פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב אז היה לי מליון העיות עם בניית התיבה לסאב שלי בסוף ירדתי מהרעיון אני יקנה תיבה מוכנה שהיא פחות או יותר מתאים לסאב שלי... מישהו יכול להגיד לי איך אני מזהה שזה עץ MDF ולא סיבית או סנדוויץ אני ממש ממש לא מבין בזה ועוד שאלה כמה בערך יעלה לי להעביר את כול המערכת שלי מאוטו אחד לאוטו השני אחוריים קומפוננט סאב מגבר רדיו דיסק וכול הכבלים ? האם ככה הוא נראה ? http://www.lungster.com/l/speakers/mdffaq/mdf.jpg אם מישהו יוכל לתת לי תמונת תקרב זה יהיה מצויין תודה רבה מתן אני צריך לדעת את זה עד הבוקר אז אני אשמח אם תענו לי בזריזות תודה רבה
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב אני צריך שתעזרו לי... אני יכול לקנטות ממישהו ( מ שמוכר לי את האוטו החדש...) מגבר של רוקפורד הבעיה שהוא לא יודע מה בדגם המדוייק עכשיו זה ברור שאני לא יקנה בלי לדעת איזה דגם זה אבל עד שאני ידע אולי תוכלו לעזור לי מה שאני יודע זה שזה 2 ערוצים ו 250 וואט לערוץ ( לא RMS ) יש לכם אולי מושג איזה דגם זה ? עכשיו שאלה קצת כללית מגברים של רוקפורד ידועים בתור מגברים שלא נשרפים מהר אז לא מוכרים אותם במחיר רחוק מחיר של חדש ככה לפחות אני אבנתי אם אם תעיטי תקנו אותי... עכשיו השאלה היא כזאת כמה בערך אני אמור לשלם פחות מהמחיר של חדש ? באחוזים... תודה רבה... מתן
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום בעיר התחתית בחיפה יצא לי במקרה להיתקל שם בסאב וופר של חברת SABA אם אני לא טועה הסאב הוא 600 וואט, והוא בא בתוך תיבה עם חלון שקוף כזה שאתם בטח מכירים מישהו יודע פרטים עליו? שווה משהו? בעיקרון רצו עליו 300 שקל (על הדגם של ה 600 וואט), שווה את זה? היה שם גם 800 וואט ורצו עליו 450 שקל והיו עוד כמה דגמים כאלה גם של סאבים כפולים שזה כבר לא שאלתי כמה אני ישמח אם מישהו יגיד לי אם זה שווה משהו אני לא יודע את האינצ' המדויק שלו, אבל אני מעריך שזה 12''
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
- 27 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יש לי רמקולים פיוניר 300w TS-A6995 הציעו לי ת'מגבר ב-200 שקל ! מה אתם אומרים ? שווה ? מגבר טוב ? ממוצע ? או "זבל סיני" ? ואם אפשר פרטים על המגבר... תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מאחר וגנבו לי את הרדיו דיסק .... שילך לתרופות !!! הציעו לי רדיו-דיסק sony mp-40 במחיר של 700 (חדש מחנות) . מכיוון ששמעתי על בעיות בעינית של סוני , אני מתלבט !!! אז אם מישהו מכיר את הדגם או מכיר מישהו שמכיר שיש לו מישהו שמכיר את הדגם הזה ... אשמח להמלצה אם יש המלצה לרדיו דיסק mp3 לפחות ברמה שלו ובמחיר שהציעו לי ... אני פה , ולא נושךךך (אולי קצת ... ) ד"א זה הרדיו דיסק המדובר : http://www.cheaper.co.il/Product.asp?productid=129&catcode=107
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- 1 תגובות
- 934 צפיות
שלום לכולם... יש לי מגבר של JBL דגם POWER P.80 ורמקולים JBL POWER 250W ו HU של Pioneer 760 premier כשאני מגביר את הווליום במערכת יש לי עיוותים מהרמקולים הקטע שיש High pass גם במגבר וגם בHU השאלה שלי אם צריך לכוון את ההי פאס במגבר עצמו או ברדיו דיסק, או בשניהם יחד ואם זה לא יוריד לי מאיכות השמע? כי כרגע ההי פאס מכוון רק ברדיו דיסק על 50HZ ובמגבר זה על FLAT
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יכול להגיד לי כמה בערך מוציא מגבר של פרוסאונד 800 W בגישור?
