פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 909 צפיות
במגבר שלי 600W לא מסומן ברידג' או שום דבר אחר, והוא שני ערוצים איך אני מחבר את הסאב ? מאחד פלוס ופלוס מינוס ומינוס ואז דוחף לסאב ביחד ? זה ממש דחוף לי, בתודה מראש....
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום יש לי מגבר JBL GTO 4000 ויש לי שאלה למגבר יש שתי כניסות של זוג RCA ואני מנחש שזה מבגלל שהוא 4 ערוצים. ב HU שלי יש יציאה אחת של מגבר, השאלה מה אני עושה לגבי שתי הכניסות הנותרות? האם אני צריך מפצל RCA כלומר שמצד אחד יש לו זוג RCA ומצד שני שתי זוגות RCA? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הציעו לי לחבר קומפוננט דוטק בצורה כזאת. את הטוויטר לחבר דרך הקרוס של הקומפוננט ואת הוופר לעקוף את הקרוס ישר לחוטים שרצים למגבר וזאת משום שאם אני מפעיל את המגבר על הי פסט אז אני בעצם יחתוך את הרמקול רק דרך המגבר ואם הרמקול יהייה מחובר למגבר דרך הקרוס הוא בעצם נחתך פעמיים גם על הקרוס וגם על המגבר מה שיגרום לו לעיוותים רציתי לשאול האם זה באמת עדיף לחבר ככה או מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הקומפוננט למגבר
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 1 תגובות
- 702 צפיות
מישהו מכיר את הדגם של סרווין וגה 6.02 קומפוננטס... איך הם?
הודעה אחרונה מאת IwanirElad, -
- 0 תגובות
- 692 צפיות
רציתי לשאול איך הרמקולים האלה? הציעו לי את הדגם: cx69.3 240 וואט, הוא נחשב לטוב? תודה.
הודעה אחרונה מאת mazda626, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קניתי רדיודיסק חדש jvc kd205 חיברתי אותו חוץ מהרמקולים אבל הרדיו לא נידלק. מכניסים דיסק הוא לוקח את הדיסק ונכבה. הרדיו גם לא נדלק. לוחצים על display אז השעון נדלק ונכבה לאחר כמה שניות. וחוץ מזה אם אני מנתק את הארקה ומחבר אותה מחדש הוא כותב לי see you ונכבה. המכשיר מקולקל או ההתקנה לא בסדר? תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת nis1, -
מגבר של רוקפורד 801X 1 2 3
מאת NIKIG- 38 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חברה אני יכול להשיג את המגבר הזה ממש בזול השאלה שלי זה האם הוא מגבר טוב וחזק שמסוגל להזזיז שתי סאבים של סרווין וגה אבל להזיז אותם בעוצמה המלאה שלהם תעזרו לי מהר כי אני צריך לתת תשובה אני צריך תגובות מאנשים מבינים עניין ולא כאלה שיודעים שרוקפורד זה חברה טובה וואיכותית את זה גם אני יודע תודה לכל העוזריס...
