOD KDC-MPV7026 KENWOOD 7600 PIONEER אם יש לכם חוות דעת על אחד מהמכשירים האלו או על מכשירים אחרים אשמח לתגובה בברכה *******נא לקרוא את חוקי הפורום ולכתוב כותרות מפורטות יותר.
הודעה אחרונה מאת eldorado, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני הולך ליקנות תסאב KICKER CVR12 אחשיוו ראיתי תיבה אחת בת זונה אז תגידו לי אם היא מתאימה (הכול כמובן מארה"ב ביבוא פרטי). http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=50568&item=5706249519&rd=1
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
- 4 תגובות
- 976 צפיות
i'm at nyc now an i'm thinking of maybe buying an amplifier i need your suggestions for decent models to amplify a sub and two components (4 channels total) probably around the price of 150-300 dollars i would probably look for it up on the ebay but i would also like if you refer me to some good stores around the area of nyc plus, i would also like to suggest with you if it worth buying them at low prices in the u.s at the risk of having no warranty or only limited one.. (when you have to send it on your own to the u.s)
הודעה אחרונה מאת la_DVD, -
- 0 תגובות
- 953 צפיות
היום היתה הפעם הראשונה שהגעתי למפגש היו חברה רצינים וטובים אחד אחד, ראשית תודה למר דיאבלו ולאבי שעזרו בכיוונים ובעצות טובות השארתם טעם של עוד...שנית מי שלא היה הפסיד זהו נתראה או יותר נכון נשתמע... -בעל המאזדה NEMSIS ******היה כבר שרשור, הוא התדרדר כי האנשים שהיו שותפים למפגש (חלקם, לא כולם) כנראה מתקשים לפרגן אחד לשני. לא יפתחו יותר שרשוררים על המפגש הזה. נקווה שבמפגש הבא זה יהיה שונה. לכל תלונה או מענה, למנהל הפורום בה"פ.
הודעה אחרונה מאת nemsis, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
2 שאלות: 1. לאיזה תדר עדיף לבדוק עם הסקופ את הסאב? א. Fc (תדר התהודה של התיבה) - נראה לי הכי מתאים כי זה התדר המרכזי שאליו מכוון הסאב. ב. Fs (תדר התהודה של הרמקול). ג. 40 HZ- תדר סטנדרטי לבדיקת סאבים. מה לדעתכם עדיף? אני בדיעה שתדר התיבה הכי משקף את העוצמה המקסימלית שניתן להפיק מהסאב-וופר. 2. בזמן שבדקתי סקופ על רמקולים שחלשים מיציאות המגבר ראיתי CLIPPING. אם הסקופ משקף את יציאת המתח של המגבר, איך אני רואה בעצם שהרמקולים נכנסים ל-CLIPPING ולא רואה פשוט את מתח המוצא הנקי של המגבר? (להזכירכם המגבר מספק הספק חזק ממה שהרמקולים יכולים לקבל) זה קשור ל-DP?
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שמתי מאחורה רמקולים בגודל 8 אינץ, משיקולים אסטטיים העדפתי אותם על 6X9, הבעיה שיש לי רעשי לוואי מעצבנים מאד, הדיקט שעליו מותקנים הרמקולים קל כמו נוצה קופץ ורועש. תודה
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
מפגש צפון 11.06 1 2
מאת DDDIABLO- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הפעם הצטמצמנו טיפה, אבל כמו שאומרים לא העיקר הכמות אלא האיכות. כנראה זה בעייתי לכמה אנשים להגיע כל פעם מרחוק למפגש, אז כל מי שגר רחוק לא הגיע. בגלל זה החלטנו לעשות את המפגש פעם ל-3 שבועות. למרות שהיו פחות אנשים, היה אפילו טוב יותר מהפעם הקודמת. כל אחד שהגיע למפגש בדק את האקוסטיקה באוטו של מישהו אחר, מה שלא התאפשר בפעם הראשונה בגלל מספר האנשים הרב ומהפגישה האשונה של אחד עם השני. הרצנו קצת "טרקים של מוזיקה" להתרשמות מהמערכת בכל אחד מהרכבים. טוב הנה קצת תמונות, שכחתי לצלם מהתחלה בגלל כיוון המערכת אז הנה כמה: http://pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=74CF8901338E40B188D2B1F9AC142873&alid=79301 מימין לשמאל: אדי (EDDY), נועם (SOUNDWAVE), אריק (ARIKHOUSE), ארתור (חב…
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
1.אני מחפש ציינג'ר (עדיף mp3) וראיתי את הציינג'רים האלה שרשום להם שהם קוראים טקסט מהדיסק אבל לא רשום שהם תומכים בMP3. אז איך הם יכולים לקרא טקסט לא מMP3?? http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=RFCDXP1270 http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/autoam/product.asp?pf_id=HL717 http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^956,normal_sales 2.אם אני מוסיף ציינג'ר בחיבור FM מישהו אמר לי שזה אכות של רדיו ולא של דיסק ושאלתי בחנות אמרו לי שזה בולשיט וזה אכות של דיסק. אז מה נכון? 3.אם אני מוסיף ב FM איך אני שולט על הדיסקים? זה בא עם תצוגה? 4.יש לי סיאט לאון עם מקום בתא כפפות לציינג'ר אבל אמרו לי שאפשר להשים בו ר…
- 2 תגובות
- 868 צפיות
באמת שאלה שמעניינת אותי?
- 1 תגובות
- 797 צפיות
זה מגבר של Audio Logic דגם PLX44 http://www.grandp.co.il/Product.asp?Pid=00053&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=4 800 שקל שווה לקנות אותו?
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם מישהו מעוניין לראות איך נראה גנסיס 4 ערוצים מבפנים מוזמן ...
- 4 תגובות
- 887 צפיות
קניתי רדיו דיסק פיוניר deh1650 ואני מעוניין לקנות עכשיו זוג רמקולים לפחות..... התכוונתי לקנות את הדגם 6960 עד ש.....גיליתי שלגיסי יש רמקולים לרכב 6/9 גם של פיוניר ts-a6987 שבמקרה הוא בכלל לא משתמש בהם... עכשיו השאלה המתבקשת היא....האם הם טובים מספיק לרדיו דיסק כמו שיש לי,וטובים מספיק כמו הדגם שהתכוונתי לקנות ? (6960) ואגב אני לא מתכוון לקנות מגבר/סאב לכל מי שתוהה... מצפה לתשובות מהירות תודה בינתיים. ****להבא כתוב כותרת נורמלית.
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה להרכיב מערכת קמפלט ברכב ואני לא יודע מה כדי לי. הרכב שלי הוא מזדה 6 5 דלתות(ככה שאין לי מקום ל6*9). ברכב יש מקום לקומפוננט קדמי ואחורי. יש לי סאב 100 RMS רוקפורד ומגבר בשבילו וזהו. מה כדי לי לעשות? קומפוננט 1? 2 קומפוננט? לעשות חורים ל6 על 9? מה להגביר ומה לא? עוד דבר זה שעכשיו יש לי מקדימה זוג רמקולי די נחמדים שניתן להשתמש בהם ללא להגביר אותם. מה אתם מציעים?
הודעה אחרונה מאת eladmi,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,142 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orsh99
- epiphone
- ELI001
- yor2
- efraimc
- Igalz
- ArikB
- SlowRide
- BRAVO_SX
- razi_pazi
- `Infinity
- PYA