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי בבית רמקול ישן מאוד (מצורפות תמונות), והרמקול עצמו גם ככה לא טוב כבר, וחשבתי שאת התיבה אפשר לנצל על מנת לחבר אליו סאב וופר לאוטו האם זה אפשרי לשים כזה דבר בדייהטסו שרייד 92? האם זה יכנס ולא יתפוס את רוב הנפח של הבאג'ז? הגודל זה: גובה: 61 ס"מ רוחב: 33 ס"מ עומק: 20 ס"מ הנה התמונות:
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מצב להביא אותו מארה"ב ב-100$ ! מה אתם אומרים זה שווה ? מגבר טוב ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 3 תגובות
- 952 צפיות
תודה
הודעה אחרונה מאת matan_z, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הרדיו דיסק שלי התחיל לשרוט דיסקים בצורה עצבנית ביותר - ממש חריטות ! הלכו כבר שלושה דיסקים ! השריטות מופיעות אחת אחרי השניה לכל אורך הדיסק. רוחב השריטה הולך ומתארך ככל שהן מגיעות למרכז הדיסק, ואז שוב מתקצרות לקראת סוף ה"מעבר חצייה" - פס על כל הדיסק. מישהו מכיר את התופעה ? יש מנוס מתיקון במעבדה ?...מישהו מכיר אחת טובה (אם יש כזאת שמתמחה בקלריונים, אז עדיף) באיזור ירושלים או פ"ת ? עלות משוערת ? תודה, נעם.
הודעה אחרונה מאת matan_z, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! מה גודל התיבה (אטומה) המינימלי הדרוש לסאב INOX PRO 12 אינץ'?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 4 תגובות
- 762 צפיות
האם אתה הטווטרים האלא אפשר לחבר על אותם החוטים שבהם מחוברים הרמקולים הקדמיים? ומה המקום הכי טוב למיקום הטוויטרים?
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 0 תגובות
- 757 צפיות
שמתי לב שלרמקולים ביתיים יש התנגדות יותר גבוהה (6-8 אום) מאשר לרמקולים לרכב... מה הסיבה לזה?
הודעה אחרונה מאת קראסטי, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר ביקש עזרה בבחירת מגברים שיתאימו לסאבים האלו של פיוניר שכל אחד 300RMS ולהייבריד,שלא יחרוג מהתקציב ושלא(!) יהיו רוקפורד. תרגישו חופשי לתת הצעות אבל לא הצעות מגוחכות כמו לאנזר.
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 26 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני לא יכתוב דחוף, אבל אני טס לארה"ב עוד יומיים מחפש HU טוב, MP3, עדיף עם תצוגה יפה... אני לא ממש משבין בזה ומגבר איכותי 4 ערוצים (ל 4 רמקולים או קומפוננטים שיהיו בעתיד) רציתי לקנות גם רמקולים אבל נראה לי שלא יהיה מקום במזוודה לכל זה... תקציב: בסביבות 500$ (זה מספיק? נחשב טוב? אם לא אז תגידו אני פתוח להצעות) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
מישהו יכול לחוות דעה על מגבר מונו בלוק של החברה הזאת אם הוא חזק מספיק ואיכותי
מידות לתיבה
מאת הונדה- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יכול לעזור לי ולתת לי מידות לבנות תיבה לסאב פיוניר 800 וואט אני מעונין לבנות תיבה פתוחה
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם! היום סיימתי את חלק א' של שדרוג המערכת, אני מתנצל מראש על כך שאין תמונות אבל אני מבטיח שבחלק ב' יהיו תמונות של הכל. אז ככה, מהפיוניר 550MP עליתי מעט ברמה ורכשתי Alpine CDA-9835, שאני חייב לומר שבשניה הראשונה שהפעלתי אותו הסאב היה הרבה יותר מדויק וברור. בשלב הבא, הזמנתי מארה"ב דיינאמט אקסטרים(כמו גם את האלפיין) וישבתי לדפן את הדלתות הקדמיות, הרכב שלי זה יונדאי אקסנט ככה שהדיינאמאט זה חובה, החומר מאוד מאוד נוח לעבודה, מאחורי הרמקולים שמתי 'ספוג ביצים' בכדי למנוע רזוננס מהדלתות(יש כאלו שיגידו שזה מיותר אבל בשביל ההרגשה הטובה). לאחר מכן הרכבתי את הקומפוננט ששודרג מפאוור-בייס ל-Xetec Xircuit X6.2, המיד-באסים מוקמו בדלתות כמובן והטוויטרים מוקמו במקום פתחי האו…
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
-
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש רדיו דיסק mp3, לא צריך משהו מקצועי אלא סטנדרטי בלבד. האם זה יכול להיות רע? איך בודקים מה רע? ביננו, אני שומע בעיקר רדיו, אבל האישה רוצה שיהיו שירים לילד, http://www.netaction.co.il/sale.phtml?item=1818025 תודה לכל מי שמייעץ אייל *****אנא כתוב כותרת מפורטת להבא.
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הסט נשמע טוב ולא יותר מזה,וזה דבר שמציק לי,יכול להיות שזה בגלל האיטום של הדלתות והטבעות MDF שהציעו לי לשים? הם יושבים על מגבר של סוני שמוצהר 200X2RMS,ועדיין לא נשמעים כל כך חזקים,אז אם רמקול של 140RMS לא נשמע כל כך חזק אז מה כן?!