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
זאת שאלה מאוד מאוד קצרה שמוזר שלא נתקלתי בה עד כה אם היחס של המתח בין ההגברה לבין הסיגנל מיוחס ל1:1 מה המשמעות ? 1. פול ווליום בסיגנל יתן תוצאה של 100% כוח שהמגבר תוכנן לעבוד בו ? (זאת אומרת, סיגנל בעוצמה המלאה שלו יגרום למגבר לתת "50" אר אמ אס , שזה בעצם הכוח שלו ?- אני יודע שזה לא בידיוק 50 , אבל זה נחשב לבערך?) 2. סיגנל מיוחס 1:3, מה המשמעות ?, בפול סיגנל המגבר יתן פי 3 מהעוצמה שהוא תוכנן לעבוד איתו ? הגברה של 50 תיתן בקירוב 150 ? לי זה לא נשמע הגיוני בגלל זה אני מחפש תשובה רצינית , אז תרגישו חופשי להיות מעמיקים 3. הגברה תמיד מגבירה באותו עוצמה, זה משהו שתמיד שמעתי. האם זה אומר שבכל רגע נתון הרמקול מקבל 50 אר אמ אס?(אם מדובר בהגברה של 50) או האם…
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
המחיר שלו די אטרקטיבי ולפי הידע שלי JBL לא מזייפת וואטים.. הנתונים שלו הם: 104 watts RMS x 4 channel at 4 ohms and ≤ 1% THD + N 284 watts RMS x 2 channel at 4 ohms, 14.4V supply and ≤1% THD + N 80 dBA (reference 1 watt into 4 ohms) 163 watts at 2 ohms שגם זה נשמע די נחמד להרים סאב של JL AUDIO וקומפוננט של MBQ (כמו בחתימה)... או ששוב להביא את ה LANZAR דגם ה 1000W ?? תודה לעונים מראש
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז כן בסוף גם זה קרה... דפקו לי גם את ה HU + הארנק שלי + השלט של המערכת... אבל מה... הפאנל אצלי... מישהו יכול להסביר לי למה לעזעזל הם צריכים את הHU בלי הפאנל?!? בסוף גם יפרצו לי לבית ויקחו לי את הפאנל מהחדר הזונות האלה!!! חייב לעוף מרמלה!!! אגב פרצו לי בחוף פלמחים ואני די בטוח שזה שוב לודאים שעשו את זה... אל תלכו לשם. אז בחודש הספיקו הרבה... HU + מגבר די טובים מישהו הולך לקבל ב200 שקל או בשביל מנה! ***עם כל הצער והיגון, עדיין צריך לכתוב כותרת נורמלית.
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קודם כל שלום לכולם ותודה מראש על העזרה... אז ככה : אני מעוניין לקנות מגבר...לאחר כמה הצעות מחיר הבנתי שמחיר השוק של הרוקפוקד 501X הוא בערך 1650 שקלים... עשיתי פה חיפוש וראיתי את התגובות בקשר למגבר...החלטתי שאני רוצה אותו.. בדקתי עוד קצת והגעתי להצעה מעניינת...בתחנה מרכזית ישנה... הבחור הציע לי את המגבר (רוקפורד 501X ) חדש באריזה+אחריות לשנה אצל היבואן וזוג רמקולים 6X9 של פיוניר 400W +התקנה במיצובישי כריזמה ( שלא הותקן בא מגבר עד עכשיו ) כל זה במחיר מפתיע של 1600 שקלים...ולדעתי אפשר עוד לרדת איתו טיפה.. בקיצור אני בהתלבטות....כי מצד אחד תחנה מרכזית... מצד שני מחיר שאין להשיג יותר זול ממנו...והתקנה...ואחריות לשנה... אז....מה אתם אומרים ? ללכת על זה ב…
הודעה אחרונה מאת Ploni_Almoni, -
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חשבתי על אלפיין או דראגסטר מה אתם אומרים תציעו כל מיני קומבינציות
הודעה אחרונה מאת arikbaron, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אשמח לשמוע חוות דעת על הסאב : IMAGE DYNAMICS IDQ12 V2 . מניסיון של אנשים שהם בעלים של סאב כזה או כאלו ששמעו את הסאב. האם יש צורך במגבר חזק, בכדי להפעילו כראוי או שגם מגבר בינוני (החיקוי של האלפייןV12 - לא מדובר על הפלנט) יספיק הערה: אני מניח שהמגבר הנ"ל מספק כ-200 ווט בגישור. והאם ידוע למישהו, מהו מחירו כיום תודה.
הודעה אחרונה מאת alexmo, -
- 5 תגובות
- 865 צפיות
השאלה למעלה^ המחיר בחנות שאתם מכירים ובחנות המפעל ואם אפשר אשמח לקבל מפרט על האלייט כי אני לא מצאתי באתר שלהם המחשב נתקע באיזשהו מקום
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי , יש לי אפשרות לרכוש אחד משני הרדיו דיסקים האלו , ב 400 שקל. רציתי לקבל עליהם חוות דעת , מה מהם עדיף , ולמה ... וגם אם אפשר את המחיר שלהם בארץ. תודה. הדגמים הם : Kenwood KDC-2024 or JVC KDS 6060 נ.ב - ואם זה משנה משהו , יש לי רמקולים של Kenwood 240w תודה.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 8 תגובות
- 826 צפיות
מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא את המגבר הזה? http://www.netactive.co.il/product.php?item=1779&cat=166&ref=zap שמעתי שבתחנה המרכזית מוכרים אותו ואת הבוס BA2900 בזול, יש מצב לקנות משם אחד מהם ב400-500 ש"ח??? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
- 3 תגובות
- 927 צפיות
יש לי רדיו דיסק פשוט של חברת SABA משהו כזה אני פשוט לא קניתי ביקר כי אני מבאר שבע אז אתם יודעים אפשר ליגנוב את זה מהר ...בקיצור אני לוחץ על אחד הכפתורים והרדיו ממש לא מגיב לי הוא מריץ את הדיסק ואני מוציא את הפאנל וממשיך ממש כאילו לא קרה כלום כד שניתקתי את הכבל של החשמל מאחורה ..גם הטכנאי שהתקין לי את הרדיו דיסק הוציא לי את הקונקטור מאחורי הרדיו וחיבר אותם רגיל כבל מול קבל עם דבק סלוטפ כזה שכחתי מה השם שלו הציבעוני ...אז אמרו לי שאולי הוא לא חיבר לי טוב את הרדיו יש מצב או שאולי הרדיו דיסק לא טוב ...?.מה אתם חושבים??
הודעה אחרונה מאת nis1, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזה קבלים וסלילים אני צריך לקנות כדי לעשות קרוס אוברים פאסיביים של 12dB (פולאריים , בי פולאריים , כמה וואט...)? בקיצור מה להגיד למוכר חוץ מהמספרים שיצאו לי במחשבון של האתר שמחשב לצורך בנית קרוסאוברים? תודה מראש
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה מהם יותר חזק???
הודעה אחרונה מאת TTAALL, -
- 7 תגובות
- 944 צפיות
אני מחפש סאב למטרת SQ ורציתי לברר את המחירים של הסאבים, שכרגע הכי נראים לי: 1. JL AUDIO W3V2. 2. Image Dynamics IDQ. 3. Infinity Kappa Perfect. כך שאם תוכלו לתת לי לינקים לחנויות, שמחזיקות את הסאבים האלו....הודה לכם. המלצות (מניסיון) אשמח לקבל גם... תודה.
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הבנתי בערך מה הפונקציות הבאות עושות. השאלה שלי היא אם יש לי אקולייזר פרמטרי (אקולייזר רגיל שאני יכול לשלוט על הבאס מיד וטרבל) בHU וגם קרוס במגבר אז הפונקציות האלה יעשו הבדל גדול ששוה בשבילו לשדרג לHU אם הפונקציות האלה? eq-ex SFEQ (Sound Focus Equaliser) ASL (Automatic Sound Leveliser) בקיצור.. האם הפונק' האלה יהיו שימושיות לי? וגם יש לי רק יציאת RCA אחת אבל הקרוס במגבר די טוב ופתר לי את הבעיה הזאת. לא חשוב לי הקטע של נוחות שליטה על כל רמקול בנפרד מהHU. אבל חוץ מהנוחות... יש עוד יתרונות? המכשיר שלי הוא זה http://www.pioneeraus.com.au/car_entertainment/cdtuners/dehp3550mp/ כדאי לשדרג בעד כ700 שקל לפרמייר 760? ההבדל היחיד הוא הפונקצ' הנ"ל. ותצוגה כמו…
הודעה אחרונה מאת Avi L, -
התלבטות בין רמקולים 1 2
מאת evy_s- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני רוצה לקנות השבוע רמקולים אחוריים 6X9 חדשים והייתי בכמה חנויות ובכל מקום אומרים לי משהו אחר... אני רוצה רמקולים שיתנו באס ממש חזק וצליל נקי ויפה! זה מה שהכי חשוב לי... ההתלבטות כרגע היא בין קנווד 280 וואט שהמוכר טען שהבאס שלהם לא רואה את הפיוניר http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1548 או פיוניר 300 וואט שמוכר אחר טען שהם בין הרמקולים הטובים ביותר שיש... http://www.need4sound.co.il/Product.asp?Pid=6995&Cat2Cat1ID=3181&Cat2ID=0&aff=zap למישהו יש הצעות טובות יותר? בטווח מחירים של עד 500 שקל? אין לי כוונה לחבר את הרמקולים למגבר כך שאני רוצה רמקולים שינוצלו טוב על ידי ההגברה שיוצאת מהרדיו דיסק (50X4)...