הודעה אחרונה מאת neo19, -
קומפוננט בראלי
מאת N.F.S- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה להתקין סט קומפוננט של מוראל (היבריד) בראלי שלי הבעיה היא שאני לא בטוח שיש מספיק מקום- בדקתי את הגודל ומבחינת קוטר ה4 אינץ אמור להיות מתאים אבל אני לא בטוח לגבי העומק האם יש לי מספיק מקום (יש לי בערך 4-5 סנטימטר עומק ) ??? אם למישהו יש ניסיון או מושג לגבי הבעיה הזו אני ממש זקוק לעצה ובהקדם האפשרי. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 0 תגובות
- 672 צפיות
מחפש המלצות לרמקולים קומפוננט לרנו קליאו. ברכב השני יש לי קומפוננט של MB QUART אולם אני לא כל כך מבסוט מהצליל. נראה לי שה-QUART מתאימים יותר למוזיקת דאנס וטראנס ואני שומע יותר מוזיקה מעורבת כך שהצלילים הגבוהים מפריעים לי, ואני מחפש משהו יותר מאוזן. על איזה רמקולים אתם ממליצים ? (כמובן שצריך להיכנס בקליאו בלי "עבודות" מיוחדות) תודה
הודעה אחרונה מאת oferneu, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
עם אני רוצה לתת לרמקול אחד כוח משני יציאות של מגבר איך אני עושה את זה(לחבר 2 יציאות לעביר סאב)? תודה מראש *****קרא את חוקי הפורום וכתוב כותרת מפורטת להבא.
אמצתי מגברון חדש
מאת Eddy- 10 תגובות
- 949 צפיות
קבלתי מגבר מונובלוק של חברת JBL שמוציא 340RMS ל4 אום.. אשר יחובר לסאב של פיוניר 305C 400RMS כול הכבוד לתמיר שתיקן את מה שהיה צריך לתקן.. ותודה רבה לגל כמובן..
הודעה אחרונה מאת wacky, -
- 2 תגובות
- 907 צפיות
שלום לכולם מאז ותמיד זכור לי שאם אני הופך את הפלוס והמינוס המחוברים לסאב - נוצר רק היפוך מופע של הגל ולכן אין נזק לסאב. חבר שלי התווכח איתי על זה ושאל כמה מתקינים לגבי הנושא הזה, הם אמרו לו שזה יכול לגרום לשריפת הסלילים בסאב. אמרתי לו שאין מצב, הרי זה AC ולא משנה איך מחברים את החוטים לא יכול להגרם לרמקול כלום. רציתי לדעת האם אני צודק או שיש משהו בדברים שלו? תודה מראש. שניר.
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כבר מזמן היו לי רמקולים ביתיים באוטו אבל הוצאתי אותם ושמתי אחרים במקום.....{גם ביתיים}.....הרמקולים הקודמים עבדו לי מעולה ולא עשו לי שום בעיות.........אנשים אמרו שבגלל ההתנגדות המערכת יכולה להישרפף.............כי הרמקולים 8 אוהם והרכב 4 אוהם.....רצוי לציין שאין לי מגבר ואין לי כלום........הרמקולים נמצאים רק מאחורה ובמקום כל רמקול של אוטו מחובר רמקול אחד {תוף} גדול ועוד אחד קטן שהוא בייתי......בעצם 4 רמקולים.....קראתי באחת ההודעות שאם אני מחבר 2 רמקולים זה מוריד את ההתנגדות ל4 אוהם.......עכשיו אני רוצה לדעת מה דעתכם......האם שרוף משהו?! רצוי לציין כי עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי שום תשובה בשבילי........אז הנה הודעה חדשה.......
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! מאיזה צד רצוי להעביר את הכבל של ה + של המגבר מהמצבר לבגש? מצד ההגה או מהצד השני? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כימעט כל קומפיננט לאוטו שנתקלתי בו, בא עם קרוס אובר פאסיבי ולא ממש הבנתי את התופעה. הרי לרמקול של בית שיש בו חלוקת צלילים - אין שימוש בקרוס פאסיבי(לפי מיטב נסיוני) אלה בקבל או שניים שחותכים את התדרים הלא רצויים אז למה השינוי הזה בקומפיננטים של האוטו ? עכשיו השאלה שלי - אם יש לי שני אלמנטים עם התנגדות 4 אוממ כל אחד. ושניהם מחוברים לקרוס אובר פאסיבי. מה תהייה ההתנגדות שהמגבר יראה ? 2 , 4 , 8 ?
- 2 תגובות
- 896 צפיות
איזה מבין הקומפוננטים עדיף? זה של MAC AUDIO: http://www.cheaper.co.il/Product.asp?productid=101&catcode=83 או של MAGNAT http://www.cheaper.co.il/Product.asp?productid=164&catcode=83 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 924 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יובל .מ.
- TvrSpee12
- itamar_by
- chrono
- samg
- dinnnn
- `Infinity
- farkash7
- ברווז
- גולד1
- TheArcane
- GTאי