הודעה אחרונה מאת adilevy20, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אבא ואני מעוניינים לקנות לי אופל אומגה שנתון 97-98 שזו אותה הצורה. אני רוצה לדעת מה מידת הרמקולים בדלתות מאחורה ומקדימה ואם יש לה רמקולים גם על המגש מאחור. תודה מראש לכל העוזרים רק לידע כללי יש לי אחת על הכוונת-אופל אומגה עם כל התוספות (חוץ ממושבי עור) מזקן חתייר שהוא גם הבעלים הראשונים של האוטו (יד ראשונה מן הסתם......) והאוטו נסע רק 31945 ק"מ!!!!!!!!!! תאמינו או לא ....................... קובי.
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 0 תגובות
- 768 צפיות
שלום האם למישהו יש חוברת הפעלה של המכשיר תודה מראש
הודעה אחרונה מאת sagra, -
- 5 תגובות
- 930 צפיות
מאיזה תדר רצוי לחתוך את התדרים הנמוכים מהרמקולים האחוריים ומהקומפוננט כדי שרק הסאב ינגן אותם כדי שישמעו יותר יפה ? ואם אני מרכיב מאחורה טויטרים עם ה 6/9 באיזה תדר לחתוך בינהם? תודה מראש
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המטרה העליונה של רוב המתקינים שאת עבודתם ביקרתי היתה מאז ומעולם לאטום עד כמה שאפשר את תא המטען - המקום בו שוכן הסאב. הם לרוב סמכו על המעבר של תדרי הבאס הנמוכים דרך המושב (לרוב) או דרך "העדר" אטימה מוחלטת של תא המטען מתא הנוסעים, ובכך קיוו כולם לקבל את הסאב האופטימלי. ואני שואל - האם לא שווה אולי לתעל פורט מיוחד - באורך מסויים ומחושב, לתוך הבגאז' - מהמדף העליון למשל, וכך לנצל עוד טיפה מאותם באסים יקרים כל כך? הרעיון הגיע אלי מתיבות הBANDPASS המפורסמות (DOAL), שם הסאב נתון בתיבה והתיבה הזו נתונה בתיבה אחת נוספת. מעבר לזה, בניסוי אקוסטי שעשיתי, באסים מסאב שהושם בתוך קופסא מסויימת הצליח לרדת ולייצר עצמה גבוהה יותר של תדרים נמוכים יותר בגודל פורט מסויים (עקומה של…
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה דעתכם על הקומפוננטים של דרגסטר? איך הם בהשוואה ל-MOREL-DOTECH. תודה.
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני רוצה להביא שני סטים של מורל היבריד 3 וואי אחד לקדימה אחד לאחורה... ושני סאבים של פיונייר... 600 עכשיו זאת שטות לעשות ככה...או שישמעו ברור נקי ויפה?!מגברים זה...רוקפורד 551x לסאבים ולקומפוננט זה רוקפורד 601s לקומפוננטים תודה מראש.. ***קרא את חוקי הפורום בדחיפות (הכותרת נערכה), להבא ההודעה תנעל.
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. המגש האחורי שלי לא מתרומם ואני ממש מתקשה לשים בד אקוסטי שם כמו שצריך.. יש למישהו טיפים איך עובדים עם הבד הזה?
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עומד אצלי מגבר של פיוניר בבגז' אך אני רוצא לחבר מגבר נוסף האם אני יכול לחבר אותו לכבל החשמל של הפיוניר (אם כן איך) או שצריך להעביר כבל חדש
הודעה אחרונה מאת mikmik,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 666 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- סידן
- מישקפופר
- itamar_by
- lanosforce
- GTI33
- zvit
- נירו72
- יש לי סילברדו
- netanel1014
- vigi
- GTאי
- Alloytoy